Orijinalini görmek için tıklayınız : TR'nin en hızlı şahini - Hulk vs Şahin
Hilmi abinin affına sığınarak.. :D Tamamen eğlencesine bi video çekelim dedik.. :D
Bu orjinali..
oOqVjs1m8nU
Buda bizim videomuz..
fRbS8tXD_3I&context=C363608fADOEgsToPDskIpVqSNxXp5uuuAk2aPXG17
Gece gece benim kaşıntılarım ve aklıma gelmesi sonucu çektiğimiz bir video.. :D Tamamen gülelim diye yaptık.. Hilmi abinin kızmayacağını düşündüğüm için yüklemekte sakınca görmedim :) Şen kahkalar atan benim :D
banlayacaklar olm bak bizi :D
edit.: şimdi farkettimde biz 2-3-4 viteslerde hep 80 gitmişiz haha :D
Doldurmadan bastık ondan böyle oldu..
:D
atladım direk başlığa ya :D
ProdriveSTI
11-02-2012, 01:26
Benimde aklima gelmisti bu tur bi video cekmek,guzel olmus beyler.hilmi abi kizmaz umarim :D
Saçma topic alarmı
Bilgi için teşekkürler. :icon_tup:
Cliosportve
11-02-2012, 01:35
Güzel eğlenmişsiniz :)
gece gece sayenizde güldük iyiydi
inip ittirseymişsiniz bari şahini :D:D:D:D
inip ittirseymişsiniz bari şahini :D:D:D:D
kadran bozuk ya ondan :P . normalde sağlam yürüyor :D
banlayacaklar olm bak bizi :D
edit.: şimdi farkettimde biz 2-3-4 viteslerde hep 80 gitmişiz haha :D
iyi güldüm :D:D
hahah cok ıyısınız ya ama sahın yavas tup kaclık :D
gelin siz ankaraya 2 den bi basalım olmazmı şahine şahin :D
63owen63
11-02-2012, 01:54
eglenceli olmuş, ben de kızacagını sanmıyorum, kücültücü bir şey yok, aksine orjinal video da da cok dogal replikler dönmüş. ikiside güzel:)
eglenceli olmuş, ben de kızacagını sanmıyorum, kücültücü bir şey yok, aksine orjinal video da da cok dogal replikler dönmüş. ikiside güzel:)
estafurullah, biz ancak onları örnek alırız :o
JumboAli
11-02-2012, 02:16
işsizler :D
Araba yavas degil arkadaslar.. Duran bi arabaya gore baya hizli gidiyoruz bence hahahahuuhauauhaa :D Kosarak gecerim hasan 3'ün sonuna kadar hoho :D
ahauahauauha Allah iyiliğinizi versin çok güldüm
Saçma topic alarmı
kaç kaç kaç bekleme yapma saçmalık bulaşabilir!!!
ahds :D ii eğlenmişsini valla :)
jem kardeşim konu dışı ama sormadan edemicem
atladım takip edemedim. sen kız arkadaşının ailesiyle tanışıyodun bi ara noldu o mevzu :D ?
B.Battal
11-02-2012, 08:17
hehehhe eğlenmişsiniz ne güzel :)
bu benim bariyerlere uctugum yolmu ya :) tam kestiremedim yeni yolmu
arabanın sucu yok yolda ciddi rampa var :D
Güzel video buradan gözlemlediğim kadarıyla Hilmi abi espri anlayışı olan biri bir şey diyeceğini sanmıyorum :)
AhmetYılmaz
11-02-2012, 09:24
Abi methanol yerine bira koysaydınız daha sağlam yürürdü. :D :D
atladım takip edemedim. sen kız arkadaşının ailesiyle tanışıyodun bi ara noldu o mevzu :D ?
tamam,halledildi o iş :D
hacı senin uçtuğun yol fakat biz rampa aşağı gidiyoruz sıkıntı orda :D
ooooooooba çok iyi yürüyo specler nedir :D
FiReWaLL
11-02-2012, 11:43
herşeyin bi replicası var :D
SULTANOGLU
11-02-2012, 11:46
Araba yavas degil arkadaslar.. Duran bi arabaya gore baya hizli gidiyoruz bence hahahahuuhauauhaa :D Kosarak gecerim hasan 3'ün sonuna kadar hoho :D
baya güldüm :D
CooLeqenD
11-02-2012, 11:50
Maşallah Cem abi :D Araba Tüplü falan mı acaba ? :hahaha:
olm ben basınç kıstım ondan öyle aahha :D
tüpsüz şahin mi olur? :rolleyes:
Hulk 2 de 155 civarı yapıyor, fazla hızlı akıllara zarar. :-)
erhanarici18
11-02-2012, 12:18
süper yaa öldüm gülmekten
hulk da kızmaz herhalde buna
Çözdük o işi ya.. Sıkıntı yok beni sevmeyen ölsün :D auhuah :D
Aynen orası kankacım.. Ama biz aşağıya doğru sıkıyorduk.. Bayır yukarı sıksak 50 yi geçemezdik..
Abi methanol yerine bira koysaydınız daha sağlam yürürdü. :D :D
Bira vardı ama arabada değil benim içimdeydi.. Zaten bi tane yanlama videom var akıllara zarar uyauauhahuauh :D:D
Aynen.. 100 lük tüp nos basıyoruz :D
react1ve
11-02-2012, 13:12
forumda ne kadar piçlik var hep bu cemin basının altından cıkıyor =)
ygtkrmdnz
11-02-2012, 13:15
ahauahaua vites hareketine çok güldüm baya olmuş :D
ahaha :D güldüm p.ç :D :D
Cem fenasın yaa :D
ayrıca egzoz yok ilginç :D :D
driftboy
11-02-2012, 16:29
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/388454_334616586567600_254710351224891_1261890_112 6893992_n.jpg
golfcu0101
11-02-2012, 16:34
iyi güldük sayenizde:D
Cem fenasın yaa :D
ayrıca egzoz yok ilginç :D :D
fabrikadan nasıl çıktıysa o halde duruyor :) ekstra takılan tek şey tüp ve teyp :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/388770_295326907174710_100000922087018_879657_2021 700845_n.jpg
trafikte yapılmaması gereken olaylar. Diğer insanların hayatını tehlikeye atmaya hakkınız yok...
XD hahahaaahaha
kahkalar fena
elinize sağlık...
trafikte yapılmaması gereken olaylar. Diğer insanların hayatını tehlikeye atmaya hakkınız yok...
XD hahahaaahaha
az daha sövüyodum, direkten döndün :D :D :D
http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf
haha çok güzel :hahaha:
SekoLive
12-02-2012, 08:49
maşallah gencler şahininmiz baş tacı :D
5500 sen uyma bu jem e :D
Hulkla acil bir araya gelmeleri lazım bence :DDD
XD hahahaaahaha
hahah aynen bende sövcektim tam :D :D :D
specler çok kalabalıkmış biraz daha anlamlı ve itinalı yazın okuyamıyoz :)
süper olmuş iyi güldük saolun valla :D
Hava soğuk şahin gergin, şahin adaletli gitmiş maşallah:D
By_HaNNibaLL
12-02-2012, 12:12
Ya kanka sen cocukluğunu yaşayamadin mi senin topun inşaatlara mi kaçti parkta seni amcalar kucağina mi aldi sen neden böylesin ya :D
bende guldum guzel de. sahınde problem mı var? ya bende de sahın vardı 2000model 80 lık fıat motorlu 1.4 buna gore ucuodu :)
Ya kanka sen cocukluğunu yaşayamadin mi senin topun inşaatlara mi kaçti parkta seni amcalar kucağina mi aldi sen neden böylesin ya :D
haha cem çocukluğu yaşayamadığı için değilde, farklı yaşadığı için böyle sanırım :D
bende guldum guzel de. sahınde problem mı var? ya bende de sahın vardı 2000model 80 lık fıat motorlu 1.4 buna gore ucuodu :)
valla abi bu şahinin başına gelenler kimsenin başına gelmedi :D tüpte böylede, benzinde Allah için gidiyor yani :D
D:D:d. :D öldüm ya :D
kadran önündeki gözlügede bayılmadım degil hani genelde sigara olurdu benimkinde:)
hahahah elinize sağlık kanka 10 numero olmuş :) bu arada hulk'a tekrardan maşallah
TYPERHAKAN
12-02-2012, 20:04
Allah iyiliğinizi versin çok güldüm.video yu başlattım çayım bitmişti mutfağa gittim çayımı doldurdum geldim ışığ açık unutmuşum tekrar mutfağa gittim ışığı kapattım bilgisayarın başına geldiğimde kadran henüz 100 km/h ye gelmemişti çok ilginç ve çok harika olmuş.
kadran önündeki gözlügede bayılmadım degil hani genelde sigara olurdu benimkinde:)
peder beyin gözlüğü. eksik olmaz oradan :D
Allah iyiliğinizi versin çok güldüm.video yu başlattım çayım bitmişti mutfağa gittim çayımı doldurdum geldim ışığ açık unutmuşum tekrar mutfağa gittim ışığı kapattım bilgisayarın başına geldiğimde kadran henüz 100 km/h ye gelmemişti çok ilginç ve çok harika olmuş.
deme abi bee, arabamdan soğudum ahhuhaha :D
aliburma
17-03-2012, 23:40
arkadaşlar kadran mil değil miydi, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? TÜPLÜ ve ÖFKELİ'ye maşallah...:D
Selcuk_RoL
18-03-2012, 03:07
hahahahaa :D:D