Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alt takım iptal

Ali Özdoğan
12-02-2012, 00:05
4 amortisör patlak büyük ihtimal.Dördündende gacır gucur sesler geliyor.
En ufak çukurda 8.4 deprem misalı sallanıyoruz.
Düşük maliyetle neler yapabilirim?Orjinal amortisörler çok pahalı başka ne gibi seçeneklerim olabilir? Bu vesileyle birazda düşürmek istiyorum aracı.
tavsiyelerinizle beraber fiyatlarınıda aşşağı yukarı yanında belirtirseniz çok sevinirim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Araç daewoo nubira

BU®AK
12-02-2012, 00:09
Amortisörler tamir edilir ama verim konusunda bişey diyemem. Tamir edilirken düşürmede yapılabilir İnt. den baktım 1 amortisör 120 tl civarı gözüküyor(monroe) ama ben olsam riske girmem sıfır amortisör alırım. Tamirde muhtemelen %50 fark olur diye düşünüyorum.

ruudvan
12-02-2012, 00:50
amortısor basır 25-30 tl gıbı bı rakam var tamırde ızmıttekı murat usta en son bu sekılde yapıodu fıyatları ne oldu bılmem en son yazın gıtmıstım yanına.patlak olup olmadıgını amortısore elını surerek anlayabılırsın yag varsa patlamıstır yada lıfte kaldır tekerlerı yukarı ıtmeye calıs cok kolay yukarı cıkıosa patlamıstır sana bıraz dırenc uyguluosa patlamamıstır.

ilkercom
12-02-2012, 09:30
yolda gezmek ve sonradan sorun yaşamak istemiyorsan adam gibi amortisör al taktır. tamir yapılan amortisörlerin ömrü çok kısa hiç tavsiye etmem.