Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ClioRS & ClioRS(wimmer+colombo) & MeganeRS & 206RC

iynn-RS
06-01-2008, 22:55
ClioRS vs MeganeRS vs Clio RS
http://www.youtube.com/watch?v=r-Fgeqbj-4s

MeganeRS vs ClioRS(wimmer+colombo)
http://www.youtube.com/watch?v=7pkEjGrbuS0

ClioRS vs MeganeRS
http://www.youtube.com/watch?v=H3ic30Vz70Q

206RC vs ClioRS(wimmer+colombo)
http://www.youtube.com/watch?v=WLQEE_-s8CQ

ClioRS vs 206RC
http://www.youtube.com/watch?v=zPR9vTL1Vro

ClioRS vs 206RC
http://www.youtube.com/watch?v=7J99jBEK3qI

Istilldo
06-01-2008, 23:28
iyi eglenmişsiniz yine,, şu bizim finaller bitsin daha kalabalık bi buluşma yapalım typerli vtecli saxolu :)

Istilldo
06-01-2008, 23:29
wimmerli olan chiefkadirinki sanırım çok ii yürüyo typerla denediği hali gibi değil sanırım ?

iynn-RS
06-01-2008, 23:37
wimmerli olan chiefkadirinki sanırım çok ii yürüyo typerla denediği hali gibi değil sanırım ?

kalabalık olunca ıyı oluyoda vıdeolar flan karısıyo ortalık:D

kadır abının araba aynı bısey yok.

Cem.B
07-01-2008, 09:43
206 için sorun hüsran olmuş sanırım eğer ikinci videoda clio bırakıosa tabi

cliolara tebrikler :)

iynn-RS
07-01-2008, 09:59
206 için sorun hüsran olmuş sanırım eğer ikinci videoda clio bırakıosa tabi

cliolara tebrikler :)

ben bu kadar ıyı gıdecegını beklemıyodum bıle.206 gercekten guzzel gıdıyo cıple bırlıkte.

ıkıncı vıdeoda bırakıyorum cunkı dıger rs ın arkadan geldıgını gormedım.
bana da barıyerede sıfır gectı bende bıraktım 206 da bıraktı.
zaten bır anda dıger rs 10 boy one gecıyo.

Cem.B
07-01-2008, 10:08
ben bu kadar ıyı gıdecegını beklemıyodum bıle.206 gercekten guzzel gıdıyo cıple bırlıkte.

ıkıncı vıdeoda bırakıyorum cunkı dıger rs ın arkadan geldıgını gormedım.
bana da barıyerede sıfır gectı bende bıraktım 206 da bıraktı.
zaten bır anda dıger rs 10 boy one gecıyo.

yalnız bi çip egzostla ii bile gidio dediğin araba şuan herşey düzgünse 190 hp lerde olamsı lazım oda en kötü olarak diorum yani 3-4 fazlası bile olabilir

eğer sende egozst varsa sadece rc nin ii bi şekilde basar basmaz geçmesi lzm :)ağır bi arabada deil sonuçta ve gördüğüm kadarıyla sac jantta var daha ne olsun

kaç devirde basıosunuz görmüorum tabi ama rc nin mininum basması gerektiği devirde 5000 devirdir elektronik gaz kelebeğinden dolayı gazı ayarlamakta lzm

herneyse arkadaş arabasını ztn en az bizim kadar bilir

geömişsin tekrardan cliolara tebrikler :)

iynn-RS
07-01-2008, 10:18
iyi bile gidiyo demekte haklıyım yanı. stock olsa nasıl olacak kım bılır.

SONE-R
07-01-2008, 10:19
206 RC ye verilen paraya yazık o zaman, 6-8 milyar daha az verip RS almak daha mantıklı.

iynn-RS
07-01-2008, 10:21
206 RC ye verilen paraya yazık o zaman, 6-8 milyar daha az verip RS almak daha mantıklı.

bu aralar herkes rs ı sevmeye basladı:D

SONE-R
07-01-2008, 10:22
RS piyasasını yükselteceksiniz bu gidişle :D :D

chiefkadir
07-01-2008, 10:34
wimmerli olan chiefkadirinki sanırım çok ii yürüyo typerla denediği hali gibi değil sanırım ?Araba aynı, vakit bulupta kasnak ayarı yaptıramadık..Filtre bile abuk subuk durumda,havalarda soğuk sanayiye gitmek zor geliyo;)
Bu arada dün Megane Rs çıkış eğimli yolda 190 gibi yetişip bizi geçmesine rağmen düz yolda ve özellikle iniş eğimde 225 e kadar 2-3 boy gerimde kaldığını gördüm..Tork farkı işte;)

Cem.B
07-01-2008, 10:38

rc de problem olabilir ben kadran videolarınıda yavaş bulmuştum ztn

rc nin full stocku bile çağlarıın saxosuna yakın gidio

bende zmnında sarı 106 varken ki ii giden bi 106 idi stock rs 2 kişi ben tek kişi 1 boy geçiliodum

ama tabi videolar konuşur o ayrı bahaneler değil :)

facia
07-01-2008, 10:51
Bu rc ile bende denemek isterim D:

iynn-RS
07-01-2008, 11:11
rc de problem olabilir ben kadran videolarınıda yavaş bulmuştum ztn

rc nin full stocku bile çağlarıın saxosuna yakın gidio

bende zmnında sarı 106 varken ki ii giden bi 106 idi stock rs 2 kişi ben tek kişi 1 boy geçiliodum

ama tabi videolar konuşur o ayrı bahaneler değil :)

herseyi karıstırmıssın 106 kadran flan.tartısma ıstıyosan tartısırız

tartısmam dıyosan da gelır denersın bızle.yada ıstanbulda imprezamaniac ın rs le gıder denersın vıdeonu cekersın.

Cem.B
07-01-2008, 11:23
herseyi karıstırmıssın 106 kadran flan.tartısma ıstıyosan tartısırız

tartısmam dıyosan da gelır denersın bızle.yada ıstanbulda imprezamaniac ın rs le gıder denersın vıdeonu cekersın.

sakin ol kardşeim ztn denicez onlar bana demeden ben onalra dedim deneyelim die biz senelerdir denioruz merak etme yeni başlamadık denemelere

ankarayada geliriz zmanımız olsun takalım bikaç parçamızı clio yani anladınmı aradaki farkı çok görme

birisi atken birisi eşşek deil böle çok gaza gelme saxo-clio mevusundada çok gazdın clio şöle kaybolur böle yapar saxo geçti nasıl olduysa

ayrıca bana şunla dene bunla dene diip ortalığı kızıştırıp yönelndirme yapma biz o arkadaşlarlada gayet güzel muabbetimizi yaptık yeri gelir yine deneriz

Cem.B
07-01-2008, 11:26
bide ztn tebriğimizi yaptık herkesin görüşleri var onları yazmıcazmı her mesajımızda şakşak mı yapıcz sana

iynn-RS
07-01-2008, 11:38
sakin ol kardşeim ztn denicez onlar bana demeden ben onalra dedim deneyelim die biz senelerdir denioruz merak etme yeni başlamadık denemelere

ankarayada geliriz zmanımız olsun takalım bikaç parçamızı clio yani anladınmı aradaki farkı çok görme

birisi atken birisi eşşek deil böle çok gaza gelme saxo-clio mevusundada çok gazdın clio şöle kaybolur böle yapar saxo geçti nasıl olduysa

ayrıca bana şunla dene bunla dene diip ortalığı kızıştırıp yönelndirme yapma biz o arkadaşlarlada gayet güzel muabbetimizi yaptık yeri gelir yine deneriz

206rc de cıp var.cıplı rs le denemede sonucu gordun.standart rs lede gordun.
180hp+cıpı var bız 165 lık rs le denıyoruz.

gaza geldıgım flan yok.ben stock saxo ıle stock rs ı karsılastırdım.cogu stock saxo nun bıle bellı bır sure ode gıdecegını savundu.
ole bı burun cıkarmayla gectı flan olmaz.sende fazl gaza gelme bence.

iynn-RS
07-01-2008, 11:39
bide ztn tebriğimizi yaptık herkesin görüşleri var onları yazmıcazmı her mesajımızda şakşak mı yapıcz sana

goruslerın ıcın tesekkur ederım.

RCkid
07-01-2008, 12:04
benim anlamadığım, chipsiz rs de kısa var, bundan niye kimse bahsetmiyor.

RCkid
07-01-2008, 12:07
bi de anlamadığım camera car hızlı, bıraktık ne demek

SONE-R
07-01-2008, 12:10

arkadaşım bu işte kural şudur: arabanı gırtlağına kadar yükleyeceksin, sorulduğunda egzoz filtre var diyeceksin :D :D :D :D:rolleyes::p

Cem.B
07-01-2008, 12:11

kısamı var sadece egzost diyende

RCkid
07-01-2008, 12:14
sadece egzoz diyende kısa da var, sahibi kendisi söyledi.

RCkid
07-01-2008, 12:18
bir de uzunda 5. vitese kadar yürünce noluyor, onun da sonucu ne belirtmek lazım.

TünayK
07-01-2008, 12:57
allahhh bu konu fena patlar....

iynn-RS
07-01-2008, 13:09
mustafa bana gerek yok sen soyle.soylesın dıyerek ortalıgı karıstırma.

225 a kadar bastık gecemedınız halen 5.vıtesı solesın dıyosun.
ben sızın onde oldugunuzu hıc hatırlamıyorum ne uzunda ne kısada ne 1.vıteste ne 2. vıteste.

bende kısa oldugunu soluyosun ne kadar kısa oldugunuda sole.%3 kısa sanzuman var abartma bence.bu farkta sadece bılgısayarda programda gozukuyo ıbrede bellı bıle olmuyo.

sen orjınal jant-lastık olcunu ve o gun taktıgın jant-lastık olcusunu ver ben sana soleyım senın aracının ne kadar kısaldıgını.sac jantın hafıflıgını hıc solemıyorum.

rs ı ıstedıgınız dyno ya cıkarın kac hp cıkacak gorelım.

TT_BOY
07-01-2008, 13:11
bi de anlamadığım camera car hızlı, bıraktık ne demek

Bunu bende anlıyamadım:soru:

iynn-RS
07-01-2008, 13:19
Bunu bende anlıyamadım:soru:

bırakıldıgı bellı olmuyomu.206 da bırakıyo.camera car uzayıp gıdıyo.

iynn-RS
07-01-2008, 13:34
ha sızde gectıgınız vıdeolar varsa koyun.
aracla ıkıser kısıydı cekmıssınızdır belkı vıdeo.

RCkid
07-01-2008, 14:12
bizde video yok, sac jant var demişsin
orjinali 205 40 17 şimdikiler 185 60 15 hangisinin yuvarlama çapının fazla olduğunu hesapla,
geçtiklerine hiçbir şey demiyorum senin arabanın maşallahı var, geçtim demende de sonuna kadar haklısın ama üzerinde ne varsa söyle, standart diyip altında kısa çıkmasın
ilk otobana çıktığımızda inceğe doğru çokuşu çıkarken 5 vites de gelip geçtik mi geçmedik mi onu söyle? bir de 5. vitese kadar ya bir kere ya iki kere çıktık, sen zaten daha önce bıraktın çoğunda daha 5 e gelmeden

Istilldo
07-01-2008, 14:26
beyler arabayı denemedeki amacınız ne ? eğlenmek güzel vakit geçirmekmi ?? sidik yarıştırmakmı ?? bu şekilde muhabbet dönecekse ben kimseyle denemem bu vakitten sonra,, çünkü bu muhabbeti kaldıramam .. hiç yakıştıramadım sizede,,

RCkid
07-01-2008, 14:41
maksat denemek, muhabbet olsun ama
gerçekler söylenmiyor, benim iddiam geçmek geçilmel değil, gerçekler söylensin,
öyle yarıda video kesmeye veya standart olmadığı halde standart demeye gerek yok

Alper D.
07-01-2008, 15:03
206rc de cıp var.cıplı rs le denemede sonucu gordun.standart rs lede gordun.
180hp+cıpı var bız 165 lık rs le denıyoruz.

gaza geldıgım flan yok.ben stock saxo ıle stock rs ı karsılastırdım.cogu stock saxo nun bıle bellı bır sure ode gıdecegını savundu.
ole bı burun cıkarmayla gectı flan olmaz.sende fazl gaza gelme bence.

ben senı tanımam etmem ama konusmaların hoşuma gıtmedi...kımsenın gaza geldıgı yok ben tebrık ederım gecmıssın ama bu vıdeo ları koyuyosan ovgu de gelcek elestırıde

iynn-RS
07-01-2008, 15:17
ya ben elestrısınde ovgusunde deılım.kımseyle sıdık yarıstırmadım.
sıdık yarısınını yapan bellı.
mustafayla bı sorunumda yok.basacagımız kadar bastık.230 lara kadar yarıs flan olmaz.

ben sadece .cem. nıcklı arkadasımın tavrına anlayamadım kendısı 206rc nın gıtmedıgını sorunludugunu ıma ettı hesp bıze kaldı.

ben 206rc ıyı gıdıyo dıyorum sahıbı benı hedef alıyo bunuda anlamıs dılım.

Juggernaut
07-01-2008, 15:20
İki tarafada tebrikler öncelikle güzel video olmuş.Benim sormak istediğim 1-2 yer var 206rc megane rs'i geçiyordu.İynn'in Cliosu belli biryere kadar denk gidiyor megane rs ile.İynn rc yide 225 lere kadar geçtim diyor ozaman 206 nasıl megane rs'i geçti ogün onu çözemedim.Megane rs i geçiyorsa clioyuda geçmesi lazım.206 megane ile denediğinde megane da ekstradan ağırlık falan mı vardı yada sorun falan mı vardı?

Denedikten sonra tartışmamak için aynı gün dynoya çıkıp sonrada denemek en iyisi.Yoksa sende o vardı bende bu vardı alkollüydüm,kız arkadaşımdan ayrıldım o yüzden geçemedim gibi bahaneler ortadan kalkmış olur:)

TünayK
07-01-2008, 15:41
beyler arabayı denemedeki amacınız ne ? eğlenmek güzel vakit geçirmekmi ?? sidik yarıştırmakmı ?? bu şekilde muhabbet dönecekse ben kimseyle denemem bu vakitten sonra,, çünkü bu muhabbeti kaldıramam .. hiç yakıştıramadım sizede,,

artıbımılyon

DoDo_hamann
07-01-2008, 16:04
Denemeler,videolar güzelde arkadaşlar böyle saçma şeyler için tartışmanın alemi yok hepiniz olgun insanlarsınız,yarın öbür gün yine buluşmalar olacak yüzyüze bakacaksınız,sende şu vardı,bende bu yoktu muhabbeti dönerse işin sonu gelmez..
206 rc'de gayet düzgün yürüyor,sonuçta rs dediğimiz araç sınıfında en iyi yürüyenlerden..

tunbullah
07-01-2008, 16:05
[QUOTE=RCkid;192739]maksat denemek, muhabbet olsun ama
öyle yarıda video kesmeye veya standart olmadığı halde standart demeye gerek yok[/QUOTE
bi iddaan yoksa ve gecılcegınıı bılıyosan karsı arabada olan seylerı de bılıyosan neden denıyosun anlamadım ayrıca ıddaası olmayan bı adam neden sac jant takıp gelır ayrıca ben senın hızlanma vıdeonu da ızledım standart daha ıyı gıden rc sahıplerı tanıyomm kımse kusura bakmasın. araba araba cok fark edıyo bu işler böyle :mad::soru:

chiefkadir
07-01-2008, 16:29
Bizim ibrahimin Cliosundaki kısa % 3-5 arası etkisi olan neticeye tesiri olmayan bir şanzuman..Her arabanın iyi ve kötü gideni olurya oda iyi gidenlerden...Benim araba standartken kafakafaya gidiyoduk..
Gelelim onda o var bunda bu var muhabbetine ve her başlık altında yaşanan gerginliğe ;
Bu noktalara gelmeden mütevaziliği koruyarak birbirimizi kırmamaya dikkat edelim..Herzaman karşılaşa bir araya gelen insanlarız ..Lütfen..

Cem.B
07-01-2008, 16:44
ya ben elestrısınde ovgusunde deılım.kımseyle sıdık yarıstırmadım.
sıdık yarısınını yapan bellı.
mustafayla bı sorunumda yok.basacagımız kadar bastık.230 lara kadar yarıs flan olmaz.

ben sadece .cem. nıcklı arkadasımın tavrına anlayamadım kendısı 206rc nın gıtmedıgını sorunludugunu ıma ettı hesp bıze kaldı.

ben 206rc ıyı gıdıyo dıyorum sahıbı benı hedef alıyo bunuda anlamıs dılım.

dostum ilk önce ben seni tebrik ettim ve sadece 206 da sorun olaiblir dedim kesin bişi demedim diyememde ztn

bu videoya yorumda bulunmamın nedenide senin denediğin saxo önceden bnm arabamdı ve videonuzu gördüğüm için eski saxomun nasıl gittiğinide bildiğim için

çeşitli denemelerde yaşadıklarımı sana açıkladım sadece, senin arabanı hiç bilmesem yorum yapamazdım tabi ama saxo denemene göre yorum yapabiliorum

yorumlar hoşuna gitmiosa sadece seni tebrik etitğim kısmı al ve keyfine bak o zman

RCkid
07-01-2008, 16:59
bu konuda bende de hata var, foruma girdim , konunun geldiği yeri görünce savumnaya geçtim ama hatallıydım, fevri davrandım, konuyu karıştırdık hepinizden özür diliyorum.

sonuçta rs geçti tebrikler, bahaneye filan gerek yok. daha fazla uzatmaya gerek yok.
yine ibrahim gel dese gider denerim, geçeriz geçiliriz o ayrı ibrahim den de ayrıca özür diliyorum. üzerinde kısa olup yazılmaması beni anlık olarak sinirlendirdi.

[QUOTE=RCkid;192739]maksat denemek, muhabbet olsun ama
öyle yarıda video kesmeye veya standart olmadığı halde standart demeye gerek yok[/QUOTE
bi iddaan yoksa ve gecılcegınıı bılıyosan karsı arabada olan seylerı de bılıyosan neden denıyosun anlamadım ayrıca ıddaası olmayan bı adam neden sac jant takıp gelır ayrıca ben senın hızlanma vıdeonu da ızledım standart daha ıyı gıden rc sahıplerı tanıyomm kımse kusura bakmasın. araba araba cok fark edıyo bu işler böyle :mad::soru:

sac jantı kimseyi geçmek için takmadık, mevsim kış Ankara'da da yollarda buz kar eksik olmuyor, 205 40 17 ölçülerinde kış lastiği bulmak da imkansız. ki şu anki yuvarlama çevresi standarttan fazla. bunu da yazacağım buna da mazaret diyeceksin ama söktüğüm jant lastikler yine arabanın bagajındaydı. kıosacası denemek için sac jant takmak gibi atraksiyona girmem. araba çok iyi yürümüyo da olabilir ona da tamam, sonuçta arabalar birbirine yakın denedik gördük ne olduğunu. rs geçebilir, ikisi de standart olduğunda rs in yürüdüğü zaten bilinen bir gerçek

iynn-RS
07-01-2008, 17:08
zor oldu ama olay tatlıya baglandı sanırım.

ve mustafaya son olarak.kısa denemeycek bı ayna mahrutı takıldı.sanzumanda sorun vardı.dıslılerle bırlıkte ayna mahrut alınıp takıldı.orjınalle nerdeyse aynı.4.vıtes 195 te bıterken sımdı 190 da bıtıyo o kadar.dıger vıteslerde fark bellı bıle olmuyor.ve bunu dun aksamda ogrendın.sonradan baskasından duydugn bısey deıl.

yasanan tatsızlıktan dolayı herkesten ozur dılerım.hala clıo da kısa sanzuman var dıyosanızda ole olsun:D

Schumi
07-01-2008, 23:29
bu neyın ayna mahrutısı?
:rolleyes:
clıo rs e olan hangı modelmıs yanı merak ettım :)

msallah arabalara :) guzel vıdeolar olmus...

o kadar tatsızlık olur... , tatlıya da baglanmıs... :)
Bende merak ettim. Laguna ayna mahrutisimi acaba ^o)

Tüm araçlara maşallah.

iynn-RS
07-01-2008, 23:31
evet 15/61 laguna ayna mahrutısı

HONDA-MANİA
08-01-2008, 14:46
ben serkan m3csl:)

videolar gusel olmus.. rc bekledıımden iyi gitmiş, uzunda olsa daha basarılı olcak gibime geldı;)
tabıkıde daha ıı gidenleri vardır rc lerın:) onlarlada stock rs ın nası olcAğı az çok bellı:)

Juggernaut
08-01-2008, 18:55
Hondacı serkan hoş geldin.Söyle bakalım stock rc ile rs ne olur:)

Cem.B
08-01-2008, 19:20
ben serkan m3csl:)

videolar gusel olmus.. rc bekledıımden iyi gitmiş, uzunda olsa daha basarılı olcak gibime geldı;)
tabıkıde daha ıı gidenleri vardır rc lerın:) onlarlada stock rs ın nası olcAğı az çok bellı:)

hayırdır serkan banlandınmı yoksa:hahaha:

VeNoM_35
08-01-2008, 20:31

civic almış utancından giremiyo:hahaha:

M3CSL
12-01-2008, 00:58

eheheh sorma çok younumdum anca işte kımın accountan varsa yazıom öle bu konuyu görunce dayanamadım tabı:)

honda manıa oldum gokan:cool::eek:
konuyu sevdım yalnız:p

iynn-RS
02-02-2008, 01:48
206 rc ve clıo rs yenı vıdeo

http://www.youtube.com/watch?v=Q4ieUpUfGwM

chiefkadir
02-02-2008, 01:59
Geçtiğimde olur geçildiğimde koyarım videomu diyosun..Güzeldi güzel ;)

OmerRS
02-02-2008, 02:10
hmm baya ilerde geçmiş.

Şahan
05-02-2008, 13:43
4 ün ortalarında 206 gelio..rs gerçekten başarılı allah kaza bela vermesin...

iynn-RS
05-02-2008, 13:51
4 ün ortalarında 206 gelio..rs gerçekten başarılı allah kaza bela vermesin...

saolasın allah kımseye kaza bela vermesın.