PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : koni sertlık ayarlı amortısor

snaphanar
12-02-2012, 11:07
abılerım sız bır sey sorucagım altta lınkı olan sarı renklı konı sertlık ayarlı amortısorun on beyaz bı vanayla kolayca yumsatılıyor yanlız arkayı nasıl yumsatcaz arabanın altına gırmek gerekıyormus ama gırdım cıktım nasıl yumsatcagımı bılmıorum nereyı nasıl sıkıcam acaba bı yardım edermısnız :)

Koni SPORT VW Golf V Variant/GT/GT n Arka Amortisr Seti, Volkswagen, Koni, Spor Sspansiyonlar, Spor Amortisr, PITSTOP TUNING | www.pitstop-tuning.com | pitstop tuning, tuning, tuning antalya, antalya tuning, oto aksesuar antalya, araba tuning, otomob (http://www.pitstop-tuning.com/detaylar.asp?detayid=1070)

snaphanar
12-02-2012, 23:49
bu konu hakkında hıc bılıgısı olan yok mudur yaaa ?

snaphanar
13-02-2012, 21:14
anlasıldı koskoca TechTurkey (http://www.techturkey.com) da bu konu hakkında bılgısı olan yok yada yazmak ısteyen yok

kanashibari
13-02-2012, 23:09
Golf te nasıldır bilmem ama. Honda için öyle bişi yok. Tüm amortisörlerin üstlerinde vidası.

CRUEL
13-02-2012, 23:45
peugeotdada üstten kulenin ordan yumuşatılıyor..golfdede farklı olcağnı sanmıyorum

dirk
13-02-2012, 23:49
belkide yoktur ? olduğuna emin misiniz..

alf
13-02-2012, 23:52
amortisörü söküp dibine kadar milini bastıracaksınız sonra sola doğru çevireceksiniz zaten çevirirken tık tık diye sesini duyarsınız

snaphanar
14-02-2012, 00:12
amortisörü söküp dibine kadar milini bastıracaksınız sonra sola doğru çevireceksiniz zaten çevirirken tık tık diye sesini duyarsınız

SIMDI onlerı ayarlarken vana var beyaz bısı ustunde fırm yazıyo onunla yapıyorum arkaları sızın dedıgın gıbı mı yapıcam baya zahmetlıymıs yaa ! beyaz vanayı kullanmıcakmıyım bıraz daha acık bılgı verebılırmısınız yanı aslında tam anlatmıssınız ama yanı adım adım ne yapıcam ben ?bu arada cok tesekkurler her sey ıcın

snaphanar
14-02-2012, 00:16
Golf te nasıldır bilmem ama. Honda için öyle bişi yok. Tüm amortisörlerin üstlerinde vidası.

kardes hondada arkaları nasıl yumsatıyosun arka amortisorlerın ustune nasıl ulasıyorsun volkswagende arka amortisorlerın ustu kapalı yanı muhafazası var hondada muhafaza yok mu ?

belkide yoktur ? olduğuna emin misiniz..

var mesajımın altındakı lınke tıklarsanız sertlık ayarlı dıyo yanı sadece onler sertlık ayarlı demıyo

Koni SPORT VW Golf V Variant/GT/GT n Arka Amortisr Seti, Volkswagen, Koni, Spor Sspansiyonlar, Spor Amortisr, PITSTOP TUNING | www.pitstop-tuning.com | pitstop tuning, tuning, tuning antalya, antalya tuning, oto aksesuar antalya, araba tuning, otomob (http://www.pitstop-tuning.com/detaylar.asp?detayid=1070)

alf
14-02-2012, 01:34
SIMDI onlerı ayarlarken vana var beyaz bısı ustunde fırm yazıyo onunla yapıyorum arkaları sızın dedıgın gıbı mı yapıcam baya zahmetlıymıs yaa ! beyaz vanayı kullanmıcakmıyım bıraz daha acık bılgı verebılırmısınız yanı aslında tam anlatmıssınız ama yanı adım adım ne yapıcam ben ?bu arada cok tesekkurler her sey ıcın

önce amortisörü araç üstünden söküceksiniz

sonra amortisörü sonuna kadar bastırıp, amortisörü saat yönünün tersine çevirirseniz yumuşar , saat yönüne doğru çevirirseniz sertleşir
en fazla 2tam tur döner zaten

beyaz aparatı mil açıkta ise kullanabilirsiniz , amortisörün iki ucuda kapalı ise kullanmadanda yapabilirsiniz

rica ederim

ilkercom
14-02-2012, 08:47
bagajda amortisör kulelerinin üzerinde kapak vardır. amortisör sökme filan yok.

kanashibari
14-02-2012, 09:21
kardes hondada arkaları nasıl yumsatıyosun arka amortisorlerın ustune nasıl ulasıyorsun volkswagende arka amortisorlerın ustu kapalı yanı muhafazası var hondada muhafaza yok mu ?

var mesajımın altındakı lınke tıklarsanız sertlık ayarlı dıyo yanı sadece onler sertlık ayarlı demıyo

Bizdede kaplama var ama halı gibi esnek koltuklar tam yatıyor bizde erişim kolay. Sedan benim aracım yana doğru çekince kaplamayı amortisöre ulaşabiliyorsun basti bir şekilde.

alf
14-02-2012, 10:44
bagajda amortisör kulelerinin üzerinde kapak vardır. amortisör sökme filan yok.

hondadaki gibi bir sistem yok golflerde malesef sökmek gerekiyor

snaphanar
14-02-2012, 10:50
OK COK TESEKkur ederım gerkeze verdıgı bılgıler ıcın baskaları ıcınde yararlı olmustur sanırm :)