Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs 172 teki problem üzücü sonuç verdi..
Arkadaşlar geçen seferki konuda hatırlarsanız çukura düşmüştüm ve aracım çalışmamıştı falan bu konuyla ilgili bilgilerinizi aktarmıştınız bende sorunu öğrenince yazacağımı söylemiştim malesef motor yatak sarmış..
geçmiş olsun inş. çabuk halledersin Allah yardım eder..
Geçmiş olsun üzücü bi durum.
Herşeyde vardır bi hayır.
İnşallah bir an önce halledersiniz sorunu.
Osman Bahadır
12-02-2012, 16:35
Karter mağdurusun yani... Yağ lamban yanmadı mı?
Geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun, umarım kısa zamanda halolur.
dostum geçmiş olsun.beklediğimiz gibi küçük bi sorun olmaması üzücü
tdipower
12-02-2012, 22:31
geçmiş olsun..
Gecmis olsun buyuk sanssizlik olmus
Geçmiş olsun..Karteri mi deldin acaba..
valla üzüldüm bende şimdi. vardır bir hayır. imkan varsa toplarken biraz extra bişiler yap, piston egzantrik felan. en azından keiyfli olur. ve bana kalırsa motordan sonra lpg yi sök. hatta motoru yaptırmadan sök ki hiç kullanmayasın :) öbür türlü dürter şeytan.
serkanokan
12-02-2012, 23:20
Cok gecmis olsun
geçmiş olsun yag lambası yanmış olması lazım ama gözden kaçmış heralde ulan okan kartere slkon yapmıştık ogün slikonlu baya binmiştin:D
[QUOTE=F4R;5577850]valla üzüldüm bende şimdi. vardır bir hayır. imkan varsa toplarken biraz extra bişiler yap, piston egzantrik felan. en azından keiyfli olur. ve bana kalırsa motordan sonra lpg yi sök. hatta motoru yaptırmadan sök ki hiç kullanmayasın :) öbür türlü dürter şeytan.[/QUOT
herkeze çok teşekkür ederim.. valla aracı ege tuninge mustafa abiye bıraktım revize edecek ama extra bişeyler bende düşünüyorum bu arada bende lpg yok zaten araca yapçağım en son şey lpg olur o nerden çıktı abi yha:)
Forged kol piston girin araca bari ileriye yönelik olur egzantrik vesaire takmasanız bile.
[QUOTE=F4R;5577850]valla üzüldüm bende şimdi. vardır bir hayır. imkan varsa toplarken biraz extra bişiler yap, piston egzantrik felan. en azından keiyfli olur. ve bana kalırsa motordan sonra lpg yi sök. hatta motoru yaptırmadan sök ki hiç kullanmayasın :) öbür türlü dürter şeytan.[/QUOT
herkeze çok teşekkür ederim.. valla aracı ege tuninge mustafa abiye bıraktım revize edecek ama extra bişeyler bende düşünüyorum bu arada bende lpg yok zaten araca yapçağım en son şey lpg olur o nerden çıktı abi yha:)
kusura bakma ben başka araçla karıştırdım sanırım. o zaman süper :) kafana takma illaki yapılır, imkanın varsa arkadaşlarında dediği gibi biraz yükle, piston egzantrik felan. yoksada ne yaparsan yap kesinlikle orjinal parça kullan. tekrar geçmiş olsun.
SifirinciMurat
13-02-2012, 20:05
geçmiş olsun, 35 huk 77 miydi aracınız?
herkeze teşekkür ederim 35 V 7005 plaka.. huk 77 değil
fatihcakin
14-02-2012, 20:33
Geçmiş olsun çukura düştükten hemen sonra mı araç çalışmadı yoksa belli bi mesafe aldıktan sonra mı durdunuz önceki konuyu görmedım de
Buyuk gecmis olsun. Bende gecen sene cukura girdigimde ayni magduriyeti yasiyordum az daha. Benim sansima 50 metre sonra kirmizi isiga yakalanip yag buharlarini gormemdi. Karterde kirik degil catlak olunca ucuz atlatmistim.
Tekrar gecmis olsun.
mert1612
14-02-2012, 21:20
geçmiş olsun.bikaç hafta önce pınarbaşında typer cup varken boş alanda gazlayan senmiydin kaput siyahtı :D
bendim kardeşim aşaya falan indim çıktım bir iki defa =) yok gösterge yanmadığı için baya gittim ondan sonra durdu kardeşim..
mechanic
16-02-2012, 15:20
vala orjinal toplamayla aynı olur ileriye dönük bir yatırıım olarak düşün..
forged + bence litreyi büyüt motorda, sağlam kalite bir yatak yapılsın...
:D + methanol + itb beyin :D
Cliosportve
16-02-2012, 18:35
Geçmiş olsun
Yapılcaklar listesi ne şu aşama
Takip ediyor musun yapılcakları ?
Tam olarak maliyet hesaplamı nedir?
emirzukak
16-02-2012, 19:38
geçmiş olsun..