PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 kapılı cabrio az yakacak araç?

izmirlicem
12-02-2012, 18:13
abiler geçende konu açmıştım :) ailem az yaksın diyo çok geziosun diyo :) hem cabrio hem az yakacak çok eski olmayacak.tipide olmalı tabikide :) tigrayı direksiyonu yüzünden istemiodum ama onada bakıorum artık,benim aklımdakiler

Daihatsu copen 1.3-Opel tigra 1.4-Ford streetka 1.6-Smart roadstar 1.3-nissan micra 1.6

dirk
12-02-2012, 18:23
206CC ?? olmaz mı ?

atits61
12-02-2012, 18:25
bende tigra derim.

Mr.K
12-02-2012, 18:30
207cc
307cc
206cc
smart..

dirk
12-02-2012, 18:33
bu arada ne cabrio micra nede tigra gördüm :(

onurars
12-02-2012, 18:35
tigra derim ben hatta lpg li tigra:),diğer seçenekleri bilmemde tigranın tavanı çok tıkırdıyor yolda.

131mirafiori
12-02-2012, 18:55
Hepsi son sahibi olunacak araçlar listesinde bence... Cabrio ısrarcılığından vazgeçip coupe araba bakman daha iyi bence...

OMTech
12-02-2012, 19:04
Hepsi son sahibi olunacak araçlar listesinde bence... Cabrio ısrarcılığından vazgeçip coupe araba bakman daha iyi bence...

Belki birde Cabrio Megane olabilir eski kasa. ama şahsi fikrimi sorarsan megane dahil kepsi arkadaşında dediği gibi son sahibini arayan araçlar listesinde. yinede sen bilirsin..

vodkan
12-02-2012, 19:40
seceneklerin arasında en uygunu Daihatsu copen 1.3. az yakıyor tipide varla yok arası bişey ama sıradan olmadı kesin :)

alex
12-02-2012, 19:42
1.3 glsi proton compact lar da olabılır 2 kapı honda civic si kasaları andırıyor performansıda iyi lpg lede az yakıyorr

levent
12-02-2012, 20:42
megane2 cc + lpg
smart roadster

para varsa hiç düşünmeden megane 3 cc 1.5 dci edc

B.Koçer
12-02-2012, 20:46
Bi an önce al derim yaza girmeden fiyatlar tavan yapar :D

Erdem K.
13-02-2012, 10:34
listenizdeki araçların 2.elleri zayıf fakat aralarında smart daha dikkat çekicidir diye düşünüyorum. ille de cabrio mu ? fiyat aralığınız nedir 30bin civarı mı?

mcolgecen
13-02-2012, 10:43
opel astra bertone cabrio olmazmı mis gibi araba ?

B.Battal
13-02-2012, 10:47
o saydıklarının hemen hemen hepsine lpg takman lazım az yakması için

evolander
13-02-2012, 11:02
micra bence en mantıklısı
en azından son sahibi olmazsın ...

orhansah
13-02-2012, 11:08
temiz street ka bulmanız çok zor hiç aramayın bile :)

ben tigra derim bunların arasında

Emir-Sb3R
14-02-2012, 11:22
Smart roadster 1.3 yok :) 0.7 turbo var , halen şehir içinde karışık kullanımda 5.5 litre yakan tek otomobil diyebilirim..
Listedekilerin hepsinden de hızlıdır + arkadan itiş :)
hatta 30 bine yakınsa bütçe çok çok iyi bir roadster var düşünürseniz..

izmirlicem
14-02-2012, 16:31
30 bin bütçe

-ER-
14-02-2012, 16:38
Smart roadstar güzel olur hatta üstü açılmasada olur Coupe side daha şık bence ama az yakan bir araba değil bildiğim kadarı ile

Emir-Sb3R
15-02-2012, 00:16
Smart roadstar güzel olur hatta üstü açılmasada olur Coupe side daha şık bence ama az yakan bir araba değil bildiğim kadarı ile

evet coupesi daha güzel , onunda tavanı t-top gibi çıkıyor , üstü açılıyor yani , bu arada çok az yakıyor :)

siR
15-02-2012, 00:20
kia koup 1.6 lpg :D

Emir-Sb3R
15-02-2012, 00:26
30 bin bütçe

ben bu arabaya bakmıştım , çok düzgün bir arabaydı , roadsterdan da anlarım , alınacak bu vardı internette bayadır sadece..
ama ilan aktif değil şuan , satıldı da yazmıyor , akibetini bilemiyorum yani

Google önbellekten linkini buldum orada iletişim bilgileri falan da var bir görüşün isterseniz..
fiyata aldanma çok aşağılara çekilir bu piyasası çok olan arabalar olmadığı için
roadster düşünüyorsan şimdilik en iyisi bu diyebilirim..

Smart Roadster Roadster 2005 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 68726429 (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gRpUt_uIFagJ:www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-the-garage-dan-smart-roadster-roadster-68726429/detay/+the+garage+smart&cd=7&hl=tr&ct=clnk&gl=tr)

darkmoon
15-02-2012, 00:31
sen cabrio değil roadster araç istiyorsun tercihlerinin hepsi çünkü roadstar..

bence arayışını roadster çerçevesinde genişlet belliki sevdiğin tarz o..

roadster araçların keyfi zevki sürüşü bambaşkadır ama ikici elide zor gider..

mx5-mgf - coupen-alfa spider-tigra tt-z3-smart roadstar-crossfire-slk-audi tt-

izmirlicem
15-02-2012, 19:53
sen cabrio değil roadster araç istiyorsun tercihlerinin hepsi çünkü roadstar..

bence arayışını roadster çerçevesinde genişlet belliki sevdiğin tarz o..

roadster araçların keyfi zevki sürüşü bambaşkadır ama ikici elide zor gider..

mx5-mgf - coupen-alfa spider-tigra tt-z3-smart roadstar-crossfire-slk-audi tt-

valla bende isterim z3-slk tt vs ama 1.4 sınırı var ailede mimliyim :) az yakacak haliyle 1.4 ü geçmeyecek araç bakıorum bende tabi tipide olmalı çok hız yapıorum diye 1.4 üstünü almazlar :)

darkmoon
15-02-2012, 20:06
valla bende isterim z3-slk tt vs ama 1.4 sınırı var ailede mimliyim :) az yakacak haliyle 1.4 ü geçmeyecek araç bakıorum bende tabi tipide olmalı çok hız yapıorum diye 1.4 üstünü almazlar :)

bir tek alabiliceğin tek araç budur roadstar tadında

http://mycarpictures.org/download/28170-4/Opel_Tigra_TT_05.jpg
http://mycarpictures.org/download/28167-4/Opel_Tigra_TT_02.jpg

ahmetbaha-drs
15-02-2012, 20:18
Bencede Tigra TT en güzeli tasarım olarak.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/99876-opel-tigra-twintop.html

raptor
16-02-2012, 09:37
Smart roadster alırsan cabrio alma kullanmış biri olarak sana en önemli tavsiyem.Kafana takılan bir şeyler olursa sorabilirsin.

CRUEL
16-02-2012, 11:09
smart alma başına bela alırsın:D bazı arkadaşlar iyi bilir deşifre etmiyim:D

lncdlt
17-02-2012, 21:32
smart roadster in ben de cok methini duydum.

Emir-Sb3R
17-02-2012, 23:27
Smart roadster alırsan cabrio alma kullanmış biri olarak sana en önemli tavsiyem.Kafana takılan bir şeyler olursa sorabilirsin.

Aynen öyle , bende tavanı çıkıp takılanlardan tavsiye ettim , zaten cabrioların arkası çirkin biraz

smart alma başına bela alırsın:D bazı arkadaşlar iyi bilir deşifre etmiyim:D

Her aracın iyisi kötüsü vardır , piyasada hiç başıma bela alabileceğim pejo yok mu ;)
Ben pejoya 10 tane örnek sayarım sen bir tane smart görmüşsün tavsiye veriyorsun

CRUEL
20-02-2012, 00:46
Her aracın iyisi kötüsü vardır , piyasada hiç başıma bela alabileceğim pejo yok mu ;)
Ben pejoya 10 tane örnek sayarım sen bir tane smart görmüşsün tavsiye veriyorsun

hayırdır benim tavsiyem sanamı sıkıntı oldu kardeşim? Sen neye güvenerek smartı tavsiye ediyosun? seninki iyiydi die hepsimi öyle? öneri konusuysa herkes bildiğini yazar sen öle güzel böle güzel dersin bende gördüğümü öle *** böle *** derim..?
Ayrıca smart bokdan bi araba kız arabası gibi dandik bişi hiç sevmem babasınıda sevmezdim götümede benziyo zaten vs vs benim görüşüm bu kime ne? sanane?

Emir-Sb3R
20-02-2012, 07:55
hayırdır benim tavsiyem sanamı sıkıntı oldu kardeşim? Sen neye güvenerek smartı tavsiye ediyosun? seninki iyiydi die hepsimi öyle? öneri konusuysa herkes bildiğini yazar sen öle güzel böle güzel dersin bende gördüğümü öle *** böle *** derim..?
Ayrıca smart bokdan bi araba kız arabası gibi dandik bişi hiç sevmem babasınıda sevmezdim götümede benziyo zaten vs vs benim görüşüm bu kime ne? sanane?

Ben 3 tane smart kullandım şimdiye kadar , çok yakınımda da var , ben bildiğimi konuşuyorum yani rahat ol
Arkadaş senin gibi değil demekki oraya seçeneklerin arasına smart yazmış bilmem farkında mısın ;)
Adam sana neden smart veya değil demiş sen smart boktan yazmışsın :) Arabanı da merak ettim doğrusu.....

Gördüğünü yaz buraya da bilsin herkes , Allah bilir 150.000de smart almışsınızdır full bakımsız elinizde patlamıştır

abiler geçende konu açmıştım :) ailem az yaksın diyo çok geziosun diyo :) hem cabrio hem az yakacak çok eski olmayacak.tipide olmalı tabikide :) tigrayı direksiyonu yüzünden istemiodum ama onada bakıorum artık,benim aklımdakiler

Daihatsu copen 1.3-Opel tigra 1.4-Ford streetka 1.6-Smart roadstar 1.3-nissan micra 1.6

Kardeşim naapıcan onları gel 206 verelim sana kalite kokuyo

Splendour
20-02-2012, 11:42
Ben 3 tane smart kullandım şimdiye kadar , çok yakınımda da var , ben bildiğimi konuşuyorum yani rahat ol
Arkadaş senin gibi değil demekki oraya seçeneklerin arasına smart yazmış bilmem farkında mısın ;)
Adam sana neden smart veya değil demiş sen smart boktan yazmışsın :) Arabanı da merak ettim doğrusu.....

Gördüğünü yaz buraya da bilsin herkes , Allah bilir 150.000de smart almışsınızdır full bakımsız elinizde patlamıştır

Kardeşim naapıcan onları gel 206 verelim sana kalite kokuyo

atıp tutmak kolayda bütçe ve getirileri oranlıyarak millet alışveriş yapıyor.bu ülkede kaç tane pejo var kaç tane smart var arkadaşım.kıyaslarken doğru düzgün kıyasla.sadece 206 sayısını baz alsak yine fazla tutulmuştur. :icon_wack

adama hem 2. eli iyi araç seç diyorsun hemde smart iyidir diyorsun,bu ülkede daha smartı görmemiş,duymamış araç sahipleri var.

SULTANOGLU
20-02-2012, 11:52

Tavsiyem sanamı sıkınıtımı oldu diyeceğine, madem fikrini söylüyorsun bahsettiğin bazı arkadaşları biz tanımadığımıza göre açık açık buraya smart hakkında yaşadığın problemmeri yazda herkes bilgilensin. onun dışınada smartı götüne benzetmen yada smartın babasınıda sevmemen buradaki arkadaşın bu arabayı alıp almaması konusunda pek yardımcı olmayacktır.

Emir-Sb3R
20-02-2012, 14:05
atıp tutmak kolayda bütçe ve getirileri oranlıyarak millet alışveriş yapıyor.bu ülkede kaç tane pejo var kaç tane smart var arkadaşım.kıyaslarken doğru düzgün kıyasla.sadece 206 sayısını baz alsak yine fazla tutulmuştur. :icon_wack

adama hem 2. eli iyi araç seç diyorsun hemde smart iyidir diyorsun,bu ülkede daha smartı görmemiş,duymamış araç sahipleri var.

dogru soyluyosun atip tutuyorum ben haklisin..
yine seceneklerle alakasiz kiyaslama yapan biri cikti tebrikler..

Emir-Sb3R
20-02-2012, 14:11
edit.: yanlis mesaj.

Splendour
20-02-2012, 15:41
dogru soyluyosun atip tutuyorum ben haklisin..
yine seceneklerle alakasiz kiyaslama yapan biri cikti tebrikler..

ben seçeneklere 206 sokalım demedim öyle bir derdimde yok,fabrikam veya pejo bayiim yok,yedek parçasınıda alıp satmıyorum.sadece kalite kokuyor lafına takıldım.bu ülkede ne kadar tutulduğu belli,servis ağı belli,parçası belli.demekki çok tercih edilmiş :icon_wack demek ki fiyatı ve karşıladıkları orantılı gelmiş millete.buna kalitesiz diyemezsin benim derdim bu.adamın aracını aşşağlıyamazsın benim derdim bu.yoksa sana körü körüne markacılık yapıp 25-30 binlik bir araçla 15 20 binlik aracı kıyaslamam.

CRUEL
20-02-2012, 16:14
@Emir-Sb3R
1) yaşın kaçda 3tane smarta bindin sanırım bebek arabanı smart zannediyosun aam sende haklısın zaten bebek arabası kadar:D

2)fanatikliğe gerek yok kardeşim ben smartı sevmediğimi bela aldığımı söyledim.araç 10binde 20bnde farketmez.sen iyi diyosun ben kötü. neden kötü die insan gibi sorsaydın sana nedenlerini açıklardım..

3)benim aracım neden konu oldu burda? He aracımı çok merak ediyosan gir konularıma bak ug 206 yaz youtube a gidişini gör..orjn 70binde olan kazasız ender kalan nadide eserlerden biridir;)

4)alakasız kıyaslamayı sen yaptın benim aracımı ortaya sokarak? senin gibi fanatiklik yapmıyorum peugeot dada sıkıntılı araçlar olabilir baş belası araçlar olabilir başka bi modelde 2.el şans işi biraz.

5) burdan böle yazıp pm ile konuyu piç etmeyelim de yazma o zaman düzgün cvp ver konu piç olmasın.

Emir-Sb3R
20-02-2012, 17:15
Evet Allah'a cok sukur smarttan baska arabalara da bindim yasimdan rahatsiz olsam yazmazdim oraya zaten ama sen bebek arabasi diyorsan oyledir bisey demiyecegim..

Araban guzeldir veya degildir farketmez de boyle reklam yapmanin manasi yok ben burada veya forumun baska bir yerinde benim arabam ultimate 110 , dunyada 110 tane var demedim veya obur arabam soyledir boyledir demedim , gerek yok boyle seylere.. ;)

Ayrica ben sana pm atip konuyu pic etmeyelim demedim atarlanip konuyu pic etme , illa atarlanicam diyosanda telefonla ulas bana dedim telefonum var.

Ben arkadasin konusuna yazmiyacagim daha fazla sen inat edip takilabilirsin kendi kendine..

CRUEL
20-02-2012, 21:54
iyimisin kardeşim ya:) ben ne reklam yapıcam kendin dedin merak ediyorum arabanı die bende söyledm ne olduğunu:) hala konuyu sapıtıyosun neyse yorumlarından belli zaten durumun:) hayırlı işler sana.. tarife değişikliğinden hattım kapalı yarın görüşürüz;)

psikolojikdeli
20-02-2012, 23:18
Bence alınabilecek bu yazdıklarının arasındaki tek araç smart tır + bunun son sahibide olmazsın

DaRkNeSs-
21-02-2012, 02:21
iyimisin kardeşim ya:) ben ne reklam yapıcam kendin dedin merak ediyorum arabanı die bende söyledm ne olduğunu:) hala konuyu sapıtıyosun neyse yorumlarından belli zaten durumun:) hayırlı işler sana.. tarife değişikliğinden hattım kapalı yarın görüşürüz;)

ne arkadaşı tanırım ne seni ama burda atarlı gibi yazan sensin kardeşim :) adam sana ters bişey yazmamış sen direk hayırdır diye dalmışsın olaya :D
arabanı merak ettim derken sanırım başına bela olan smart ı kasdetmiş arkadaş :) bende merak ettim cidden bu kadar kötülediğine göre smart ile ilgili başından iyi olmayan bi hadise geçmiş,paylaş ki benim gibi merak eden herkes öğrensin ;) bende smart ile ilgili hiç böyle bişey duymamıştım mesela...

bu arada copen minnacık kutu gibi bişey cem, motoru da siriondaki 1.3 100 bg lik motorsa sağlam gideri olur. sığarım benim için farketmez dersen alınabilir.

SULTANOGLU
21-02-2012, 09:25
@Emir-Sb3R
1) yaşın kaçda 3tane smarta bindin sanırım bebek arabanı smart zannediyosun aam sende haklısın zaten bebek arabası kadar:D

2)fanatikliğe gerek yok kardeşim ben smartı sevmediğimi bela aldığımı söyledim.araç 10binde 20bnde farketmez.sen iyi diyosun ben kötü. neden kötü die insan gibi sorsaydın sana nedenlerini açıklardım..

Adamın yaşı ve kaç tane araba kullandığı ile ilgili seni beni kimseyi ilgilendirmeyen laflarla konuyu saçma sapan yerlere çekeceğine şu smart la yaşadığın problemleri yazarmsın ?

Erden
21-02-2012, 11:27
Bende 206cc 2005 1.6 otomatik var. Sorunsuz kullaniyoruz.
Su an yanimdaki arkadasimda 2003 2.0 var.
ikiside problemsiz.

CRUEL
22-02-2012, 20:47
paylaşmıyorum lan vazgeçtim işinize bakın ben askere kaçar byby:D

SULTANOGLU
22-02-2012, 20:49
nolur paylaş

CRUEL
22-02-2012, 20:52
nolur paylaş

yırtınma paylaşmıcam gardaşşş

SULTANOGLU
22-02-2012, 20:58
engin smart bilgilerine ihtiyacımız var nolur

DaRkNeSs-
22-02-2012, 21:09
engin smart bilgilerine ihtiyacımız var nolur

+1 :hahaha::hahaha::hahaha:

CRUEL
23-02-2012, 09:57
engin kim yaf hadi engin paylaş şu bilgilerini:D:D

ümitech
08-03-2012, 02:34
bana görede bi an önce alınmalı yaza yaklaşıyoruz fiyatlar tavan yapar cabrio için.