Orijinalini görmek için tıklayınız : creative gigaworks t40?
arkadaşlar evde televizyonda kullanmak üzere bu ürünü almayi düşünüyorum.
daha önce kullananiniz varmi acaba?
muadil olarak önerebileceginiz başka bir ürün varmi?
tek spec 1+1 olmasi.. 5+1 gibi ya da subwooferlar ile ugraşmak istemiyorum.. cnkü kablodan nefret ediyorum. 5+1 ler tam bir kablo kirliligi..)
bir arkadaşim microlab solo7 diye bir üründen bahsetti.. kullananiniz varmi?
1+1 için üst limitim 500tl..
şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim..
t40 sanırım en iyi 1+1ler arasında, tabi Türkiye'de satılanlar içerisinde. Eğer daha iyi cihazlara bakmak isterseniz Bose gibi markalara bakabilirsiniz.
şunu dinleme firsatim olmustu , gerçekten kusursuz fakat fiyat olarak bütçemin biraz üzeri=)
t40 sanırım en iyi 1+1ler arasında, tabi Türkiye'de satılanlar içerisinde. Eğer daha iyi cihazlara bakmak isterseniz Bose gibi markalara bakabilirsiniz.
ya asıl soru aldigime degermi degmez mi? nihayetinde tv ye baglayacagim bunu. aşiri da bir beklentim yok , tek istegim o kadar bluray aliyoruz , en azindan blurayin hakkini verelim.. televizyonun hoparlörlerinde birçok ses yokolup gidiyor arada..
1+1 ile zaten çok birşey beklemeyin, en kralını da alsanız alacağınız en iyi ses stereo olur, madem kablo takıntınız var z5450 önerebilirim en azından arka hoparlörleri kablosuz :)
sen şimdi z5500 e kablo kirliliğimi diyorsun?
valla isterse salonda halı yerine yerler kablo dolsun yine değer yine değer.
bu 1+1 ile masada otururken güzel net ses alırsın salonda tv ye bağlayıp sinema deneyimi bekleme.
bir kere kurup kabloları iyi saklarsan bi kablo kirliliği olmaz ama ses sinemadan farklı olmaz. dinlemeden karar verme