PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Küçük sınıf araç karşılaştırması.

Hakan Burak
14-02-2012, 11:52
Tekrardan merhabalar. Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istedim. Şimdi Allah nasib ederse Bir miktar para elime geçecek ve bu paranın birazı ile araba almak istiyorum. (Tahmini 30.000 TL.) Bu fiyata sıfır km araç seçenekleri biraz kısıtlı ama üç beş yukarı veya aşağısını yinede bulundurmak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi olur.? ( Önemli kıstas: Boyum uzun olduğu için (1.95) seçimlerinizi ona göre göz önüne alırsanız sevinirim. )
Seçenekler:
VW Polo 1.2 70 HP Trendline : 29.900 TL
Skoda Fabia 1.2 70 HP Ambiante : 29.000 TL
Opel Corsa 1.2 85 HP Twinport Essentia : 32.000 TL
Dacia Sandero 1.5 Dci 75 HP Blackline : 30.900 TL
Ford Fiesta 1.25 82 HP Trend : 31.800 TL
Hyundai i20 Troy 1.25 78 HP : 30.000 TL
Citroen C3 1.4 75 HP Atrraction : 31.400 TL
Şimdiden ilginiz için teşekkürler. :)

Emir-Sb3R
14-02-2012, 11:53
polo ya da fiesta bence :)
ama polonun içi daha güzel fiestadan :)

Erdem K.
14-02-2012, 12:23
biz de bu tarz bir araç için belirttiğiniz listedeki tüm araçlara ve bayilerin araç durumlarına bakmıştık. polo ve fiesta kasa olarak çok güzel, fiestanın iç aksamı poloya göre biraz da dikkat çekici ve hoş. cmon kasa corsalar artık kasa değiştirmek üzere sanırsam, yüzü baya eskidi. sandero dizel olması büyük avantaj gibi gözükse de malzeme kalitesi diğer seçeneklerden biraz daha düşük gibi gözüküyor. listenizde citroen yok, benim boyum da 194cm ve bu listedeki araçların içinde iken benim arka koltuk tarafıma kimse oturamıyordu desem yeridir :) iç mekan ferahlığı adına yeni c3'lere de bakmanızı ve mümkünse bayide incelemenizi tavsiye ederim...

Hakan Burak
14-02-2012, 12:34
polo ya da fiesta bence :)
ama polonun içi daha güzel fiestadan :)
Teşekkürler. :)

biz de bu tarz bir araç için belirttiğiniz listedeki tüm araçlara ve bayilerin araç durumlarına bakmıştık. polo ve fiesta kasa olarak çok güzel, fiestanın iç aksamı poloya göre biraz da dikkat çekici ve hoş. cmon kasa corsalar artık kasa değiştirmek üzere sanırsam, yüzü baya eskidi. sandero dizel olması büyük avantaj gibi gözükse de malzeme kalitesi diğer seçeneklerden biraz daha düşük gibi gözüküyor. listenizde citroen yok, benim boyum da 194cm ve bu listedeki araçların içinde iken benim arka koltuk tarafıma kimse oturamıyordu desem yeridir :) iç mekan ferahlığı adına yeni c3'lere de bakmanızı ve mümkünse bayide incelemenizi tavsiye ederim...
c3'ü deneme şansı buldum. Gerçekten iç mekanı ferah ancak yoltutuşun ''Y'' sinin olmaması beni o arabadan soğuttu. Yinede seçenekler arasına ekledim. İlginiz için teşekkürler. :)

golfcu0101
14-02-2012, 12:36
fiestanın kasası ve donanımı tatminkar bence

Osman Bahadır
14-02-2012, 12:39
Polo, Fiesta, C3 arasında kalır, kullanır, hangisi içime sinerse onu alırdım.

atits61
14-02-2012, 12:45
ford fiesta derim.

mur_84
14-02-2012, 13:04
bence polo.. ;)

orhan_guney
14-02-2012, 13:09
Bence kesınlıkle saymış oldugu araclarda skoda fabia 1 numara secıldı auoto motor & sport dergisinde.hem istersen yardımcı olabılırım sana skoda çalışıyorum kesinlikle tavsıye ederim buyur gel test edelım ıncele :)

redbaron
14-02-2012, 13:23
polonun icinin nesi güzel ya hem cok sadece hemde koltuk kumas renkleri cok dandik kalitesiz gozukuyor.fiesta ic dizaynda hepsinden iyi.ama bunların hepside kücük araclar.O boyla en rahat tahminin c3 e sıgarsınız birde i20 ye. Bence fiesta fakat hepsinin icine gidip binin.biz ne desek bos.

MatraX_07
14-02-2012, 13:28
Ilk 3'u arasında Tercıh Sızın
1-Polo
2-Fiesta
3-Fabia

Hakan Burak
14-02-2012, 13:49
fiestanın kasası ve donanımı tatminkar bence
Donanımı gerçekten tatminkar ama fiyatı biraz bütçenin yukarısında. Teşekkürler. :)

Polo, Fiesta, C3 arasında kalır, kullanır, hangisi içime sinerse onu alırdım.
Fiesta ve C3'ü kullandım, Birtek Polo'yu kullanamadım. Onada yakında bakarım. Teşekkürler. :)

ford fiesta derim.

bence polo.. ;)

Ilk 3'u arasında Tercıh Sızın
1-Polo
2-Fiesta
3-Fabia

Bence kesınlıkle saymış oldugu araclarda skoda fabia 1 numara secıldı auoto motor & sport dergisinde.hem istersen yardımcı olabılırım sana skoda çalışıyorum kesinlikle tavsıye ederim buyur gel test edelım ıncele :)
Skoda'nın fiyatı uygun ancak iç mekan bakımından biraz kötü. Pandizotların plastikleri fazla sert, şirket aracı havası veriyor. İstanbul'a yolum düşerse uğrarım inşallah. Teşekkürler. :)

polonun icinin nesi güzel ya hem cok sadece hemde koltuk kumas renkleri cok dandik kalitesiz gozukuyor.fiesta ic dizaynda hepsinden iyi.ama bunların hepside kücük araclar.O boyla en rahat tahminin c3 e sıgarsınız birde i20 ye. Bence fiesta fakat hepsinin icine gidip binin.biz ne desek bos.
Hepsinde sürüş pozisyonu benim için uygun ebatlarda. Ancak arabadan arabaya değişen özellikler ve eksi yönler var. Ben şu an ciddi kararsız kaldım. Elimdeki miktarı aşanda var, aşmayanda. Ancak bayiide peşine indirim illaki yaparlar. Bu yüzden belirli miktarı geçmeyen araçları yazdım. Hepsini son kez dolaşıp, deneyeceğim. Teşekkürler. :)

_FrKn_
14-02-2012, 13:51
ben olsam fiesta veya polodan birini seçerdim.

B.Koçer
14-02-2012, 14:08
Siz temizinden 2 nci el bi 1.6 307 & c4 vs bakın derim zira hacim önemli :)

Ertekin
14-02-2012, 14:13
Ben polo yu seçerdim.

barakuda26
14-02-2012, 14:29
fiestanın ön taraftaki hacmi daha büyük ve rahat diye biliyorum ayrıca güzel bi araç içlerinde polo yada fiesta tercihim olurdu..

Erdem K.
14-02-2012, 14:40
c3'ün yol tutuşunun kötü olduğunu pek düşünmüyorum, bu konuda testler falan var mı bilemiyorum ama şahsen kullanmış biri olarak ve daha önce de belirttiğim gibi sizin listenize benzer bir liste içinden seçim yaparak, boyumu da göz önüne alarak yeni c3 seçtim :) eğer tek kişi veya sadece siz ve arkadaşınız olacaksa fiesta/polo da tercih edilebilir. aceleniz var mı bilmiyorum ama bayilerdeki araç durumlarını ve temin etme sürelerini de göz ardı etmeyin derim...

Hakan Burak
14-02-2012, 23:53
Siz temizinden 2 nci el bi 1.6 307 & c4 vs bakın derim zira hacim önemli :)
İkinci el düşünsem seçenek çok ama pek sıcak bakmıyorum. Teşekkürler. :)

Ben polo yu seçerdim.

ben olsam fiesta veya polodan birini seçerdim.
Teşekkürler. Polo ve Fiesta önde gidiyor. Bakalım hayırlısı. :)

fiestanın ön taraftaki hacmi daha büyük ve rahat diye biliyorum ayrıca güzel bi araç içlerinde polo yada fiesta tercihim olurdu..

c3'ün yol tutuşunun kötü olduğunu pek düşünmüyorum, bu konuda testler falan var mı bilemiyorum ama şahsen kullanmış biri olarak ve daha önce de belirttiğim gibi sizin listenize benzer bir liste içinden seçim yaparak, boyumu da göz önüne alarak yeni c3 seçtim :) eğer tek kişi veya sadece siz ve arkadaşınız olacaksa fiesta/polo da tercih edilebilir. aceleniz var mı bilmiyorum ama bayilerdeki araç durumlarını ve temin etme sürelerini de göz ardı etmeyin derim...
Acelem yok. Aileme ait bir araçta var. Arkadaş konusuna gelirsek eğer her türlü sığarlar, sıkıntı olmaz. :D Ben soğuk kaldım c3'lere karşı. Arka taraftan durduk yere sağa veya sola atmalar oluyor. Kasisten geçerken bile arka taraf atarmı arkadaş? Hemde düşük bir hızdayken. Ama zaten büyük ihtimal Spor yay + Jant ikilisi olacak. O yüzden tercihlerim arasında şimdilik. Teşekkürler. :)

efe_
14-02-2012, 23:56
Dizel araç alın derim.Listedekiler hep benzinli.sonra pişman olmayın;)

oğuzk
15-02-2012, 00:02
Avatardaki gibi kırmızı polo tercih ederdim bende :)

Hakan Burak
15-02-2012, 00:03
Dizel araç alın derim.Listedekiler hep benzinli.sonra pişman olmayın;)

Buradaki bütün araçların tüketimi makul seviyelerde. Mesela Polo Karma tüketimde 5.5 yakarken Dacia Sandero Dizel Karma tüketimde 4.0 yakıyor. 1.5 litre için kalitesiz bir araca binmek bence akıl kârı değil. Yinede tavsiyeniz için teşekkürler. Şu an hiç birşey aklımda belli değil. Hepsini deneyip, göreceğiz. :)

Avatardaki gibi kırmızı polo tercih ederdim bende :)

Kırmızısı hoş ama beyazı daha hoşuma gidiyor benim. :) VW'nin sitesinde beyaz'ının resmini bulamadım. :) İleriki zamanlar ne gösterecek bakalım hayırlısı. Polo çok iyi bir araç ona lafım yok ama donanımda biraz zayıf. Ne kadar ekmek o kadar köfte ilişkisi tabi.

erkin006
15-02-2012, 00:06
fiyat donanım olarak c3 bi adım önde bildiğim kadarıyla...

edit: ne alırsanız alın ama baz paket almayın...

Hakan Burak
15-02-2012, 00:11
fiyat donanım olarak c3 bi adım önde bildiğim kadarıyla...

edit: ne alırsanız alın ama baz paket almayın...

Şu anda yazdığım araçların içerisinde Dacia hariç hepsi baz paketli. Donanımlarını pek araştırmadım ama fiyatlarına göre yazdım. Açıkçası imkanım ancak bunlara yetiyor. Fazlasını kaldırmaz. Teşekkürler. :)

siR
15-02-2012, 00:26
biraz daha para koyabilirsen 2012 kia rio 1.4 dizel öneririm .. iç ve dış tasarımını beğendim ve ferah araç ..

ozkanfaruk
15-02-2012, 00:44
Polo,Fabia,İbiza... Bunlar aynı şeyler zaten. Fabia var bende 1.4 TDI . Çok memnunum şehiriçi için çok iyi , seri bir araba tavsiye ederim.

Hakan Burak
15-02-2012, 01:03
biraz daha para koyabilirsen 2012 kia rio 1.4 dizel öneririm .. iç ve dış tasarımını beğendim ve ferah araç ..
İmkanlar kısıtlı, beni aşar biraz Rio. Yinede teşekkürler. :)

Polo,Fabia,İbiza... Bunlar aynı şeyler zaten. Fabia var bende 1.4 TDI . Çok memnunum şehiriçi için çok iyi , seri bir araba tavsiye ederim.
Mekanikte belki aynıdır ama konfor, ergonomi denilince Polo. Önceden dediğim gibi Fabia'ları biraz sıradan buluyorum pandizotları, konsol plastikleri falan ucuz havası veriyor. Para kolay kazanılmıyor almışken en iyisini almakta önemli. İkinci elde de Polo sağlamlığını korur. Kafama göre en az eksi yönü olan araca bakıyorum. Teşekkürler. :)

ClioRs182
15-02-2012, 03:37
bende polo ile fiesta arasında kaldım 2 sinide test ederdim hangisi hosuma giderse onu alırım :)

Hakan Burak
15-02-2012, 11:07
bende polo ile fiesta arasında kaldım 2 sinide test ederdim hangisi hosuma giderse onu alırım :)

Fiesta'da donanım var, Polo'da görünüm. Hangisi olur karar veremedim. Dediğiniz gibi hepsine teker teker bakıp, öyle karar vereceğim. Teşekkürler. :)

YAVUZ
15-02-2012, 17:37
30000tl para tanıyacaksınız bence baz donanımlar değilde 2.el esp li güvenliği ve yol tutuşu iyi olan astra1,3cosmo gibi bir araç bakın

darkmoon
15-02-2012, 17:50
tabiki polo olmassa i20 olmassa fiesta olmassa c3 sıralamam böyle

fiesta ile c3 çok şirket aracı oldular ordan biraz soğuğum..

boyun uzunimiş sana tavsiyem ilk önce ibr vw bayisine gidip araca oturup bakman sonra hyundai bayisine gidip oturup bakman yönündedir.. zaten kesin kararını ona göre verirsin.

efe_
15-02-2012, 17:55
Sitelerde verilen yakıt değerlerine aldanmayın derim..Bahsettiğiniz araçların hiçbiri az yakmıyor benzin fiyatlarınıda hesaba kattığımızda.Siz bilirsiniz.

Hakan Burak
16-02-2012, 00:17
30000tl para tanıyacaksınız bence baz donanımlar değilde 2.el esp li güvenliği ve yol tutuşu iyi olan astra1,3cosmo gibi bir araç bakın
İkinci el düşünmüyorum, zamanında çok uğraştım ikinci el araçlarla. Sıfır km iyidir. Teşekkürler. :)

tabiki polo olmassa i20 olmassa fiesta olmassa c3 sıralamam böyle

fiesta ile c3 çok şirket aracı oldular ordan biraz soğuğum..

boyun uzunimiş sana tavsiyem ilk önce ibr vw bayisine gidip araca oturup bakman sonra hyundai bayisine gidip oturup bakman yönündedir.. zaten kesin kararını ona göre verirsin.
Şu anda kafamda Polo daha baskın ama hepsine teker teker bakacağım. Teşekkürler. :)

Sitelerde verilen yakıt değerlerine aldanmayın derim..Bahsettiğiniz araçların hiçbiri az yakmıyor benzin fiyatlarınıda hesaba kattığımızda.Siz bilirsiniz.
Fazla dolaşan bir insan değilim. Hız yapmayıda pek sevmem açıkçası. Yani fazla yakması için bir sebep yok. 1.2 motor arabanında fazla yakacağını pek sanmam. Teşekkürler. :)

AEAlmas
16-02-2012, 07:32
2. El temiz dizel alın bence ama 0 alacaksanız polo veya fiesta fakat o fiyata ne dizeller var araştırın

CeM öZeR
16-02-2012, 07:50
Sağlamlık = Polo
2. El = Polo
Dizayn = Fiesta
Konfor = Polo
Benim tercihim 3. polom olduğu için yine polo olur. :) Parasının hakkını en iyi veren polodur bunların içinde. Corsa zaten uçuk. Sandero at çöpe gitsin. Hyundai i20 at çöpe gitsin. Fabia ve citroen c3 eh işte. Bu sınıfta ibiza'da düşünülebilir. Ama hiç biri bir poloyu tutamaz.

alper_pug
16-02-2012, 09:07
Fiesta ve Polo arasında kalmıştım bende , sonunda polo aldım. İyikide polo almışım diyorum , arkadaşımda var fiesta onu kullanınca polodaki kalite-güven hissini vermiyor bana. Ama kötü arabamı fiesta asla , listedeki en iyi 2. araba :D

Hakan Burak
16-02-2012, 11:56
2. El temiz dizel alın bence ama 0 alacaksanız polo veya fiesta fakat o fiyata ne dizeller var araştırın
2.el ile uğraşmak istemiyorum. İsteseydim arabamı satmazdım. Teşekkürler. :)

Sağlamlık = Polo
2. El = Polo
Dizayn = Fiesta
Konfor = Polo
Benim tercihim 3. polom olduğu için yine polo olur. :) Parasının hakkını en iyi veren polodur bunların içinde. Corsa zaten uçuk. Sandero at çöpe gitsin. Hyundai i20 at çöpe gitsin. Fabia ve citroen c3 eh işte. Bu sınıfta ibiza'da düşünülebilir. Ama hiç biri bir poloyu tutamaz.
Teşekkürler. Kararım Polo'dan yana olacak galiba. :)

Fiesta ve Polo arasında kalmıştım bende , sonunda polo aldım. İyikide polo almışım diyorum , arkadaşımda var fiesta onu kullanınca polodaki kalite-güven hissini vermiyor bana. Ama kötü arabamı fiesta asla , listedeki en iyi 2. araba :D
Teşekkürler yorumlarınız için. :)

nicksar
16-02-2012, 12:33
Ailece bizde aynı ikilemdeydik ,

http://b1202.hizliresim.com/u/j/2s48k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bazı arkadaşlar donanım olarak aşırı boş diyor ama bize o kadar boş gelmedi :D Park sensörünü yarın bir gün taktıracağım , ileriki zamanlarda da sis farı taktırdık mı tamamdır benim için.

Küçük bir ekleme , biz arabayı fazla kullanmadığımızdan dizel için kasmadık , yoksa sen dersinki ben çok gezerim o zaman dacia al derim . Sırf yakıtı için yoksa beş para etmez gözümde .

darkmoon
16-02-2012, 13:55
dacia sandero yu ben tercih listeme koymadım ama hakkınıda yemiyelim arkadaşımda dacia sandero stepway modeli var şu suvumsu olan versiyonu.. adam kuruyemişçi yeri geliyor aracın arkasına kasa kasa sodalar yemiş çuvalları falan atıyor maşallah araç taş gibi hakkını veriyor bozuk yol falanda banamısın demiyor bir yedek parça fiyatları var vw opel falan bunların yanında komedi kalır.. şeklide çok hoş dışardan bakdınmı bence gayet güzel bir tasarımı var..

ama polo i20 falan varken o listeyede girmez çünkü bir polonun i20 nin vericeği kalite donanım rahatlık konforu vermeyebilir.. ama düşünürsende stepwey bu suvumsu versiyonuna bak derim..

atabay
16-02-2012, 22:19
opel corsa - fıyatı asaıı cekebılırsenız tartısılmaz ..tecrube ıle sabıt

Hakan Burak
16-02-2012, 22:27
Ailece bizde aynı ikilemdeydik ,

http://b1202.hizliresim.com/u/j/2s48k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bazı arkadaşlar donanım olarak aşırı boş diyor ama bize o kadar boş gelmedi :D Park sensörünü yarın bir gün taktıracağım , ileriki zamanlarda da sis farı taktırdık mı tamamdır benim için.

Küçük bir ekleme , biz arabayı fazla kullanmadığımızdan dizel için kasmadık , yoksa sen dersinki ben çok gezerim o zaman dacia al derim . Sırf yakıtı için yoksa beş para etmez gözümde .
Öncelikle arabanız güzel Maşallah Kazasız, belasız. :)
Boş olan arabalarada bindim (Baz paket teybi, kliması, otomatik ön camları bile olmayan Albea) Çok yakan arabayada. (Mercedes E200 Elegance Lpg'siz 2000 CC) Bu araç tam ideal. Çok yakmaz, dizele göre seriliği var. Ben sislerini bayii'de taktırmayı düşünüyorum zaten alıcağım arabada. O bir sorun olmaz. Sonradanda jant, spor yay falan devam ettireceğim. Bende çok gezen bir insan değilim. Hem İstanbul trafiği gibi bir trafiğin içindede olmayacak alacağım araç. Benim için ideal. Lpg bile taktırmayı düşünmüyorum hatta. Yorumunuz için teşekkürler. :)

dacia sandero yu ben tercih listeme koymadım ama hakkınıda yemiyelim arkadaşımda dacia sandero stepway modeli var şu suvumsu olan versiyonu.. adam kuruyemişçi yeri geliyor aracın arkasına kasa kasa sodalar yemiş çuvalları falan atıyor maşallah araç taş gibi hakkını veriyor bozuk yol falanda banamısın demiyor bir yedek parça fiyatları var vw opel falan bunların yanında komedi kalır.. şeklide çok hoş dışardan bakdınmı bence gayet güzel bir tasarımı var..

ama polo i20 falan varken o listeyede girmez çünkü bir polonun i20 nin vericeği kalite donanım rahatlık konforu vermeyebilir.. ama düşünürsende stepwey bu suvumsu versiyonuna bak derim..
Benim hiç hoşuma gitmeyen bir tarzda Sandero Stepway. Tamam parça fiyatı düşüktür ama şirket aracı gibi kullanmayacağım için sıkıntı kalmaz. Aslında Sandero'yu listeye bile eklemeyecektim ancak sırf Dizel oluşu birde en full paket oluşu biraz tercihler arasına soktu. Yoksa karoseri bakımından beş para etmeyen bir araç. Kimse alınmasın ama kapılarını açarken bile elimde kalacakmış hissi veriyor. Duster bile öyle. Tabiki kalitesi var ve Hususi bir araç alacağım için yol tutuş, Konfor, kalite önemli. Teşekkürler yorumunuz için. :)

opel corsa - fıyatı asaıı cekebılırsenız tartısılmaz ..tecrube ıle sabıt
Fiyatı düşük olsa gerçekten düşünülebilir bir araç. Ama sanmıyorum indirim yapacaklarını çünkü şu anki fiyatı zaten indirimli. Teşekkürler yorumunuz için. :)

darkmoon
16-02-2012, 23:00
Benim hiç hoşuma gitmeyen bir tarzda Sandero Stepway. Tamam parça fiyatı düşüktür ama şirket aracı gibi kullanmayacağım için sıkıntı kalmaz. Aslında Sandero'yu listeye bile eklemeyecektim ancak sırf Dizel oluşu birde en full paket oluşu biraz tercihler arasına soktu. Yoksa karoseri bakımından beş para etmeyen bir araç. Kimse alınmasın ama kapılarını açarken bile elimde kalacakmış hissi veriyor. Duster bile öyle. Tabiki kalitesi var ve Hususi bir araç alacağım için yol tutuş, Konfor, kalite önemli. Teşekkürler yorumunuz için. :)

dediğim gibi bende listeme katmadım o yüzden hiç ama hakkınıda yememek lazım hem iş hem aile için falan denirse fiyatı orantısında fiyatından fazlasını sunan bir araç kalite fazla beklememek lazım bu tip araçlardan zaten.. en azından ticariler gibi her sene muayene ve 1.köprüden geçiş yasağı falanda yok..

bu arada bir fiesta yada c3 de ticaride çok kullanılıyor yukarda yazdım ilaç mübessillerinin ve pek çok özel şirket kurumların fiks aracı fiesta ve c3 benim yiğen misal full de çalışıyor fullun bütün araçları c3 . :)

o yüzden polo yada i20 dedim bunlardan çıkmayın hiç dışarı bence :)

Hakan Burak
17-02-2012, 01:57
dediğim gibi bende listeme katmadım o yüzden hiç ama hakkınıda yememek lazım hem iş hem aile için falan denirse fiyatı orantısında fiyatından fazlasını sunan bir araç kalite fazla beklememek lazım bu tip araçlardan zaten.. en azından ticariler gibi her sene muayene ve 1.köprüden geçiş yasağı falanda yok..

bu arada bir fiesta yada c3 de ticaride çok kullanılıyor yukarda yazdım ilaç mübessillerinin ve pek çok özel şirket kurumların fiks aracı fiesta ve c3 benim yiğen misal full de çalışıyor fullun bütün araçları c3 . :)

o yüzden polo yada i20 dedim bunlardan çıkmayın hiç dışarı bence :)

Polo şu an favori gidiyor. Artık hayırlısı. Teşekkürler. :)

dirk
17-02-2012, 02:33
kesinlikle polo alınmalı. en karizma araç 1.2 Tdı mı Tsı ?

Hakan Burak
17-02-2012, 21:30
kesinlikle polo alınmalı. en karizma araç 1.2 Tdı mı Tsı ?

İki motorda olmayacak. 1.2 70 Hp Standart benzinli motorlu olacak. Teşekkürler. :)

lncdlt
17-02-2012, 21:34
polo yada fiesta derdim bu secenekler arasindan. ama polo daha onde cunku bir noktadan sonra fiesta nin konsolo insanin uzerine uzerine geliyor :D
bir de mumkunse tsi olsun

Hakan Burak
17-02-2012, 23:17
polo yada fiesta derdim bu secenekler arasindan. ama polo daha onde cunku bir noktadan sonra fiesta nin konsolo insanin uzerine uzerine geliyor :D
bir de mumkunse tsi olsun

Tsi olması biraz imkansıza yakın birşey. Ama böylede güzel olur ya sonuçta kendi araban ötesi yalan. Teşekkürler. :)

İbrahim33
19-02-2012, 12:39
polo iyidir , zarar ettirmez...

semih1469
22-02-2012, 11:30
polo trendline düşünüyor ve zamanla modifiye işine gircekseniz size comfortlinedan daha pahalıya gelicektir.. direksiyonu , koltuğu , ayna ve kapı kaplamaları , farları , teybi , lastikleri kapak jantları 14incdi sanırım , bide yanlış hatırlamıyorsam egsoz ucuda yok iç aydınlatma ışıkları bile farklı ve kol dayama yok şimdilik aklıma gelenler bunlar.. ama yinede poloyu tercih ederdim fiesta ve corsaya göre boş paketi daha ucuz aradaki 2 milyarla rcd510 sis farı ve jantla çok daha güzel olur

alihan_27
22-02-2012, 17:19
Bu kararsızlıkla bende karşılaştım. (sonuçta full donanım ikinci el tercih ettim) İbiza, fabia, corsa hariç listedeki araçları inceledim kullandım. Her yere bakkala manava giderim çok gezerim diyorsanız sandero derim ancak dizel olup tüketim ve mazot birim fiyatından başka hiçbir esprisi bulunmuyor. Fiesta tasarım anlamında güzel olsada ergonomik değil, iç mekan kısa sürede insana kuşatılmış boğucu bir hava veriyor. c3 gerçekten ferah ve tasarım anlamında yeni bir model. Poloda yeni bir model ve listedeki belkide heryönden en optimum seçenek, marka imajı ve ikinci el yönünden güçlü. i20 troy, polo ve c3 yanında sönük kalan bir seçenek benim gözümde. c3 ü kullanıp yoltutuş yönünden beğenmemişsiniz zaten. Ben bu tip motorları tercih etmediğimden motor yönünden değerlendirmiyorum. Sonuçta naçizane önerim en ideal seçenek polo.