Orijinalini görmek için tıklayınız : Meguiars Hakkında
arkadaslar bi yerden elime tech wax 2.0 bi de kutusu ona benzeyen nxt generation olabilir sanırım sampuan var.bunları nasıl kullanırız şampuanı assagı yukarı herkes bilir de.ne kadar suya ne katıyoruz uygulamasında bi farklılık varmı direk normal yıkar gibi suya karıstırıp sungerle araca uygulayıpmı geçiyoruz veya özel bezmi almamız lazım?tech wax 2.0 için de o nasıl oluyor içinde pedi de var ama makinemi lazım onu uygulamak için.bu tech wax ı uygularken ondan önce uygulanması gereken bişey varmı onları da temin edelim olmazsa atıyorum sampuanla yıkadık sonra bılmem ne uyguladık ondan sonra tech wax 2.0 seklindemi nasıl oluyor sonuc olarak?bu tech wax ıslaklık etkısı gösterirmi yoksa extradan ıslak görüntü spreyındenmı almam lazım.su cahili bi aydınlatıverin :)
Blackbird
15-02-2012, 12:17
Meguiars Nxt generation şampuan ; Boş kovaya bir kapak veya göz kararı biraz daha fazla şampuanı ekle üzerine hortumla suyu fışkırtarak köpürt. Elinizde yıkama için microfiber eldiven veya yün eldiven varsa onu kullanın.
Tech wax 2.0 ; Sıvı cila boya koruma ürünü ürünü, temiz ve kuru olan boyada süngere çok az miktarda ürün koyun çok ince şekilde tüm kaportaya yayın, ürünü çok az miktarda kullanmaya çalışın daha sonra microfiber bezle tüm aracı silip kalıntıları alın.
Makinayla da uygulanabilir ama şart değil, wax silme bezi olsa daha iyi olur tabiki ama farklı microfiber bezde olabilir.
Mucize beklemeyin boya koruma malzemesi bu çok fazla çizik saklamaz, parlak ve ıslak görünüm için boyanın tamamen çiziksiz olması gerekiyor.
bLackModeL
15-02-2012, 12:24
bence guzel ürünler kullanıyorum beyaz arabadakı farkı gormen lazım uygulama arakdasın dedıgı gıbı
d.berkay
15-02-2012, 13:36
Tech wax 2.0'ın temizleme ve koruma özelliğinin yanında az da olsa doldurucu özelliği de var. Eğer makine ile boyanızdaki çizikleri giderme imkanınız yoksa NXT 2.0 wax ile bir nebze olsun maskeleme imkanınız olabilir. Özellikle aracınız koyu renkliyse sonuç çok daha başarılı olacaktır.
Nxt'yi camlara da uygulamayi unutmayin sonuc cok guzel oluyor :) Aracin kaportada boncuklar varken camlarda olmazsa olmaz :D Ayrica silecek kullanmaya da gerek birakmiyor o sayede
aracım beyaz.kılcal çizikler elbette vardır,süngerle yıkatsam dahi o da çiziyor diye düşünüyorum fırca kadar olmasa da.gecen kıs eskişehir esparkta meguiars ta cila yaptırmıstım parladı ama hare varmıs aracımda ben farketmedim ama.bunlara ek olarak ne kullanılabilir?o zaman ben bu sampuanla yıkayıp ardından incecik tech wax yaptım bittimi oluyor.kil filan bi sürü şeyi var,tech waxtan önce uygulanabilecek birşey varmıdır?
Gokhan43
15-02-2012, 17:00
Onur bu havalarda olmaz zaten bi ara konusup eksik güdük ne varsa tamamlayalım :)
aracım beyaz.kılcal çizikler elbette vardır,süngerle yıkatsam dahi o da çiziyor diye düşünüyorum fırca kadar olmasa da.gecen kıs eskişehir esparkta meguiars ta cila yaptırmıstım parladı ama hare varmıs aracımda ben farketmedim ama.bunlara ek olarak ne kullanılabilir?o zaman ben bu sampuanla yıkayıp ardından incecik tech wax yaptım bittimi oluyor.kil filan bi sürü şeyi var,tech waxtan önce uygulanabilecek birşey varmıdır?
beyaz aracta hareyi önleyemezsin. elimle yıkıyorum sunger bile kullanmıorm o dereceyimdir.ama güzel bakarsan hare göstermez:) ben her yıkamadan sonra 2 kat nxt geçiorm.geçmezsem yola cıkamıorm:)
Onur bu havalarda olmaz zaten bi ara konusup eksik güdük ne varsa tamamlayalım :)
olm eskte olsam keske ankaradayım görüşürdük zaten bu zamana :) cuma döncem sen anlıyodun bu ıslerden :D millet 50 kat bişeyler atıyo ya ondan sordum önce su sampuanla yıkadım sonra bılmem kac derece kil yaptım sonra pasta attım bılmem neyin ultimate glaze ını sürdüm sonra wax yaptım tarzı bişeyi varmı diye sorayım dedim bi de nasıl uygularız diye
Gokhan43
15-02-2012, 21:41
olm eskte olsam keske ankaradayım görüşürdük zaten bu zamana :) cuma döncem sen anlıyodun bu ıslerden :D millet 50 kat bişeyler atıyo ya ondan sordum önce su sampuanla yıkadım sonra bılmem kac derece kil yaptım sonra pasta attım bılmem neyin ultimate glaze ını sürdüm sonra wax yaptım tarzı bişeyi varmı diye sorayım dedim bi de nasıl uygularız diye
Hallederiz A.Ş :D
ctesi pazar eskte havalar iyi olursa bi girişsekmi baharımı beklemek lazım yağmur çamurdan geçilmiyor a.ş :D
Gokhan43
16-02-2012, 16:25
ctesi pazar eskte havalar iyi olursa bi girişsekmi baharımı beklemek lazım yağmur çamurdan geçilmiyor a.ş :D
Bekle baharı uğraşma şimdi havalar iki haneli rakamlı bi derecelere ulaşsın aceleye gerek yok :)
barakuda26
18-02-2012, 14:31
sen gel bugun boşver arabayı waxlamayı kat atmayı :D