Orijinalini görmek için tıklayınız : emniyet kemeri sarımı
merhaba arkadaşlar 2005 golf v aracımın sağ ön emniyet kemeri taktıktan sonra geri sarmıyor komple açık bir şekilde duruyor..istanbul avrupa yakasında sardırabileceğimiz bildiğiniz ustalar varmıdır acaba teşekkür ederim şimdiden..
Anadolu yakası olsa direk dükkan ismi verirdimde avrupada bilmiyorum.
Bu işleri airbag tamiri yapan yerler yapıyor.
topkapı teknik oto sanayi sistem airbag
ismi uğur
amcan yalçın yönlendirdi de halleder
Anadolu yakası olsa direk dükkan ismi verirdimde avrupada bilmiyorum.
Bu işleri airbag tamiri yapan yerler yapıyor.
Anadolu yakasında olan dükkanı yazar mısınız?
Bu işin fiyatları ne durumda? Anadolu yakasındaki yer nerededir? İş yapılırken komple açılıp dağıtılıyor mu? Yani hazır el atmışken extra birşey vermeden kemer rengide değiştirilebilir mi?
kemer rengi elde varsa değişe bilir tabi Anadolu yakasında Gebze İzmit dahil airbag ve emniyet kemeriyle ilgili her türlü sorunuza yardımcı olabilirim
Anadolu yakasında olan dükkanı yazar mısınız?
Bu işin fiyatları ne durumda? Anadolu yakasındaki yer nerededir? İş yapılırken komple açılıp dağıtılıyor mu? Yani hazır el atmışken extra birşey vermeden kemer rengide değiştirilebilir mi?
Yerin adını hatırlayamadım ancak yeri çok basit.
Bostancı Oto Sanayi Sitesi Huzurhoca sokakın başında..(starklipsin olduğu sokak) Yada şöyle tarif edebilirim greenpark otel sağınızda kalacak şekilde caddeden aşağı inerken 3. sağ sokakta.
Kemer rengi için dikiş gerekli onu yapabilirler mi konuşmak lazım.
Benim kemerlerim kilitliydi, kendim sökmüştüm 50 lira verdim çiftine.Hatta sağ tarafınki sarmıyor tekrar gidicem :)
Teşekkür ettim. Huzur Hoca sokağı biliyorum. Orayıda anladım hatta:)
eski 407imde vardı aynı sorun tamirini yaptırmıştım ama çok memnun değildim..
dükkanın adı can airbag
bu işi iyi bilir kendisi