Orijinalini görmek için tıklayınız : Aldım çok memnunum - Aldım çok pişmanım
Low-Rider
14-08-2013, 16:04
Varex - çok memnunum
Silence45
14-08-2013, 16:06
Lenovo z570 kesinlikle ne ısınma ne performans üstüne sesi çok iyi.
H&M don çok memnunum 20 tane aldım
beden, model :soru:
turbo&quattro
14-08-2013, 16:20
Under armour don alin rahat edin :D
M
Pamuğu çok iyi apış arası ve kuyruk sokumu ter emisyonu fevkalade. Bide kısmet opener özelliği mevcut kişiye göre :D
http://lp.hm.com/hmprod?set=key%5Bsource%5D,value%5B/model/2013/1AV%200177240%20003%2000%200000%200.jpg%5D&set=key%5Brotate%5D,value%5B%5D&set=key%5Bwidth%5D,value%5B%5D&set=key%5Bheight%5D,value%5B%5D&set=key%5Bx%5D,value%5B%5D&set=key%5By%5D,value%5B%5D&set=key%5Btype%5D,value%5BSTILL_LIFE_FRONT%5D&hmver=0&call=url%5Bfile:/product/subdepartment/mediumPlus%5D
Uuuu imzanda şekilliymiş haa :D
Sen hiç Üsküdar'a gitmedin galiba :D
http://www.turizmdebusabah.com/haberpics/icresim/28688.jpg
turbo&quattro
14-08-2013, 16:23
Uuuu imzanda şekilliymiş haa :D
hahahaha hatirlatma aklima geldikce guluyorum hala :D
at zort offf kaldir su resmi sabah sabah mide bulandirma :D
Modeli anladim da bedenini ne yapacaksin adamin :D
turbo&quattro
14-08-2013, 16:25
zaten vardi bisiler Bahadirda :D
Çıkma don için dip fiyat isteyecek sanırım beden uyarsa :D
Birde doktor olacak anasini satayim :D jinekologsa ondan merak ediyordur, birazdan kac cm derse sasirmam
zaten vardi bisiler Bahadirda :D
Çıkma don için dip fiyat isteyecek sanırım beden uyarsa :D
Benim kadar billurlu birine benziyo arkadaş kullanmadığı varsa hibe takas pazarına davet edicem :D
Tamam susuyorum konu don lastiği olmasın :D
Konu degilde biz don lastigi olmayalim :) birazdan hazir misiniz diye bir mesaj gorebiliriz hahaha
ttnet kapandı superonline acıldı cok memnunum
superonline fiber henüz gelmediği için, superonline ın adsl ine üye olmuştum. ttnet in altyapısı kullandığından, haliyle çok kötü. ttnet ten bile beter şuan :D
Bende ttnet ten gına geldiği için superonline a geçeyim diyorum ya fiber yok geçmeyelimmi şimdi ? acayipde gıcığım ttnet e ve superonline 10-20 lira daha ucuz olacak bide
k24 aldım çok memnunum :D :D
htc desire x nasıldır kullanan var mı?
b.ustaoglu
14-08-2013, 23:49
logitech m325 fare ve logitech n700 laptop soğutucu. aldım ve çok çok memnunum. soğutucuda dahili hoparlör mevcut ve ses sistemi kullanmaktan vazgeçiceksiniz :) 1 senedir soğutucu ve 1.5 senedir de fareyi kullanıyorum maşallahı var ikisininde. özellikle soğutucuyu herkese tavsiye ederim...
Logitech® Speaker Lapdesk N700 (http://www.logitech.com/tr-tr/promotions/6482)
M325 Wireless Mouse - Logitech (http://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-mouse-m325?crid=7)
bu arada farenin pili gerçekten 18 aya yakın bi süre dayanıyor :)
mert_can 41
15-08-2013, 00:00
hp pavilyon dv6 aldım çok pişmanım ilk senesinde çok memnundum ama artık sorunlarına yetişemez oldum :D
iphone 4 üm den çok memnundum sattım 5 aldım çok pişmanım 4 üm 3 yıl bütün eziyetlerime göğüs gerdi 5 me eziyet yapmayı geçtim kullanmama izin vermiyo kendini :D
1-2 hafta önce aldığım new balance ayakkabıdan acaip memnunum sürekli ayakta duran yada yürüyen edenlere birebir iyiki almışım hatta
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1DerFBzZaJvrmEaB3zto_DPcaN8PZ8 ZiaNYaobqMk9i3CypTq
vınn aldım siz almayın....
Bende ttnet ten gına geldiği için superonline a geçeyim diyorum ya fiber yok geçmeyelimmi şimdi ? acayipde gıcığım ttnet e ve superonline 10-20 lira daha ucuz olacak bide
superonline adsl i ttnetin altyapısından karşılıyormuş. Fiber almıcaksanız superonline a geçmeyin. Ama superonline ın fiberinden çok memnun çevrem.
Yaklaşık 3 sene önce smile adsl'e geçtik. Bu süreçte 2 kere müşteri hizmetlerini aradım. 1i benim kablo bağlantımdan kaynaklı olmak üzere 2 küçük sorun yaşadım. :D
Samsung Galaxy s2 aldım, 9 ay önce. 9 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum. Üstüne bir sürü model çıkmasına rağmen hiç değiştirmeyi düşünmedim.(s4ü merak etmem dışında)
Cisco Linksys WAG120N model kablosuz modem kullanıyorum. Önceki modemimden çok daha ucuz olmasına rağmen müthiş memnunum. 2 kat aşağıdan dahi bağlanabiliyorum. Bu cisconun en ucuz modeli, daha pahalı olanları düşünemiyorum. :D
serkanaygün
16-08-2013, 17:25
Timberland 6363r ayakkabı aldım çok memnunum.
şu sıra hiç bişey alamıyorum hiç memnun değilim :/
Superonline fiber kullanıyorum 2 yıldır, acayip memnunum.
Nokia 603 kullanıyorum o da o fiyata o performans çok iyi.
Lenovo g570 laptop iki yıl olacak nerdeyse tık demedi.
Hp compaq laptop var maşallah diyelim kaç sene oldu bilmiyorum o kadar sert davranmama rağmen hiç birşey olmadı ama ısınıyor bu hp'lerde kronik sanırım :)
Logitech G25 (2) Logitech G27 (2) Logitech Driving Force GT ( 2 ) 2'şer defa kullandım gerçekten parasının sonuna kadar hak eden cihaz logitech kalitesi...
lethaldoze
20-08-2013, 16:22
General Mobile Discovery aldım ve çok menunum. 599 tl 1,2 ghz 4 çekirdek işlemci 8mp kamera 1280*720p ekran vs vs çok çok iyi. Hatta satış patlaması var galiba bulunmuyor hiç bir yerde telpa hazırlıksız yakalanmış.
iphone 4 üm den çok memnundum sattım 5 aldım çok pişmanım 4 üm 3 yıl bütün eziyetlerime göğüs gerdi 5 me eziyet yapmayı geçtim kullanmama izin vermiyo kendini :D
Güzel yorum aynen katılılıyorum :D:D:D
cihan_06MLC60
20-08-2013, 16:31
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
Tekerleğinin üzerindeki silikon koptu, silikon dönüyor tekerlek dönmüyor. Yan taraflarındaki silikonlar da aşındı. Daha önceleri kullandığım Microsoft Mouselarda da yanlardaki silikonlar kısa sürede kabarma, aşınma ve renk değiştirme sorunları çıkarmıştı. Alalı 1 yıl olmadı daha, çok pişman oldum gerçekten.
Şu mouse http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/000ABD68.JPG
Adam gibi kablosuz mouse önerisi olan varsa süper olur.
logitech m310 kullanıyorum 2 senedir tık demedi kereta
cihan_06MLC60
20-08-2013, 16:32
macbook pro 15 inç aldım geçen ay çok memnunum yok böyle rahatlık . herşeyine cevap verebiliyor tavsiye ederim.
Umut melek
20-08-2013, 21:47
Maaşı alınca çok memnun oluyorum para suyunu çekince pişman oluyorum :D
YavuzNaz
21-08-2013, 08:17
Dün pazardan kilosu 2 liraya taze fasulye aldım, biraz daha dolaşınca 1,5lirayada satıldığını gördüm pişman oldum aldığıma, sonra eve geldim aldığım fasulyeyi pişirdim yedim çok memnumum.
106 kırmızı led stop allah belasını versin OEM aldım çok memnunum :D
Iphone 5 aldım çok memnunum
Oldschool
22-08-2013, 11:47
avea dan vadafone a geçeli yıllar oldu hala turkcellden kampanya mesajları geliyo cok memnun degilim
htc one v aldım memnun değilim artık. 5-10 yeni appden sonra g.tü başı oynuyor hele güncelleme alsın tama z.çtınız. android telefon alacaksm orta sınıf telefon almayacaksın onu anladım.
emre issever
22-08-2013, 11:53
İphone 3-4-5 aldım gerçekten hepsinden çok memnundum 4-5 hala kullanıyorum verdiğim para helal olsun.
aynen abi bende aldım 15-20 tane geçen on numara harbiden :D
altugkocer
23-08-2013, 13:44
CW-X ARAÇ İÇİ KAMERALI HD-DVR KAYIT CİHAZI GittiGidiyor'da 91893024 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/cw-x-arac-ici-kamerali-hd-dvr-kayit-cihazi-91893024)
acaba bundan kullanan var mı ? ya da bilen birileri nasıldır alınır mı ?
adidas spezial aldım dün ayakkabının fiyatı biraz yüksek ama cok rahat
Blackberry 9900 almıştım çıkar çıkmaz, allah belasını versin.
bb kullanan herkes aynı şeyi söylüyor abi :D
samsung galaxy wonder 8150.Çok pişmanım yeri geliyor duvara atasım geliyor telefonu okadar çok kasıyor genel bi kasma problemi varmış zaten,bazen elim yancak dereceye geliyor ısınıyor.
Başta memnundum ama zor sabrettim 1 sene... Bir daha BB mi, tövbe..
Tek güzel yanı geçek klavyesi, o kadar..
Bb Z10 aldim cok memnunum
Saka saka sirket verdi mecbur kullaniyorum :) ama fena degil
xxozanxx
23-08-2013, 21:30
blackberry 9900 almıştım kaç sene oldu hala aşırı memnunum.
Geçen ay ilk çıktığı günlerde bb q10 aldım 3 gün sonra sattım.böyle kötü bir işletim sistemi olamaz.
mizudan sürekli kullandığım prada infusion(!) parfüm orjinalinden alakasız çıktı hiç bir nota benzerliği yok
o siteden alışveriş yaparken bir kere daha düşünün..
b.ustaoglu
23-08-2013, 21:51
Başta memnundum ama zor sabrettim 1 sene... Bir daha BB mi, tövbe..
Tek güzel yanı geçek klavyesi, o kadar..
bende ilk çıktığında aldım 9900 ancak hala sabrediyorum... daha doğrusu sabretmek zorunda kaldığımdan elimden başka çare gelmiyor. bir da mı bb aman aman.
Nokia lumia 920yı korkarak aldım. Mükemmel şekilde memnunum :)
Samsung GalaxyS3 aldım 3GS iPhone'dan sonra ilaç gibi geldi.
Astra H GTC 1.6 Turbo aldım...hergün daha da memnun oluyorum maşallah.
Az önce smile adsl aldım valla 4 saattir mutluyum, korkuyorum ama :p
Samsung GalaxyS3 aldım 3GS iPhone'dan sonra ilaç gibi geldi.
Astra H GTC 1.6 Turbo aldım...hergün daha da memnun oluyorum maşallah.
Az önce smile adsl aldım valla 4 saattir mutluyum, korkuyorum ama :p
dur daha iyi günlerin smilet adsl ile bende ttnetten bıktım aldım ama sıra gidiyor hiç olmadık şekilde.
MertSerhanÖ.
23-08-2013, 23:32
1.4 Leon FR aldim pismanim,sattim mutluyum ibiza cupra aldim cok daha mutluyum :D
Yiğit G.
09-12-2013, 00:43
sony str-dh520 Orta halli bir avr.. Sesleri biraz digital... 7+1 olması tercih sebeplerinden biri.. Stereo performası ya kendinden güzel yada hoparlorlerden bilemedim... Tavsiye edecegim bir avr.. Çözemediği format olmadı pc den.. dts-hd , dolby-hd vs
http://www.comparehomecinema.co.uk/wp-content/uploads/2013/10/Sony-STR-DH520-7.11.jpg
jamo426 hcs5... muhteşem sinema performansı ve beklediğimden daha iyi stereo performansı.. her kuruşuna değer..
http://www.audioteka.com.ar/jamo426hcs5_001.jpg
Cod ghost aldim hic menun degilim gittim bf4 aldim huzura erdim
S.Özeren
09-12-2013, 03:53
samsung s3 aldım çok memnundum , 1 kere yere düşürdüm şuan lanet ediyorum
mondıal 150zc aldım paket servisi için Allah o motorları yapanın...... saçma sapan lastıklerı acayıp kayıyor hayvan gibi de yakıyor 50 tl lık benzınle 150 km zor gıdıyor. hava 0 ve altındaysa hayatta calısmıyor 2 gun bınme 3. gunu akuyu bıtırıyor plastık aksamı uhuyla yapıstırmıslar galıba çabucak dağılıyor 2. el 4.000 km de aldım bunu 700 liraya almaz olaydım 2012 cıkıslı olmasına ragmen hepsi 2007 model bu motorların 5 sene falan yatmıs galıba fabrıka da ondan sıkıntıları olabılır bılmıyorum ama aman dıyım almayın
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/193722/0D384801967C40C99C3214413B52E18F.jpg
2010 yılın da kazalı olarak 2008 model vespa 250 gts aldım tr de parçaları cok pahalı sanıyordum o yuzden 2.5 yıl hıc ellemedım yunanıstana gidip alıcaktım.sonra parçalarının acayıp uygun oldugunu görunce 1 ay için de topladım 2.000 km kullanıp güzel bir kar ıle 1 gun ıcın de sattım suan benden alan da ***** site de satıyor. Hayatım boyunca en severek kullandığım scooterimdi bu yaz yıne alıcam nasipse ömür boyu da satmıycam
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/2/Vespa_GTS_250.jpg
Sercan K.
09-12-2013, 07:36
HTC One aldım tavsiye ederim on numara bi cihaz. Bide nokia N8 den geçince bi farklı oluyo :)
http://androidandme.com/wp-content/uploads/2013/05/htc-one-black.jpg
Kowalski ayakkabı aldım hiç memnun kalmadım. Rahat desen değil güzel bi görüntüsü var desen oda değil ne diye o kadar para verdim bende bilmiyorum :)
http://images.daybuyday.com/images/431/1893473_431.jpeg
Mechanix
09-12-2013, 09:59
Son aldığım 2 motosikletten de oldukça memnunum , tavsiye ederim.
2010 Kymco Agility City 125
http://www.scooter-infos.com/image_cache/623x414/15c0c6c6feb895d62771cd9885cd8122/Kymco-Agility-City125-guide.jpg
2011 Yamaha WR125X
http://i386.photobucket.com/albums/oo309/JDM_Works/IMG_8329kopya.jpg
LG 55LA660 led tv cok memnunum 3D en guzel TV , Panel korumasıda zarar gelmesini önlüyor tavsiyemdir... Dahili wireless akıllı kumanda kullanım cok kolay
vespanin parcasinin neresi ucuz yahu,
plastik ayak basma 40 TL, yag filtresi 20 kusur.
General Mobile Discovery aldım çook memnunum.
dragon07
09-12-2013, 11:05
kaç tane new balance aldıysam koku yapıyor acaba sizlerdede koku yapıyormu ?
rahat ama koku yuzunden memnun degilim.
vespanin parcasinin neresi ucuz yahu,
plastik ayak basma 40 TL, yag filtresi 20 kusur.
Abi servisinden alırsan aşırı pahalı ama Aksaray da,Rami de aşırı ucuz parçalarını bulabiliyorsun. Misal ben komple takım ön varyatöre 90 lira vermıstım (yan sanayi) çamurluğu 75 lıraya bulmustum kadran ve gidona 230 lıra vermıstım (çıkma tabi) bi far ile sinyallerı orjınal almak zorunda kaldım onlarda 230 lıra mı ne tutmustu bana uygun geldı ondan önce piaggo x8 ım vardı sırf bı bagaj kapağına 280 lira vermıstım
Sony tablet S aldim gecen sene android islemcili bi cihaz lazim diye. Ipad tabletse sony ne. Hayattan soguttu kesinlikle almayin
http://www.etoplum.com/yukleme/renault_r19.jpg
aldım hiç memnun değilim emenike, aşağıda yatıyor şimdi :D
tr de murat 124 alacağın paraya reno 19 a bınıyorsun hala memnun değilim diyorsu lan :D
General Mobile Discovery aldım çook memnunum.
+1
ip4 den geçtim aratmadı
çift hat olayıda ekstrası benim için şarttı :D
Abi servisinden alırsan aşırı pahalı ama Aksaray da,Rami de aşırı ucuz parçalarını bulabiliyorsun. Misal ben komple takım ön varyatöre 90 lira vermıstım (yan sanayi) çamurluğu 75 lıraya bulmustum kadran ve gidona 230 lıra vermıstım (çıkma tabi) bi far ile sinyallerı orjınal almak zorunda kaldım onlarda 230 lıra mı ne tutmustu bana uygun geldı ondan önce piaggo x8 ım vardı sırf bı bagaj kapağına 280 lira vermıstım
hadi ya Aksarayda nerede var? yan sanayisi var mi?
Dukkan yada telefon varsa makbule gecer.
Bana bir kac parca lazim, kozmetik olarak yenileyebilirim..
şu zaman kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım
çorapsızmı giyiyorsun ayakkabıyı
hadi ya Aksarayda nerede var? yan sanayisi var mi?
Dukkan yada telefon varsa makbule gecer.
Bana bir kac parca lazim, kozmetik olarak yenileyebilirim..
bana da sağolsun bizim bir toptancı var motor meraklısı o vermıstı numaraları arayıp kargo ıle gonderdıler.dukkan da fihrist'te yazılı olması lazım hepsi valla varyatör yan sanayiydi madein vietnam yazıyordu hatta. akşam gidince bakar sana p.m olarak atarım abi
ozgurluk
09-12-2013, 11:36
1 hafta öncesine kadar chevrolet marka araç alan herkes pişmandır :)
Kowalski ayakkabı aldım hiç memnun kalmadım. Rahat desen değil güzel bi görüntüsü var desen oda değil ne diye o kadar para verdim bende bilmiyorum :)
Kowalski olarak satılan ayakkabılar şuan fason üretim, flower mağazaları üretiyor.
Kowalski şuan Vronsky adı altında markapark mağazalarında satılmakta. :icon_tup:
şu zaman kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım
çorapsızmı giyiyorsun ayakkabıyı
aynı dertten bendede var rahatlıgı on numara falan ama deri olanlarda koku olayını naptıysam cozemedim a 8-10 saat giydikden sonra ki gün içinde sigara icmeye 2 kat inmekten baska bişey yapmıyorm yinede can sıkıyor
http://www.sporjinal.com/uploads/urun_resimleri/productimage-picture-new-balance-u410lkg-unisex-siyah-spor-ayakkabi-18308jpg.jpg
Day Walker
09-12-2013, 12:05
aynı dertten bendede var rahatlıgı on numara falan ama deri olanlarda koku olayını naptıysam cozemedim a 8-10 saat giydikden sonra ki gün içinde sigara icmeye 2 kat inmekten baska bişey yapmıyorm yinede can sıkıyor
http://www.sporjinal.com/uploads/urun_resimleri/productimage-picture-new-balance-u410lkg-unisex-siyah-spor-ayakkabi-18308jpg.jpg
Ayakkabı deodorantı kullan ben tüm ayakkabılarımda kullanıyorum.
Ayakkabı deodorantı kullan ben tüm ayakkabılarımda kullanıyorum.
onuda denedim olmadı yada denedigim deodoranda iş yok :D
Sercan K.
09-12-2013, 12:08
Kowalski olarak satılan ayakkabılar şuan fason üretim, flower mağazaları üretiyor.
Kowalski şuan Vronsky adı altında markapark mağazalarında satılmakta. :icon_tup:
Kalite farkı var mı ki acaba aralarında. Aldım 1 gün giydim. Duruyor kenarda ayakkabı :D
Day Walker
09-12-2013, 12:21
onuda denedim olmadı yada denedigim deodoranda iş yok :D
Hacı sen o zaman yanında yedek çorap taşıyacan başka çaresi yok :D
ersandeniz
09-12-2013, 12:26
1 hafta öncesine kadar chevrolet marka araç alan herkes pişmandır :)
2 hafta önce ikinci el cruze aldım :)
ufak bir pişmanlık olmadı değil, ama 34500 tlye 2012 model 10 000 kmde o özelliklerde(std cruze+sunroof+spor paket) başka bir araç olmadığı için çok da pişman değilim,
haa karar çıktıktan sonra alsaydım daha ucuza alırdım diye düşünüyordum, o zaman da cesaret edemezdim almaya,
o yüzden kısmet, şu anda değil ama 2-3 sene sonra belki çok pişman olabilirim, belki de iyi ki almışım da diyebilirim :)
Thracian
09-12-2013, 12:34
Ayakkabının içine biraz karbonat atın kokuyu keser. Ayaklarıda arada bir ılık karbanotlı suyla yıkayın
darkmoon
09-12-2013, 12:37
hergün aynı ayakkabıyı giymeyin oda koku yapar..
note 3 aldım şimdilik biraz büyük konuşurken kulağıma tablet götürüyorum hissi oluşuyor ama genel itibari ile çok iyi özellikle bir yere oturduğumda vakit geçirmek için yanımda artık ekstradan tablet götürmüyorum tabletteki her işi fazla fazla görüyor..
bende kumaş modeli var yazın giyiyorum hiç bir koku sorunu yaşamadım şimdiye kadar
Kalite farkı var mı ki acaba aralarında. Aldım 1 gün giydim. Duruyor kenarda ayakkabı :D
Valla bende orjinal deriden mali 3 çift kowalski var, şimdi ne flowerdan kowalski alirim, ne de markapark tan vronsky alirim :)
Kowalski bitti artik :) O eski prestiji yok yani artik.
mertkaral
09-12-2013, 13:00
Valla bende orjinal deriden mali 3 çift kowalski var, şimdi ne flowerdan kowalski alirim, ne de markapark tan vronsky alirim :)
Kowalski bitti artik :) O eski prestiji yok yani artik.
Bende yeni kowalski aldım ayağımı cok vurdu ve numara ayağıma gore olmasına rağmen bunu nasıl halledebilirim acaba ? ( sol ayak topuğum resmen yara oldu )
clio 4 arac aldım çok pişmanım 100 km geçince rüzgar sesi gelio . soğuk günlerde alt takımdan ses gelio yürüyen aksam hak getire. bilseydim almazdım.
i-vtec07
09-12-2013, 14:28
caddy 1.6 tdı aldım memnunum :icon_tup:
ybr esd 125 aldım memnun diğilim sürekli stop ediyo, soğukken hiç gaz yemiyo debriyaj gaz teli falan kopup duruyo bakımları ve tüm ayarları tam olmasına rğmen durum böyle :fire:
tek artısı az yakması
galaxy s3 aldım memnunum
bende de koku yapıyor abi ama memnunum rahatlığından dolayı
Benim seri farklıydı bendede sadece sağ ayağımda uzun saatler sonrasında pişik yapıyordu.
Hada 2 hafta öncede deri aldım hiç koku olayı olmadı daha
ozgurluk
09-12-2013, 14:35
2 hafta önce ikinci el cruze aldım :)
ufak bir pişmanlık olmadı değil, ama 34500 tlye 2012 model 10 000 kmde o özelliklerde(std cruze+sunroof+spor paket) başka bir araç olmadığı için çok da pişman değilim,
haa karar çıktıktan sonra alsaydım daha ucuza alırdım diye düşünüyordum, o zaman da cesaret edemezdim almaya,
o yüzden kısmet, şu anda değil ama 2-3 sene sonra belki çok pişman olabilirim, belki de iyi ki almışım da diyebilirim :)
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. güzel araç , kız arkadaşımda da seninkiyle aynı özelliklerde cruze var. yalnız yakıtı biraz çok gibi :)
dragon07
09-12-2013, 14:38
kesinlikle çorapsız giymem her giydigimde gıcır çorap giyerim ama terliyor benmde ayaklarım :D
ama digerlerindede terliyordu koku hiç yapmadı tigerlarım .
http://www.newbalanceoffer.com/new-balance-m360gow-men-women-grass-green-white-p-209.html
2005 Vtec II - Akmasa da damlar mode on
96 VTI - Hiç pişman olmadım
2005 182 RS - Sattığım güne lanet olsun
2003 156 SS - Arabanın dibi
2004 C3 - Araba diye piyasaya sürenin...
2003 MCS - Bir aldığım gün bide sattığım gün mutlu oldum..
Bende yeni kowalski aldım ayağımı cok vurdu ve numara ayağıma gore olmasına rağmen bunu nasıl halledebilirim acaba ? ( sol ayak topuğum resmen yara oldu )
Valla hiç o tip bir problemim olmamıştı benim, bilemiyorum maalesef. :)
ANIL ERCAN
09-12-2013, 22:21
Arabamın temizliğine aşırı önem veririm özellikle lastiklere daha bi önem veririm.. bir çok parlatıcı kullandım ama hiç birinden memnun kalmadım etkisi çok ama çok çabuk geçiyor..
Lakin '' Sonax Xtreme Jel Lastik parlatıcısı'' ndan memnun kaldıgım kadar hiç bişeyden memnun kalmadım yıkasan bile lastikleri gene sipsiyah kalıyor herkeze kesinlikle tavsiye ederim..
http://sonaxshop.net/image/cache/data/urunler/lastikjel-500x500.jpg
Uygulama sonrası
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526906_200960630081519_1329679533_n.jpg
Megane Coupe aldım konfor harikaydı çok memnundum ama yol tutuş rezaletti sattım.
İbiza aldım yol tutuş fena değil ama konfor rezalet fakat memnunum daha satmadım:D
edemirbas
09-12-2013, 22:37
HTC ChaCha aldım, klavyesi, yazı yazım kolaylığı açısından ve ekranı uğraşmama rağmen çizemememden dolayı mutluyum. Ama pili çabuk bitiyor, hafızası az olduğu için oyun yüklemek büyük bir lütuf, kamera 5 MP ama çok kaliteli sayılmaz. Ha bir de sesi az çıkıyor ve titreşimdeyken hissetmiyorum telefonu çoğu zaman
Yahu bu telefon ne nalet birşeymiş, 2630'a geri dönücem vallahi zaten internet kullanmıyorum :D
Philips SHE3590BL kodlu kulakiçi kulaklık. 30 liraya carrefourdan almıştım geçen sene, bugüne kadar beni yarıyolda hiç bırakmadı. Fiyatına göre ses kalitesi güzel, diğer kulakiçi kulaklıklar gibi sesi boğmuyor ama dışarısının sesinide kesiyor. Aldım, memnunum. Tavsiye ederim.
@ANIL_ERCAN; teşekkürler arkadaşım ürün tavsiyen için. ;)
bizim sıpa seviyor; pepee'ye, pocoyo'ya baksın, oynasın diye aşağıdaki tabletten aldık. hani şu çakma çin mallarından da olmasın dedik... wi-fi'si çok zayıf. 6 mt'den sonra inanın zor çekiyor. dosya aktarımı aşırı yavaş. internet sayfaları falan çok yavaş açılmakta. ara sıra dokunmatiğin tepkileri gerçekten sinir bozucu. üstüne üstlük iki üç uygulama indirdikten sonra kilitlenmeler baş gösterdi. genel olarak samsung almayın demiyorum ama bu modelini tavsiye etmiyorum.
samsung galaxy tab 3 t210
http://i.hizliresim.com/K4o6QJ.jpg (http://hizliresim.com/K4o6QJ)
aykutsafakyaman
08-03-2014, 22:21
HP Pavilion G6 laptopum .
Tam bi bas belasi özelliklerini tam hatırlamıyorum ama oda arkadaslarimin hunharca kullanmasi yüzünden fani kendini kitledi calismadi . Servise gitti. Geldi gene gitti 7 ay falan sonra gene gitti en son dayanamadim garantiyi bozdurup baska yerde yaptırdım hala verim alamıyorum gereksiz gürültü yapıyor . Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Low-Rider
08-03-2014, 22:25
go pro , inanılmaz memnunum
turbo&quattro
08-03-2014, 22:26
go pro
Nolmus go proya? Memnunmusun pismanmisin :D
Edit. Ben yazana kadar editlemisin ;)
Sonax 2in1 gold class leather-Pişmanlık
Atas vinet+nivea gliserinli el kremi-mutluluk :)
@ANIL_ERCAN; teşekkürler arkadaşım ürün tavsiyen için. ;)
bizim sıpa seviyor; pepee'ye, pocoyo'ya baksın, oynasın diye aşağıdaki tabletten aldık. hani şu çakma çin mallarından da olmasın dedik... wi-fi'si çok zayıf. 6 mt'den sonra inanın zor çekiyor. dosya aktarımı aşırı yavaş. internet sayfaları falan çok yavaş açılmakta. ara sıra dokunmatiğin tepkileri gerçekten sinir bozucu. üstüne üstlük iki üç uygulama indirdikten sonra kilitlenmeler baş gösterdi. genel olarak samsung almayın demiyorum ama bu modelini tavsiye etmiyorum.
samsung galaxy tab 3 t210
http://i.hizliresim.com/K4o6QJ.jpg (http://hizliresim.com/K4o6QJ)
Bende de var ttnet kampanyasından aldım, bi halta benzemiyo. Parçalarım yakında.
Low-Rider
08-03-2014, 22:48
Nolmus go proya? Memnunmusun pismanmisin :D
Edit. Ben yazana kadar editlemisin ;)
unutmuşum yazmayı :D
ilbeyyagci
08-03-2014, 23:02
Fotoğraf makinelerimden bahsedeyim:
-Canon 20D : İlk makinem, taş gibi sağlam, dost gibi de vefakardı. Eski teknoloji ama cayır cayır çekerdi.
-Canon 40D : Büyük ama rezil renklere sahip LCD'si ile hayattan soğutur, yüksek fps'si ile mutlu ederdi. Ne memnun ne pişmanım.
-Canon 5D : Full Frame denince akla gelen makinedir. Efsanedir, eskidir ama verdiği renk-ayrıntı baş döndürür. 4 kez alıp sattım.
-Canon 1Ds: 2002 makinesi ama full frame'dir. Ağırlık sorun değilse evlat olur. Eski kafalar için iyidir.
-Canon 500D : Nasıl elime geçti bilmiyorum ama sattığım gün üzerimden büyük yük kalktı.. Ergonomi sıfır.
-Nikon F5 : Filmli makinelerin şahı, şahbazıdır. Ünlü fotoğrafçının dediği gibi F5 bir nikon değildir, F5 F5'tir. Beyaz duvardaki sineği saliseler içinde netler. Su geçirmez toz geçirmez donmaz. Deathproof'tur. Koleksiyonumun baştacıdır.
metehancihangir
08-03-2014, 23:33
Samsung Note II cep telefonu aldım photablet olarakta geçiyo - Memnunum hemde aşırı derecede telefonu aldıktan sonra nerdeyse bilgisayarı açmaz oldum eve gelen elektrik faturasında bile bariz belli oluyo artık bilgisayarın açılmadığı :p
Subaru GC8 yürürken mutluluk, arizada pismanligin dibi..... ne desem bilemiyorum
Samsung Note II cep telefonu aldım photablet olarakta geçiyo - Memnunum hemde aşırı derecede telefonu aldıktan sonra nerdeyse bilgisayarı açmaz oldum eve gelen elektrik faturasında bile bariz belli oluyo artık bilgisayarın açılmadığı :p
aynen katılıyorum bende aldım pc den uzaklastım
Son 4aydır toplam 15 kilo verdim çok memnunum:)
Bmw e39 5.30i cok memnunum yakıtı lpg ile cok iyi donanım ve konfor efsane.
blackberry play book 32 gb tablet almıştım aldığıma bin pişmanım ne uygulama desteği var ne güncellemesi şu an kızımın oyuncağı olarak kullanıyorum.
http://img.donanimhaber.com//images/haber/35347/DH_RIM_PlayBook_4G.png
Canon 600D ıyıkı almısım
kredı kartı pısmanlıktır.
aykutsafakyaman
09-03-2014, 12:24
aynen katılıyorum bende aldım pc den uzaklastım
Bende de var gayet memnunum
Emre Akçay
09-03-2014, 12:38
Ip5s aldım çok memnunum. Ara sıra parmak izi okumada sıkıntı yapıyor fakat genel itibariyle iyi.
Eski aracım Accent Admire vardı 1.6 benzinli. Çok giderdi çok yakardı. Sıfır sorun çıkarttı. Kaportası çok kötüydü.
yagizgokmen
09-03-2014, 14:58
Vaude marka geri dönüşümden yapılma laptop çantası aldım çok memnunum
iphone 5s aldım daha da memnunum :)
Ip5s aldım çok memnunum. Ara sıra parmak izi okumada sıkıntı yapıyor fakat genel itibariyle iyi.
Eski aracım Accent Admire vardı 1.6 benzinli. Çok giderdi çok yakardı. Sıfır sorun çıkarttı. Kaportası çok kötüydü.
konu dağılmadan ip5s için ufak bir tüyo aynı parmağınızı iki kere tanıtın okumama şansını çok aza indirirsiniz :)
New Balance - 410 serisi > Çok memnunum nb dan. Koku vs. gibi bi sorunum da yok.
http://www.shopindeed.com/images/urunler/new-balance-u410mbk-erkek-ayakkabi--0-24392.jpg
Nike - Mandara Bot > 2 yıl önce falan almıştım heralde. Ondan da gayet memnunum. 2 gün önce bağcık koptu sadece :D
http://i3.stycdn.net/images/2010/10/40/article/nike/so5516508/nike-mandara-595.jpg
Tommy Hilfiger Samson 5B > 1 ay kadar oluyor alalı, daha 1-2 kere giydim. Havalar düzelsin test edicem bakalım :D
http://www.zizigo.com/site_media/uploads/product_image/593294/36008_01.jpg
İpad 3
Cihazin anasini aglattim ustunde cekirdek citledim cay icin tepsi olarak kullandim azicik koruyayim dedim 5 liraya kilif aldim o gun arabanin ustunde unuttun bagaja dusup yere uctugunu aynadan fark ettim yine ciziksiz calisiyordu
1 yildir camin kosesi catlak hala catir catir calisiyo hatta suan kendisinden mesaj atiyorum
Cok cok cok memnunum
Vw polo 9n 1.4
Hic acimadim her parlak asfaltta el freni cektim
Cok kesiciye girdim yakiti disinda en ufak sorun cikarmadi memnundum
Leon 2.0 tfsi
Espsini cok calistirdim cok gazladim cok downshift yaptim hic sorun cikarmadi
Cok memnunum
E93 320d
Performans disinda cok cok cok cok memnunum
HTC desire 500 aldım 1 ay önce. Çok memnunum, yalnız şu sıralar batarya şarj almadığından teleservice'de beklemekte :)
selimvarli
09-03-2014, 16:23
İpad 2 wifi 16 gb
çok memnunum ne bi donma ne bir sorun bataryada denildiği gibi 10 saate yakın gidiyor. Bilgisayara gerek kalmadı.
metehancihangir
09-03-2014, 16:26
Ayakkabılardan başlıyım bende baya gördüm
Memnun kaldıklarım
Adidas All Black serisi superstar ve şimdiki adıyla porsche desing olan modeli kullandım kaç yıl giydiğimi bilmiyorum çok aşırı derecede rahattı sokakta sanki çorapla yürüyomuş gibi his vardı içimde
Adidas neo tarçın rengi bot aldım olamaz böyle bişey 19 saat ayağımdan çıkarmadım gram yormadı beni temizlemek çok kolay yağmur kar suyu banamısın demiyo
Adidas mont aldım 2 tane biri abimde biri bende kaz tüyünden böyle bi mont olamaz fiyatı tuzlu ama ömürlük abim 7 yıldır giyiyo askıya tak mağazaya as sıfır zannedersiniz o derece ne rüzgar işliyo ne bişey kışın önümü açıyorum sıcak oluyo diye
New Balance 420 hediye geldi cidden adidas kadar rahat spor salonunda kullandım çok memnunum temizlemekte kolay yine olsa yine alırım
Tiger - yok bana göre değil ayakkabının arkasında o sallanan şey uyuz ediyodu beni rahat değildi sanki tabanı ahşaptan gibiydi yırtıldıda kurtuldum bidaha almayı düşünmüyorum
Kesinlikle bidaha almıycağım ayakkabı markası nike !
Hele nike air mi bana uzak Allah'a yakın olsun görünüş çok güzel duruyodu yanında böyle parliament mavisi file falan uu dedim süper bişey alıyım hemen keşke demeseydim o file yırtıldı gitti tam ayağın kıvrıldığı yer güzelim ayakkabı çöp oldu 1 tane daha aldım nike tabanı koptu bildiğin kauçuk taban çıktı gitti götürdüm aldığım yere garantiye yolladılar kullanıcı hatası diye mesaj geldi ayakkabıyı almaya bile gitmedim ama ayakkabı hariç diğer malzemeleri kullanırım
korkmazz
09-03-2014, 16:36
http://i59.tinypic.com/hu1v8k.jpg
bi kaç yıl önce almıştım cok acayip bir şekilde rahattı sanki hic yokmuş gibi ayakkabı o kadar marka kullandım bunun gibi hic biri rahat ettirmedi ayağımı şimdi yine bulsam aynı model alır 3-5 cift eve stok yaparım o derece yani :)
Risendark
09-03-2014, 17:46
*Ipad 4 retina var hiç bi sıkıntısı yok aşırı derece memnunum herkese tavsiye ederim.
*Samsung note 3 aldım gerçekten harika bi telefon ama şarjı her akıllı telefon gibi çabuk bitiyor.
*Greyder Timberlabd serisi bat aldım görüntü harika ama bot ayağımı soğuk havalarda hiç sıcak tutmuyor tavsiye etmem.
*Nike Fitsoule serisi ayakkabı aldım gerçekten harika saatlerce yürüsem bile yormuyor pamuk gibi ayakkabı.
*Asus k52j model laptop aldım hersey harika ama acayip ısınıyor yani elimi fanın önüne 10 sn koyunca elim yanıp tutusacakmis gibi oluyo tavsiye etmem.
*Canon 550d aldım iyikide almışım çok çok memnunum hala sıfır var mı bilmiyorum ama varsa alın derim
Canselmo
09-03-2014, 17:57
Lg optimus g Pro almadan once cok araştırmıştım acaip memnunum
Canon 650 D taş gibi prof makineye geçiş için mükemmel
turbo&quattro
09-03-2014, 17:57
Ipad 4 retina... Gece gunduz heryerde elimde her isimi ipad de yapiyorum sarji o bu herseyi ile
asiri memnunum.
Risendark
09-03-2014, 18:02
Puma'nın Ferrari serisini kullanan var mı aranızda eğer varsa nasıl rahat mı koku terleme vs. sıkıntısı var mı ??
puma'nın ferrari serisini kullandım. şu an mercedes serisini kullanıyorum. her ikisi de harika, çok memnun kaldım.
keskinsirke
09-03-2014, 19:29
*Asus k52j model laptop aldım hersey harika ama acayip ısınıyor yani elimi fanın önüne 10 sn koyunca elim yanıp tutusacakmis gibi oluyo tavsiye etmem.
Buna şaşırdım. :) Ben de k52jc kullanıyordum (bozdum ama olsun :D ). Bende hiç ısınma problemi olmuyordu ama ekran kartı bazen yetersiz geliyordu.
Neyse, genel olarak memnundum ama asus k52jc laptopumdan.
Canon powershot sx150IS kullanıyorum, fiyat olarak ve bir kompakt makineye göre gayet kullanışlı. Özellikle zoom'unu beğeniyorum. :p
lenovo y510p çift ekran kartlı modeli aldım iki ay olmadı heralde henüz,çok çok memnunum. alırken ram i 16 yaparım diyodum ama henüz ihtiyaç hissetmedim..
.::EmrE::.
09-03-2014, 20:06
Razer Naga Epic
http://static.bootic.com/_pictures/1483962/razer-naga-epic.jpg
Ürün güzel falan ama malesef parasını hak etmiyor. 398 TL ye almıstım, şarjı çok az gidiyor, sürekli kablo ile oynamak gerekiyor. Çok kirleniyor ve yandaki numeratik tuş takımı çok pratik değil. Tavsiye edilmez,bunun yerine Razer Mamba tavsiye edilir.
Logitech G19 Klavye
http://dl.maximumpc.com/galleries/logitechg/logitechg_05_full.jpg
Aslında tam bir "tech gadget" fakat eminim ki birçok insan benim gibi özelliklerinin %70 ini kullanmayacaktır. Klavye dünyasının hala amiral gemisi sayılan bü ürün yaklaşık 400 TL civarında. Küçük renkli bir LCD ekranı olması dolayısı ile birçok kişinin ilgisini çekiyor. Bu ekranda oyun sırasında (oyun destekliyor ise) oyuna ait bilgiler gösteriliyor. Örneğin League of Legends'da karakter status ekranı oluyor, STR,DEX,ARMOR gibi öğeleri, saniyede kaç altın kazandığınızı,kaç kill,kaç death falan hepsini görebiliyorsunuz. Battlefield'da harita oluyor, bazı oyunlarda da birden fazla işlevi var. Örneğin Star Wars Old Republic'de üst imleç inventory,sağ imleç stat ekranı,sol imleç harita,aşağı olan da farklı bilgileri gösteren birkaç ekran haline geliyor. Oyun dışında Mail sayacı, saat, kronometre, Youtube player (youtube linkini kopyaladıgınızda otomatik olarak ekranda videoyu izleyebiliyorsunuz, böylece youtube.com'a girmek zorunda kalmıyorsunuz), Webcam viewer, veya fotoğraf galerisi, CPU ve RAM göstergesi, Media player gibi birçok işlevi bir araya getirebiliyor. Benim en sık kullandıgım özellik RSS reader; bu özellik ile 15 sn de bir yeni haberler klavyenizin ekranında başlık olarak görünüyor, OK tusuna bastıgınızda da ilgili haberin oldugu site acılıyor.
Klavye 32 tuşa kadar aynı anda input alabiliyor, bu aynı anda 32 karakterin de PC tarafından işleneceği anlamına gelmese de, birçok sıradan klavyenin aksine hiçbir oyunda kombo yaparken takılmıyor. Mesela NFS oyununda sağa dönerken aynı anda el freni çekip, bir yandan Nos basıp bir yandan da arka kameraya geçtiğinizde birçok klavye sağa dönme işlemini bırakır mesela..
Bunun dışında da arka plan aydınlatmasının 16 milyon renk olması diğer klavyelere göre br avantaj.
Kısayol medya tusları,ses acıp kapama tekerleği, macro tusları (her ne kadar hiç kullanmamıs olsam da) ile gerçekten harika bir klavye.
Artıları :
(+) Çok güzel tasarım
(+) Kaliteli malzeme
(+) Multi key input
(+) Media tuşları
(+) Rengi ayarlanabilir arka aydınlatma
(+) Oyunlara göre profil ataması
(+) Ram ve CPU göstergesi
(+) LCD göstergesi 3.parti yazılımlar ile farklı hale getirilebiliyor
Eksileri
(-) Büyük ve oldukça yer kaplıyor
(-) Prize ihtiyaç duyması
(-) Sistemin kaynaklarından yiyor oluşu - yavaş sistemlerde sorun olabilir
(-) Pahalı fiyatı
(-) Türkçe satılıyor mu bilmiyorum ama ben alırken TRQWERTY yoktu
LG G2 aldım, çok memnunum. Android alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
Samsung Galaxy S3 aldim, pismanim.donuyor ki ilk ay icinde garantiye gönderdim mor ekran çıkıyordu sürekli, 25 gun falan bekledim geldi yazilim güncellenmiş oyle dendi.suan hala ayni.orjinal sarj aleti 2 gunde falan sarj ediyor baska sarj aletiyle sarj ediyorum aldigim yere söyledim telefon ve sarj aletini garantiye gonderecegiz dediler.baska telefon verin bunu gonderelim dedim kabulde etmediler.hem serefsizler hemde ikiyüzlüler.
onn_dear
09-03-2014, 21:23
Herkesin onyargili yaklastigi Huwaei marka akilli tlf kullaniyorum. 2.5 yildir tik demedi gayet hizli ve guzrl. Bence birakin iphone ye samsung a milyarlar vermeyi vallahi yazik. Ben cok memnunum alirsam yine Huwaei alirim.
Risendark
09-03-2014, 21:30
puma'nın ferrari serisini kullandım. şu an mercedes serisini kullanıyorum. her ikisi de harika, çok memnun kaldım.
teşekkürler :)
Risendark
09-03-2014, 21:33
Buna şaşırdım. :) Ben de k52jc kullanıyordum (bozdum ama olsun :D ). Bende hiç ısınma problemi olmuyordu ama ekran kartı bazen yetersiz geliyordu.
Neyse, genel olarak memnundum ama asus k52jc laptopumdan.
Canon powershot sx150IS kullanıyorum, fiyat olarak ve bir kompakt makineye göre gayet kullanışlı. Özellikle zoom'unu beğeniyorum. :p
ekran kartının yetersiz geldiği yerler var evet ama ısınma problemi bende var valla acaba fan mı tıkandı diyecem ama bilgisayar 2 yıldır bende ilk 1.5 yıl içinde ya 10 kez yada 15 kez açtım 1 -2 saat takılıp kapattım şu son 6 aydır yoğun olarak kullanıyorum ama ısınma sorunu cidden fazla içini açsam toplayabilirmiyim acaba diye düşünmüyor değilim :) bu arada geçmiş olsun neden bozuldu sizin laptop :D
Herkesin onyargili yaklastigi Huwaei marka akilli tlf kullaniyorum. 2.5 yildir tik demedi gayet hizli ve guzrl. Bence birakin iphone ye samsung a milyarlar vermeyi vallahi yazik. Ben cok memnunum alirsam yine Huwaei alirim.
2012Ağustos'tan beri de ben Ascend P1 kullanıyorum. Fiyat-performans 10 numara.
Bi tek güncelleme yapamadım hala :o
En kısa zamanda P6 almayı düşünüyorum..
ipad air aldım çok memnunum,ince,hızlı ve hafif :)
metehancihangir
09-03-2014, 22:10
ben hiç telefoncularda huawaei satıldığını görmedim yada benim takıldığım telefoncular satmıyolar ben o markayı sadece evkur mağazalarında gördüm 2.250 tl gibi rakamı vardı adını bile söyleyemediğim markaya o parayı vermem gider note 3 alırım şeklim konuşur :p bu arada kız arkadaşımda var önü siyah arkası beyaz zamanında evkurda en iyisi bu diye itelemişler telefon çok yavaş ve takılı kalıyo
keskinsirke
09-03-2014, 22:47
ekran kartının yetersiz geldiği yerler var evet ama ısınma problemi bende var valla acaba fan mı tıkandı diyecem ama bilgisayar 2 yıldır bende ilk 1.5 yıl içinde ya 10 kez yada 15 kez açtım 1 -2 saat takılıp kapattım şu son 6 aydır yoğun olarak kullanıyorum ama ısınma sorunu cidden fazla içini açsam toplayabilirmiyim acaba diye düşünmüyor değilim :) bu arada geçmiş olsun neden bozuldu sizin laptop :D
Ben mıncıklarken bozdum. :D
Bios update yaparken tekrar açılmamak üzere kapandı, açılmadı bir daha. Anakart gitti. :)
2,5 sene kullandım ben de. Bu arada modeller farklı mıdır acaba diye düşündüm ama ben öyle cidden fazla diyebileceğim bir ısınma yaşamıyordum. Modelden farkeder mi bilmiyorum ama K52jc ex170r idi benimki. Bir de ben genelde masada kullanıyordum. Umarım bir çözüm bulursun ısınmasına. :)
ErkanCanS
10-03-2014, 02:43
İstanbul bilişimden iphone 5 aldım alan ellerim kıralsaydı da almaz olaydım.Kilit tuşu İphone 5 lerin kronik arızalarından biridir.bende de böyle bi sorun oldu adamların servis ağı o kadar gelişmiş ki veriyosun telefonu hemen arkada 2-3 tane tamirci kılıklı herif var ( büyük ihtimal stajyer çalıştırıyorlar ) 1 günde geri veriyorlar.Servisin hızına aldınıp hayır duası etmeye kalmadan yine aynı sıkıntı.Bu olay 3-4 defa tekrarlanıp kanlı bıçaklı olmaya kadar ilerleyince bi çözüm buluyorlar.
Risendark
10-03-2014, 03:44
Ben mıncıklarken bozdum. :D
Bios update yaparken tekrar açılmamak üzere kapandı, açılmadı bir daha. Anakart gitti. :)
2,5 sene kullandım ben de. Bu arada modeller farklı mıdır acaba diye düşündüm ama ben öyle cidden fazla diyebileceğim bir ısınma yaşamıyordum. Modelden farkeder mi bilmiyorum ama K52jc ex170r idi benimki. Bir de ben genelde masada kullanıyordum. Umarım bir çözüm bulursun ısınmasına. :)
model aynı ya normal mesela sadece internete girersem çok asırı bişey yok ama bi oyun açarsam el deymeyecek seviyeye geliyor. bu beni bi 2 sene daha götürür böyle zaten adam akıllı kullanmaya başlayalı 5-6 ay oldu şimdilik memnun sayılırız diyelim :) haa bu arada sizin laptopun hoparlöründen memnun muydunuz ? benim bide ufaktan ses sıkıntım var arkadaşın HP laptop var mübarek 5+1 sistem gibi benimkide telefon hoparlörü gibi :D o bişeyler açınca benim laptobu kulağımın dibine getirmem gerekiyo :)
By_Carizma
10-03-2014, 06:12
Logitech g27 aldım memnunum çok güzel tepkileri vs pişmanım adam gibi oynayacak oyunu yok :(
ne kadar nike ayakkabı aldıysam alayı çöp oldu belli bir süreç sonunda..
converse, senelerce / her sene yenisini alarak giydim. uzun yürüyüşlerde tabanda gerilme yapması harici sorun çıkarmadı bana, ama çok rahat değil.
tiger, bir defa aldım, kokutmayan nadir ayakkabılardan cidden. rahatlığı da cabası, sadece çakıllı zeminde yürümeyin, acıtır.
new balance, ayakları terleyen arkadaşların almaması tavsiye olunur.. benim terler ayaklarım, nb yazın giyemedim ama 2011 den beri sapasağlam halen kullanıyorum, tek sıkıntısı kokutması.
puma, gündelik spor ayakkabıda ilk tercihim..
kışlık ayakkabı - bot tercihlerinde ise camel / camel trophy ürünleri vazgeçilmezim, sıcacık tutar, kaymaz, yormaz.
offtopic : kıyafet ve ayakkabıda cidden paraya acımamak lazım.
Bana en uzun dayanan ayakkabı adidas superstar liseden beri renk değiştire değiştire alıyorum
kesinlikle uzak durulması gereken bi telefon varsa sony xperia soladır. çoğu zaman biri arayınca açamıyorum bile öyle dandik o kadar donuyo. ayarlardan arka plan işlem sınırını işlem yok olarak seçince biraz adam oluyo ama yine donuyo alan kanser olur
turbo&quattro
10-03-2014, 09:20
Ilk defa duydum bu markayi :)
Gundelik hayatta surekli spor ayakkabi giyiyorum ve denemedigim marka kalmadi. Ayagi hic yormayan, hafif, tarz hersey ile giyilebilecek marka Adidas marathon 10. Surekli farkli renklerini aliyorum asiri memnunum.All in one ayakkabi isteyen mutlaka denesin.
Bana en uzun dayanan ayakkabı adidas superstar liseden beri renk değiştire değiştire alıyorum
kesinlikle uzak durulması gereken bi telefon varsa sony xperia soladır. çoğu zaman biri arayınca açamıyorum bile öyle dandik o kadar donuyo. ayarlardan arka plan işlem sınırını işlem yok olarak seçince biraz adam oluyo ama yine donuyo alan kanser olursuperstar efsanedir ya bende severım o ayakkabıyı ama liseden beri giymek kısmet olmadı aklıma dusurdun bı tane alayım beri :) en son adidas daroga aldım pısman oldum hıc rahat degıl ayakakkabı 2 ayda dagıttı kendını
Yusuf abinin söylediği ayakkabı cidden çok rahat diye söyleniyor ama apaçiler çok kullanıyor o tarz ayakkabıları. Ve burada bildiğin hırsız ayakkabısı diye anılmaya başlandı artık :(
Botta yada cizmede harleyden şaşmamak lazim biraz agir :) tanesi 1.1 kilo ama gercekten verdiginiz paraya değiyor 2002den beri ayni botu giyiyordum kimse inanamiyor :) bu sezon başinda klasik olarak dursun diye rafa kaldirdim yeni bir modele geçtim.tavsiye edebilecegim tek markadir.kokutmaz ama terletir nasil bir yapiysa pis corapla bile giymek zorunda kaldim neredeyse 2gun ayagimdan cikarmadim yinede kokmadi kokmuyor
63owen63
10-03-2014, 09:43
huwaei ascend mate beyaz hediye geldi bana, harika bir cihaz gerçekten.
Nike yeni seri airmax aldım 6 aydır biniyorum :P . Daha önce ayakkabıya binmiyormuşum, o bana biniyormuş :)
superstar efsanedir ya bende severım o ayakkabıyı ama liseden beri giymek kısmet olmadı aklıma dusurdun bı tane alayım beri :) en son adidas daroga aldım pısman oldum hıc rahat degıl ayakakkabı 2 ayda dagıttı kendını
aynen abi efsane :) bana en çok dayanan ayakkabı bide çok rahat o yüzden çok seviyorum :) ama mağazalarda bulunmuyo abi uzun zamandır netten kovalamak lazım :)
Superstar cok guzel ama uc kisminin sararmasini nasil engelleriz ? 3 cift superstarimi cope yollamak zorunda kaldim bu yuzden
BuRaK_eFe
10-03-2014, 10:12
hummel sneakers aldım cok memnunum dikiş açtı hemen değiştirdiler bazen 200 tl lik ürün 80 e düşüo renkleri çok satmazsa
agustos ayında aldıgımda yazmıstım acaip memnundum deri olmasından soguk yada su falan gecirmede yapmadı. taş gibi hala deride bozulma çatlama vs hiç birşey yok.deri olmasndan kaynaklı birazcık koku yapıyo uzun sürede koşturur edersen normalde bişey yok
1-2 hafta önce aldığım new balance ayakkabıdan acaip memnunum sürekli ayakta duran yada yürüyen edenlere birebir iyiki almışım hatta
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1DerFBzZaJvrmEaB3zto_DPcaN8PZ8 ZiaNYaobqMk9i3CypTq
gittim bitane daha aldım deri degil buseferki ama bu oburundende rahat geldi belki yeni diyedir :) ama hala soyluyorm işi ayakta yada gün icinde gezmeli etmeliyse kaçırmasın alsın bir nb
http://p.playserver1.com/ProductImages/2/8/7/8/8/7/0/4/40788782_700x700min_1.jpg
bu kış the northface berkeley modeli bot aldim aşiri memnunum sanirim birdaha başka marka bot almam.
The North Face Back-To-Berkeley Boot 68 (http://www.planetshoes.com/item/the-north-face-back-to-berkeley-boot-68/14396)
Low-Rider
10-03-2014, 10:31
new balance candır
3-4senedir başka ayakkabı almıyorum nerdeyse
Yiğit G.
10-03-2014, 10:46
new balance candır
3-4senedir başka ayakkabı almıyorum nerdeyse
neden ki ? rahatlıktanmı ? Bende 3 yıl önce ayağıma ilk defa converse giydim... Dedimki 30 yıl hamallık yapmısım diğer ayakkabılarla.O zamandan bu zamana kadar hep converse giydim.Takım elbisenin altına bile siyah converse giyerim.. Artık baska ayakkabı giyince rahatsız oluyorum converse giyince ayagın çıplak gibi rahat oluyor.Tek kötü yanı uzun yürüyüş yapılmıyor.Ağrı yapıyor tabanı cok ince cunku..
Shadow_Dancer
10-03-2014, 10:52
Sony mdr-zx100 kulaklık.Geçen sevgililer gününde hanıma aldım bi tane, fiyatına göre performansı çok güzel.. Dış sesleri kesişi çok iyi ama ne yazık ki dışarıya ses veriyor.. 100 lira bandında güzel bir ürün..
http://images.geeksimages.com/imageshare/W/300x300/WHT-MDRZX100-PB-R-unit.jpg
Shadow_Dancer
10-03-2014, 10:55
Bu aralar bir diger favorimde bu saat.. Normalde bi kaç tane orta düzey (seiko,arman, vs) tarzı saat kullanıyorum ama uçuşlarda hepsi rahatsızlık veriyor..
Fiyatı 129 lira, kordonu silikon mekanizması pilli.. Tek kötü yanı çalışma sesi.. Gerçi uçakta motor ve rüzgar sesinden dolay hiç bişe duyulmuyor :)
Swatch Dark Rebel..
http://api2.swatch.com//images/product/SUOB704/sa000/SUOB704_sa000_nvs.jpg
neden ki ? rahatlıktanmı ? Bende 3 yıl önce ayağıma ilk defa converse giydim... Dedimki 30 yıl hamallık yapmısım diğer ayakkabılarla.O zamandan bu zamana kadar hep converse giydim.Takım elbisenin altına bile siyah converse giyerim.. Artık baska ayakkabı giyince rahatsız oluyorum converse giyince ayagın çıplak gibi rahat oluyor.Tek kötü yanı uzun yürüyüş yapılmıyor.Ağrı yapıyor tabanı cok ince cunku..
bendede converse hep debriyaja basmaktan sol tarafın altı eriyor çözüm bulmam lazım :))
conversede hafiflikte gayet sorun yok ama (tigerda kapısır bu konuda oda cok iyidir.)dedigin gibi taban ince ve sert uzun sürede topuklar felç oluyor. 1 seneye yakın gümrüklerdeydim sürekli gezme tozma kosturma ayakta kalma yürüme ne ararsa converse yedi bitirdi tabanlarımı sonra nb alıdm ve dert tasam kalmadı . rahatlık yumusaklık kısmende hafif agır sayılmaz bence bicilmiş kaftan
ayakkabı konusunda,
genel olarak spor ayakkabı olarak puma giyiyorum,Nike convers falan da var ama giyim tarzından olsa gerek hepsi sapasağlam. şikayetçi olabileceğim durumda değiller :)
Bot olarak timberland giyiyorum, memnunum.
klasik ayakkabılarımdan da memnunum, açıkcası genel olarak eskidiklerinden değil de yenilerini sıkıldığımdan alıyorum.
7 sene önce samsung plazma almıştım hiç memnun değilim.
yeni televizyon alamıyorum çünkü bozulmuyor :)
pd130 ibiza ,jgl clio rs,vw polo bu 3ünü aldığım gunun gelmişini geçmişini...
hondalarımla mutluydum :(
Low-Rider
10-03-2014, 12:17
Rahatlıktan dolayı ve bir çok kıyafete uyuyor.
Converse iyi güzel hafif evet ama hem ömrü uzun değil hemde uzun süreli kullanımda rahatsız etmeye başlıyor.
Kullanmadıysan hiç nb tavsiye ederim
Benim efsane ayakabım adidas rom ilk fırsatta tekrar alcam tip ve rahatlık olarak çok iyidir.
Bot olarak 4 sene falan oldu sanırım harley aldım hala sıfır gibi duruyor fakat kış gelip de giymeye başladığınız zaman ilk 1 hafta 10 gün bacaklar ağrıyor cidden eşek ölüsü gibi.
Lenovo G570 aldım 2 seneyi geçti tam garanti bitmesine 2 hafta kala kapandı açılmadı vatana verdim halletiler verdiler onun dışında çok sorunsuz lenovo memnunum.
Telefon olarak da fazla para vermeyi sevmem nokia 603 kullanıyorum daha hiçbi sıkıntısı yok eski olmasına rağmen basmatik değil dokunmatik hissi de fena değil.
Nokia Monster WH-930 Kulaklık
http://asset.ifdigital.co.uk/asset/1000/52177dd82f090
150 liraya hepsiburada dan almıştım. Gayet memnunum ses kalitesi falan da güzel.
Superstar cok guzel ama uc kisminin sararmasini nasil engelleriz ? 3 cift superstarimi cope yollamak zorunda kaldim bu yuzden
diş fırçası ve cif yardımı ile belli aralıklarda iyice çitilemek temizlemek :)
ayakkabı konusunda şu ikisini tekrarlıyorum. kalite+konfor. ;)
puma'nın ferrari serisinden kullandım yaklaşık 1 yıl. postacı olduğum için aşırı çok ve hızlı yürüyen birisiyim ama bu ayakkabıyı kolay kolay eskitemedim. kalite isteyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim.
http://imageshack.us/a/img69/8185/5bg2.jpg
şu an yine puma'nın mercedes amg-petronas modelini kullanıyorum ve yaklaşık 1 aydır da çok rahatım.
http://imageshack.us/a/img153/6702/h1xi.jpg
deseler ki saatten tutun da donuma kadar üzerinde kulladığın sadece bir madde markalı ve ciddi kalite olacak; ayakkabı derim. ayaklar çok önemli emmoğlu...
ek olarak, ayakkabının arka köşesinde mercedes amg-petronas yazıyo ya, o da öldürüyo zaten beni. ayrıca bu ayakkabılarla araç kullanmak müthiş. f1 pilotları bu tarz tercih ediyorlar diye biliyorum. bir de şu adidas'ın porsche ayakkabıları var. tiplerine hastayım ama bazılarında yapışkanı kıyısından köşesinden taşırmışlar, işçilik soğuttu beni.
puma'nın mercedes amg-petronas modeli çok hoşuma gitti :D
canimrecepcim
10-03-2014, 13:12
http://www.upscalehype.com/wp-content/uploads/2011/12/Adidas-originals-Gazelle-og-sneakers1-2.jpg
Ayakkabıda tarz olarak tek geçerim.
enesbeyter
10-03-2014, 13:44
Tomtom Via 135 5" sınırsız güncelleme özelliği var gps bulamama sorunu yaşamadım ve alternatif rota çok hızlı buluyor memnunum yani:icon_tup:
Haritaya da yeni güncelleme geldi sorunsuz yükledim
http://imageshack.com/a/img839/5206/3mpj.jpg
ek olarak, ayakkabının arka köşesinde mercedes amg-petronas yazıyo ya, o da öldürüyo zaten beni. ayrıca bu ayakkabılarla araç kullanmak müthiş. f1 pilotları bu tarz tercih ediyorlar diye biliyorum. bir de şu adidas'ın porsche ayakkabıları var. tiplerine hastayım ama bazılarında yapışkanı kıyısından köşesinden taşırmışlar, işçilik soğuttu beni.
bu galiba Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-adidas-porsche-design-lacivert-tum-numaralari-mevcuttur-152108141/detay/)
tipini bende cok begendimde orjinaline göz koydumda göremedim biyerde
converse çok severdim herşeyin altına gidiyor ama düz taban yapar sağlık için pek iyi değiller dediler bir tırstım var mıdır doğruluk payı? Ayakkabı da favorim adidas dragon 2seneyi geçti kaç kez de makineye attım en az 5-6defa ne yıpranma var ne açılma sadece öndeki kadifemsi midir nedir o sertleşti yıkanmaktan :D
metehancihangir
10-03-2014, 16:34
adidas porcshe desing tüm adidas mağazalarında var 278-268 tl arası fiyatı vardı sezonunda şimdi 234 tl olması lazım 200 e düşsün 2.çifti alıcam :D
Yiğit G.
10-03-2014, 16:50
Rahatlıktan dolayı ve bir çok kıyafete uyuyor.
Converse iyi güzel hafif evet ama hem ömrü uzun değil hemde uzun süreli kullanımda rahatsız etmeye başlıyor.
Kullanmadıysan hiç nb tavsiye ederim
önümüzdeki ay başı alıp deneyecem.Bakalım nasılmış.
jnrjames
10-03-2014, 19:47
adidas porsche ler edirne adidasta 200 TL idi. ben bi çift aldım.
metehancihangir
10-03-2014, 19:52
adidas porsche ler edirne adidasta 200 TL idi. ben bi çift aldım.
keşke edirnede olsaydım :(
keskinsirke
10-03-2014, 23:14
model aynı ya normal mesela sadece internete girersem çok asırı bişey yok ama bi oyun açarsam el deymeyecek seviyeye geliyor. bu beni bi 2 sene daha götürür böyle zaten adam akıllı kullanmaya başlayalı 5-6 ay oldu şimdilik memnun sayılırız diyelim :) haa bu arada sizin laptopun hoparlöründen memnun muydunuz ? benim bide ufaktan ses sıkıntım var arkadaşın HP laptop var mübarek 5+1 sistem gibi benimkide telefon hoparlörü gibi :D o bişeyler açınca benim laptobu kulağımın dibine getirmem gerekiyo :)
Ben ses sistemiyle kullandığım için bir problem olmuyordu. :D
Şaka bir yana laptopun sesi arkadaşlarımın casper ve packard bell laptoplarından çok çıkıyordu, ama başka bir arkadaşımın lenovosundan az çıkıyordu.
Ama ses çıkışının önde ve hafif alta bakıyor olması biraz dezavantaj olabilir; bu yüzden de size öyle geliyordur belki. Dediğim gibi ben genelde ses sisteminde kullanıyordum. :)
Bu arada konu hakkında da yazayım; kullandığım ilk yüksek tabanlı lotto n4546 spor ayakkabı, rahatmış bu tarz ayakkabılar. :D
Ipod Shuffle - Camasir makinasinda yikandi bana misin demedi. Kot pantolonda bozukluk cebinde unutulcak kivamda, ozellikle kosu yapanlar icin ufak ve kaliteli.
Adidas Superstar - Yillardir vazgecemedigim tek ayakkabi modeli.
Nike Air Jordan - Hangi modeli oldugu farketmeksizin her basketbol gecmisi olanin takintisi :)
Tiger - Benden uzak Allah'a yakin, ikinci gun ayagimda parcalandi.
Sennheiser IE8 - Asiri memnun kaldigim bi' kulaklik modeli. Tizler dengelemesi vs vs baya iyidi.
Logitech Z5500 - Allah uretenden razi olsun.
Clio - Az yakan cok kacan, konforsuz. Sehir ici ideal spec.
W212 Facelift E250 - Ben mi onu kullaniyorum o mu beni belli diil, bi *** anlamiyorum fazla konforlu.
RR Sport - Istanbul suv'u, baska bi esprisi yok. Yayla'da mahsur kalindiktan sonra satilip Tuareg alinmisti 3 sene once, siz hesap edin :D
laptop olarak 2004 senesinde hp aldım, hiç memnun değildim, yok artık düzeltmişlerdir heralde eskisi gibi değildir dedim bi daha gidip aldım yine memnun değilim. 3 kere tamir ettirdiğim için atamadım satamadım hala kullanıyorum. pişmanım, hp laptop düşman başına. dizi izlerken bile ısınıp kapanıyor. fanı temizliyosun 1 ay sonra bi daha.
34btr1907
17-03-2014, 20:47
anlık fırsatların paylasıldıgı bı konu vardı bulamadım,yada yanlıs hatırlıyorum...
botları baya ındırmısler bakın derim
DERİDEN arabulvar.com (http://www.arabulvar.com/magaza/deriden/?storeID=569&attribute)[Marka][]=Timberland
Senelerdir kullanıyorum,parasının tam karşılığı...
http://ilanverdi.com/ilanlar/653249_1.jpg
ilker_yusuf
17-03-2014, 22:27
Bu aralar bir diger favorimde bu saat.. Normalde bi kaç tane orta düzey (seiko,arman, vs) tarzı saat kullanıyorum ama uçuşlarda hepsi rahatsızlık veriyor..
Fiyatı 129 lira, kordonu silikon mekanizması pilli.. Tek kötü yanı çalışma sesi.. Gerçi uçakta motor ve rüzgar sesinden dolay hiç bişe duyulmuyor :)
Swatch Dark Rebel..
http://api2.swatch.com//images/product/SUOB704/sa000/SUOB704_sa000_nvs.jpg
İlk çıktığında almıştım gri renk şimdi çeşitli renklerde 4 model var. Eşimle değişerek kullanıyoruz saat takıntım vardır ama bu modelleri aldığımdan beri takım elbisede bile bunları kullanır oldum... gerçekten çok rahatlar
arifozcelik
18-03-2014, 01:18
Akasa DuoDock X USB3.0/WiFi 802.11n Docking Station (AK-DK03W3-BKEU)
disk kutusu aldım alırken çok kararsızdım hiç biryerde kullanıcı yorumu bulamadım ama sonuçda aldım amacım film ve müzik arşivime kablosuz olarak tv,pc ve telefondan ulaşıyor olmakdı, aynı zamanda usb 3.0 kablolu bağlantısıda mevcut.
İlk önce tüm arşivimi 2tb'lik bir sata hdd'ye yükledim daha sonra disk kutusunu kurdum önce pc ve cepden ulaşımı denedim sonuç mükemmeldi iki telefon ve bir pc ile aynı anda aynı filmi izlemeyi denedim gayet başarılı filmi farklı cihazlardan farklı noktalara getirdim donma takılma gibi bir sorun sözkonusu bile değil ama iş smart tv'ye gelince karıştı, tvnin giriş listesinde aygıt görünüyor dosyalara ulaşıyorsunuz ama filmi veya müziği açmaya kalkınca desteklenmeyen içerik gibi bir mesaj çıkıyor, tv'ye kablolu bağlanınca herşeye tv üstünden rahatça ulaşabiliyorsunuz bu seferde kutudaki wi-fi otomatik olarak devre dışı kalıyor ve diğer cihazlardan bağlanamıyorum, tamam şuanda evde tek tv var kabloyu çıkar tak idare edilir fakat ikinci bir tv olduğunda tüm beklentiler çöp olacak gerçi çokda fazla kurcalıyamadım ve kullanım kılavuzunda Türkçe hiç bir şey malesef.
Güzel bir özelliği daha ulaşımı şifreleyip komşuların arşivinize ulaşmasını engelleyebiliyorsunuz
http://www.akortek.org/assets/akdk03w3_icgorsel2.jpg
Sizlere para ile alabileceğiniz en dandik, en absürt, en kolpa, en sağlıksız ayakkabıyı takdim ediyorum:
Onitsuka Tiger
Adidas dragonlarım 4 yıllık ve asla kolay ayakkabı eskitmem, kolay eskimediğim için sıkıntıdan ayakkabı alırım.. Ama böyle bir şey olamaz 5.ayı görmedi lanet ayakkabı.. Ayrıca ayakları fazla rahatsız ediyor bükülmesi fln çok kötü.. 199 liralık çöp..
18 20 ay önce aldığım ürün o zaman 1450 tl 12 taksit almıştım kullandığım fiyat performans orantısı mükemmel üründür. Halen süratli halen beton gibi fan sürat ayarına kadar herşeyi var üstünde.Şuan win8 li versiyonları satılıyor tavsiye ederim.
Arkadaşım yeni samsung notebook aldı nette online bahis yapıyoruz aynı sitede aynı modemle yaklaşık 1 sn. geç görüntü alıyor wireless bağlantılarını kontrol ettik dedim bakalım nedir Lenovo 144 mbps Samsung 54 mbps max bağlanıyor.
IdeaPad Z580 Laptop i5 8gb 750gb hdd versiyon
3rd Generation Intel® Core™ i5-3210M (2.50GHz, 3MB Cache)
Vivid Colors
The Z580 laptop's innovative shell comes in your choice of vibrant colors, including enamel white, and graphite grey. Some designs include a 3D effect that makes a powerful statement; others have a real metal shell that is at once stylish, distinctive, and durable.
Thermal Management System
The Thermal Management System regulates the fan-speed and maintains an optimized temperature, providing better processing performance and keeping the Z580 comfortable in your lap.
Intelligent TouchPad
Supporting up to five-finger gestures, the Intelligent TouchPad provides easy scroll, zoom, and rotate functions.
AccuType Keyboard
The AccuType keyboard boasts a modern look and feel with flatter, slightly curved keys that enhance your comfort while increasing typing accuracy.
OneKey® Theater II Technology
OneKey® Theater technology makes it easy to enjoy multimedia on the road. It allows one-touch optimization of all media (audio and video) with touch-sensitive hotkeys to deliver a more dynamic video experience. It can also be easily switched back to standard mode to conserve battery life.
15.6-inch HD Display
The 15.6" LED backlit HD display delivers bright, crisp visuals in 16:9 widescreen.
Wireless Display
Intel® Wireless Display (WiDi) technology projects media from your U510 onto your big screen — wirelessly.
Integrated Stereo Speakers (2x2W) with Dolby® Home Theater® v4
Dolby's Home Theater® technology is composed of a suite of technologies that deliver an enhanced surround sound experience whether you're listening with headphones or with external or internal speakers. Unique features include a user-preferred volume lock, streamlined connections to home theater systems, increased audio levels, and enhanced control of your PC's audio settings.
720p HD webcam
Use your IdeaPad Z580 to create HD pictures and video or to video chat with friends and family.
http://content.hwigroup.net/images/products/xl/156395/lenovo_ideapad_z580m81dfmh.jpg
metin_1989
18-03-2014, 08:27
18 20 ay önce aldığım ürün o zaman 1450 tl 12 taksit almıştım kullandığım fiyat performans orantısı mükemmel üründür. Halen süratli halen beton gibi fan sürat ayarına kadar herşeyi var üstünde.Şuan win8 li versiyonları satılıyor tavsiye ederim.
Arkadaşım yeni samsung notebook aldı nette online bahis yapıyoruz aynı sitede aynı modemle yaklaşık 1 sn. geç görüntü alıyor wireless bağlantılarını kontrol ettik dedim bakalım nedir Lenovo 144 mbps Samsung 54 mbps max bağlanıyor.
IdeaPad Z580 Laptop i5 8gb 750gb hdd versiyon
3rd Generation Intel® Core™ i5-3210M (2.50GHz, 3MB Cache)
Vivid Colors
The Z580 laptop's innovative shell comes in your choice of vibrant colors, including enamel white, and graphite grey. Some designs include a 3D effect that makes a powerful statement; others have a real metal shell that is at once stylish, distinctive, and durable.
Thermal Management System
The Thermal Management System regulates the fan-speed and maintains an optimized temperature, providing better processing performance and keeping the Z580 comfortable in your lap.
Intelligent TouchPad
Supporting up to five-finger gestures, the Intelligent TouchPad provides easy scroll, zoom, and rotate functions.
AccuType Keyboard
The AccuType keyboard boasts a modern look and feel with flatter, slightly curved keys that enhance your comfort while increasing typing accuracy.
OneKey® Theater II Technology
OneKey® Theater technology makes it easy to enjoy multimedia on the road. It allows one-touch optimization of all media (audio and video) with touch-sensitive hotkeys to deliver a more dynamic video experience. It can also be easily switched back to standard mode to conserve battery life.
15.6-inch HD Display
The 15.6" LED backlit HD display delivers bright, crisp visuals in 16:9 widescreen.
Wireless Display
Intel® Wireless Display (WiDi) technology projects media from your U510 onto your big screen — wirelessly.
Integrated Stereo Speakers (2x2W) with Dolby® Home Theater® v4
Dolby's Home Theater® technology is composed of a suite of technologies that deliver an enhanced surround sound experience whether you're listening with headphones or with external or internal speakers. Unique features include a user-preferred volume lock, streamlined connections to home theater systems, increased audio levels, and enhanced control of your PC's audio settings.
720p HD webcam
Use your IdeaPad Z580 to create HD pictures and video or to video chat with friends and family.
http://content.hwigroup.net/images/products/xl/156395/lenovo_ideapad_z580m81dfmh.jpg
bende de bundan var bende memnunum gecen gun ekran cızgı cızgı oldu servısı yolladım servıs kargo ıle kapıdan aldı ekranı ve ust kasayı cızıklerden dolayı pılınde omru kısaldıgı ıcın ucretsız degıstırıp kargo ıle yıne kapıma bıraktı yanı servısıde cok ıyı ve bu ıslemler ıcın hıc ucret odemedım
Risendark
26-03-2014, 19:52
abiler arkadaşlar süper starın fiyatı 139 tl ye düşmüş zizigoda yeni üyeye 20 tl indirim var ayrıca avealı olanlarada yüzde 20 indirim var baya güzel fiyata geliyor kaçırmayın derim
http://www.upscalehype.com/wp-content/uploads/2011/12/Adidas-originals-Gazelle-og-sneakers1-2.jpg
Ayakkabıda tarz olarak tek geçerim.
cok begendım nerde bulabılırız acaba ankarada? yada netten getırebılcegımız bı site varmıkı?
amazon paperwhite 2: kitap okumayı gerçekten sevdiriyor. klas bir cihaz ve dikkat çekiyor. ancak format çevirmelerde bazen sıkıntı yaşayabiliyorum.
lg g2: kesinlikle piyasanın şuanki en performanslı telefonu. her türlü işimi bununla hallettim; email aldım gönderdim rapor yazdım fotoğraf ekledim. ürün sattım, satın aldım vs vs her türlü işlerimde kullandım. fotoğraf kalitesinden çok memnundum.
nokia lumia 820: araziye götürdüğüm nadir dokunmatik telefonlardan. aldıktan 2 ay sonra dokunmatik arızası çıkardı, kendisinden soğuttu. fotoğraf kalitesi iyi.
iphone 5s: cihaz gerçekten kalite. ancak, her an bir yeri çizilecek bir şey olacak korkusuyla kullanmaya korkar oldum. full koruma kaplama yaptım yine içim rahat değil. elektronik eşyalar konusunda titiz ve temiz bir kullanıcıysanız rahat edemiyorsunuz; satmayı düşünmüyor değilim.
casio saat: aldığım tüm casio saatler canavar gibi çıktı. 500-1000 liralar değil max 280 liraya aldığım saatimden çok memnunum, tüm casio saatlerimden memnun kaldım.
vodafone smart tab 3: 4-5 gün önce aldım. daha önce kullandığım asus tf700t, tf101, huawei mediapad s7 gibi cihazlara göre ekran kalitesi kötü. 3g'li olması cezbetti. şarjı da günde 3-4 saat internette dolanmayla 3-3,5 gün gidiyor. telefon olarak kullanılıyor mu bilmiyorum.
garmin etrex 10: ortalama bir gps. hafızası şişince sıkıntı çıkarabiliyor, donduğundan oluşturulan izinizi kaybedebiliyorsunuz. bunun dışında ortalama işlerinizi halledebilirsiniz, ele tam oturuyor, hassasiyet 3 m.
lotus dremel alternatifi: fena değil. ufak tefek işlerimi rahat rahat hallediyorum. dremel kadar zorlanmazsa ömürlü olarak kullanılabilir. 1 senedir bu tür işlerde kullanıyorum.
aklıma bişeyler geldikçe yazarım.
jabra stone 2 kullanan varsa yorumunu bekliyorum.
İbrahim33
26-03-2014, 21:44
gillette sensviti , çok memnunum efenim.yağ gibi kayıyor.traştan sonrada nötrucina yoğun bakım kremini sürdük mü , ohh miss.
Eyup Duygun
26-03-2014, 23:47
lenovo thinkpad notebook aldım cok memnunum
cs'cilere tavsiyem logitech mx400 mouse performance laser harika
LG Lite yada Pro modelini kullanan arkadaşlar var mı? Memnuniyet durumu nasıl?
Boş geçmeyeyim:
LG P420 notebook kullanıyorum 2. senesi ve bayağı memnunum..
Adidas Dragon.. 2 çift var tarzı ve sağlamlığı, kalitesi güzel..
seiko snae61p1 cidden çok güzel bir saat, bileği ince olanlar için ya da büyük saat sevmeyenler için iyi bir alternatif.
kasa çapı 45 mm olması lazım.
http://www.horloge.nl/nieuws/wp-content/uploads/2011/12/seiko-sportura-161211.jpg
aynı şekilde casio nun aşağıdaki modelini de çok beğenerek aldım.
saat&saatte 710 lira etiketi vardı, ben kargo dahil ersa saat garantilisini netten 280 e aldım. Alışveriş yapacaklar dikkat etsin :)
http://myravey.com.ua/image/cache/data/casio-efr-528d-1a-a24288-500x500.jpg
huwaei ascend p6 ya 1 hafta dayanabildim, şarj yok gibi birşey. 2GB ram var ama kağıt üstünde sanırım.
Yanlız cihaz çok şık ve ince. Bu açıdan güzel gerçekten.
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/06/p6handsonhero620wm.jpg
Discovery me geri döndüm, dünya varmış. Hem beni çift telefon kullanma derdinden kurtardı hem de tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor.
Ayrıca sürekli bir güncelleme alması da çok şaşırtıcı ( LG leri düşünürsek) GM den beklemiyordum açıkçası. +1
http://www.teknoseyir.com/yuklemeler/2013/08/gm_discovery_banner.jpg
grundig gtb 790 tablet aldım, piranha business tab 10.1 den sonra ilaç gibi geldi.
micro hdmi çıkışı olması çok güzel, tv yi smart hale çevirdi :) wireless alıcısı da piranhaya göre çok daha iyi
http://www.arcelikalisveris.com/FB,1978,20,grundig-gtb-790-tabletler.jpg
Shadow_Dancer
27-03-2014, 13:47
Tolga kaan bahsettigin iki saatide kullanıyorum bende çok memnunum ikisinden. Casio'yu Dubai'den komik bi rakama almıştım :) Saat işinde fena öpüyorlar bizim memlekette..
jaguar x-type 2.5 v6 executive 2003-140.000 km (4/10)
felaket karizmasıyla yanından geçtiğiniz hemen her bakışı üzerine toplar. iyi yol tutar ve konforludur fakat gitmediği gibi de yakıt canavarlığı yapardı. parça fiyatları mondeo alt yapısına rağmen pahalıydı.
citroen ds5 1.6 thp 2013-0 km (7/10)
fiyatına göre sunduğu donanım inanılmaz! müthiş görünümü de cabası. o fiyata böyle bi araç bulamazsınız. ayrıca sessiz... 1.000 km dahi olmadan kapı bölgesinde zamanla yükselen cızırtılar servis tarafından tespit edilemedi. süspansiyon konforu en itici yönü belki de. özellikle dalgalı asfaltta zıpır zıpır zıplatıyor, huzursuz bi süspansiyona sahip.
mercedes e200 kompressor avantgarde 2001-96.000 km (8/10)
kullandığım en kral araçlardan birisiydi. konfor, donanım, görünüm, yol tutuş, yeterli performans, kalite; ne ararsanız vardı. o boyuttaki bi araca göre manevrası çok iyiydi. dönemez dediğimiz yerden; lastikleri yana yatırır ve bir şekilde dönerdi.
bmw 520i 2003-202.000 km (6/10)
kalitesi ve stili tartışılmaz bi araçtı e39 ancak 520i'nin motoru ve performansı hemen herşeyi gölgeliyordu. 170'lik yeni nesil motora sahip olsa da ışıklarda fiesta'lardan, vectra'lardan boy boy fark yerdi. yetmezmiş gibi yakıtıyla da üzerdi. aklımda hep kağnı olarak kalacak...
audi a3 1.4 tfsi 140 hp ambiente s-tronic 2013-0 km(9/10)
bi aracın hiç mi önemli bi eksikliği bulunmaz, bu araç öyle işte. şanzumanı, performansı, yol tutuşu, sürüşü, sağlamlığı; her yönden iyi. nizami tasarım çizgileri ve özellikle dolusuyla oldukça dikkat çekici. simetrik, tertemiz işçiliği ve kullanılan malzemelerin kalitesiyle de tam bir alman kompaktı. 1.4 turbonun neler yapabileceğini de bana ispatlayan araç ayrıca. son olarak gerçekten pahalı ama bu devirde ucuz kalmadı.
mercedes e320 elegance 2003-59.000 km (7/10)
boyutları ve yakıtıyla tam bir uzun yol otomobili. otobanda en zevk aldığım makinelerden birisidir. şu an üretilen hemen hemen tüm fransız, japon, amerikan araçlarından daha kaliteli malzeme ve işçiliğe sahip bence. konforu tartışılmaz. bu aracın meşhur trim tedavisini söylememe gerek yok herhalde.
Tolga kaan bahsettigin iki saatide kullanıyorum bende çok memnunum ikisinden. Casio'yu Dubai'den komik bi rakama almıştım :) Saat işinde fena öpüyorlar bizim memlekette..
Abi aynen mağaza vitrininde beğenip bunu alıcam dersen direkt öpücük :)
seikonun bi modelini sordum mağaza ile benim aldığım yer arasında 1200 lira fark var :) Şaka gibi.
Artık ne alacak olsam önce mağazadan beğeniyorum sonra netten alıyorum.
Gönül ister mağazadan al ama bi saate 430 lira fark veremem kimse kusura bakmasın.
bi ekleme daha yapayım, gerçi logitech marka ne aldıysam hiç pişman etmedi. gamepad de öyle. tek sıkıntı üst sağ - sol tuşlar PS3 kolu gibi yumuşak değil tık tık şeklinde basması. Ve şarjı cidden çok iyi.
http://www.cariszone.com/cms/products/Logitech_Wireless_Gamepad_F710.1.jpg
Onur Fatih
28-03-2014, 12:56
abiler arkadaşlar süper starın fiyatı 139 tl ye düşmüş zizigoda yeni üyeye 20 tl indirim var ayrıca avealı olanlarada yüzde 20 indirim var baya güzel fiyata geliyor kaçırmayın derim
hay Allah razı olsun kardeşim ben avea falan indirimini göremedim yeni üye indirimiyle 108 liraya yapıştırdım :D tekrardan sağolasın
lenovo ideapad yoga 13 aldım çok memnumun.
cherokee aldım memnunum..
metehancihangir
28-03-2014, 13:54
gillette sensviti , çok memnunum efenim.yağ gibi kayıyor.traştan sonrada nötrucina yoğun bakım kremini sürdük mü , ohh miss.
hemen alıp deniyim onları traş benim için işkence :/
İbrahim33
04-04-2014, 08:42
arm and hammer diş macunu , yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum.hafif bir beyazlama oldu sanki dişlerde.
Samsung T210 Tab 3 diye geçen sene tablet aldım hiç memnun değilim ,wı fı yavaş ,makina yakın olunca güzel uzak olunca çekmiyor ,işlemcisi evlere şenlik vs vs ,aynı şekilde samsung s3 mini 1 sene oldu alalı orijinal pili şişti ,servise vermedim bilerek şimdilik böle kullanıyorum ama bu modellere dikkat derim alacaklar için.
Jön Türk
04-04-2014, 08:57
Adidas Porsche Typ 64 u tavsiye edermisiniz ?
adidas Porsche Typ 64 Leather (Porsche Typ 64) | adidas Europe/Africa (http://www.adidas.com.tr/Porsche-Typ-64-Leather-%28Porsche-Typ-64%29/Q23134_580,tr_TR,pd.html?cgid=Originals-Shoes)
İbrahim33
04-04-2014, 09:05
adidasın hiçbir ürününü tavsiye etmem.son 3 senede aldığım bütün adidasların başları götleri oynadı.dağıldı.odaki temiz giyen bir insan olmama rağmen ben.dexter forever :)
adidas Porsche Typ 64 Leather (Porsche Typ 64) | adidas Europe/Africa (http://www.adidas.com.tr/Porsche-Typ-64-Leather-%28Porsche-Typ-64%29/Q23134_580,tr_TR,pd.html?cgid=Originals-Shoes)
aynı ayakkabıya bende takık durumdayım çok hoşuma gidiyor bu birde pumanın bmw için yaptıkları
renk secenegide çok birde
http://www.wikipuma.com/upimages/Shoes/Puma%20Men%20shoes/Puma%20BMW%20Motorsport%20shoes/Puma%20BMW%20Motorsport%20shoes%20black//Puma%20BMW%20Motorsport%20shoes%20black%201.jpg
http://sc.bnyconline.com/common/images/products/large/304320-02_1.JPG
Iphone 3 4 4s 5 kullandim artik gina geldi yeter dedimki o ana kadar hep iphone kullanip destekledigimden arkadaslarim inanamadi:)) Note 3 aldim ve teknolojiyle tanismis gibi hissettim kendimi. Eski 5 i elime aldigimda cocuk oyuncagi gibi geliyor artik note 3 donukluk yok kasma yok 1 2 haftada bir ac kapa pilini cikar rahatlat sonra devam :)
Ayni zamanda ttec marka sarj istasyonu aldim kare seklinde rayli olandan 5600 mah mi neydi sarj etmesi mukemmel fakat 2 3 ayda usb girisi ve sarj etme kablosu bozuldu ne kendi usb mle nede kendi sarj kablosuyla sarj edebiliyorum kisacasi çöp oldu. Monster marka olanlara yada samsung marka olanlara bakicam artik.
Onun yerine " Neo City Racer " bakabilirsin. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Tavsiye ederim :icon_tup:
http://shop.adidas.com.tr/neo-city-racer-ayakkabi_70457?d=8105
Jön Türk
04-04-2014, 09:14
adidasın hiçbir ürününü tavsiye etmem.son 3 senede aldığım bütün adidasların başları götleri oynadı.dağıldı.odaki temiz giyen bir insan olmama rağmen ben.dexter forever :)
Valla o senin şanssızlığın galiba aldığım adidaslardan hiç memnuniyetsizlik duymadım :)
aynı ayakkabıya bende takık durumdayım çok hoşuma gidiyor bu birde pumanın bmw için yaptıkları
renk secenegide çok birde
http://www.wikipuma.com/upimages/Shoes/Puma%20Men%20shoes/Puma%20BMW%20Motorsport%20shoes/Puma%20BMW%20Motorsport%20shoes%20black//Puma%20BMW%20Motorsport%20shoes%20black%201.jpg
http://sc.bnyconline.com/common/images/products/large/304320-02_1.JPG
Alttaki maviden var İstinye Parkta görünce almıştım :D
Onun yerine " Neo City Racer " bakabilirsin. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Tavsiye ederim :icon_tup:
http://shop.adidas.com.tr/neo-city-racer-ayakkabi_70457?d=8105
Şu altı çıkık olan ayakkabıları hiç sevemedim o yüzden giymem bunu.Teşekkür ederim tavsiyen için.
Birde sanayi falan çok gezdiğim için alt beyaz olmamalı leş gibi oluyor acıyorum sonra.
....
Alttaki maviden var İstinye Parkta görünce almıştım :D
....
Ozaman ben soriyim Rahatlık vs. durumları nası yada iki güne ayakkabının yörüngesi kayıyormu :D
Jön Türk
04-04-2014, 09:46
Ozaman ben soriyim Rahatlık vs. durumları nası yada iki güne ayakkabının yörüngesi kayıyormu :D
Yalan yok rahat değil fazla :) 3 4 kere anca giymişimdir rengi şekli bmw logosuna aldım :D
Porsche un fiyatı hakkında bilgin var mı ? 2 ile başlayıp 5 ile devam ediyorsa Lacoste a kayayım :D
Edit: beyaz olarak buda hoş duruyor pazar günü fena olmaz :) http://www.adidas.com.tr/Nizza-Remodel-Leather-%28Synthetic-Lea%29/G96258_530,tr_TR,pd.html
golf gti 400 hp sattım çok pişmanım astra gtc 105 aldım çok pişmanım
Yiğit G.
04-04-2014, 09:56
cooler master eisberg 240l
aldım takmamla daha kullanamadan bozuldu.Sonra sıfır ile değişildi garantiden , geleni sattım alan elemanda 3 gün sonra bozuldu.Kesinlikle uzak durun
http://www.techpowerup.com/img/12-11-07/53a.jpg
Diesel DZ1371
Çok memnunum.Sürekli kolumu hareket ederken duvara masaya vs vuran biri olarak başta çok çekindim.Sonra birkaç kere sağlam vurdum saati.. sonuncuda hatta saatin üstünden boya temizledim öyle vurmuşum duvara.Bırakın boya dökülmesini çam çiziğini gram aşınma veya çizik olmadı sıfır gibi hala.Çok sağlam çok memnunum
http://image.istanbulbilisim.com.tr/p/0/diesel_dz1371_-erkek-kol-saati_58620.jpg
Yalan yok rahat değil fazla :) 3 4 kere anca giymişimdir rengi şekli bmw logosuna aldım :D
Porsche un fiyatı hakkında bilgin var mı ? 2 ile başlayıp 5 ile devam ediyorsa Lacoste a kayayım :D
Edit: beyaz olarak buda hoş duruyor pazar günü fena olmaz :) adidas Nizza Remodel Leather (Synthetic Lea) | adidas Europe/Africa (http://www.adidas.com.tr/Nizza-Remodel-Leather-%28Synthetic-Lea%29/G96258_530,tr_TR,pd.html)
valla bi ii yerde 270 mi ne gördüm , sahibindede ana sayfada gördüm demin 50 ila 70 TL arasında :D
buldum 275 :)
adidas Porsche Typ 64 Erkek Siyah Spor Ayakkabı (G95223) Spor Ayakkabı, Spor Giyim, Çanta | Sporjinal (http://www.sporjinal.com/urun/adidas-porsche-typ-64-erkek-siyah-spor-ayakkabi-g95223-/140277/)
:D
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-porshe-dizayn-lacivert-2014-serisi-tum-numaralari-mevcuttur-152108141/detay/
ayakkabı üstünede bu :D :p
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-adidas-porsche-design-tek-alt-maraton-kumas-yeni-sezon-150260755/detay/
ilbeyyagci
04-04-2014, 18:22
5 sene önce iPhone 3GS aldım, ben eskidim, Steve Jobs öldü, iOS 7 çıktı, techturkey üyeliğim kabul gördü, Mandela da öldü en son okul bitecek ama TELEFON İNATLA ESKİMEDİ VE BOZULMADI :D :D
metehancihangir
04-04-2014, 19:48
Edit: beyaz olarak buda hoş duruyor pazar günü fena olmaz :) adidas Nizza Remodel Leather (Synthetic Lea) | adidas Europe/Africa (http://www.adidas.com.tr/Nizza-Remodel-Leather-%28Synthetic-Lea%29/G96258_530,tr_TR,pd.html)
nizza aldım hemde gebzede alan ilk kişi bendim adidas mağazasında kutudan rafa koyulmadan aldım 20 gün içinde sağ ve sol tarafta ayağın kıvrılmadığı yerlerden dikişler patladı geri verdim belgeleri duruyo elimde ama çok şık bi ayakkabı ben beyaz pantolonun altına giyiyodum üstümede v yaka siyah slim bi düz t-shirt felaket oluyodu
metehancihangir
04-04-2014, 19:50
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-porshe-dizayn-lacivert-2014-serisi-tum-numaralari-mevcuttur-152108141/detay/
ayakkabı üstünede bu :D :p
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-adidas-porsche-design-tek-alt-maraton-kumas-yeni-sezon-150260755/detay/
verdiğin linkteki porsche çakma kadıköyde çakmacılar çarşısı var caminin yanında :p orda 40 tl .Ayrıca bi kaç sayfa önceki yorumlarda orjinalinin çok iyi olduğunu söylemiştim edirnede ucuzmuş gebzedede 270 tl civarıydı eğer burda ucuzlamışsa yarın alıyorum hemen
Emre Akçay
04-04-2014, 20:01
Yarın bi gideyim bakayım Edirne'de ucuzsa kaçırmayalım. :)
metehancihangir
04-04-2014, 22:37
Yarın bi gideyim bakayım Edirne'de ucuzsa kaçırmayalım. :)
bi kaç sayfa öncelerde vardı yanlış hatırlamıyosam edirneydi bi arkadaş yazmıştı ona sor belki gördüğü yeri söyler sana gidip nokta atışı yaparsın :D
onursumer
04-04-2014, 22:56
porsche desing serisi nedendir bilmiyorum çok çabuk dağılıyor o yüzden artık almıyorum
her mağazasında satılmayan üst modelleride çok pahalı 600-700tl de vermem bi adidasa :D
Bakırköy Meguiars dan 45 TL'ye Ultimate Quik Wax aldım çok acil diye. Çook çok pişmanım. Çalışanların konuşması da yöneticisi olan yaşlı şahıs da hepsi bi garip bi ukala, o yüzden oraya ayak bastığım için çok pişmanım. İlk ve sondu
edemirbas
04-04-2014, 23:01
Kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık almam lazım, üst sınırım 50-60 lira civarı. Şu an S3'ün kulaklıklarını kullanıyorum, bozulan philips'lerimle aynı ses seviyesine geldiğimde otobüste konser veriyorum :D Dışarıya fazla ses vermeyecek, kaliteli sesi güzel bir kulakiçi kulaklık lazım bana. Aklımda Coloud Pop Blocks var. Tipi güzel, kriterleri uyuyor. 1-2 inceleme yazısı buldum gayet memnun kullananlar. Büyük ihtimal bunu alacağım.
Coloud Pop Blocks (http://www.dr.com.tr/Elektronik/Coloud-Pop-Blocks-Control-Talk-IE-ZD4090648-Kulakici-Kulaklik-Beyaz-Kirmizi//Ev-Elektronigi/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000414189#!DR)
Bu kulaklığa alternatif neler var?
Kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık almam lazım, üst sınırım 50-60 lira civarı. Şu an S3'ün kulaklıklarını kullanıyorum, bozulan philips'lerimle aynı ses seviyesine geldiğimde otobüste konser veriyorum :D Dışarıya fazla ses vermeyecek, kaliteli sesi güzel bir kulakiçi kulaklık lazım bana. Aklımda Coloud Pop Blocks var. Tipi güzel, kriterleri uyuyor. 1-2 inceleme yazısı buldum gayet memnun kullananlar. Büyük ihtimal bunu alacağım.
Coloud Pop Blocks (http://www.dr.com.tr/Elektronik/Coloud-Pop-Blocks-Control-Talk-IE-ZD4090648-Kulakici-Kulaklik-Beyaz-Kirmizi//Ev-Elektronigi/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000414189#!DR)
Bu kulaklığa alternatif neler var?
Philips Kulakiçi Spor Kulaklığı Ter ve Yağmur Rezistanslı SHQ1200/10 | 39,69TL - D&R : Elektronik (http://www.dr.com.tr/Elektronik/Philips-Kulakici-Spor-Kulakligi-Ter-ve-Yagmur-Rezistansli-SHQ1200-10//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000435616)
bundan kullanıyorum tavsiye ederim :D
Onurkk06
05-04-2014, 00:53
http://www.gununmodelleri.com/lacoste-croiser-erkek-ayakkabi/
% 30 mu ne indirim vardı gerçekten çok rahat ve şık ayakkabi tavsiye ederim
Mert Alpay
05-04-2014, 14:37
Lumia 820 aldım çok çok memnunum birçok kişi mağazasından şikayetçi ama app store kadar pahalı ve google play kadar da boş uygulama içermediği için ben çok memnunum andorid ve ios platformundaki tutulan oyunların hemen hepsi mevcut programlarda aynı şekilde :)
Jwin 1120 ikili oyun konsolu : Mecburiyetten aldığım genel olarak idare eden ama hiç memnun kalmadığım konsoldur.
logitech z906 aldım iyikide almışım almak isteyenler kaçırmasın :) söylenilenden daha iyi
https://www.limango.com.tr/urun/puma-erkek-ayakkabi-beyaz-6109063
https://www.limango.com.tr/urun/adidas-erkek-ayakkabi-siyah-6109032
https://www.limango.com.tr/urun/adidas-porsche-typ-64-erkek-ayakkabi-siyah-6108995
PUMA BMW - ADİDAS PORSCHE almak isteyen kaçırmasın..
metehancihangir
06-04-2014, 10:41
https://www.limango.com.tr/urun/puma-erkek-ayakkabi-beyaz-6109063
https://www.limango.com.tr/urun/adidas-erkek-ayakkabi-siyah-6109032
https://www.limango.com.tr/urun/adidas-porsche-typ-64-erkek-ayakkabi-siyah-6108995
PUMA BMW - ADİDAS PORSCHE almak isteyen kaçırmasın..
bu tür siteler hiç 39 - 40 - 41 -41,5 numara satmaz mı ya ben daha hiç bulamadım fiyatlar dip oluyo ama geçen gün baktığımda sadece 47 numara vardı napıyım 2 ayağımı 1 tane ayakkabıya mı sokayım :D trendyolda Fenerbahçenin XL ve daha büyük ürünlerinde güzel fiyatlar var kalıbı XL ve üzeri olanlar bakabilir
merttepe
07-04-2014, 09:28
Aldığım en iyi spor ayakkabı. 10km+ koşuda bile hiçbirşekilde yormadı. çok hafif, tabanı hiçbir diğer tabanla karşılaştırılmaz derecede iyi. ayağı çok iyi sarıyor. koşu için iyi ayakkabı alıcam denirse başka alternatif aramayın, nike flyknit lunar bundan sonra 2. en iyi seçenek :D
http://burntech.tv/wp-content/uploads/2013/07/boost.jpg
Günlük kullanım için şık ama spor ayakkabı gibi yumuşak rahat bir kullanım sunan ayakkabı tavsiyeniz varmı? New balance haricinde.
Adidas dragon nasıldır? taban yastıklaması iyimi, zemini hissetiriyormu? tasarımı çok güzel gözüküyor.
http://www.sporjinal.com/uploads/cache/65/92/6592edb6030d48423ad5ba0ae78b9544.jpg
Shadow_Dancer
07-04-2014, 12:13
Sıkı bi Adidas kullanıcısı olarak Dragon modelini tavsiye ederim, ama neo serilerinde comfort tabanlı olan modeller var onlara da bakabilirsin.. Hem ucuz hem kaliteli..
aodabasi
07-04-2014, 12:45
Sennheiser 407 aldım memnunum evde kullanılar dezavanjı dışarı sesi veriyo
http://i58.tinypic.com/vraa0z.jpg
Kablosuz Bilgisayar Faresi 297749 | Tchibo.com.tr (http://www.tchibo.com.tr/kablosuz-bilgisayar-faresi-p400041702.html)
Belki ilgisini çeken vardır hoş görünüyor.
http://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/ebb3971f0eac7070/.jpg
burkaykalyon
15-06-2014, 21:55
Tchibo'dan elektronik parça almayın derim noktayı koyarım :) He geri kalan her ürünü çok iyi özellikle tekstil ürünleri.
aykutsafakyaman
15-06-2014, 22:44
Canon EOS 650D tavsiye edilir.
Yiğit G.
29-06-2014, 00:04
Bauhaus'dan 10 liraya mı ne almıştım... Çin işi led... Dün fişte takılıyken güm diye patladı... allahtan evdeydim hemen cıkardım deli gibi yanık koktu... Asla tavsiye etmiyorum bu ve bu tarz ürünleri.
http://online.bauhaus.com.tr/Content/Uploads/ProductImages/12281/acil-durum-feneri--0-1.jpg
cooler master eisberg 240l
aldım takmamla daha kullanamadan bozuldu.Sonra sıfır ile değişildi garantiden , geleni sattım alan elemanda 3 gün sonra bozuldu.Kesinlikle uzak durun
http://www.techpowerup.com/img/12-11-07/53a.jpg
NZXT Kraken serilerini öneririm, ben x40 kullanıyorum son derece memnunum. Corsair de fena değil özellikle üst seriler.
Nedense Cooler master ve thermaltake ürünleri bana pek kalitesiz geliyor.
NZXT Kraken serilerini öneririm, ben x40 kullanıyorum son derece memnunum. Corsair de fena değil özellikle üst seriler.
Corsair h60 aldim intercooleri kasanin disina monte ettim ustune noctua fan taktim methanol etkisi yaratti bosuna h100-110 lara para vermeyin hem kasaya zor sigiyor hemde radyatoru sogutamadiktan sonra bi ise yaramiyor.
Not: olurda icerisindeki su dokulur bisey olursa lens solusyonu ile doldurabilirsiniz. Biraz manyakca ama en sade su lens solusyonudur hem biraz daha akiskan :D
Yiğit G.
29-06-2014, 02:53
custom yaptım ben... xspc raystrom cpu blok - xspc ex240 radiator , xspc photon 170 rezervuar , laing ddc 1t pompa vs vs ... Hazır kitlerle işim olmaz daha :)
turbo&quattro
29-06-2014, 03:16
Aldığım en iyi spor ayakkabı. 10km+ koşuda bile hiçbirşekilde yormadı. çok hafif, tabanı hiçbir diğer tabanla karşılaştırılmaz derecede iyi. ayağı çok iyi sarıyor. koşu için iyi ayakkabı alıcam denirse başka alternatif aramayın, nike flyknit lunar bundan sonra 2. en iyi seçenek :D
http://burntech.tv/wp-content/uploads/2013/07/boost.jpg
Günlük kullanım için şık ama spor ayakkabı gibi yumuşak rahat bir kullanım sunan ayakkabı tavsiyeniz varmı? New balance haricinde.
Adidas dragon nasıldır? taban yastıklaması iyimi, zemini hissetiriyormu? tasarımı çok güzel gözüküyor.
http://www.sporjinal.com/uploads/cache/65/92/6592edb6030d48423ad5ba0ae78b9544.jpg
Adidas marathon 10 kullaniyorum farkli renklerde baya cesidim var, rahattir alinabilir.
Tr de varmi bilmiyorum ama under armour artik spor giyimde tek markam. Tshirt, ayakkabi o bu herseyde adidas, nike gibi markalardan daha kaliteli urunleri.
custom yaptım ben... xspc raystrom cpu blok - xspc ex240 radiator , xspc photon 170 rezervuar , laing ddc 1t pompa vs vs ... Hazır kitlerle işim olmaz daha :)
Hardcore olmus, ben valla kacak yapar vs. diye tirstim hazir kit aldim, hemde suyu degistirme derdi yok. Eminim ki custom daha iyidir tabi kiyaslama yapmamak lazim ama ugrastirir :)
Corsair h60 aldim intercooleri kasanin disina monte ettim ustune noctua fan taktim methanol etkisi yaratti bosuna h100-110 lara para vermeyin hem kasaya zor sigiyor hemde radyatoru sogutamadiktan sonra bi ise yaramiyor.
Not: olurda icerisindeki su dokulur bisey olursa lens solusyonu ile doldurabilirsiniz. Biraz manyakca ama en sade su lens solusyonudur hem biraz daha akiskan :D
H60 ve uzeri iyidir diyeyim
Icerisindeki su dokulurse gecmis olsun en basta yeni anakart ekran karti almak gerekir :D
i-vtec07
29-06-2014, 06:20
http://i58.tinypic.com/2sb4sva.jpg
bosch aquatak 110 basınçlı yıkama makinası
2005 yılında almıştık dün akşam bozuldu :D kesinlikle tavsiye ederim.ama almışken biraz daha güçlüsü alınabilir :)
Zalman ürünlerini tavsiye ederim. : )
spor ayakkabı paylaşanlar gördüm . 10 senedir new balance dan başka ayakkabı giymiyorum.kesinlikle tavsiye ederim özellikle 574 modeli garant, veririm. ancak sıkıldığınızda renkden degısırsınız evde 8 cıft 574 oldu :D
ÖmerF.Bayar
29-06-2014, 08:09
Hp Elitebook 8570p; tavsiye etmiyorum, uzerinde uzun sure dayanan batarya var inanilmaz agir desktop gibi,
Apple için sakın T-Tec marka ürünlerden almayın. Ben o hatayı aybaşında alarak yaptım 1 ay dayanmadı. İnanılmaz kalitesiz ve ipad'i 6-7 saatte anca şarj ediyor..
Canselmo
29-06-2014, 09:11
LG Lite yada Pro modelini kullanan arkadaşlar var mı? Memnuniyet durumu nasıl?
Boş geçmeyeyim:
LG P420 notebook kullanıyorum 2. senesi ve bayağı memnunum..
Adidas Dragon.. 2 çift var tarzı ve sağlamlığı, kalitesi güzel..
Yaklasik 1 senedir lg optimus g pro kullaniyorum, turkiyeye ilk gelen partilerden..
Asiri memnumum 1 senede donma takilma kasilma vs yok cok stabil telefon..
Sadece 1 senede guncelleme bile gelmedi g2 ye geldi buna gelmedi..
dragon07
29-06-2014, 09:32
4 takım dragon eskittim nikimdende belli oldugu gibi tavsiye ederim :)
new balance 360 tavsiye ederim