Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : döşemeler hakkında

TigeR
16-02-2012, 15:50
yeri burası mı bilmiyorum ama bir sorum olacak arabanın koltuklarında su lekesi gibi lekeler var praktikere gittim sonaxın bi koltuklar için bir de genel temizlik var (koltuk göğüs vs) diye
şimdi sorum şu koltuk için olan 16TL
Genel olan 10 TL arada çok bi fark yok ama ben genel alıp her yere kullansam diye düşünüyorum yoksa koltuk için olanını mı almalıyım hangisi daha etkilidir koltuklarda birde sonaxın koltuk temizliği için olan ürünü etkili midir?

devil_berk22
16-02-2012, 17:05
bence koltukları kosla vanish ile silin ılık suya bi miktar dökün ve temiz bir bezle tüm koltuklarınızı silin en iyisi bu bana göre

TigeR
16-02-2012, 17:30
o lekelerin geçmesi önemli kosla geçirirse o da olur

levent
16-02-2012, 17:40
bence koltukları kosla vanish ile silin ılık suya bi miktar dökün ve temiz bir bezle tüm koltuklarınızı silin en iyisi bu bana göre

o lekelerin geçmesi önemli kosla geçirirse o da olur

geçen yaz arabayla denize gittim arkadaşlarla, tabi tuzlu suya girdik çıktık kurusakta tuz kaldı bi miktar şortta. koltuğa sinmişti sürücü tarafına. vanish ile berk'in dediği gibi uygulama yaptım birşeycik kalmadı, tavsiye ederim ben. ama bisüre kosla kokuyo arabanın içi :D

<<buğra>>
16-02-2012, 18:08
atas vinet maslak taki ana bayiden 2 lt'lik konsantre almanızı tavsiye ederim...
hem ucuz, hem kaliteli.

TigeR
16-02-2012, 18:21
geçen yaz arabayla denize gittim arkadaşlarla, tabi tuzlu suya girdik çıktık kurusakta tuz kaldı bi miktar şortta. koltuğa sinmişti sürücü tarafına. vanish ile berk'in dediği gibi uygulama yaptım birşeycik kalmadı, tavsiye ederim ben. ama bisüre kosla kokuyo arabanın içi :D
daha iyi biraz farklılık olsun hep kavun kokusu olmuyor :D:D

atas vinet maslak taki ana bayiden 2 lt'lik konsantre almanızı tavsiye ederim...
hem ucuz, hem kaliteli.
Adana'da oturuyorum teşekkürler

d.berkay
16-02-2012, 19:33
Kosla oxi action veya ariel professional leke çıkarıcı tavsiye ederim.. Bir kova suya biraz döküp mikrofiber bez ile silerseniz etkili olur eğer çok derin değilse lekeler.

Bone-crusheR
16-02-2012, 19:38
kosla cıkartır bende kullandım tavsiye ederim

cagri-35
16-02-2012, 20:50
Kosla iyide kurutması problem. Hele bu mevsimde...

TigeR
16-02-2012, 21:04
lekeler bu tarz su lekeleri
http://img.donanimhaber.com/upfiles/462244/4DD178DA3C7F4794A062C21BEDAA5CB9.jpg
teşekkürler arkadaşlar koslayı deneyelim bi o zaman güneşli bi günde yapacam zaten ***** adana sıcak diğer yerlere göre

d.berkay
16-02-2012, 22:38
Kurutma için arabayı çalıştırıp ısıttıktan sonra, arabanın havalandırmasını en sıcak konuma getirip fanı en güçlü üfleme kademesine getirip mümkün olduğunca sıcak hava üflemesini sağlarsanız da kurumayı hızlandırırsınız..

Uygulama için sadece bezi kovaya daldırıp sıktıktan sonra silip üzerinden de aynı şekilde duru su olan bir kovada başka bir bezi sıkıp silerseniz fazla ıslatmadan yüzeysel lekeleri çıkartabilirsiniz..

TigeR
17-02-2012, 15:27
Kurutma için arabayı çalıştırıp ısıttıktan sonra, arabanın havalandırmasını en sıcak konuma getirip fanı en güçlü üfleme kademesine getirip mümkün olduğunca sıcak hava üflemesini sağlarsanız da kurumayı hızlandırırsınız..

Uygulama için sadece bezi kovaya daldırıp sıktıktan sonra silip üzerinden de aynı şekilde duru su olan bir kovada başka bir bezi sıkıp silerseniz fazla ıslatmadan yüzeysel lekeleri çıkartabilirsiniz..

Kosla mı? Birde bu kosla vanishin hangisini almalıyım halı ve döşemeler için sprey diyor onu mu alacam?

makif84
17-02-2012, 15:51
ben halı şampuanı kullanmıştım sonuç iyiydi

TigeR
17-02-2012, 21:22
ben halı şampuanı kullanmıştım sonuç iyiydisprey olan mı yoksa sıvı olan mı?

makif84
18-02-2012, 22:55
pembe kutulu sıvı olanı alıp sıcak suyla iyice köpürt,köpüğünü lifle filan lekeli bölüme sür,daha sonra mikrofiber bezle sil,ben böyle yaptım sonuç iyiydi

TigeR
20-02-2012, 00:43
pembe kutulu sıvı olanı alıp sıcak suyla iyice köpürt,köpüğünü lifle filan lekeli bölüme sür,daha sonra mikrofiber bezle sil,ben böyle yaptım sonuç iyiydi

teşekkürler

aniL43
21-02-2012, 21:10
atas vinet yada amway loc

AFN
23-02-2012, 15:24
benim kapı içi döşemelerimde su lekeleri vardı. bim de satılan 2,50 tl olan aspirins diye genel bir temizleyici var mükemmel bir ürün denemeni tavsiye ederim lekeli yere hafif püskürt nemli bezle sil bezini durla ve işlemi bir kaç kez tekrarla hiçbir leke kalşmayacaktır

TigeR
24-02-2012, 21:25
benim kapı içi döşemelerimde su lekeleri vardı. bim de satılan 2,50 tl olan aspirins diye genel bir temizleyici var mükemmel bir ürün denemeni tavsiye ederim lekeli yere hafif püskürt nemli bezle sil bezini durla ve işlemi bir kaç kez tekrarla hiçbir leke kalşmayacaktır

deneyelim bakalım teşekkürler