Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo gtı makas
en iyi tanıdığım makasçı bizim rasim berber çok iyi makas atar :D
SekoLive
17-02-2012, 19:43
uzun yıllardır bakıyorum bişey olmadı ;)
ya eser yazıyosnda cahil birisi okur gaza gelir dediklerini yapar patlar haberini duyarsan vicdan azabı cekersin.
ya eser yazıyosnda cahil birisi okur gaza gelir dediklerini yapar patlar haberini duyarsan vicdan azabı cekersin.
Serkan ona bakarsan bu videolarıda izliyen gaza gelir kaza yapar
40 ına geldik artık kork bir zahmet :) ama senı de unutmus değiliz 6-7 sene önceki Melii yi ;) 200+ hızlarda yanladıklarını falan ahahahuah
cıdden korkuyurmmm nan o zamanlarda kanımız kaynıyorduu sımdı o yurek yok 80 en ıdalıı :D
tdipower
17-02-2012, 19:47
son zamanlarda paylaşılan en gereksiz video bu olsa gerek.
Bruglione
17-02-2012, 20:02
son zamanlarda paylaşılan en gereksiz video bu olsa gerek.
Bu konudaki en gereksiz yorumda bu olsa gerek
Bruglione
17-02-2012, 20:52
allah kaza bela hata vermesin keyifle izledim ses sorun oldu sadece
bide sosyal mesaj vermeden edemicem çıkamıcağını hissettiğin makasa girmicen :)
Teşekkür ederim aslında müzik sesi icerde kötü değildi arkın tel problemli ne sesi iyi aldı nede görüntüyü :)
Bruglione
17-02-2012, 20:56
+1
Videoyu izlemeyi boşwer su gun trafige cıksak makas atsak abartmadan e-5 te en az 3-5 arac pesine takılmaya çalışır.Belki biz video cekerken kac kisi takılmak istedi bilmiyorum. Ama herkesin aklı var 2-3 günlük şöför kalkıp makas atmaya calısırsa sorumlusu gene kendi olur
ufak lıktan biraz gösteri makasss... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZesgImWgLRk&feature=related)
bak ne buldum :)
Boş yolda arabaların sağından solundan geçmek makassa ben ehliyetimi iade edeceğim şöför koltugunada oturmam bir daha
Bruglione
17-02-2012, 21:29
Boş yolda arabaların sağından solundan geçmek makassa ben ehliyetimi iade edeceğim şöför koltugunada oturmam bir daha
Bu laf banamı?
Şu tech yüzünden birgün kriz geçiricem :) Adam bir video koymuş yorumlar beni öldürüyor. Her kafadan bir ses
Bruglione
17-02-2012, 21:34
Yaşça büyüğümsün ama yaşının verceği olgunlukla dogru orantılı değil yazdıkların.
İst gelirsen sölersin abi alırsın aracını basına cıkarız eger arkanda kalırsam gozunun onunde yakar atarım ehliyeti.
Videonun basında adam gibi yazdık bu video bişi değil ölesine çekilmiş bişi zorlamadık bikac yer dısında tırt dedim. Ya yazdıklarımı okumadan yorum yazılıyor yada bile bile ortamı karıştırmak için yorum yazılıo..
Cok iddalıysan abi videonu ceker koyarsın hatta aynı gun video cekeriz koyarız ondan sonra kim şöför kim değil görür herkes
+1
Videoyu izlemeyi boşwer su gun trafige cıksak makas atsak abartmadan e-5 te en az 3-5 arac pesine takılmaya çalışır.Belki biz video cekerken kac kisi takılmak istedi bilmiyorum. Ama herkesin aklı var 2-3 günlük şöför kalkıp makas atmaya calısırsa sorumlusu gene kendi olur
ben E5 te 70 le giderken Avcılardan yenibosnaya kadar kaç araba taciz ediyor sayamıyorum :)
Mivec_4G63
17-02-2012, 21:35
kuzey mode on
atar yapma lan bana
kuzey mode off
ufak lıktan biraz gösteri makasss... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZesgImWgLRk&feature=related)
bak ne buldum :)
yavrum buldunda Tunç ta söledi bunu ama bu video çok traş sende biliyorsun ;)
ben E5 te 70 le giderken Avcılardan yenibosnaya kadar kaç araba taciz ediyor sayamıyorum :)
Taksimdeki mini etekli manitaya benziyen bir araba sarı 106 :hahaha::hahaha: E5de görsem parmaklamadan bende geçmem :D hahauehauea e
Ankara ile istanbul bir değil ki :) + hiçbir istanbullu başka şehir plakalı bir araca geçilmez. :)
ist trafiğinde ztn anlaşılıyo sdısından gelmıs bırı makas vs atarsa bu ıstanbullu degıl dıyebılıyosun :) he bana sorcak olursan ist trafıgınde hıc 06 plaka bi arac gormedım makas atan..Gecen yaz ogle saatlerınde sadeece makas atarken bır aracın ustune kırmıstım mecburiyetten arkamdan gelmeye calıstı yavasladım geldı camı actı(ben yabancı plakayım) sen napıyosun vs dedi dedım kusura bakma serıt degıstırıyodum napıyosun falan dedı bende burası istanbul demiştim camı kapatıp :D :hehe: :D yüzsüz ben
Bruglione
17-02-2012, 21:37
Ya e-5 tam gaz mekanı abi şöför olan olmıyan kim varsa gazlamaya cabalıyor bigun arkadan gelip vurcaklar diye korkuyorum
Ve abi bu seninse sen fantazi arıyorsun :D esp kapanmıyan bi aracla bole seyler yapmak imkansız videoyu görünce icimde kaldı niye kapanmıo die :D
emresener
17-02-2012, 21:39
herkes kingmiş... :D
arada sırada herkes gibi bende oynuyorum zaman zaman peder bile oynuo yanı.... yol aktıkca hızlı olan akar gider zaten pek tehlike yoktur bilinçli sürücü için.. ama öle ayna kırmalı sürtüp geçmeli işler tabi tehlikeli :D aynı şeride 2araba sığdıramamıştım bi kere sıkıntı olmuştu :D (caravelle zamanında)
ama artık ne akan trafik var ne şerit.. istanbulda araba kullanmak eziyet oldu bee.
SekoLive
17-02-2012, 21:41
ESER yaw senmisin bu yazan yoksa başkasımı anlamak güç,
daha geçenlerde attıgı makası yazıp övünen genç arkadaşa akıl verip tersleyen sen şimdi böyle hareketleri savunuyorsn :)
herkes yapıyordur eminim yazmayanların coğu daha iyi işlerde cıkarıyordur ama bunu yazıp övünmek nasıl bişey ben anlamıyorum...
biraz önce karşıya gidip geldim sol serittte adamn bitanesi sellektörsüz dibime girip farları gözükmeyecek kadar. taciz etti :) frene bassam bende size bi video sunabilirdim ama içim elvermedi. attım kendimi sağa bide önüme kırdı dedim helal olsn delikanlılığa böyle cevap verdin. ba plaka bi golf 6 peşinede bi corsa sport gidiyordu buradansa selamlar....
serkan o tarz durumlarda gazı bırakmadan sol ayağınla hafif frene dokundur arka stoplar yansın yeterli :D bak gör bidaha yakın takip edebiliyo mu :D hahahaha
emresener
17-02-2012, 21:43
serkan o tarz durumlarda gazı bırakmadan sol ayağınla hafif frene dokundur arka stoplar yansın yeterli :D bak gör bidaha yakın takip edebiliyo mu :D hahahaha
aynen sessizce uzaklaşıyorlar ahaha :D
SekoLive
17-02-2012, 21:45
bi arkadaşm yaptı aynısını ama arkadaki sapıttı zor kurtardı o günden beri çok o hareketten yana deilim onur :) alalh korusun bişey olsa vicdanımız cok rahatrsız eder beni normalde yol veririm aynadan gördüysem rahat geçmesinide sağlarım onun ustalgına brakmam işide bakarsın fren gösterdiğimiz acemidir dünyası değişir :D
valla teneke moruk biliyosun altımızdaki :D arka sisi yakaana uzunum full yanar :D götümden darlayanada yaparım sol ayak frenini isterse sittirsin gıtsın baska serıtten banane :D
Gereksiz, tehlikeli işler bunlar :)
Allah kaza bela vermesin.
Bruglione
17-02-2012, 21:48
Ankara ile istanbul bir değil ki :) + hiçbir istanbullu başka şehir plakalı bir araca geçilmez. :)
ist trafiğinde ztn anlaşılıyo sdısından gelmıs bırı makas vs atarsa bu ıstanbullu degıl dıyebılıyosun :) he bana sorcak olursan ist trafıgınde hıc 06 plaka bi arac gormedım makas atan..Gecen yaz ogle saatlerınde sadeece makas atarken bır aracın ustune kırmıstım mecburiyetten arkamdan gelmeye calıstı yavasladım geldı camı actı(ben yabancı plakayım) sen napıyosun vs dedi dedım kusura bakma serıt degıstırıyodum napıyosun falan dedı bende burası istanbul demiştim camı kapatıp :D :hehe: :D yüzsüz ben
Biliyorum bir olmadıgını ama eğer ankara gibi bi yerde olup bu koydugum videonun yarısını yapamaz. Eger kendine söför diyorsa ist gelir basın cıkarız video cekilir sonra ayrılırız dostca. ama durduk yerde 29 yasındakı biri böyle bişi yazınca insanın garıbıne gidiyor. Gelsin gecsin veya daha iyilerini yapması lazım bu video hiç bişi olmamasına ragmen bunu bile yapamıcagına eminim. Herkes şöför oluyor bianda. Video basında bu bişi değil bikac yer dısında tırt yazmasam hadi cok iyi video cektim desem anlıcam bu yorumları ama öyle bi iddam yok video tırt konunun basından beri en az 10kez soledim ama hala sacma sapan cevaplar gelebiliyor helal yani ne diyim.
Bruglione
17-02-2012, 21:48
Gereksiz, tehlikeli işler bunlar :)
Allah kaza bela vermesin.
Eyw. Bilincindeyiz gereksiz oldugunun ama engel olamıyorum :) Teşekkürler
react1ve
17-02-2012, 21:50
ıtuye kız arkdsımı bırakırken e6dan sonrakı koprunun altına gelmeden arkamda gezınen gazlayan bır arkadasa yaptım da beklemıyordu herhalde utanmasa arka koltuktan cıkacaktı adam =) arabada sıgrta da yoktu baglanmayalım dıye zabıtta tutamadım g.tume gırdı o kadar para =) bence yapmadan once bıraz dusnun derım arkadakı adam sofr degılse sıkıntı olabılyr ornek a =)
Bruglione
17-02-2012, 21:52
Arka tampon ondanmı öyle göçüktü bi ara kanka :D
Taksimdeki mini etekli manitaya benziyen bir araba sarı 106 :hahaha::hahaha: E5de görsem parmaklamadan bende geçmem :D hahauehauea e
sanki hiç görmüosun :)
Ya e-5 tam gaz mekanı abi şöför olan olmıyan kim varsa gazlamaya cabalıyor bigun arkadan gelip vurcaklar diye korkuyorum
Ve abi bu seninse sen fantazi arıyorsun :D esp kapanmıyan bi aracla bole seyler yapmak imkansız videoyu görünce icimde kaldı niye kapanmıo die :D
scenic te de kapanmıyor ama onunda bir kopma noktası var yakalarsan keyifli oluyor ;) ki bu video gerçekten hiçbişey
ESER yaw senmisin bu yazan yoksa başkasımı anlamak güç,
daha geçenlerde attıgı makası yazıp övünen genç arkadaşa akıl verip tersleyen sen şimdi böyle hareketleri savunuyorsn :)
herkes yapıyordur eminim yazmayanların coğu daha iyi işlerde cıkarıyordur ama bunu yazıp övünmek nasıl bişey ben anlamıyorum...
biraz önce karşıya gidip geldim sol serittte adamn bitanesi sellektörsüz dibime girip farları gözükmeyecek kadar. taciz etti :) frene bassam bende size bi video sunabilirdim ama içim elvermedi. attım kendimi sağa bide önüme kırdı dedim helal olsn delikanlılığa böyle cevap verdin. ba plaka bi golf 6 peşinede bi corsa sport gidiyordu buradansa selamlar....
Serkan benim ben :) o kardeşimizin tavrına sinir olmuştum o yuzden öle tepki göstermiştim bu konuda da yazdım bundan fazlasını yapma iyi değil diye
Bruglione
17-02-2012, 21:59
Biliyorum abi zaten bişi değil sadece eğlenmişin benden hani cok iyiydin bumuydu gibisnden sacma yorumlar cıkmaz her makas videosunda yazılarını görüyordum senide söyliyenler vardı konularda iyi oldugunu dusunuyorum zaten.
Ben orayı yakalıyamadım bazen cok sert kırdıgımda dırek **** toparlamaya calısıyor dikkat etcem o noktaya :)
Biliyorum abi zaten bişi değil sadece eğlenmişin benden hani cok iyiydin bumuydu gibisnden sacma yorumlar cıkmaz her makas videosunda yazılarını görüyordum senide söyliyenler vardı konularda iyi oldugunu dusunuyorum zaten.
Ben orayı yakalıyamadım bazen cok sert kırdıgımda dırek **** toparlamaya calısıyor dikkat etcem o noktaya :)
sağ sol yaparsan direk devreye girer tek ve sert hamle ile kopar arabanın kıçı ondan sonra oynıyabilirsin çok kısa bir süre sonra yıne esp,asr vs vs direk devreye giriyor
react1ve
17-02-2012, 22:03
Arka tampon ondanmı öyle göçüktü bi ara kanka :D
aynen yavrum bılıyorsun arka tampon hıc duzgun kalamadı maalsef =)
Bruglione
17-02-2012, 22:05
sağ sol yaparsan direk devreye girer tek ve sert hamle ile kopar arabanın kıçı ondan sonra oynıyabilirsin çok kısa bir süre sonra yıne esp,asr vs vs direk devreye giriyor
Evet abi sağ sol yaparsam direk arkayı topluyor.. Bi denicem ama bugune kadar hic salmadı ya senin yöntem bakalm olcakmı
Bruglione
17-02-2012, 22:06
aynen yavrum bılıyorsun arka tampon hıc duzgun kalamadı maalsef =)
Yiğite selamlar :D saolsun bikere sen sorun cıkardıysan gerisinde hep yiğit :D
react1ve
17-02-2012, 22:09
Yiğite selamlar :D saolsun bikere sen sorun cıkardıysan gerisinde hep yiğit :D
=) gecen gece yesılkoyden donerken bıraz gazladı da Allah korusun canımıza bısey gelmesın dıye yavas acelemız yok dedım verdıgı cevap ıyıydı
^acemılıgmı attım abı artık yeter^ =)
Bruglione
17-02-2012, 22:12
=) gecen gece yesılkoyden donerken bıraz gazladı da Allah korusun canımıza bısey gelmesın dıye yavas acelemız yok dedım verdıgı cevap ıyıydı
^acemılıgmı attım abı artık yeter^ =)
:AS:D:SA kanka cok cabuk atmış acemiliği ya seni sömürdü arabaya masraftan cebine para bırakmadı atsın bi zahmet acemligi :D
react1ve
17-02-2012, 22:15
:AS:D:SA kanka cok cabuk atmış acemiliği ya seni sömürdü arabaya masraftan cebine para bırakmadı atsın bi zahmet acemligi :D
canı sagolsun..canına bısey gelmesın de Allah'ın ıznıyle.
Bruglione
17-02-2012, 22:16
kanka adam artık acemi değil rahat ol ;)
umarım ölürken, yanında gunahsız ınsanları da goturmessın.
By Devvil
17-02-2012, 22:52
Yağ yakıyor mu?
Bruglione
17-02-2012, 22:54
umarım ölürken, yanında gunahsız ınsanları da goturmessın.
Umarım kaza gecirmessin demek yerine böle saygısızca bişekilde yazdıgın icin sagol forumda kimin ne oldugunu gormemi saglıyor
Bruglione
17-02-2012, 22:55
Yağ yakıyor mu?
Tsı lar yağı seven bir motor diyelim :) eet normale göre fazla yağ yakıyor ama calısma prensibi bu yani
kanka masallah ciğerli polo bu olsa gerek :)
Bruglione
17-02-2012, 22:56
:AS:D mehmet senin s3 warken bana laf düsmez kanka anca yazılımı bozukken golfune atar yapabiliyordum :D
By Devvil
17-02-2012, 22:59
Yağ yakma yok GTI larda inanmayın o yağ eksiltecek muhabbetlerine. Yağ yakan araçta turbo normale göre daha fazla kızarıyor git gide bitiyor motor.. benim aracın komple motoru değişti şuan gram eksiltme yok..
:AS:D mehmet senin s3 warken bana laf düsmez kanka anca yazılımı bozukken golfune atar yapabiliyordum :D
estafurullah polomuz var kanka istediğin gibi atar yapabilirsin ama benimki daha hafif sölim :)
emresener
17-02-2012, 23:02
Tsı lar yağı seven bir motor diyelim :) eet normale göre fazla yağ yakıyor ama calısma prensibi bu yani
kusura bakma ama yerler öle çalışma prensibini :D
Sıfır alınmış 2007model golf GT 'ye bi kere sandık motor atıldı 2 kerede Yağ konusundan kapak acılıp tekrar yapıldı. şimdi Mahkemelikler arabanın garantısı bitmemiş olmasına rağmen ücret talep ettiler kronik arıza bi kaç forumda okuduğum kadarıyla 2007lerde yağ yakarmış motor yermiş falan filan..
tsilardan buz gibi soğudum bu yağ olayından.... 2007 tabi ilk çıkış tarihi olması sebebiyle sıkıntı olabilir gibi cevap verdiler. ul.an kaç milyar dolarlık proje ar-ge koskoca Volkswagen verilen cevaplar 3.sınıf otomobil uretıcısı cevapları belki onlar bile vermez böyle cevapları....
konuyu dağıtmak istemezdim amadoluyum bu konuda :D..
Bruglione
17-02-2012, 23:02
Bi arkadaşınkide değişti ama aşırı yakıyordu. Ama ilk defa yağ eksiltmeyen bi gtı duydum
Yağ yakma yok GTI larda inanmayın o yağ eksiltecek muhabbetlerine. Yağ yakan araçta turbo normale göre daha fazla kızarıyor git gide bitiyor motor.. benim aracın komple motoru değişti şuan gram eksiltme yok..
selam 2 ay kadar oldu sıfır polo gti aldn salı günü servise götürdük 1000 km oldu yarım litre yağ eksiltmiş
Bruglione
17-02-2012, 23:04
estafurullah polomuz var kanka istediğin gibi atar yapabilirsin ama benimki daha hafif sölim :)
haha kac kg kanka 30 muydu :D:D sana o avansım olsun istediğin zaman gel saplıyım :D
Gerci su konuda coguna gore bi halt değilim ama bilen biliyor fazla atara gerek yok sana koyım video cekcem koycam buraya :D :D
By Devvil
17-02-2012, 23:06
Benim aracım kadar eksilten olmadı sanırım 4bin kmde 8litre yağ eklendi..
Üst kapak vs. değiştirdiler 7bin dönsün diye test etmeden saldılar sonuç bu oldu..
Maşallah ama yağ eksiltmeyen bir GTI'ımız daha var 250hp civarı yürüyen..
Bruglione
17-02-2012, 23:07
Benim aracım kadar eksilten olmadı sanırım 4bin kmde 8litre yağ eklendi..
Üst kapak vs. değiştirdiler 7bin dönsün diye test etmeden saldılar sonuç bu oldu..
Maşallah ama yağ eksiltmeyen bir GTI'ımız daha var 250hp civarı yürüyen..
Sizinkinde gercekten bi anormallik varmış.
Maşallah diyelimde biraz GTI larda sans isine dönmüş sanki benim cevremde hani yağ eksiltmeyen yok gibi
kanka ruhsatta 1269 kg yazıo orası belli olmaz kanka saplim derken saplanmada :D
Bruglione
17-02-2012, 23:11
kanka ruhsatta 1269 kg yazıo orası belli olmaz kanka saplim derken saplanmada :D
benimde öyle yazıyor galiba ya yada 1270 yani ben 92yim kanka senden fazlam vardır belki ole esitlenir :D Sana aylardır gaz veriyom kanka ya bi cıkamadık makaraya :D
By Devvil
17-02-2012, 23:11
50bin+ verip aldığın arabaya neden benzin yetmezmiş gibi bir de yağ ücreti ödeyesin ki? :)
Ben sürekli üst devir kullanıyorum bir de o yüzden hemen fark edildi. Öyle ki bagaj kapağı kurum doluydu..
Foto:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/309743_212678535452408_100001307885319_552043_4246 320_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/310672_212678712119057_100001307885319_552044_7649 767_n.jpg
valla teneke moruk biliyosun altımızdaki :D arka sisi yakaana uzunum full yanar :D götümden darlayanada yaparım sol ayak frenini isterse sittirsin gıtsın baska serıtten banane :D
Devir çevirebilen bir araba ile 1 alt vitesten yüksek devir ile tampon yapıyorsan korkacak birşey yok. Zaten o acemileri anlamıyorum önündeki araba frene basınca cart diye frene asılan. Öndekinin fren lambasını görünce ayağını gazdan çek zaten araba kapanıyor öne yeterince. Öndekini aracın o boşa kahramanlıktan (korkutmaktan) yaptığı kibar frenden çok daha fazlasını zaten araba kompressiyon ile yavaşlıyor gaz bırakınca. Ben misal fren lambası yansada çekilmem arabanın dibinden araba sol şeriti parsellemiş ise. Birkaç başarısız fren denemesi ile korkutmaktan sonra hala arkada görünce kendisi korkup orta şeritteki haklı mevkisine doğru çekiliyor. :)
serviste ilk 5000 km kadar eksiltme yapar dediler görücez bakalım dedikleri ne kadar doğru :)
ben bılıyurmm senıı gerek yok anlatmaya :)
benimde öyle yazıyor galiba ya yada 1270 yani ben 92yim kanka senden fazlam vardır belki ole esitlenir :D Sana aylardır gaz veriyom kanka ya bi cıkamadık makaraya :D
bende 100 üm :) çıkalım kanka ne zamn istersen
Bruglione
17-02-2012, 23:22
bende 100 üm :) çıkalım kanka ne zamn istersen
Kanka havalar düzelsin cıkalım 2 gti hoş görüntüler olur bence :)
bide zayıflada eşitlenek :D
Devir çevirebilen bir araba ile 1 alt vitesten yüksek devir ile tampon yapıyorsan korkacak birşey yok. Zaten o acemileri anlamıyorum önündeki araba frene basınca cart diye frene asılan. Öndekinin fren lambasını görünce ayağını gazdan çek zaten araba kapanıyor öne yeterince. Öndekini aracın o boşa kahramanlıktan (korkutmaktan) yaptığı kibar frenden çok daha fazlasını zaten araba kompressiyon ile yavaşlıyor gaz bırakınca. Ben misal fren lambası yansada çekilmem arabanın dibinden araba sol şeriti parsellemiş ise. Birkaç başarısız fren denemesi ile korkutmaktan sonra hala arkada görünce kendisi korkup orta şeritteki haklı mevkisine doğru çekiliyor. :)
+ olarak artık eskisi kadar işe yaramıyor sol ayakla frene dokunup stopları yakma şekli bence :)
bro bi gün cooperla cevizlibağda iyi giden 06 plaka 3.30d e rastladım, birbirimize kaza yaptırıyorduk .. yol verdim devam etti :)
bro bi gün cooperla cevizlibağda iyi giden 06 plaka 3.30d e rastladım, birbirimize kaza yaptırıyorduk .. yol verdim devam etti :)
bana denk gelmedi :D ztn ben senle bile eşik atamam haha :D aile büyüğünün rahatsızlandığı gün bile aytenle giderken sen merterde peşinden gelemedim :D benimki boş konusma :D ankara pilaka(dikkat pilaka) iyimiş kankacım :D yuhlan sana ne bıcım istanbullusun :D :hehe: :D
redbaron
18-02-2012, 04:05
Bi dahakine müzik klibine 2 karı kız koyarım daha cok zewk alırsın
eyvallah sende olmasan eglenemicez burda
Bruglione
18-02-2012, 10:08
İstediginde yola cıkarız senide eğlendiririm herkes bianda şöför oldu
Yağ eksiltme konusuna kafanızı takmayın...
Aracım 42biin Km de toplasan 2 bilemedin 2.5 litre yag eklemişimdir topu topu...
İlk 2000 Km de 1 litre civarı ekledim sonra 10 bin KM de bir yarım litre 350gram civarı
Mobil 1 ESP koydum aracım yazılımlı bayagıda sıkıstırıorum gram yag eksiltme olmadı 3000 km dir...
Bruglione
18-02-2012, 12:08
Yağ eksiltme konusuna kafanızı takmayın...
Aracım 42biin Km de toplasan 2 bilemedin 2.5 litre yag eklemişimdir topu topu...
İlk 2000 Km de 1 litre civarı ekledim sonra 10 bin KM de bir yarım litre 350gram civarı
Mobil 1 ESP koydum aracım yazılımlı bayagıda sıkıstırıorum gram yag eksiltme olmadı 3000 km dir...
Seninki gayet normalmiş bende biraz daha fazla eksiltmiştir.
Ama kafaya takılcak bi problem değil bence zaten sorunlu olanlar asırı derecede yağ eksiltiyor onlardada motor değişiyor.
Seninki gayet normalmiş bende biraz daha fazla eksiltmiştir.
Ama kafaya takılcak bi problem değil bence zaten sorunlu olanlar asırı derecede yağ eksiltiyor onlardada motor değişiyor.
Aynen o şekilde kardeşim... Sorunlu olanlar delik gibi boşaltıyor onlardada suan zaten piston gömlek güncellemesi var... Arabana bakarsan sıkıntı cıkarmaz bu eksiltme olayı birazda aşırı ısınmasından dolayı yag buharı dısarı atıldıgından oluyor dikkat ederseniz hava filtresine giren bir boru var ordan işte ısınan yag buharını tahliye ediyor... Yag yakma yok eksiltme var ikisi farklı seyler...
Bruglione
18-02-2012, 12:43
Aynen o şekilde kardeşim... Sorunlu olanlar delik gibi boşaltıyor onlardada suan zaten piston gömlek güncellemesi var... Arabana bakarsan sıkıntı cıkarmaz bu eksiltme olayı birazda aşırı ısınmasından dolayı yag buharı dısarı atıldıgından oluyor dikkat ederseniz hava filtresine giren bir boru var ordan işte ısınan yag buharını tahliye ediyor... Yag yakma yok eksiltme var ikisi farklı seyler...
+1 ikisi arasında aslında ciddi bi fark var yağ yakanlar sorunlu ancak yağ eksiltme tsi motarlarda normal bişi. Yağı sürekli kontrol edip aracındakinin hangisi oldugunu farkettikten sonra kafan rahat oluyor yani benim suanlık rahat :)
kelalper
18-02-2012, 13:09
+ olarak artık eskisi kadar işe yaramıyor sol ayakla frene dokunup stopları yakma şekli bence :)
en güzeli arka sisler. birisi valla oynaşmak için tamponuma girmişse arka sisleri bir yakıp kapatmam arkadakinin hemen frene dokunmasına yetiyor. Algıda seçicilik kırmıyı gördü mü o kadar yakın ve konsantre iken cart diye oturuyor frene.
Levent Y.
04-10-2012, 18:16
Ben bu araçla tekstilkentin oralarda avrupa konutlarına doğru denk gelmiştim sanırım... :) Kazasız sürüşler dilerim
onurunal
04-10-2012, 18:24
napsam bende mi çeksem bi video ya
Bruglione
04-10-2012, 18:48
Ben bu araçla tekstilkentin oralarda avrupa konutlarına doğru denk gelmiştim sanırım... :) Kazasız sürüşler dilerim
Evet ordan gecıyorum arada . Teşekkür ederim :)
Bahcesehirdemisiniz? Beyaz bir polo sanirsam bir kere karsilasmistim makas atarken :) bana da makas atmistin pesinden gelicektim trafik olustu :)
Bruglione
04-10-2012, 21:06
Bahcesehirdemisiniz? Beyaz bir polo sanirsam bir kere karsilasmistim makas atarken :) bana da makas atmistin pesinden gelicektim trafik olustu :)
Başakşehirdeyim aracım kırmızı :)
O zaman yanlis arac ama basaksehirde kesin gormusumdur vadi cafe falan gittiysen :)
Bruglione
04-10-2012, 21:09
O zaman yanlis arac ama basaksehirde kesin gormusumdur vadi cafe falan gittiysen :)
Vadi kafa , kır bahçesi hep oralardayım :) Aracım stock ve 320 ler ile nasıl olcagını tam bılmıyorum musait oldugunuz bı gun ufak bı deneme yapmak ısterım :)
Tabii ki müsait bir günde olur deneriz sonuc belli gerci ama arabalari gormek acisindan iyi olur :) benim arabada stock 177 lik
Bruglione
04-10-2012, 21:12
Sonuç çok mühim değil maksat muhabbet olsun :) 177lik ile 184 lugun farkı ne 184 luk 380 tork var aracınızdakı tork bunla aynımı ?
177 lik 340 nm 184 luk 380 nm 184 luk var kuzenimde olmadi oda gelir 3 araba deneriz :) musait bir gun ayarlariz artik :)
Bruglione
04-10-2012, 21:15
Peki o da olur :) yakın zamanda Siteden mesaj yollarım size :)
Bende uygun olursam ayarlar bir deneme yapariz iyi gunler :)
Bruglione
04-10-2012, 21:21
Ayarlarız inş. Teşekkürler :)
YunusCan
05-10-2012, 00:06
gereksiz benzin Israfı. Dikkat et derim
olay 7.30 saniyeden sonra başlıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=XhX96OHJqPo
Youtube koymayı beceremedim
Makas atılcak 3 araba saxo vts 106 gti cooper s ama cooper ilk önde basıyo yol tutuş olarak fren sistemi filan biz fren kullanmıyoruz diyen arkadaşlar çıkmasın en sonunda önüne biri düşünce illa frene asılıyoruz:)
şİLE Yolu vırajları 180-190 arası beklerım:)
madenler vırajı 130 ekstradan.D
Bruglione
05-10-2012, 11:22
Makas atılcak 3 araba saxo vts 106 gti cooper s ama cooper ilk önde basıyo yol tutuş olarak fren sistemi filan biz fren kullanmıyoruz diyen arkadaşlar çıkmasın en sonunda önüne biri düşünce illa frene asılıyoruz:)
106gti saxo eywallah ama mininin girdiği yerlere bende girebilirim. Onu dısarda bırakmamız lazım. Polo gti biyerde bulursanız test surusu yapmanızı tavsıye ederım yol tutusundan asırı memnunum. Ama frenleri araçta ağırlık olnca pek tatmın edıcı degıl
otoyolda ölümüne makas c4 golf getz - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=X87s63THXzY&feature=related)
aha makascılar:D
106gti saxo eywallah ama mininin girdiği yerlere bende girebilirim. Onu dısarda bırakmamız lazım. Polo gti biyerde bulursanız test surusu yapmanızı tavsıye ederım yol tutusundan asırı memnunum. Ama frenleri araçta ağırlık olnca pek tatmın edıcı degıl
Doğrudur kardeşim nasip olmadı polo gti ya binmek daha ama adrenalini en fazla yaşatan bir olay makas atmak iddialı değilim canım sıkılır 1-2 kez atarım dururum ama ölümüne makas atan arkadaşlarımın arabasında bulundum adrenalin seviyem baya yukarılara çıkıyodu ben sen yada burdaki diğer arkadaşlar iyi sürücüdür sosyal mesaj olarak değil dikkat etmek lazım trafikte iyi sürücü olduğu kadar haybeden sürücü olanlarda çok iyi sürücü kaza yapmak kötü sürücü kaza yaptırır adama
otoyolda ölümüne makas c4 golf getz - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=X87s63THXzY&feature=related)
aha makascılar:D
Ya bunlarda gazlıyoruz diyorlar ya ne diyeyim ben. :D
Bruglione
05-10-2012, 14:51
Doğrudur kardeşim nasip olmadı polo gti ya binmek daha ama adrenalini en fazla yaşatan bir olay makas atmak iddialı değilim canım sıkılır 1-2 kez atarım dururum ama ölümüne makas atan arkadaşlarımın arabasında bulundum adrenalin seviyem baya yukarılara çıkıyodu ben sen yada burdaki diğer arkadaşlar iyi sürücüdür sosyal mesaj olarak değil dikkat etmek lazım trafikte iyi sürücü olduğu kadar haybeden sürücü olanlarda çok iyi sürücü kaza yapmak kötü sürücü kaza yaptırır adama
Zaten amaç stres atmak isin suyunu cıkartmadıgım surece kımseyı tehlıkeye attıgımı dusunmuyorum. Mini cooperların surus keyfı olarak cok ust duzey oldugu soylenıyor ancak kullanamadım bende onu :)
Böyle keyif olmaz olsun. Tr yollarında bilinçsiz bu kadar sürücü varken (yapılan makas olayıda bilinçsizce zaten ya) nereden emin olabiliyorsunuz yüksek süratle giderken öndekinin sağa yada sola geçmeyeceğini. Süper Mario musunuz 2 can hakkınız mı var yaw.
Ya bunlarda gazlıyoruz diyorlar ya ne diyeyim ben. :D
Senin kamera kayıttaysa youtube'a yükle abi bi ara :D
S.Özeren
07-10-2012, 02:18
istanbulda bitane gri passat var özgün kullanıyo sanırım :D geçen muhabbeti olduda arkadaş passat elime verdi dedi :D büyük arabada yazılınca konuda direk o geldi aklıma bende bi kere denk gelmiştim güzel oynamıştık yolda tabi tam emin değilim o mu değil mi
Tırsıyorum ben artık geçti bizden yaylada kullanır gibi millet araba kullanıyo 2 kere üst üste az kalsın pişti oluyodum ondan sonra elim ayağım titremeye başladı artık :D
istanbulda bitane gri passat var özgün kullanıyo sanırım :D geçen muhabbeti olduda arkadaş passat elime verdi dedi :D büyük arabada yazılınca konuda direk o geldi aklıma bende bi kere denk gelmiştim güzel oynamıştık yolda tabi tam emin değilim o mu değil mi
Tırsıyorum ben artık geçti bizden yaylada kullanır gibi millet araba kullanıyo 2 kere üst üste az kalsın pişti oluyodum ondan sonra elim ayağım titremeye başladı artık :D
passat vardı. değişmediyse güncelden bir onceki jetta var :D
S.Özeren
07-10-2012, 03:26
passat vardı. değişmediyse güncelden bir onceki jetta var :D
valla bilmiyorum gri bişey işte :D
Bruglione
07-10-2012, 10:54
Kendı videonuzu ekleyın ızlıyım sızın araclarınız ne eger yazanlarsa 200 e cıkana kadar baya waktnız gecıyordur orda benım attıgım makasların cogu 180 200 cıvarındakı suratlerde atıldı. Sölediginiz laflara dıkkat edın cokta ıddalıysanız cıkarız basına e-5 e ıstedıgınız yere
emirarslan34
07-10-2012, 11:11
07.02 cok tehlikeliydi. aman dikkat ;)
Bruglione
07-10-2012, 12:06
07.02 cok tehlikeliydi. aman dikkat ;)
Ora biraz sakattı . Teşekkürler dıkkat edıyoruz inşallah kazasız devam ederız :)
mmged_jan
07-10-2012, 17:30
makas atana değil korna selektör yapana sağ şeritten yardırmaya çalışana sokak arasında kesiciye girecek kadar abanan a gece vakti cubapba cubba kopana far ayarını yapmayan yapmadığı gibi birde sis yakana bmw lere melek gözü ayağına 3 krsluk ayarsız xenon takana karşıdan selektör yapınca da dayılanan a vee en çok ta emniyet kemeri takmaya ayar olurum.net
Bruglione
07-10-2012, 21:37
makas atana değil korna selektör yapana sağ şeritten yardırmaya çalışana sokak arasında kesiciye girecek kadar abanan a gece vakti cubapba cubba kopana far ayarını yapmayan yapmadığı gibi birde sis yakana bmw lere melek gözü ayağına 3 krsluk ayarsız xenon takana karşıdan selektör yapınca da dayılanan a vee en çok ta emniyet kemeri takmaya ayar olurum.net
:):) Aynen katılıyorum bunlara
o ayar olduğun kemer bigün lazım olmaz inşallah sana.
Ora biraz sakattı . Teşekkürler dıkkat edıyoruz inşallah kazasız devam ederız :)
Milliyet - Makas atarken kaza yaptı! (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Makas-atarken-kaza-yapti--dikATaCMyiEq.html)
kızacaksın muhtemelen bana yazdıklarım için ama yukarıda eklediğim videodaki "vahşete" maruz kalan arkadaşların konuşmaları vardı, biri 16 ameliyat geçirmiş 8 ay hastanede yatmıştı, diğer sakat kalmıştı.
makas denilen şeyde yaşanan olumsuzluk "kaza" değil, ihmal ve sorumsuzluktur. kaza tüm önlemler alınmasına rağmen engellenemeyen can ve mal kaybına neden olan olaylardır.
Çok iyi bir sürücü olabilirsin, 200 km/h ile giderken aynasından seni gören ve panik yapan birisi aniden kendini senin makas atmaya yöneleceğin tarafa atsa ne yapabilirsin ? hiç birşey. Bindiğimiz aletler kul yapısı ve fizik kuralları dahilinde hareket ediyorlar.
Amacım sosyal mesaj vermek değil, yapacak olduktan sonra zaten sana ya da başkasına kimse engel olamaz ki defalarca okuyoruz bu tip olaylar yüzünden hayatını kaybedenleri. Naçizane şunu düşün kendi canının hesabını bir şekilde verirsin ama senin yüzünden hayatına mal olduğun kişinin hesabını veremezsin.
Hayırlı akşamlar.
Evden caddenin sonunda benzinliğe giderken bile kemer takarım. Ne zaman lazım olacağı belli olmaz. He unutmuşsam bile E5'e yada E6'ya bağlanmadan mutlaka takarım. Bence o en çok uyuz olduğun şeyi en sevdiğin şey yapmaya başla en kısa zamanda.
Boost Up
07-10-2012, 21:53
şİLE Yolu vırajları 180-190 arası beklerım:)
madenler vırajı 130 ekstradan.D
madenler virajına hala 110+ giremedim şile istikametinde, kadıköy istikametindede aynı şekil:D ama yol hiç boş olmuyor yaa
Bruglione
07-10-2012, 21:57
Milliyet - Makas atarken kaza yaptı! (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Makas-atarken-kaza-yapti--dikATaCMyiEq.html)
kızacaksın muhtemelen bana yazdıklarım için ama yukarıda eklediğim videodaki "vahşete" maruz kalan arkadaşların konuşmaları vardı, biri 16 ameliyat geçirmiş 8 ay hastanede yatmıştı, diğer sakat kalmıştı.
makas denilen şeyde yaşanan olumsuzluk "kaza" değil, ihmal ve sorumsuzluktur. kaza tüm önlemler alınmasına rağmen engellenemeyen can ve mal kaybına neden olan olaylardır.
Çok iyi bir sürücü olabilirsin, 200 km/h ile giderken aynasından seni gören ve panik yapan birisi aniden kendini senin makas atmaya yöneleceğin tarafa atsa ne yapabilirsin ? hiç birşey. Bindiğimiz aletler kul yapısı ve fizik kuralları dahilinde hareket ediyorlar.
Amacım sosyal mesaj vermek değil, yapacak olduktan sonra zaten sana ya da başkasına kimse engel olamaz ki defalarca okuyoruz bu tip olaylar yüzünden hayatını kaybedenleri. Naçizane şunu düşün kendi canının hesabını bir şekilde verirsin ama senin yüzünden hayatına mal olduğun kişinin hesabını veremezsin.
Hayırlı akşamlar.
Eywallah Makasın bı tarafını savunmuyorum ama hani dedigin gibi baskasının hatasıyla bısı olursa elımden pek bısı gelmez haklısın.
ibratice
08-10-2012, 00:24
videoyu seyretmedim yaşın ilerledikçe yaptığının yanlış olduğunu anlarsın ben senin yaşındaykende yapmadım bikere yanından silme geçip korkuttuğun sıkıştırtığın insanların kendine ağır küfürler etmesini bilmek en baştaki caydırıcılığı olmalı yapmayın saçmalıktan başka birşey değil .
Kendı videonuzu ekleyın ızlıyım sızın araclarınız ne eger yazanlarsa 200 e cıkana kadar baya waktnız gecıyordur orda benım attıgım makasların cogu 180 200 cıvarındakı suratlerde atıldı. Sölediginiz laflara dıkkat edın cokta ıddalıysanız cıkarız basına e-5 e ıstedıgınız yere
normalde hıc yazmam bu tarz konulara ama ozguvenıne hayran kaldım, vıdeonu ızledıkten sonrada tek yorumum bızım yetıstırmelerımıze 2 beden ufak gelırsın demek ıstedım ;)
Öylesine gazladık yol çok boştu pek bişi yok videoda
sonda makara yaptık 6.50lerde güzel bi hareketimiz var videonun bana göre güzel nadir yerlerinden biri saat 9 civarı anca bu kadar boş yolda :)
Ve lütfen sosyal mesaj olaylarına geçmiyelim çünkü bu olayın sonu yok yani gene standart konuşmalar geçmesin bence
Sizin makas atmak yanlış demeniz vs beni etkiliyebilcek bişi değil ve herkes mutlaka bi döneminde gazlamıştır bende o dönemdeyim diyelim ;)
İlk mesajında böyle eğlendik felan dedikten sonra son mesajında iddalıysanız çıkalım felan gibi 2000'li yılların başından beri duymadığımız cümlelerden kurmuşsun. Seviyeyi düşürmeden yazmaya çalışayım da nasıl yapsam bilemedim. Ama şu lafı duymuşsundur dimi en azından. El elden üstündür gibi birşeyi mesela. Yada el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanar. Oda mı olmadı. Damlaya damlaya göl olur. :D
ESP si tamamiyle kapanıyor mu bu arabanın?
İlk mesajında böyle eğlendik felan dedikten sonra son mesajında iddalıysanız çıkalım felan gibi 2000'li yılların başından beri duymadığımız cümlelerden kurmuşsun. Seviyeyi düşürmeden yazmaya çalışayım da nasıl yapsam bilemedim. Ama şu lafı duymuşsundur dimi en azından. El elden üstündür gibi birşeyi mesela. Yada el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanar. Oda mı olmadı. Damlaya damlaya göl olur. :D
sana bi sorum olacaktı abi geçen sayfadaydı sanırım :D
heh buldum;
Senin kamera kayıttaysa youtube'a yükle abi bi ara :D
sana bi sorum olacaktı abi geçen sayfadaydı sanırım :D
heh buldum;
Youtube mu ? O ne oluyor ki yeniyor mu ? Hem o mahkeme kararı ile yasaklanmadı mı ? :D
heyecanını anlıyorum ama 180-200 km hızlara çıkabildiysen yol buna müsait yani boşdur güzel arkadaşım.. boş yolda makas atılmaz sadece kendine yol açarsın :)
Youtube mu ? O ne oluyor ki yeniyor mu ? Hem o mahkeme kararı ile yasaklanmadı mı ? :D
işte gizli de olsa seyirlik biyerlere yüklemek lazım :) hem serbest bölge yutubi, türkçeleştirmişler iğrenç olmuş zaten :D
Bruglione
08-10-2012, 22:18
siz e-5te 100le eglenın dıreksyon cekıp :)
El elden ustun muhabbeti eywallah ama bu forumun sacma yorumlarındanda sıkıldım. Herkes kendini bi halt zannedıyor. Alttan alıyım dıyorum ama k.bakmayın o kadarda kolay ıs degıl. Sizin atarlı konusmalarınız gıbı cok oldu cıktık yola sonrasında eywallah dıyıp ayrıldık cok sukur daha gecılmedım gecılmeyıde ancak kendımden +50hp civarında olur. Daha fazla uzatmayın konuyu hepiniz kralsınız eminim.
Bruglione
08-10-2012, 22:19
ESP si tamamiyle kapanıyor mu bu arabanın?
Aracın esp tamamıyle kapanmıyor. Sadece virajdakı dengeleme kalkıyor. Asr vs. Ancak ufak bır kaymada esp gene devreye gırıyor
Bruglione
08-10-2012, 22:20
heyecanını anlıyorum ama 180-200 km hızlara çıkabildiysen yol buna müsait yani boşdur güzel arkadaşım.. boş yolda makas atılmaz sadece kendine yol açarsın :)
Temde makasa cıkmadıgınız belli. Cogu kısı e-5i buyutur dar seritler vs. diye ancak tem benim hergün yol guzargahım . o suratlerde makas atmayıda ıstıyen olursa dostca gelır yanıma oturur cıkarız yola. Makasmı yol acmakmı
BurakCengizhanoğlu
08-10-2012, 22:22
Temde makas mı atılır ya :D
Ayrıca beygirlede makas atılmaz :D
Temde makasa cıkmadıgınız belli. Cogu kısı e-5i buyutur dar seritler vs. diye ancak tem benim hergün yol guzargahım . o suratlerde makas atmayıda ıstıyen olursa dostca gelır yanıma oturur cıkarız yola. Makasmı yol acmakmı
adamsın kralsın kingsin bir numarasın daha ne diyim ben sana... :D :D :D
Bruglione
08-10-2012, 22:26
Beygirlerle makas atılmaz emin ol. Careranın pesinden gıderken bende oyle dıyordum ama o ıs ole degıl kbakma. Herkes makascı herkes kral hepiniz iyisiniz.
Bruglione
08-10-2012, 22:27
adamsın kralsın kingsin bir numarasın daha ne diyim ben sana... :D :D :D
Evet adamım kralım. Bu kadar uyesı olan forum sıtesınden bu kadar makascı cıktıysa yollarda nerdesınız
madenler virajına hala 110+ giremedim şile istikametinde, kadıköy istikametindede aynı şekil:D ama yol hiç boş olmuyor yaa
valla arda bnde gecenlerde ilk defa bos bulmusken deniyim dedim;)
ama yuksek hiz daha cok g kuvveti yaratiyor, hele nevzat demirin onundeki viraj 200le cok keyifli.;'0
Evet adamım kralım. Bu kadar uyesı olan forum sıtesınden bu kadar makascı cıktıysa yollarda nerdesınız
sene 2012... üzgünüm geç kaldın..
Bruglione
08-10-2012, 22:30
sene 2012... üzgünüm geç kaldın..
Evet 2012 soforlerin makas bırakma senesı
nitrosystem
08-10-2012, 22:32
Vayy be. ....
kemal_koker
08-10-2012, 22:32
oyy senin kedi canını :)
http://www.itusozluk.com/image/tavsan-makas_49376.jpg
makas atmak nasıl bir duygu kardeşim ben çok korkuyorum böyle işlerden tarif edebilir misin :(
Bruglione
08-10-2012, 22:34
Hepiniz adamsınız merak etmeyın
makas atmak nasıl bir duygu kardeşim ben çok korkuyorum böyle işlerden tarif edebilir misin :(
Kanka sen hiç anlamazsın ki makastan falan boşver böyle işleri :)
kemal_koker
08-10-2012, 22:35
makas atmak için iğneden ipliği geçirmek gerekiyor mu ya :(
Hepiniz adamsınız merak etmeyın
Biliyoduk :) Ama sen usturubunu değistirirsen daha güzel olur gibi
BurakCengizhanoğlu
08-10-2012, 22:36
makas atmak için iğneden ipliği geçirmek gerekiyor mu ya :(
üffff :D dağıldım :D
Eray Yümsel
08-10-2012, 22:37
5387908667 numaram nerde ne zaman saat kaçta istersen çikabiliriz :)
Bruglione
08-10-2012, 22:38
Bence sizinde değiştirmeniz lazım bu konu nasıl hortladı onuda bılmıyorum ama soforlukse cıkarız yola . Onun dısında bıseyde ıddam yok kımseye kaza yaptırtcakta degilim ama sarma olayları fazla abartılıyor. Uslubumda yanlıslık varsa k.bakmayın daha bişi yazmıcam konu farklı yerlere kayıyor. Takılın sız
BurakCengizhanoğlu
Ortaya birşey koyun bari kuru kuru çıkmayın :)
dragon07
çarpışmak serbestmi :D
Eray Yümsel
08-10-2012, 22:39
Cok hizli ya yetisebilirsem carparim :D
dragon07
08-10-2012, 22:42
off bugün hava çok rüzgarlı :D
kemal_koker
08-10-2012, 22:43
Eray abi seni görünce bmw nin lastiğinin fırlaması videon geliyor aklıma :D
S.Özeren
08-10-2012, 22:45
siz e-5te 100le eglenın dıreksyon cekıp :)
El elden ustun muhabbeti eywallah ama bu forumun sacma yorumlarındanda sıkıldım. Herkes kendini bi halt zannedıyor. Alttan alıyım dıyorum ama k.bakmayın o kadarda kolay ıs degıl. Sizin atarlı konusmalarınız gıbı cok oldu cıktık yola sonrasında eywallah dıyıp ayrıldık cok sukur daha gecılmedım gecılmeyıde ancak kendımden +50hp civarında olur. Daha fazla uzatmayın konuyu hepiniz kralsınız eminim.
206 quicksilver ile eşlik ederim mümkünse e-5 olsun ::) e-5 te direksiyon çekişini izlemek istiyorum :D zira videoda tem yolundaki şeritlerin ne güzel yapıldığını izledik
kemal_koker
08-10-2012, 22:47
bahçe makası mı ? dikiş makası mı ? :( bende makasım olsun istiyorum
makas kelimesinde ki harf sayısı 5
karesi 25
40 nasıl yapar bulamadım mk :D
ocean0636
08-10-2012, 22:48
Ateş varsa video da çekin :D
Eray Yümsel
08-10-2012, 22:49
Bana e5 tem farketmez haber verin yeter. Yol vermezseniz yaslarim ama demedi demeyin :D
SULTANOGLU
08-10-2012, 23:01
Eray ne bicim adamsin ahahahahaha ben senin facebooktan bildirim yaptigin semtte araba kullanmam :D
hothatchim olsa hadi cikalim derdim valla cok canim cekti :D
SULTANOGLU
08-10-2012, 23:08
Tarik benim smarti verim top speed 140 ama dik bile makasa girersin :D
kemal_koker
08-10-2012, 23:08
kuzen konusu gitti :(
Tarik benim smarti verim top speed 140 ama dik bile makasa girersin :D
140km ortalama hizi tuttursam bile yetmez sanki ama ne makas atilir onla harbiden hee :D :hahaha:
Ya bi kere kimseye geçilmedim vede geçilmem demek ile kendini komik duruma düşürdün. :D
Bana e5 tem farketmez haber verin yeter. Yol vermezseniz yaslarim ama demedi demeyin :D
yardır pampa :D
Otoban Oyunu (http://www.roketoyun.com/otoban.html)
yardır pampa :D
Otoban Oyunu (http://www.roketoyun.com/otoban.html)
kanka kırmızı merso yok ortalarda :D
en son sağa çekiyodu ahaha
Fíyat dublo íle gazlarım ísteyen varsa :D
ahauaauhauha :D :D bu nedir yaa bi an gözümün önüne getirdimde :D :D :D
AhmetYılmaz
09-10-2012, 21:28
Ne makasmıs be. :) uzadı gitti.
esmerserseriler
09-10-2012, 23:02
konuyu abartmanın anlamı yok..el lden üstündür herzaman..önemli olan üstün eli bulmak........o bu şu falan hikaye.....bence anlamsız ilk okul işi olmuş...gazlamış herkes..merakla takipteyim....
bunu diyince aklıma s3'le geldi peşine verdiğin geldi clio rs spec ahhah
Ya bi kere kimseye geçilmedim vede geçilmem demek ile kendini komik duruma düşürdün. :D
23 nisan şenlikleri :D :hahaha:
kelalper
10-10-2012, 07:50
Trafik içinde kimin g.tü daha fazla yiyorsa o kazanır. Yani canını ve çevredekilerin canını kim daha fazla tehlikeye atıyorsa o kazanır. Dünya kadar pist organizasyonu yapılıyor iyi şöförseniz derece yapın da görelim yaw. Trafikte herkes efsane zaten. Haa şu anlama gelmesin M.Scumacher de Ferrarideyken Türkiyeye geldiğinde altında alfa 159 ile gazlıyordu şöförü yanına oturtup. Köprü yolunda 106GTI ile kapışmış. Temde 250 ile giderken arkasında oturan yardımcılarına dönüp muhabbette ediyormuş. Hala kendi arabasını kendisi kullanıyor. Piste E55 AMG ile geliyordu.
Boost Up
10-10-2012, 08:07
valla arda bnde gecenlerde ilk defa bos bulmusken deniyim dedim;)
ama yuksek hiz daha cok g kuvveti yaratiyor, hele nevzat demirin onundeki viraj 200le cok keyifli.;'0
180 ile sabit tüm virajlara girip çıktımda arkadaşımın arabasıylada, henüz tek başımayken beceremedim:D arabada mazda3 otomatik vites ahahaha
baştan sona kadar okudum konuyu problem bu videonun buraya yüklenmesinde aslında..
sıradan bir modifiye sitesine yüklense bu kadar tepki almazdı.. :D
bu arada bu tarz hareketeri insan evlenene kadar yapıyor.. son zamanlar da ben bile kendime inanamıyorum tırsmaya başlamışım.. :D