Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ma-fra Polish Express Shampoo

imprezaWRC
17-02-2012, 14:28
İtalyan bir firma olup TR'de de distribütörü olan, ve web sayfası incelendiğinde de fena ürünleri olmadığını gördüğüm bir marka nano sınıfında ve patent bekleyen bir şampuan çıkartmış.
Ürünün adı Polish Express, hem parlatıyor, hem cilalıyor, hem temizliyor bir acaip ürün.

Polish Express®
POLISH EXPRESS® is the revolutionary polish by MA-FRA, based on nanotechnology, used the same as you would shampoo! With POLISH EXPRESS® you can test a new, tireless way of polishing your car as you wash it, leaving you truly breathless!

Dilute POLISH EXPRESS® 1:10 with water and, using its MARLEY glove, pass it over your vehicle in an even manner. Then rinse: POLISH EXPRESS® will clean and seal the pores on the bodywork, really protecting your car from bad weather and pollution!
POLISH EXPRESS® in fact, guarantees a treatment comparable with that of traditional wax in a tub, but without the fatigue and in just ten minutes!

Use POLISH EXPRESS® regularly and give your car the four, fantastic nanotech effects:

POLISH EFFECT for a unique shine;
LIQUID WINDSCREEN WIPER EFFECT for maximum safety during rain;
MIRROR EFFECT to give your car the same appearance as when you bought it, unique and unmistakable;
SILK EFFECT for a truly smooth and sliding to touch bodywork!

Do you really love your car? Treat it better with POLISH EXPRESS®!

Web sayfası bu
Gold Care Kit ® (http://www.polishexpress.it/index.php?option=com_content&view=article&id=324&Itemid=72&lang=en)

Ma-fra'nın orijinal sayfası
Prodotti per auto: accessori e cosmetici per lavaggio auto (http://www.mafra.com)

TR distribütörü sayfası
Mercar (http://www.mercar.com.tr/)

Ahanda ürüne ait youtube videoları (bana inandırıcı geldi, bulursamda alıp denemeyi planlıyorum)

UghoCnT12i0
w15hCSnckew

lncdlt
17-02-2012, 14:43
iyiymis ya.. bi denemek gerek...
distributor un sitesinde urun yok gerci..
denerseniz resim paylasin mutlaka

imprezaWRC
17-02-2012, 14:44
iyiymis ya.. bi denemek gerek...
distributor un sitesinde urun yok gerci..
denerseniz resim paylasin mutlaka
Evet ne yazık ki yok ama yoğun istek alırlarsa belki bu ürünü de getirebilirler. :beuj:

golfcu0101
17-02-2012, 15:03
allah allah baya hoş birşeye benziyor ya:) videolarda gayet gerçekci

Brs_eg
17-02-2012, 15:25
station alfa çok güzelmiş.renk jantlar fln :)

BARR
17-02-2012, 19:55
Hakan hoca benim arkadaş Nisanda Yelken Yarışına gidecek İtalyaya istediğin kadar aldırırım arabayla gidecekler ;) Bende çok beğendim.

imprezaWRC
17-02-2012, 20:09
Hakan hoca benim arkadaş Nisanda Yelken Yarışına gidecek İtalyaya istediğin kadar aldırırım arabayla gidecekler ;) Bende çok beğendim.

Ooo harbiden mi, o zaman öğrenelim fiyatını ona göre alım yapalım. (bana max. 4 adet yeterli ;))

XoR
17-02-2012, 20:16
Ürün şampuan ama sürekli temiz arabaya uygulama yapıyorlar :) Kirli arabayı bununla direkt yıkadığınızda aynı sonucu verebiliyomu ona bakmak lazım :)

lncdlt
17-02-2012, 20:41
Eger bir yerlerden getirtilebilirse, getirtenden satin alabilirim ben de 1 adet :)

levent
17-02-2012, 21:03
station alfa çok güzelmiş.renk jantlar fln :)

156 GTA hacı bırakta güzel olsun ya :o :rolleyes:

BARR
17-02-2012, 21:27
Ooo harbiden mi, o zaman öğrenelim fiyatını ona göre alım yapalım. (bana max. 4 adet yeterli ;))

Sen bana haber ver ST den olur burdan olur ona göre bende arkadaşa sölücem.:icon_tup:

alfonso4474
17-02-2012, 21:45
ürün iyi gibi amma köpürdü ilk videoda ya deneyen memnun kalırsa getirir bi zaman sonra gelir belki

ERDEMM
17-02-2012, 22:03

Rakam alalım bende alırım 3-4 adet

Bluttbeton
17-02-2012, 23:01
arabayı yıkattığım oto yıkamacı bu ürünü kullanıyor fena da değil parlatması aracın altını da bunla temizliyor güzel oluyor.

ruudvan
18-02-2012, 01:52
ben şampuandan cok gloss meter e takıldım o makineyi bulup ölçüm yapmak lazım.

Baran^
18-02-2012, 14:03
Bende 2 tane istiyorum şampuandan.

golfcu0101
18-02-2012, 17:58
1 tanede ben talip olabilirim:icon_tup:

imprezaWRC
18-02-2012, 23:12
ben şampuandan cok gloss meter e takıldım o makineyi bulup ölçüm yapmak lazım.

Feci para :(
Bildiğim kadarıyla en iyisi BYK ve 2500-3000TL arası bir fiyatı var.

BARR
18-02-2012, 23:38
Hakan hoca bu adamların İtayadaki adresi+ ürün fiyatını bana belirtirsen PM den fln ben arkadaşıma söledim getiririm dedi.

100tane de getirebilirim sıkıntı yok :)

ruudvan
18-02-2012, 23:47
Feci para :(
Bildiğim kadarıyla en iyisi BYK ve 2500-3000TL arası bir fiyatı var.

yyorumdan sonra araştırdım biraz en kötü 500 lük :D ama ilerki zamanlar için listeye aldım bu aleti :D bol bol yarışma yaparız :D

imprezaWRC
19-02-2012, 10:56
Hakan hoca bu adamların İtayadaki adresi+ ürün fiyatını bana belirtirsen PM den fln ben arkadaşıma söledim getiririm dedi.

100tane de getirebilirim sıkıntı yok :)

o.k gönderiyorum.

yyorumdan sonra araştırdım biraz en kötü 500 lük :D ama ilerki zamanlar için listeye aldım bu aleti :D bol bol yarışma yaparız :D

Valla, o kadar ucuza ya çin malıdır ya da baya dikkatsiz kullanılmış 5. el falandır :D.
Otomotivciler BYK markasını tercih ediyor, çok düzgün ve doğru sonuçlar veren ama pahallı bir marka. :(

zafa38
19-02-2012, 17:35
Ürün güzel gibi Denemek lazım ama şüphelerim var acaba uzun vadede zarar verirmi kirli yuzeyde aynı etkiyi yaparmı bilemedim TR de varsa hemen alıyımda yoksa Meg den dewam...