Orijinalini görmek için tıklayınız : uzman group hakkında BİLİNMESİ GEREKENLER
Arkadaşlar son zamanlarda özellikle maddi durumu kötü olan arkadaşlarımın sardığı
bu olayı size anlatmak istiyorum...
***** sitelerde facebookda ıvırzda zıvırda işte parttime 500tl sadece internetten otur calış muhabbetleri ile milleti kafalayıp beyinlerini bi güzel yıkayıp networking adı altında dehşet vaadlerde bulunup soyup soymaya çalışıyorlar...
şimdiki stratejileride biz networking de değildik başka şekilde iş yapıyoruz muhabbeti yapıp insanlara saçma sapan yerlerde reklam verip milleti kendi sistemlerine üye edip para kazanmaya çalışıyorlar...
aman diyim bulaşmayın.
uzak durun...
sistemi öyle bi hazırlamışlar ki çünkü interneti azbuz bilen insanı direk kafalicak sistemde konuşuyorlar...
başı yananlar çok oldu bu ve bunun gibilerden.. Para kolay kazanılmıyor gözünüzün boyanmasına izin vermeyin
onursumer
18-02-2012, 23:39
Hic duymamistim bunlari vaadleri neler :D
150puanla sisteme başlıyomuşsun 300puana ulaştığında 100-700 arası para alıyomuşsun(artık nası bi puansa farka bak) sistem uzuyo haa 3 ayda 3000 puan yaptınmı 18000 tl :D:D hey allahım ya...
onursumer
18-02-2012, 23:42
Puani nasil kazaniyorsun web reklam tiklama tarzi birseymi :)
işte sağa sola milletin sitelerini işgal edip reklam veriyosun veya yasak olan yerlerde el atından yapıyosun...
millette senin verdiğin linklere gelip o şekilde puanın artıyomuşmuş :D
Dostum e-ticaretle ugrasiyorum ben dahi soylediginin ne oldugunu kavrayamadim. Daha ayrintili yazarsan sevinirim
Low-Rider
19-02-2012, 00:09
işte sağa sola milletin sitelerini işgal edip reklam veriyosun veya yasak olan yerlerde el atından yapıyosun...
millette senin verdiğin linklere gelip o şekilde puanın artıyomuşmuş :D
nasıl milletin sitesini işgal ediyorsun?
hakotech
19-02-2012, 00:12
nasıl milletin sitesini işgal ediyorsun?
kanka misal,adam tt'ye uye oldu avonun internet sitesişni paylasıyo..www.kjdhakjdhask.com gibi..sende tıklıyosun,yada başkası tıklıyo..kişi bası hesabı yapılıyo..nekadar tık okadar puan hesabı..her tıklandığında elemana puan olarak gidiyo..
Low-Rider
19-02-2012, 00:13
ee bu işgal etmek değil ki:Ddüzgün yönetilen bir sitede o tarz linkler barınmaz zaten
Eray Yümsel
19-02-2012, 00:15
kanka misal,adam tt'ye uye oldu avonun internet sitesişni paylasıyo..www.kjdhakjdhask.com gibi..sende tıklıyosun,yada başkası tıklıyo..kişi bası hesabı yapılıyo..nekadar tık okadar puan hesabı..her tıklandığında elemana puan olarak gidiyo..
kanka deşifre oldun senın şirketin adı ne networkhakan dicem bundan sonra sana :d
hakotech
19-02-2012, 00:15
ee bu işgal etmek değil ki:Ddüzgün yönetilen bir sitede o tarz linkler barınmaz zaten
yani konu arasına site raklamı iliştiriyolar işte,işgalden kastı bu arkadaşımızın..genellikle banlanıyolar zaten :D
hakotech
19-02-2012, 00:17
kanka deşifre oldun senın şirketin adı ne networkhakan dicem bundan sonra sana :d
sen bana herseyı diyebilirsin coonem :D mantık yürüttüm kanka,bu işten bi kazancım yok..elmek musaf çarpsınki yok !! hayırrrrrrrrr ben yapmadım :D
BaybuRtlu69
19-02-2012, 00:17
reklam çok görüyorum, iş ilanı olarak
'oturduğunuz yerden 1500 tl veya çok yüksek kazanç sağlayabilirsiniz, veya günde 3-4 saat şu kadar para kazanabilirsiniz falan.
ulan bu millet parayı nerden bulupta dağıtıyor anlamıyorum ya..
bide ilanların altına, 'pazarlama'işi değildir yazılıo başka bi bk yazılmıo
63owen63
19-02-2012, 00:19
Bu tarz işleri genelde yurtdışı odaklı yürütüyorlar, mesela bir arkadaşım bir alman gay sohbet sitesinin linklerini buradan alman sitelerine yolluyor,yollatıyor ekibiyle beraber.
bikere dangalağın teki komşufırın reklamı vermişti anasayfaya, bunun gibimi misal? :D
işgalden kastım @hakotech in dediği gibi öyle bir işgal var yani çaktırmadan veya işte böyle böyle yani ben yapıyorum sizde gelin vs.. 2-3meraklıya özelden gönderiyorlar..
veya sanki kendisi iş ilanı verir gibi veriyo misal bizim off topic satılık arananlar bölümüne verir gibi...