Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Project01 Garaj İntegra Ls Vtec- FN2 Type-r 60-220 Rolling

MKT
19-02-2012, 01:43
FN2 Type-r
Filtre kiti
Katalizör ve orta susturucu iptali
Tek kişi
LS Vtec İntegra
Hytech Headers
HKS Egzoz
Custom cai
Neptune Ecu
Methanol Kit
7900 RPM Limit
2 kişi
Katkılarından Dolayı Sami RAMAZANOĞLU'na TEŞEKKÜRLER
Mapped By MKT

Typer Biraz önde basıyor integra yanına geldiğinde 220 den yükselirken ayağını gazdan çekiyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150553332126314&notif_t=like

alex
19-02-2012, 01:45
maşalla integraya :

MURAT-CRX-06
19-02-2012, 01:47
ıntegra güzel yürüyo maşALLAH kazasız belasız cazasız keyifli sürüşler .

golfcu0101
19-02-2012, 01:51
maşallah mustafa integra vurmuş gırbacı

MKT
19-02-2012, 01:52
maşallah mustafa integra vurmuş gırbacı

biraz daha gideri var abi.Zamanla dahada güzel olacak inş.

golfcu0101
19-02-2012, 01:53
allah nazardan saklasın naptın sen sattınmı kardeşim arabayı

CESUR
19-02-2012, 03:05
Soyle arabalari bi denk getiremedim ki denesek de kirbaci bide biZ vursak

devilboy
19-02-2012, 08:33
maşallah araçlara integra biraz yavaş gibi geldi bana mkt rüzgarın oğlu olmuş yine :D

kelalper
19-02-2012, 09:29
integra sürekli tünelde gitmiş. Trafikten olabilir ama avantaj sağlamış. Keşke daha boş olsaydı yol. Daha fikir verici olurdu.

MKT
19-02-2012, 09:38
maşallah araçlara integra biraz yavaş gibi geldi bana mkt rüzgarın oğlu olmuş yine :D

neye göre yavaş bahri? denediği araba 1,8 değil. 2,0 k20 bilmem farkındamısın.

bLackModeL
19-02-2012, 09:41
hai inşallah zamanla videolarını beklıoyoruz .

Alperen-B
19-02-2012, 10:12
maşallah integra çok güzel yürüyor allahımesirgesin. rüzgar tüneli deniliyorda
trafiğin yoğunluğundan girip çıkıyor boş oldugunda rüzgardan cıkıo ve type-r tek
kişi onu da hesaba katmak gerek. bu arada rüzgar tüneli öndeki aracın hızını
azaltmıyor aksine daha da avantaj sağlıyor şu rüzgar tünelini iyi araştırın bence

fsunnetci
19-02-2012, 12:59
Bu rüzgar tünelide yeni türedi :rolleyes:
Adam ne güzel yürümüş işte maşAllah zamanla çok daha iyi olur bundan eminim ;)

Burhan Type R
19-02-2012, 13:51
maşallah integra çok güzel yürüyor allahımesirgesin. rüzgar tüneli deniliyorda
trafiğin yoğunluğundan girip çıkıyor boş oldugunda rüzgardan cıkıo ve type-r tek
kişi onu da hesaba katmak gerek. bu arada rüzgar tüneli öndeki aracın hızını
azaltmıyor aksine daha da avantaj sağlıyor şu rüzgar tünelini iyi araştırın bence

kanks öndeki aracın eksisi rüzgarı o yiyor integrada onun arkasından çok güzel tünel yapıyor bence.tamam typer ın hızını yavaşlatmaz ama hızlandırmazda.burda avantajı olan bence integra bence ama yinede iyi gidiyor maşallahı var.

Burhan Type R
19-02-2012, 13:52

kanki bende deneyim ya ne olur bende fn2 gibi filtre kitide yok:)

FaBeRgE
19-02-2012, 13:57
bence rüzgar tüneli pek etkili olmamış, eğer öle olsaydı geçmeden önce sağa çıktığı anda yığılır kalırdı. Maşallah integraya

Serhat Y.
19-02-2012, 13:57
fn2 bence daha önce ikilemde kalmış anlık bi gaz kesmiş sonrada teg.yaklaşmış gibi duruyor. maşallah araçlara. bu fn2 acaba bizim alparslan ın eski fn2 mi?

Trance-R
19-02-2012, 13:58
maşallah , iyi yürümüş TEG :)
emeğe saygı.

JDM VTİ
19-02-2012, 13:58
maşallah araçlara. fn2 üstlerde egzos olmayışının dezavantajını görmüş bariz.

meth'ide sileceklere bağladınız heralde :)

ayar konusunda ne seviyedesin kanka?

ayrıca teg'in bana görede daha gideri var.

MKT
19-02-2012, 14:06
methanoldan dolayı araç biraz zenginde yürüyor devirde fazla açmadım 12,7-12,8 civarı yürüyor koruma amaçlı.bir anda araca tam güç vermek istemedim zaten kuzenim sayılır integranın sahibi.integra uzunda daha güzel gidiyor 254 de kesiciye giriyor zaten 5 bitiyor. 220 civarı integra sağa çıkıyor rüzgarın etkisi olsa çıkınca kalırdı integra yanına yanaşamazdı ayağını çekmese önüne geçecek zaten. haftaya biraz daha açacaz integrayı 8300 dönecez.şu aşamada yeterli diye düşünüyoruz.FN2 ye flash pro getirtiyoruz.o gelince onunda ayarını yapacam farkı görmüş oluruz.egzozda takmış olacaz bakalım iki araçta samimi arkadaşların aracı. methanolün integraya 1 direkten fazla kazancının olduğunu gördük bu sayede. sıfırdan kalkıldığında da yan yana gidiyor araçlar 1km gibi bir mesafede. amacımız aracı limitlerde kullanmak değil. 5-10 hp az olsun uzun süreli olsun. yazın başlarında stage2 egzantrik alıp huzura erecez.haftaya dynoda gücünü görürüz burdan yayınlarım.

devilboy
19-02-2012, 15:00

fn2nin ne olduğunu bilecek kapasitedeyim mkt senin akıl verdiğin insanlarla karıştırdın heralde beni okadar parça var aracın üzerinde biraz mantıklı olalım k20 stock sayılacak kapasitede ki ep3 kadar gitmediğini 3 yaşında çocuk bile biliyor k20 demişsin hemen rüzgarda yürüyorsun yan yana çekilen video varmı ? yada yan yana bi deneyin bakalım ozaman ne olacak ?? arabaya *** attığım yok biraz yavaş geldi dedim hemen savunma yapmana da gerek yok maşallah dedik yorumumuzu yaptık saygı duyuyorsam saygı duyulmasını beklerim bilmem anlatabildimmi ??

Krank
19-02-2012, 15:42
sağlıklı bir yorum yapılamaz bu videoya bence tekrar denenmeli.

MKT
19-02-2012, 15:54
sıfırdan kalkıldığında kafa kafaya gittikleri yarışta oldu.ama kimse video çekmemiş.ben arabada yoktum. type-r hep önde kalkıyor ona rağmen rüzgarındaysa bile çıktığında yığılması lazımdı ama gitmeye devam ediyor adam geçilmiş olmamak için ayağını gazdan çekiyor. haaa diyorsanki rüzgar bukadar etkili seninki ile deneyelim rüzgarımızda kal bakalım yine böyle çekecekmisin bizi.adamlar kaçtane kamyondan kaçıyor sağa sola gidiyor.

devilboy
19-02-2012, 16:33
sıfırdan kalkıldığında kafa kafaya gittikleri yarışta oldu.ama kimse video çekmemiş.ben arabada yoktum. type-r hep önde kalkıyor ona rağmen rüzgarındaysa bile çıktığında yığılması lazımdı ama gitmeye devam ediyor adam geçilmiş olmamak için ayağını gazdan çekiyor. haaa diyorsanki rüzgar bukadar etkili seninki ile deneyelim rüzgarımızda kal bakalım yine böyle çekecekmisin bizi.adamlar kaçtane kamyondan kaçıyor sağa sola gidiyor.

biraz mantıklı konuş allah aşkına stock teg ile ls vtec nasıl rüzgarda gitsin ahhh ahhh bişe demedim yaa valla bişe demedim özür diliyorum yaptığım yorum için

kelalper
19-02-2012, 16:37
yaw ben ne yazıyorum siz ne anlıyorsunuz. Orada trafik yüzünden diye belirtmişim zaten. Ben tünel yaptı demedim tünele girmek zorunda kaldı diyorum. O aerodinami veren arkadaşa da şunu söyliim tünel öndekini hızlandırmaz ama arkadakine avantaj sağlar. Önündeki hava bloğunu yarmak zorunda kalmazsın. Son hızlara doğru Fn2den hızlı olabilirsiniz ama aradaki farkın açılmaması da arkadaki arabanın öndekinin açtığı hava tünelini kullanması. Arada fark açılsaydı bu kadar kolay yakalayamazdınız. O nedenle de diyorum ki daha sakin bir trafikte deneyin görün ona göre daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

yasin_R
19-02-2012, 17:16
teg i begendim özellikle son hızları tatminkar.

aviator35
19-02-2012, 18:11
maŞAllah araca..

Burhan Type R
19-02-2012, 18:42
yaw ben ne yazıyorum siz ne anlıyorsunuz. Orada trafik yüzünden diye belirtmişim zaten. Ben tünel yaptı demedim tünele girmek zorunda kaldı diyorum. O aerodinami veren arkadaşa da şunu söyliim tünel öndekini hızlandırmaz ama arkadakine avantaj sağlar. Önündeki hava bloğunu yarmak zorunda kalmazsın. Son hızlara doğru Fn2den hızlı olabilirsiniz ama aradaki farkın açılmaması da arkadaki arabanın öndekinin açtığı hava tünelini kullanması. Arada fark açılsaydı bu kadar kolay yakalayamazdınız. O nedenle de diyorum ki daha sakin bir trafikte deneyin görün ona göre daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

Hay Allah'ına kurban tünel öndekini hızlandırmaz arkadakinin avantajı vardır her zaman ama anlamıyorlar.Bu arada harbiden de Fn2 ile ep3 arasında bence gidiş farkı var.ikiside k20 ama ep3 bambaşka:)

Alperen-B
19-02-2012, 19:09

evet öndeki hava bloğunu yarıyor ancak arkada oluşan türbülanstan kurtuluyor buda bi avantaj ve hızlanması için bi sebep. arkadaki de öndeki hava bloğundan kurtuluyor ama arkasında türbülans oluşuyor. eğer yan taraftan kapısından vs. rüzgar alıyor olsaydı o zaman işte integra avantajlı olurdu. hem bu araçta güç olmasa böyle gelip geçemez ki yüksek süratlerde dolu dolu gidiyor. he bide atladığınız integranın 2 kişi typerın ise tek kişi olması. 1 kişinin ne kadar farkettiğini az çok bilirsiniz. şu rüzgar tünelini iyice bir araştırın derim size.

Burhan Type R
19-02-2012, 19:15
evet öndeki hava bloğunu yarıyor ancak arkada oluşan türbülanstan kurtuluyor buda bi avantaj ve hızlanması için bi sebep. arkadaki de öndeki hava bloğundan kurtuluyor ama arkasında türbülans oluşuyor. eğer yan taraftan kapısından vs. rüzgar alıyor olsaydı o zaman işte integra avantajlı olurdu. hem bu araçta güç olmasa böyle gelip geçemez ki yüksek süratlerde dolu dolu gidiyor. he bide atladığınız integranın 2 kişi typerın ise tek kişi olması. 1 kişinin ne kadar farkettiğini az çok bilirsiniz. şu rüzgar tünelini iyice bir araştırın derim size.

lan kanki:)tamam türbülans ı felan bırak da öndeki aracıda hızlandırmaz yani mayk.bidaha denerler görürüz bizde olur biter kavgası bizemi kaldı:) bu sefer bende kendini kpro lu zanneden typer ımla takip ederim hakem olurum:):icon_tup:

Alperen-B
19-02-2012, 19:26
burhan biraz araştır kanka şu rüzgar tünelini o zaman anlarsın öndekine artısı oluyor mu olmuyor.
;) yok la ne kavgası sadece yanlış ve çoğu kişinin doğru bildiğin şeyin yanlış olduğunu söylüyorum.

Alperen-B
19-02-2012, 19:33
http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/84032-ruzgar-tuneli-hakkinda-bilinmeyenler.html

bak burda EVO86 nickli arkadaş çok güzel anlatmış. görsel ve makale şeklinde

douu
19-02-2012, 19:43
Ya yıl oldu 2012 hala rüzgar tünelini konuşuyorsunuz ya :D

http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/84032-ruzgar-tuneli-hakkinda-bilinmeyenler.html

Biraz araştırın su isleri. Videolarda teg kastı olarak rüzgara giriyor olsa yol bosaldigi anda saga kaçmaz. Rüzgar falan yok fn2 o kadar yürüyor. Teg'in nasıl yürüdüğünü görmeden rüzgar cart curt yorum yapmayin bence.

gurlekyasin
19-02-2012, 19:50
maşallah iki aracada :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

dc_crx
19-02-2012, 20:02
maşallah teg'e bu bile tatmin etmiştir insanı...

skaratas2
19-02-2012, 20:10
şaşırtıcı yürümüş gerçekten, araçlara maşallah.

by_vtec
19-02-2012, 20:32
masallah teg fena..

kelalper
19-02-2012, 21:03
On the faster speedways and superspeedways used by NASCAR, ARCA, and at one time the IROC series, two or more vehicles can race faster when lined up front-to-rear than a single car can race alone. The low-pressure wake behind a group's leading car reduces the aerodynamic resistance on the front of the trailing car, allowing the second car to pull closer. As the second car nears the first, it pushes high-pressure air forward so less fast-moving air hits the lead car's spoiler. The result is less drag for both cars, allowing faster speeds.

bak burada ne yaziyor ondeki arac arkadaki aracin aerodinamik direncini azaltir yaklasmasini saglar arkadaki araba yaklastigi zamanda ondekinin spoilerine daha az basinc yapar diyor. dikkat edilmesi gereken sey bunlar Nascar ve sedan araclar. Fn2 hatchback yani arkadaki aracin ittigi havanin tayyarin spoilerine gelmesine imkan yok zaten videolarda tampon tampona gitmiyorlar arada 2-3 boy var yani arkadakinin ittigi hava bosta kaliyor. Ondekinin ruzgar kanalinin etkisi olmasa soruyorum formulada ayni guclerdeki iki arabada arkadaki araba ondekinin kicinda neden gezinsin ondekine avantaj sagliyorsa. Kendisine avantaj saglamiyorsa ruzgar tunelinden ciktigi zaman ondeki ile ayni hizda kalmasi gerekmez mi ? o zaman nasil gecebiliyor ondekini hadi bana bunu aciklayin.

chiefkadir
19-02-2012, 21:14
Teke tek denensin aynı anda gaza otursunlar 120-130 dan sonra usul usul integra yürür...

MKT
19-02-2012, 21:20
Teke tek denensin aynı anda gaza otursunlar 120-130 dan sonra usul usul integra yürür...

:hahaha: :icon_tup:
Adam olacakları nasılda biliyor ama:D fn2 sahibide zaten söylüyor teke tek olsak beni rahat geçerdin diyor integranın sahibine

emirzukak
19-02-2012, 21:23
integraya kocaman maşallah güzel yürümüş

chiefkadir
19-02-2012, 21:24
İntegranın ağır olduğu bariz belli, ağırlığın etkisi uzunda kalmaz hp si fazla olan yürür:D

onursoytam
19-02-2012, 21:26
maşallah araçlara typer duruşu ile harika zaten

integra da harbiden iyi yürüyor tebrikler

ErmanArseven
19-02-2012, 22:24
masallah her iki aracada teg sanırım ıtr egz.lerle yürüyor stg2 + devir çok daha güzel olur :)

Alperen-B
19-02-2012, 23:46
On the faster speedways and superspeedways used by NASCAR, ARCA, and at one time the IROC series, two or more vehicles can race faster when lined up front-to-rear than a single car can race alone. The low-pressure wake behind a group's leading car reduces the aerodynamic resistance on the front of the trailing car, allowing the second car to pull closer. As the second car nears the first, it pushes high-pressure air forward so less fast-moving air hits the lead car's spoiler. The result is less drag for both cars, allowing faster speeds.

bak burada ne yaziyor ondeki arac arkadaki aracin aerodinamik direncini azaltir yaklasmasini saglar arkadaki araba yaklastigi zamanda ondekinin spoilerine daha az basinc yapar diyor. dikkat edilmesi gereken sey bunlar Nascar ve sedan araclar. Fn2 hatchback yani arkadaki aracin ittigi havanin tayyarin spoilerine gelmesine imkan yok zaten videolarda tampon tampona gitmiyorlar arada 2-3 boy var yani arkadakinin ittigi hava bosta kaliyor. Ondekinin ruzgar kanalinin etkisi olmasa soruyorum formulada ayni guclerdeki iki arabada arkadaki araba ondekinin kicinda neden gezinsin ondekine avantaj sagliyorsa. Kendisine avantaj saglamiyorsa ruzgar tunelinden ciktigi zaman ondeki ile ayni hizda kalmasi gerekmez mi ? o zaman nasil gecebiliyor ondekini hadi bana bunu aciklayin.

ben ikisinin de hızı aynı şekilde hızlanır demiyorum öndekini de bi nebze olsun hızlandırıyor orda da bu şekilde yazılmış. ayrıyetten diyelim ki bu araç rüzgarla arkadan geldi geçti videoyu dikkatli izle rüzgarla geçmiş olsa yavaş bi şekilde ıkına ıkına geçer ancak dikkat edersen ortada güç farkı var çünkü fn2 nin yanından zorlanarak değilde rahat bir şekilde geçiyor. ben integranın yüksek süratlerde yürüyüşünü bilmesem savunmam bu araç uzunda çok güzel gidiyor olurda teke tek denerlerse ve ikisinde aynı anda yanyana basarlarsa o zaman daha iyi belli olur sonuç . :heyoo:

Alperen-B
19-02-2012, 23:47

:icon_tup: abimsin sen :D

kelalper
20-02-2012, 07:16
ben ikisinin de hızı aynı şekilde hızlanır demiyorum öndekini de bi nebze olsun hızlandırıyor orda da bu şekilde yazılmış. ayrıyetten diyelim ki bu araç rüzgarla arkadan geldi geçti videoyu dikkatli izle rüzgarla geçmiş olsa yavaş bi şekilde ıkına ıkına geçer ancak dikkat edersen ortada güç farkı var çünkü fn2 nin yanından zorlanarak değilde rahat bir şekilde geçiyor. ben integranın yüksek süratlerde yürüyüşünü bilmesem savunmam bu araç uzunda çok güzel gidiyor olurda teke tek denerlerse ve ikisinde aynı anda yanyana basarlarsa o zaman daha iyi belli olur sonuç . :heyoo:

arabalarin kupalari sedan olsa ve tampon tampona gitseler dedigin olurdu. integra 3 boy geriden geliyor yani ondekini itme gibi bir durum yok.ben teg gucsuz demiyorum. ama o hiza kadar aranin acilmamasinin nedeni tunelde gitmesi diyorum. yaw deneyin bir daha gorun arabalar sizin degil mi bu kadar mi zor bir daha denemek. yazilanlari yanlis anlamak icin neden bu kadar ugrasiosunuz.

KMR2-GT
20-02-2012, 10:00
arabalarin kupalari sedan olsa ve tampon tampona gitseler dedigin olurdu. integra 3 boy geriden geliyor yani ondekini itme gibi bir durum yok.ben teg gucsuz demiyorum. ama o hiza kadar aranin acilmamasinin nedeni tunelde gitmesi diyorum. yaw deneyin bir daha gorun arabalar sizin degil mi bu kadar mi zor bir daha denemek. yazilanlari yanlis anlamak icin neden bu kadar ugrasiosunuz.

aynen ole ondekının fayda gormesı ıcın tampon tampona gıtmelerı gerek.nun dısında ondekının ruzgara faydası yada zararı yok.bı ara arkadan gelen ondekını gerı ceker gıbı bı muhabbet vardı o daha komıktı :D

maşalalh mkt elıne saglık ıntegra guzel gıdıyor.:) bende typer varken gazlarken denk gelmıstık baya fark var o halınden maşallah

FiReWaLL
20-02-2012, 10:34
maşşallh Teg e

Almanci Tane-R
20-02-2012, 10:41
masallah araclara
bu fn2 istanbuldan gelen typer mi acaba

Cliosportve
20-02-2012, 10:48
integra sürekli tünelde gitmiş. Trafikten olabilir ama avantaj sağlamış. Keşke daha boş olsaydı yol. Daha fikir verici olurdu.

Kesinlikle katılıyorum :icon_tup:

chiefkadir
20-02-2012, 12:38
Tünel istanbula özgü, Ankarada Antalyada Adanada Tünel yaptın diyeni görmedim :hahaha:

mechanic
20-02-2012, 13:13
aynen ole ondekının fayda gormesı ıcın tampon tampona gıtmelerı gerek.nun dısında ondekının ruzgara faydası yada zararı yok.bı ara arkadan gelen ondekını gerı ceker gıbı bı muhabbet vardı o daha komıktı :D

maşalalh mkt elıne saglık ıntegra guzel gıdıyor.:) bende typer varken gazlarken denk gelmıstık baya fark var o halınden maşallah

hahaha sendin değil mi o öndekini yavaşlatan :D

mechanic
20-02-2012, 13:14
Tünel istanbula özgü, Ankarada Antalyada Adanada Tünel yaptın diyeni görmedim :hahaha:

abi burda tünel yapanın fotosunu kebapçılara dağıtıyoruz buna kebap vermeyin diye, bi daha yapmıyo :D

KMR2-GT
20-02-2012, 13:15
hahaha sendin değil mi o öndekini yavaşlatan :D

yok ben hep yavaşlatıldım :D:D:D

cabbarolke
20-02-2012, 23:47
burhan kardes ayıp la ne yapsaydım adana trafıgını bılmıo gıbısın kamyonların ustunden zıplama tusu yokkı ne yapalım ıcınden de gecemıoz mecbur zaten ızledıysen gırıp cıkıom eger ole bı derdım olsa gırerım tampona geleene kadar cıkmam hı yok yınede bole dusunenler ıcın bugunde sıfırdan denedık vıdeo eklendı... sıkma sen tatlı canını yanlıs olmaz bızde yanlış yapılmadıgı surece...

cabbarolke
20-02-2012, 23:51
maşallah araçlara. fn2 üstlerde egzos olmayışının dezavantajını görmüş bariz.

meth'ide sileceklere bağladınız heralde :)

ayar konusunda ne seviyedesin kanka?

ayrıca teg'in bana görede daha gideri var.

sıleceklere baglı deıl ama ruzgar saolsun gevsedı yıne vıdalr sıkınca duzelıor... adama eksoz tak dıoz dınletemıoz bıde sız deyın topluca bence polısle urasamam dıyıp duruyor...

typer46
20-02-2012, 23:58
ben typerın malzeme listesinde bişey göremedim sonuç çok normal.

MKT
21-02-2012, 00:03
biz zaten fn2 gitmiyor demedik sonuçtada bir gariplik yok. özünde 1,8 136hp makina ile 2,0 hacimli 200 hp makinayı bu denli yürütebildiğimizi görebilmek.bir maaşallah denilmesi yetiyor.k20 malzeme yok diye normal diyip integrayı ezmek hoş olmuyor.Yakında EP3 geçsek ep3 içinde gitmiyor bitik yıkık diyecek millet....

typer46
21-02-2012, 00:15
biz zaten fn2 gitmiyor demedik sonuçtada bir gariplik yok. özünde 1,8 136hp makina ile 2,0 hacimli 200 hp makinayı bu denli yürütebildiğimizi görebilmek.bir maaşallah denilmesi yetiyor.k20 malzeme yok diye normal diyip integrayı ezmek hoş olmuyor.Yakında EP3 geçsek ep3 içinde gitmiyor bitik yıkık diyecek millet....

ben arabayı bildigim için konuşuyorum merak etme sen boşunu yazmam.

Bad-Fast
21-02-2012, 00:57
maşallah araçlara ...

devilboy
21-02-2012, 09:25
yine yazmayim dedim ama dayanamadım cabbar mustafa kimsenin arabaya *** attığı yada laf söylediği yok

1. rüzgar olayı olduğu için ( sebeplerden bile olsa ) sağlıklı deneme olmadığı ki bunu sizde bizde adımız gibi biliyoruz arkadaki aracın hızlandığını

2. ls vtec ve üzerindeki parçalara bakılarak stock bi fn2yi biraz daha erken geçebilineceği düşünülerek yorumlar yapılıyor benim beklentimde o şekildeydi

burası paylaşım sitesi herkes düşüncesini belirtebilir ( kalp kırılmadığı sürece ) olaylara farklı boyutlardan bakmak gereksiz anlatabilmişimdir umarım yorum yaparken özellikle mkt daha sakin olmanı tavsiye ederim...

MKT
21-02-2012, 10:45
http://www.techturkey.com/forum/videolar/112661-project01-garaj-integra-ls-vtec-fn2-type-r-drag.html

videoyu izle bahri.herşey açık ve net:icon_tup:

devilboy
21-02-2012, 10:48
http://www.techturkey.com/forum/videolar/112661-project01-garaj-integra-ls-vtec-fn2-type-r-drag.html

videoyu izle bahri.herşey açık ve net:icon_tup:

eeeee :soru::soru::soru:

MKT
21-02-2012, 10:52
eeeee :soru::soru::soru:

eeeeeesi bahri varsa atarın altında integra var doldur getir geç bizi.ne yapsak beğenmiyosun.görende hergün lsvtec dolduruyor zanneder.konu daha fazla uzamasın son sözüm bu.atarı olan varsa gelsin *** atmakla olmuyor bu işler...... dahada yazma bişe

typer46
21-02-2012, 10:55
eeeeeesi bahri varsa atarın altında integra var doldur getir geç bizi.ne yapsak beğenmiyosun.görende hergün lsvtec dolduruyor zanneder.konu daha fazla uzamasın son sözüm bu.atarı olan varsa gelsin *** atmakla olmuyor bu işler...... dahada yazma bişe

merak ettigim için soruyorum sizce fn2 iyimi yürüyo?

MeRtCaN
21-02-2012, 10:55
Maşşalh MKT Emeklerinize sağlık
guzel yurumus araçlar kazasız belasız..

MKT
21-02-2012, 10:59
merak ettigim için soruyorum sizce fn2 iyimi yürüyo?

FN2 olması gerektiği gibi 200 hp bir araba nasıl giderse öyle gidiyor.ne çok iyi ne çok kötü.integrada üzerindeki parçalar ile bukadar devir dönerek ancak bu kadar gidiyor.unutmayın 7900 dönüyor tekrar söylüyorum.600 devir daha dönse az çok işin içindesiniz nekadar gidebileceğini düşünebilirsiniz.

KMR2-GT
21-02-2012, 11:02
nıe zengınde yurutuon arbaayı fakıre ceksen az bıraz.farkı olurdu baya

MKT
21-02-2012, 11:18
nıe zengınde yurutuon arbaayı fakıre ceksen az bıraz.farkı olurdu baya

Olacakkk oda olacakk:) hafta sonu şenlik var :hahaha:

devilboy
21-02-2012, 11:37

lan dürzü hangi yorumumda adamın arabası hakkında kötü yorum yapmışım ki beğenmiyorsun diyorsun ??? biraz yavaş geldi dedim ki sizde dediniz evet ayarları kısık daha açacaz ?? eee ozaman haklımı oluyorum haksızmı ? kemal geçmişini hatırlatırım sana insanlara böyle yukardan bakma!!!!! arabamı doldurmama gerek yok kimseye de atarım yok 1 sene oldu doğru düzgün gazlamayalı düşünmüyorumda sizin yaptığınız arabaları takip ediyorum yetiyor bana kardeş :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

typer46
21-02-2012, 11:54
FN2 olması gerektiği gibi 200 hp bir araba nasıl giderse öyle gidiyor.ne çok iyi ne çok kötü.integrada üzerindeki parçalar ile bukadar devir dönerek ancak bu kadar gidiyor.unutmayın 7900 dönüyor tekrar söylüyorum.600 devir daha dönse az çok işin içindesiniz nekadar gidebileceğini düşünebilirsiniz.

bu arada araç sahibi üyemi bide ondan bilgi alsak vites hangi devirde atıyo bi ögrensek.

MKT
21-02-2012, 11:57
bu arada araç sahibi üyemi bide ondan bilgi alsak vites hangi devirde atıyo bi ögrensek.

Araç sahibi üye değil.güzel vites atıyor kesiciye kalmıyor.haftaya FN' ye kapro taktıktan sonra onunda kadran videosunu Before/after olarak yayınlarım

KMR2-GT
21-02-2012, 12:03
headers egzos yapmadan mı takcanız kproyu la.araç sahıbı yıkılır demedı deme:D

Almanci Tane-R
21-02-2012, 12:03
arac bu sanirim
Honda Civic 2.0 Type-R 2007 Model 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 64282305 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-gunku-gibi-mat-beyaz-modifiyesiz-type-r-64282305/detay)

typer46
21-02-2012, 12:11
Araç sahibi üye değil.güzel vites atıyor kesiciye kalmıyor.haftaya FN' ye kapro taktıktan sonra onunda kadran videosunu Before/after olarak yayınlarım

inş güzel olcaktır buna eminim ama küçük bi düzeltme flashpro oluyo fn2 lere

MKT
21-02-2012, 12:13
Flashpro aldık zaten Kpro ağız alışkanlığı olmuş.

elpadre
21-02-2012, 12:14
makatt bıraz dahaa :)

typer46
21-02-2012, 12:53
Flashpro aldık zaten Kpro ağız alışkanlığı olmuş.

bu arada söylemeyi unuttum aracın eski sahibi benim.

MKT
21-02-2012, 13:09
Eski sahibiymişsin aracın.aracınızın kötü olmadığını olması gerektiği gibi yürüdüğünü biliyorsunuzdur.anlatmaya gerek yok ozaman:) sadece düz boru ve filtre var şu an araçta.sizdeyken full stocktu yanlış bilmyiorsam

typer46
21-02-2012, 14:18
Eski sahibiymişsin aracın.aracınızın kötü olmadığını olması gerektiği gibi yürüdüğünü biliyorsunuzdur.anlatmaya gerek yok ozaman:) sadece düz boru ve filtre var şu an araçta.sizdeyken full stocktu yanlış bilmyiorsam

bendeyken üzerinde malzeme vardı ve güzelde gidiyodu reşit eskilerden bi video paylaştı nasıl yürüdügünü ordan seyrede bilirsin bilgi isterseniz yardımcı olurum araba hakkında

MKT
21-02-2012, 14:25
videoların linklerini bana Pm atarsan sevinirim abi.Birde daha önceki Specleri neydi aracın neler yapmıştın?

typer46
21-02-2012, 15:04
videoların linklerini bana Pm atarsan sevinirim abi.Birde daha önceki Specleri neydi aracın neler yapmıştın?

bana numaranı pm atarsan ararım seni gerekli bilgileri veririm.

Burhan Type R
21-02-2012, 17:05
adamlar bir denedi ortalık yıkıldı bir kavga etmediğiniz kaldı mkt:)bidaha denemeyin kardaş sizya:)

Bi1ReD
21-02-2012, 18:39

+106 Maşallah araçlara

Alperen-B
21-02-2012, 22:21
bana numaranı pm atarsan ararım seni gerekli bilgileri veririm.

sen adanaya ne zaman geliosun abi ? maraşlıydın sanırım seninle yazdın uzun bi konuşmuştuk gelecem diodun gelmedin sanırım :)

typer46
21-02-2012, 23:05
sen adanaya ne zaman geliosun abi ? maraşlıydın sanırım seninle yazdın uzun bi konuşmuştuk gelecem diodun gelmedin sanırım :)

aynen maraşlıyım ama ben daha yeni geldim maraştan inş yaza güzel projelerle dönmeyi düşünüyorum.

zafa38
23-02-2012, 12:12
aynen maraşlıyım ama ben daha yeni geldim maraştan inş yaza güzel projelerle dönmeyi düşünüyorum.

Alpaslan abi yap artık bişiler seni sahalarda görmeyi istiyoruz :)
FN2 ye gelince Alpaslan abideyken ciddi yürüyen bi araçtı içi felan çok hoştu :)
Maşallah araçlara :)