Orijinalini görmek için tıklayınız : VTC Type-R - BA s2000 - YGZ Type-R - UE 106 Gti
canozcan
19-02-2012, 14:07
Güzel gece için herkese teşekkürler. Amacımız VTC nin bu spec lerde giderini görebilmekti nitekimde gördük bizi memnun etti diyebiliriz. Zaten Kprosuz kalan ender Typer lardan biri oldu :) Kısmetse yaza kadar Kaanla konuştuk kapak mapak kpro girecez :) YGZ yi gördükten sonra insanın bunları yapmaması mümkün değil gerçekten muhteşem yürüyor YGZ tekrar tebrikler ;) Diğer araçlarada deneme için teşekkürler kameranın alabildiklerini koyuyorum. Araç specleride bildiğim kadarıyla aşağıdaki gibi yanlışsa düzeltirsiniz arkadaşlar.
Kamera aracı VTC 40
VTC Type-R : Headers , Cai , Egzos
YGZ Type-R : Headers , Cai , Egzos , K-pro Beyin , RBC Emme , Kapak Polish , İnce Conta
BA s2000 : Headers , Cai , Egzos
UE 106 gti : Piston , pt52 Egzantrik , 13/59 kısa , EcuFast Yazılım , Egzos , Cai , Kapak Polish
zrZNEDoqiEU
birkan01
19-02-2012, 14:12
maşallah tüm araçlara yasin abinin arabası yine göstermiş kendini:)
yunus3441
19-02-2012, 14:12
hey maşallah diyelimm.
canozcan
19-02-2012, 14:13
kamera vtrc 40 tamı?
evet vtc 40
araçlara maşallah, maşallah'ta o YGZ'ye nolmuş öyle :D tövbe bismillah çok fena bişey olmuş :D:D
not: kaan abi ygz senin arabdan hızlı mı ne diyosun?
maşallah bütün araçalara :) BA S2000 le YGZ ye ayrı maşşallah çok güzel yürümüşler :)
ondertopcu
19-02-2012, 14:15
maşallah güzel denemeler olmuş
evet vtc 40
samsunda dyno ya cıktıgın gun cekılmıs bıkac fotosu var bende vtec 40 ın :) maşallah guzel gıdıyor.
41 kere maşallah araçların hepsine çok keyifli denemeler yapmışsınız
Deneyen bütün araçlara maşallah.
mechanic
19-02-2012, 14:18
maşallah kazasız belasız..
gerçekten cameraya çeken typer de speclerıne gore cok ıyı gıdıyor dıger kırmızı typer de o yazılanların hakkını vermiş tebrik ederim :icon_tup:
BthnKrkt
19-02-2012, 14:24
cvk rs, ev rc ile de denenebilseymiş keşke
maşallah araçlara, YGZ çılgın olmuş :)
ayrıca vtc40 da ince conta vardı söküldü mü acaba ?
Maşallah araçlara.
Specler yazılmış acaba araçlarda sökülme varmıydı?VTC nın sökük olduğunu duydum da YGZ de sökükmüydü acaba?
bütün araçlar söküktü akşam:D:D
Bütün araçlara maşallah.başkalarında video varsa koyarsalar guzel olur.çeşit olsun :D
Benim aracım sökük felan değildi.zaten sokucek birşey yok arabada. aksıne tesısatım bıle duruyodu :)
araçlara maşallah, yasine ayrı maşallah
birkan01
19-02-2012, 14:42
Bütün araçlara maşallah.başkalarında video varsa koyarsalar guzel olur.çeşit olsun :D
Benim aracım sökük felan değildi.zaten sokucek birşey yok arabada. aksıne tesısatım bıle duruyodu :)
tmm zübeyir abi reklam yapma tesisat fln:P:D
BA ve YGZ sökük değildi
106 yı bilmiyorum
VTC ise arka koltuk ve ön yolcu koltuğu söküktü.
Araçlara maşallah kazasız belasız
aracına maşallah güzel yürüyor,viteslerinde çok iyi.işlemlerden sonra daha da güzel olacaktır kazasız belasız
BthnKrkt
19-02-2012, 14:44
EV Rc o gece gelemedi fren balatalarında bi sorun olmuş sanırım
CVK rs le denendi genelde kamera çektiler 2 ye 2 olarak onlarda videosunu koyar konuya
cvk ile 2 ye 2 de ne oldu
maşallah araclara YGZ ve BA adaletini yapmıs
vdeolar geliyo birazdan yolda:)
tmm zübeyir abi reklam yapma tesisat fln:P:D
hahaha. ne devamsız adamsın yawwww :DD:D uhahuahauhua
cecoyada ayrıca teşekkürlerimi iletirim :D
Otobandan dönmeyelim polis durdurur diye e5 e sokup bizi polise denk getiren adam :D
İşin ilgincide otobandan dönenler rahat rahat dönmüş polissiz :D biz 5 tane akıllı :D
Valla otobana ılk ben gırdım arkamdan daldı millet. keşke gelseydınız bu sogukta cevırme felan hıc kımse ugraşmaz çünkü :D
birkan01
19-02-2012, 14:53
hahaha. ne devamsız adamsın yawwww :DD:D uhahuahauhua
ahahahahahhaa:d seviliyorsun:d
PPR engineering
19-02-2012, 14:55
araçlara maşallah, maşallah'ta o YGZ'ye nolmuş öyle :D tövbe bismillah çok fena bişey olmuş :D:D
not: kaan abi ygz senin arabdan hızlı mı ne diyosun?
valla bilmiyorum ama iyi gidiyo ygz burdan ne desek yanlış olur ama ben söktüm artık ama öle alıp başımı gidemem zaten ygz yi biliyosun benim araba gibi specleri her şey otobanda belli oluyo ama ygz cok hızlı gercekten..yasin birde yormuyo arabayı vites atışlar olsun soft kullanıyo arabayı..
vtc gitmesi gerektiği gibi gidiyo vtc ygz ile kesinlikle aynı pencereden bakılmamalı typer diye vtc elinize sağlık güzel olmuş okan..bence speclerine göre hızlı bir araç.
uRuç_106
19-02-2012, 15:21
ufak tefek aksilikler dışında güzel ve hareketli bi geceydi tüm araçlara maşallah :D
ufak tefek aksilikler dışında güzel ve hareketli bi geceydi tüm araçlara maşallah :D
sende viteslere iyice alıştın hee :D:D
bu arada benim specler rbc yok skunk 2 emme var değiştir okan:) maaşşallah zevkli gecdi, kgs bitmiş plakaları bantlayıp ogs den gecdim mecbur e 5 den döndüm :( vtc 40 speclere göre iyi maaşşallah, zübeyir lede opetten sonra güzel temiz sıktık 260 ı gördüm . eline sağlık zübi;) okan hep içimde var sorucam olum vtc 40 sen mi aldın lan delikanlı ol:)
edit video gelecek birazdan....
valla bilmiyorum ama iyi gidiyo ygz burdan ne desek yanlış olur ama ben söktüm artık ama öle alıp başımı gidemem zaten ygz yi biliyosun benim araba gibi specleri her şey otobanda belli oluyo ama ygz cok hızlı gercekten..yasin birde yormuyo arabayı vites atışlar olsun soft kullanıyo arabayı..
vtc gitmesi gerektiği gibi gidiyo vtc ygz ile kesinlikle aynı pencereden bakılmamalı typer diye vtc elinize sağlık güzel olmuş okan..bence speclerine göre hızlı bir araç.
ulan kaan seni hard diye ısırasım geldi:):):):)
Link olarak koyunda seyredelim bizde :)
Yasin iyimiydi aksam konser ahaha
uRuç_106
19-02-2012, 15:59
sende viteslere iyice alıştın hee :D:D
seninde yan koltuğunda sinirli bağırıp çağran biri olsaydı sende alışırdın AHM :D
Link olarak koyunda seyredelim bizde :)
Yasin iyimiydi aksam konser ahaha
urfalıyız hacı iyiydi kafada bi milyondu galiba ulan ne gülüm sana yaa. ben diyorum nerdesin herif diyokii antepteyim fasılda ehueheuehuehu
hacı fasıl arasında bişiler duydum sanki ehuehue haftaya hepinize saplicam mı dedin hayal mi gördüm ehuehueehu
sonra tüm ataşehire selamlar dedin
Maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş.
YGZ harbiden çok iyi yaa,maşallah tüm araçlara CVK denemelerini bekliyoruz
mami_makinen
19-02-2012, 16:29
Link link link .. ::))))
GökhanAk
19-02-2012, 16:34
tüm araçlara maşallah.. YGZ uçuyor yaa :D
urfalıyız hacı iyiydi kafada bi milyondu galiba ulan ne gülüm sana yaa. ben diyorum nerdesin herif diyokii antepteyim fasılda ehueheuehuehu
hacı fasıl arasında bişiler duydum sanki ehuehue haftaya hepinize saplicam mı dedin hayal mi gördüm ehuehueehu
sonra tüm ataşehire selamlar dedin
Aahahahahhahaha hatirlamiyorumki :)
Serhat Y.
19-02-2012, 16:42
ygz yi bian görür gibi oluyorum soldansoldan uzuyor;) pek kadraja girememiş:D maşallah diyelim Yasin:icon_tup:
maşallah araclara güzel denemeler olmuş emegi gecen herkesin eline saglık:icon_tup:
Selcuk_RoL
19-02-2012, 16:54
Link yokmu kankalar?
VTC Type-R - BA s2000 - YGZ Type-R - UE 106 Gti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zrZNEDoqiEU&feature=player_embedded) buyrun :)
mami_makinen
19-02-2012, 17:00
tum araclara masallah..ygz ye dıyecek bısey yok cıldırmıs masallah :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
19-02-2012, 17:08
araçlara maşallah maşallah :):)
ygz gercekten cok basarlı çok güzel yürüyo maşallah yasin
vtc 40 speclerine cok güzel yürüyo okan kusura bakma senle denicekyik ama bilyosun bnm durumları inş başka bi sefer kanka:):)
ue 106 gti maşalah güzel ve zevkli denemeler oldu maşallah tüm aracalara....
maşallah araçlara ygz baya hızlı :)
aynen kaan zaten ygz nin vtc ile bir tutulması için denemedik ki mümkün değil arada ciddi spec farklılıkları var biz ilersi için aracın ne kadar ilerleyebileceğini görebilmek için denedik şun ztn vtc nin speclerinde yani stock a yakın typer nerdeyse kalmadı çünkü ciddi güç alındığı ortada ygz den belli kapak ve kpro özellikle dünyasını değiştiriyor.. ygz nin eski speclerinde denesek çok daha zevkli ve çekişmeli olurdu böle bişi anlamadık :D adam şeyine takmadı bizi verdi sopayı :D özcana söliyim değiştirsin specleri başka konudan bakmış sanırım hangisi daha iyi bilmiom gerçi :D Bu arada vtc 40 özcanın abi benim değil seviyo aracını satmayada niyeti yok :D
şu jantların rengine de bi el atın derim:)
percussionali
19-02-2012, 17:22
öyle video konulmaz canım sabit video böyle çekilir konulur videoları koydum
izleyin
http://www.techturkey.com/forum/videolar/112497-cvk-rs-ue-106-vtc-typer-ygz-typer-ba-s200-sc-vti.html
ygz yi bian görür gibi oluyorum soldansoldan uzuyor;) pek kadraja girememiş:D maşallah diyelim Yasin:icon_tup:
eyvallah serhatcım;) sağolasın
tum araclara masallah..ygz ye dıyecek bısey yok cıldırmıs masallah :D
sağolasın abi göremedim seni
VTC hep onde basmis videolarda goruldugu gibi herkezin eline ayagina saglik
masallah araclara güzel bi gece olmuş ygz güzel olmus allah kaza bela vermesin
ygz.wmv - YouTube (http://youtu.be/KfuPKKsVRhM)
ygz.wmv - YouTube (http://youtu.be/KfuPKKsVRhM)
bi kesitte benden gelsin...
maşallah araclara ...diğerlerinin vites gecişlerini göremediğimden veya duyamadıgımdan yorum yapamıorum ama vtc plaka tayyarın vites gecişleri net olmuş...ygz de baya hızlı maşallah...keşke izlediğimiz roll videoları hep böle net ve belirgin olsa...
Burhan Type R
19-02-2012, 19:08
Allah nazarlardan saklasın.ygz tam gaz zaten:)
vtecburac
19-02-2012, 19:19
ygz güzl gidiyor maşallah
videonun sonlarında son denemede VTC s2000 nın uzerıne kırmış gibi sanki, gayri ihtiyarı bi şerit değiştirmiş, dikkat etmek lazım tüm araçlara maşallah...
Okan çağırdıda gelemedim dün akşam başka sefere kısmetse.
Uzun uzun denemişsiniz keyifli olmuş.Maşallah.
ygz ye maşallah ayrı takılmıs:) specler boleyken farklı yurur dıye yırtınıodum kadran vıdeosuna dyno cıktısına benzemez dıordum buda kanıtı :)
Araçlara maşallah
Kazasız belasız :)
maşallah araçlara..
VTC 40 daki conta neden söküldü ?
mami_makinen
19-02-2012, 22:58
sağolasın abi göremedim seni
arabam yavas ondandır :D
masallah deneyen araclara guzel denemeler oldu kazasız belasız
o değil abi sanayide göremedim ehueheuehu:)
:hahaha::hahaha::hahaha:
mami_makinen
19-02-2012, 23:21
o değil abi sanayide göremedim ehueheuehu:)
normaldir arabam cok dumanlı ben bıle bazen kendımı goremıyorum :D
Çok güzel denemeler olmuş Allah kaza bela vermesin.
2. kamera açısı çok güzeldi tam net olsaydı görüntüler bütün denemelerde daha iyi olurdu.
YGZ'ye ayrı MaşAllah çok güzel, diğer arabalardan bağımsız gazlıyor gibi.
Tekrar bütün araçlara MaşAllah..
_muhaRRem
19-02-2012, 23:31
normaldir arabam cok dumanlı ben bıle bazen kendımı goremıyorum :D
abii sis farsız bidaha gelmem arkanızdan :D
aynen ya bı anda onumuzde butun ısıklar kapanıyo gıbı:D
bütün araçlara maşallah vtc40 emniyet kemeri boşta parlıyo video boyunca
Maaşallah tüm araçlara...
kazasız surusler herkese
yasın kargasa oldu orda beraber cıksaydık izlerdik bizde bir dahakıne kısmetse
zubi yasıne kardesıme MASALLAH
Selcuk_RoL
20-02-2012, 00:35
yasin maşşallah ygz mermi olmuş kazasız belasız
GokhanErol
20-02-2012, 00:49
bütün araçlara maşAllah...çok güzel denemeler olmuş Allah kaza bela vermesin...
BA s2k headers iyi gelmiş ses bi değişik... :D
YGZ ctr de ayrıca tebrikler başarılı baya...:)
canozcan
20-02-2012, 00:50
benim speclerimde bi typer var mı denesek nasıl olur acaba. şimdiye kadar 2 3 tane denedim isimlerini vermicem yanlış olmasın ama hepsi geride kalmıştı. acaba bu speclerde geçebilcek bi typer var mıdır vtc40 i merak ediyorum
VTec_king
20-02-2012, 01:17
maşallah hepinize beyler,
ilk kez biriyle denedim zübeyir sağol denediğin için
debriyaj şart olduğunu tekrar gördüm :)
maşallah hepinize beyler,
ilk kez biriyle denedim zübeyir sağol denediğin için
debriyaj şart olduğunu tekrar gördüm :)
kalp atacak:D:D:D
B.Battal
20-02-2012, 02:37
Maşallah hepsine YGZ baska :)
Araçlara maşallah
YGZ Type-R : Headers , Cai , Egzos , K-pro Beyin , RBC Emme , Kapak Polish , İnce Conta
Spec'lerin farkı video'da.
FiReWaLL
20-02-2012, 08:28
tem de gop çıkışına gelmeden sağa yanaşmış bekliyodu herkez , yanlarından pek bi süratli geçtik ama sizdiniz zannedersem maşşallah :)
FiReWaLL
20-02-2012, 08:36
evet iyi dikkat etmişsin :D 2 integra yanyana gazlıodunuz baya çekişmeli gidiosunuz gibi göründü bize :D
aynen ;)
tam 3 den 4 e atıyodum yanlış hatırlamıyosam , anlık olarak gördüm sizi emniyet şeridinde , dedim bu gece uzun olacak belli :icon_tup:
Cliosportve
20-02-2012, 09:44
Burda UE 106 yı ufak ufak geçtiğiniz gözüküyor
Diğer konuda ise UE 106 nın geçtiği gözüküyor
Nasıl iş anlamadım
Ek.Civic_Spoon
20-02-2012, 09:46
maşallah araçlara ygz gerçekten başarılı olmuş ,
özcan vtc typer a ayrıca maşallah bu speclere göre gerçekten fazla yürümüş ;)
Cliosportve
20-02-2012, 09:53
Diğer konuda Özcan açıklama yaptı selçuk ordaki bütün videolarda UE tek kişi VTC 2 kişi deniyor ve Özcan kullanıyor dikkat edersen ordaki son videoda bariz geç oturuyor gaza hep o biraz soft kullanıyor biraz geride kalmış o yüzden içerde az bağırmadım özcana :) ama nedense benim kullandığım zaman teke tek dışardan hiç kimse çekmemiş teke tekte sonuç bu şekilde ;)
ikiye tek olduğunu bilmiyordum
Diğer konuda geç oturduğu bariz belli
Zaten yok iki kişiydik
Yok Söküktük
Yok tek kişiydik
Muhabetleri iyice karışmış durumda
En kafası rahat Yasin olmuş :D
Bariz ayıra ayıra gitmiş
Geçildiği yan yana yürüdüğü videolar yok :D
Cliosportve
20-02-2012, 10:06
Hahahaahh :D
Bu arada Özcanın BAİ(Barzo air intake) iş yaptı mı yapmadı mı halan şüphede :D
Araçlara maşallah
beyler su speclerimi yazarken spoon conta ve skunk2 emme diyin allah aşkına rbc yok bende he rbc si olan takas isterse bendede o zaman rbc olur, rahat rahat rbc yazabilirsiniz. her konuda bi rbc rbc tuturulmuş gidiyor:):):)
bu arada birgün vtc ye de kapro:):) alırsınız kapağı kaana emanet edersiniz benden farkınız kalmaz bi kpro ile kapağa bakar cok bişi değil yani;)
Cliosportve
20-02-2012, 10:37
vtc nin en büyük devavantajı s2k gibi ne bilim kpro yada beyinli typer gibi 9000 dönememesi bu yüzden içerde vites atmaktan arabayı yürütemedim ha bire vites istio :) clio Rs gibi değil meret :)
özellikle YGZ ile denerken seslere dikkat edilirse benden 3-4 saniye sonra vites atıo YGZ, ben 5 e atarken o daha yeni 4 e geçmiş oluyo :D
mugen beyin kaçta bitiyor devir olarak ?
Olm stock power gücünü yok mu ediceksin
OEM beyinle bence başarabilirsin:D
Bütün araçalara maşallah emegi geçenlerin,de eline saglık :)
vtc nin en büyük devavantajı s2k gibi ne bilim kpro yada beyinli typer gibi 9000 dönememesi bu yüzden içerde vites atmaktan arabayı yürütemedim ha bire vites istio :) clio Rs gibi değil meret :)
özellikle YGZ ile denerken seslere dikkat edilirse benden 3-4 saniye sonra vites atıo YGZ, ben 5 e atarken o daha yeni 4 e geçmiş oluyo :D
mugen beyin kaçta bitiyor devir olarak ?
ben 9000 değil 8800 dönüyorum
mugen beğin hakkındaki bilgiyi kaan verir.
Ö.öztüRk
20-02-2012, 13:04
Yasin abi kocaman maşallah araca kamerada bi an görünüyor sonra yok harika olmuş aracın emeğine sağlık.
VTC speclerine göre çok iyi bütün araçlara maşallah
mugende 8800 de keser.oem egzantrıkler zaten 8600den sonra güç üretmıyor aslında.devırı daha yukarda yakalamak ıcın 9000 donderıyorlar
kazasız surusler herkese
yasın kargasa oldu orda beraber cıksaydık izlerdik bizde bir dahakıne kısmetse
zubi yasıne kardesıme MASALLAH
siz erkenden cıktınız misafir bekliyoduk bırakamadım:)
birdahakine kısmet:)
maşallah tüm araçlara Yasin YGZ ye ayrıca tebrikler valla olmuş bitmiş o tamam.
Çok güzel denemeler olmuş Allah kaza bela vermesin.
2. kamera açısı çok güzeldi tam net olsaydı görüntüler bütün denemelerde daha iyi olurdu.
YGZ'ye ayrı MaşAllah çok güzel, diğer arabalardan bağımsız gazlıyor gibi.
Tekrar bütün araçlara MaşAllah..
iyi dileklerin için sağolasın birgün telefonunu bekliyorum göki detaylı dış için;)
zorlamış gibide olmiym da:(
iyi dileklerin için sağolasın birgün telefonunu bekliyorum göki detaylı dış için;)
zorlamış gibide olmiym da:(
bu hafta sonu değilde ondan sonraki hafta sonu havalar iyi olursa yapalım yasin.. np :)
bu hafta sonu değilde ondan sonraki hafta sonu havalar iyi olursa yapalım yasin.. np :)
okkey o zaman haberlerşiriz.
göki sonradan aklıma geldi kamera açısını öne doğru çevirmek farkı görmek açısından opete girince değiştirdim açısını ama saolsun ceco bizi e5 ten döndürünce :D opetten sonra şekerpınara kadar sadece 1 çekim yapabildik 3 lü bastık s2k vtc ygz sonra onlar otobandan döndü biz e5 e bağlandık
bende e5 ten gitmek zorunda kaldım.
kgs bitmişti yanımda duran bi arabaya kgs niz var mı dedim yok dedi, bantınız var mı dedim var dedi:):):)
bende plakalıkları bantladm gecdim e 5 den devam ettim,
Bayrampaşalı
20-02-2012, 13:55
ygz fenalarda gene masallah :) ceco başkan seni beklıyorum araba bitsin yanındayım :D
canozcan
20-02-2012, 14:31
Burda UE 106 yı ufak ufak geçtiğiniz gözüküyor
Diğer konuda ise UE 106 nın geçtiği gözüküyor
Nasıl iş anlamadım
arkadaşlar diğer konuda ue geçiyo anlamadım demeyin, o konudaki videolarda vtc40 iki kişi ue tek kişi ve bu konuda okan diğer konuda ben kullanıyorum aracı. ben vites pek alışkın değilim sakin vites atışlarım vardır :) diğer konuda ue ile denememize final raund yazmışlar birde anlamsız yani.
canozcan
20-02-2012, 14:36
Araçlara maşallah
K-pro Beyin , RBC Emme , Kapak Polish , İnce Conta = kaç bin tl :)
valla bizi ceco başka bi e5 e soktu heralde dağ başından döndük o dağ başında bile gittik polise tosladık 5 tane modlu araba :D adam egzantrikli egzoslu patırdayan arabayla polise adres soruyo ya varmı böle bişi :D
:hahaha:
ben :abi E5 nasıl çıkarız ???
polis : şöyle sağa çekın bakıyım siz.
ben : :eek: hehh tarra yedik ali :D
AHM : ceco harran ovasında sıcacak yer bulmadın mı :D
k-pro beyin , rbc emme , kapak polish , ince conta = kaç bin tl :)
2-500 beyın
750 skunk2 emme rbc de hemen hemen aynıdır...
Polisi kaanla konuş fiyatını
500-600 de spoon conta dır tahmini fiyatlar...
ben :abi e5 nasıl çıkarız ???
Polis : şöyle sağa çekın bakıyım siz.
ben : :eek: Hehh tarra yedik ali :d
ahm : Ceco harran ovasında sıcacak yer bulmadın mı :d
sonra telefon calar ceconun yasin arar
yasin: Ceco olum nerdesiniz
ceco : E-5 de takıldık ( ordan ekip sesleri )
yasin: Bi durum mu var
ceco: Yasinim ben seni ararım daha sonra dıt dıııt dıt dıııt :)=:):)
ben :abi E5 nasıl çıkarız ???
polis : şöyle sağa çekın bakıyım siz.
ben : :eek: hehh tarra yedik ali :D
AHM : ceco harran ovasında sıcacak yer bulmadın mı :D
ve ruhsatlar evde abi unutmayalım :D:D:D
bu konuda 106 geçiliyor, diğer konuda 106 geçiyor, nasıl iş anlamadım gitti. maşallah bence vtc typer güzel gitmiş bu speclerde iyi bence..
106 da gayet başaralı maşallah..
ygz gitmesi gerektiği gibi gitmiş, malzemelerin vereceği gücü vermiş..
s2000'e laf yok :D maşallah
bütün araçlara maşallah...
bu konuda 106 geçiliyor, diğer konuda 106 geçiyor, nasıl iş anlamadım gitti. maşallah bence vtc typer güzel gitmiş bu speclerde iyi bence..
106 da gayet başaralı maşallah..
ygz gitmesi gerektiği gibi gitmiş, malzemelerin vereceği gücü vermiş..
s2000'e laf yok :D maşallah
bütün araçlara maşallah...
Herşey malzeme takılmasıyla bitseydi her parça takan jet olurdu ... ;) Bu setuplarda ayar çok önemli ... iyi dileğin için teşekkür ..
canozcan
20-02-2012, 23:54
filtre eksoz headerslı bi typerı olan ve denemek isteyen birisi varsa bana ulaşsın eşit speclerde vtc 40 ı görmek istiyorum ;) yazın kpro ve kapak polishe geçicem çünkü :)
aynı geceninn 3tane konusu var hepsi farklı farklı:D konu kiminse onun aracı geçiyor:D
herkes alsaydı yanına 1er kişi hepsi sökük yada hepsi takık eşit şartlarda denemeler olaydı hem böle sen geçtn ben geçtm kavgası olmazdı bizde düzgün bişiler izlerdik:D
maşalllah araçlara ygz ıyıymıs :)
uRuç_106
21-02-2012, 10:43
sen geçtin ben geçtim kavgası yokki kimsede videolara kimseninde itirazı yok zaten
teke tek eşit olunca VTC typer UE 106 yı geçiyor videolarda belli zaten
VTC 2 kişi UE 106 tek kişi iken olan denemelerdede UE 106 önde oluyor buda diğer konudaki videolarda belli zaten
kimsenin birşeye itirazı yok yani :)
aynen öle kimsenin bi kavgası yok, videolar ortada sıkıntı yok. teke tek de VTC TYPER UE 106 nin önünde VTC TYPER 2 kişiyken ve şöförü değişikken UE 106 önde ;)
maşşallah bütün araçlara güzel denemeler
Araçlarin hepsine masallah..ygz'ye ayri masallah.boyle bir gecede bende yer almak isterdim.bidahakine haber verilirse gelirim bende.bizde makinamizi gosterelim canim :)
Ek.Civic_Spoon
21-02-2012, 14:21
diğer konuda tilki bayıltması yapmışlar .. :D
Çok keyifli bir video. Elinize sağlık.
sonra telefon calar ceconun yasin arar
yasin: Ceco olum nerdesiniz
ceco : E-5 de takıldık ( ordan ekip sesleri )
yasin: Bi durum mu var
ceco: Yasinim ben seni ararım daha sonra dıt dıııt dıt dıııt :)=:):)
:) ya yasınım tam o arada pols '' tabı otobanda yarışın e5 ten kaçın dimi '' diyodu :) yok abı ya 100bg araclar ne yarısı bostancıya gezmeye gıdıcektık kaybolduk dedım. ya tamam sizi anladım da bu transit ne geziyo sızınle dedi :D
ve ruhsatlar evde abi unutmayalım :D:D:D
aman abicim aman ruhsatları yanımıza flan almayalım gerek yok ya , ulan ne adamız be ruhsat agırlık yapar dıye yanımıza almıyoruz :hahaha:
orhan_guney
21-02-2012, 23:18
maşallah güzel araçlar özelikle ygz
ruhsat olayından bi kıllandı ztn herif :D
bide UE 106 nın rolantisinden :D bu ne lan dio araba kafayı yemiş:D
ya bu urucu ne yapcaz bılmıyorum ya, adam dıbıne kadar gelmıs arac hala calısıyo ulan bı stop et be uruc aracın rolantisi papiçilo şarkısı gibi papii papppiii :D
uRuç_106
22-02-2012, 00:55
benim speclerimde bi typer var mı denesek nasıl olur acaba. şimdiye kadar 2 3 tane denedim isimlerini vermicem yanlış olmasın ama hepsi geride kalmıştı. acaba bu speclerde geçebilcek bi typer var mıdır vtc40 i merak ediyorum
hani istanbuldaki pt 52 li 106 lara ne oldu arkadaşlar yaa :) UE 106 nın Speclerinde UE 106 yı geçebilecek bi 106 varmıdır istanbulda merak ediyorum...Varsada en kısa zamanda deneyip sonucu görmek isterim.
Selcuk_RoL
22-02-2012, 01:09
hani istanbuldaki pt 52 li 106 lara ne oldu arkadaşlar yaa :) UE 106 nın Speclerinde UE 106 yı geçebilecek bi 106 varmıdır istanbulda merak ediyorum...Varsada en kısa zamanda deneyip sonucu görmek isterim.
az sabret :icon_tup:
az sabret :icon_tup:
vaheyyy bomba bişiler geliyo sanki selçuk;)
PPR engineering
22-02-2012, 12:37
Seni bekliyorum yasincim sen gelde :D:D hahah
Seni bekliyorum yasincim sen gelde :D:D hahah
ben her zaman seninleyim yavrum kaan hayırdır ya sendemi bana mı kaldırdın:) puahahah
İBRAHİM_MEY_GTİ
22-02-2012, 13:58
Araçlarin hepsine masallah..ygz'ye ayri masallah.boyle bir gecede bende yer almak isterdim.bidahakine haber verilirse gelirim bende.bizde makinamizi gosterelim canim :)
arac nedir sizin?
arac nedir sizin?
Bizde ep3 var
Bizde ep3 var
crm performans suat abının hazırladıgı STP sanırım sizin aracınız. ygz ile keyıflı bı deneme olacagını düşünüyorum.
crm performans suat abının hazırladıgı STP sanırım sizin aracınız. ygz ile keyıflı bı deneme olacagını düşünüyorum.
evet stp benm,suat abi yağını bujisini filtresini değiştirdi :)
Selcuk_RoL
22-02-2012, 18:53
yok be kanka kurufasülye pilav hesabı yapıyoruz işte 52 li bişeyler
suat abi ve mami abim başladı mevzuata:icon_tup:
bLackModeL
22-02-2012, 18:57
vayy kı vayy maşşallah araclara yavv acayıp keyıf aldım ızlerkenn emegınıze saglıkk
canozcan
22-02-2012, 21:43
telini özel mesajla yollarsan ben ararım sizi geldiğimde. ama duyduğuma göre kapaktan sonra kproya geçmişiniz hayırlısı olsun. bende kpro ve kapak işi olmadığı için pek bir iddaam yok deneme maksatlı olur yine...
mami_makinen
22-02-2012, 22:28
Canozcan oZelden mesaj atmissin ama ben sana buradan yazicam .. Hani yiyenim falan filan yaziyosunya benim senin yasinda yiyenim var ama sen beni tam anlayamadin galiba aldigim o typer benim eski aracim hatta bi sure kiraya verdim kaZada yapti benden kazali fotograf istemissin her isim bittide senin icin arsivimi karistircam akilli ol yazina dikkat et ne kadar yiyen kuzen varsa baslatma ..
maşallah bütün araçlara çok keyifli olmş.. gerçekten video çekim başarılı.. :D YGZ fazla göremesekte :D :D
mami_makinen
22-02-2012, 22:34
senın benle samımıyetın nede bu sekıl yazıyosun kımsın ...necısın anlamadım hayırdır benı baskasıylşamı karıstırdın heeeee..
mami_makinen
22-02-2012, 22:37
ne kadar dayı yegen varsa a sokım onun ....aksam aksam sabrımı tasırma kımsın lan sen ..burası babanın cıftlıgı lan ıstedıgıne mesaj atıyosun telefon numarası ıstıyosun varsa bı derdın varsa soyle ben cozerım sen rahat ol ...
Bizde ep3 var
stp typerı severiz güzel ep3 lerden biri, senin aracda neler var_? en son selçuktaki gibi değil heralde...
Canozcan oZelden mesaj atmissin ama ben sana buradan yazicam .. Hani yiyenim falan filan yaziyosunya benim senin yasinda yiyenim var ama sen beni tam anlayamadin galiba aldigim o typer benim eski aracim hatta bi sure kiraya verdim kaZada yapti benden kazali fotograf istemissin her isim bittide senin icin arsivimi karistircam akilli ol yazina dikkat et ne kadar yiyen kuzen varsa baslatma ..
abi hayırdır ya neden bu kadar sinirlendin tanımıyodur seni yeterince yasını bizimle yasıtsın filan sanmıştır,
uslübü yanlışmış gercekten:(
mami_makinen
22-02-2012, 23:01
abi hayırdır ya neden bu kadar sinirlendin tanımıyodur seni yeterince yasını bizimle yasıtsın filan sanmıştır,
uslübü yanlışmış gercekten:(
ya yasınım mıllet kendıne ıs arıyor ama sıgortalı ıs arıyor ama az kaldı ...bı dahakı bulusmada ıs bulucam arkadaslara ...
mamı abı haklı 1 yaparsın 2 yaparsın 3 de bırı patlar ıclı dıslı herkez herseyden once bırbırıne nasıl hıtap etmesını bılmelı
ya yasınım mıllet kendıne ıs arıyor ama sıgortalı ıs arıyor ama az kaldı ...bı dahakı bulusmada ıs bulucam arkadaslara ...
abim sakin ol,boşver ne gerek var
mami_makinen
22-02-2012, 23:09
kımse bısey demesın mamı abı haklı 1 yaparsın 2 yaparsın 3 de bırı patlar ıclı dıslı herkez herseyden once bırbırıne nasıl hıtap etmesını bılmelı
ya adamla tanısıklıgım yok muhabbetım yok tanımam etmem ...burasını cıftlık sanıyolar galıba ama bu ıs boyle olmaz ınsallah bı gun tanısırız ....
yok be kanka kurufasülye pilav hesabı yapıyoruz işte 52 li bişeyler
suat abi ve mami abim başladı mevzuata:icon_tup:
büyük bir heyecanla bekliyoruz :)
mami_makinen
22-02-2012, 23:12
ya bıde bana telefonunu ver dıyo ulan benım 50 tane hasmım var sen kımsın ben sana telefon numarası verıcem benı sen dunkı talebemı zannettın ..
mami_makinen
22-02-2012, 23:16
kim kime ne dedi bi anlatsanıza şu olayı ya açıklığa kavuşacağına daha çok körüne batırıonuz amacınız ne ?
okan arkadasın vtc typerı sordu bende daha once bende oldugunu hatta kaza yaptıgımı soyledım oda benden fotograf ıstedı bende arabayı topkapıda omer ustanın yaptıgını soyledım ...ısterse gıtsın adamın elıonde fotografları vardır gıder bakar benım sorunum degıl ama onun ıcın burdan kalkıpta ustaya gıdıp fotıgraf alalmam ...soruna gelecek olursak bu arkadas benım telefon numaramı ıstedı bende vermedım sonucta benımde hasmım var cogu arkadasım bılır buda benım ozel hayatım ..sonrada bana ozelden mesaj atmıs yıyenım tel numarası ıstedık dıye mevzu bu anladınmı ...
mami_makinen
22-02-2012, 23:22
herkes uslubunu bılecek ...bak arkadas bamlandı ne oldu kım yıyen oldu sımdı ...kımse burda at kosturmaya calısmasın buranında kendıne ozel yasakları var herkes kendını bılırse bamlanmazda cezada almaz boyle cırak ta olmaz
mami_makinen
22-02-2012, 23:31
özcan ters bi insan değildir yiyenim kelimesinide senin anladığın tarzda kullandığını sanmıyorum her şivede farklılık var o biraz rize biraz samsun biraz trakya karışık konuşur bizim burda kızan dediğimiz gibi o şekilde kullanmıştır yoksa kimseyle ters düşecek bir insan değil küçük biride değil 30 yaşına gelmiş bi insan sonuçta hemen hemen sana yakın o gece az çok tanıyan tanıdı zaten keşke konuşup tanışsaymışsınız bu tip soruları yüzyüze konuşurdunuz forumda herkes birbirini yanlış anlıyor ve özellikle burda bikaç sivrizeka ortalık bulandırmaya fırsat arıyor bu konu aracılığıyla dediğim gibi telefon vermek istemiosan kimse karışamaz ztn buna ama onda zaten sol kapıdaki hasarı diyorsan fotoları var hatta sigortatramerdede fotolar var zaten aynı kaza mı diye merak etmiştir onun haricinde araçta kaza görünmüyor en azından kayıtlarda görünmüyor daha önce araç çok kötülendi e doğal olarak kimse aracının kötülenmesini istemez haklı olduğu yanlarda var özcanın kendini onun yerine koyarsan anlarsın sonuçta zorluklarla aldı aracını ve bu hale getirdi maşllah güzelde yürüyor artık böyle ufak tefek şeylerle kötü olmaya gerek yok :icon_tup:
herkesın kendıne ozel konusması olabılır ama karsındakı onu kaldırabılırmı dıye tartman lazım sonucta bende kelımeye hastayım .
herkesın kendıne ozel konusması olabılır ama karsındakı onu kaldırabılırmı dıye tartman lazım sonucta bende kelımeye hastayım .
abi,sen onu bunu bırak şimdi şafak kaç,ne zaman gazlıyoruz?
mami_makinen
22-02-2012, 23:40
abi,sen onu bunu bırak şimdi şafak kaç,ne zaman gazlıyoruz?
safak karanlık harbıden 1 ay oldu bakalım hayırlsı ...
mami_makinen
23-02-2012, 00:02
onun söylediğine göre ilk önce sen ona özelden mesaj atmışsın galba vtc sendeymiş ben onun eski sahibiyim benndeyken bi kazası var resimleride var hatta kiraya verdim tarzında bir şeyler söylemişsin sanırım.
Oda buna karşılık olarak daha öncede böle şeyler söyleyenler olduğu için sendeki resim yolla demiş sende cevap vermeyince yine boşboş konuşan diğer insanlardan biridir diye o şekilde yazmış kısacası ikinizde yanlış anlamışsınız birbirinizi gereksiz yere tartışmışınız aferim siize :D
mesajlar duruyo sana okuturum kım sormus kım soylemıs ...
SEÇKİN172
23-02-2012, 00:34
okan mami abi banada söylemişti eskiden vtc nin onda oldugunu yani eski sahibi oldugunu yani yalan söylicegini hiç zannetmiyorum böyle bişe en azından var diosa vardır yani ..ama herhalde ortada bi yanlış anlaşılma olmuş
stp typerı severiz güzel ep3 lerden biri, senin aracda neler var_? en son selçuktaki gibi değil heralde...
Seninle denemelerimiz guzel olur.ya kafa burun yada sen alirsin diye dusunuyorum.selcuktan sonra k-pro yaptik ve genel bakim yag buji vs..
kelalper
23-02-2012, 09:06
mesajlar duruyo sana okuturum kım sormus kım soylemıs ...
Mamiye yeen hahahah çok güldüm. Mami benim numarayı verseydin yaw. Ya da benden isteselerdi verirdim numaranı :D
mami_makinen
23-02-2012, 10:12
Mamiye yeen hahahah çok güldüm. Mami benim numarayı verseydin yaw. Ya da benden isteselerdi verirdim numaranı :D
Numara vermek sorun degil ama kendini bilmeyen cok insan var yanlis bi kelime kullanir ondan sonra telafisi olmaz ... O saatten sonrada ne ozur nede baska bisey bu olayi kapatamaz .. Yani kisacasi basima bedevadan is verir ...
Numara vermek sorun degil ama kendini bilmeyen cok insan var yanlis bi kelime kullanir ondan sonra telafisi olmaz ... O saatten sonrada ne ozur nede baska bisey bu olayi kapatamaz .. Yani kisacasi basima bedevadan is verir ...
abi bende o akşam özcanı gördüm öyle atarlı giderli yamuk birine benzemiyordu, tokalaştık zannedersem ama suskun düzgün saygılı bi tarzı vardı:(
o tanımadığı insanlara ustruplu konuşması gerektiğinin farkına varmıştır, her insan her kelimeyi kaldıramaybilr tabiki, bundan sonra herkez daha cok edebini takınır, kime nasıl konuşması gerektiği hususunda bilgi sahibi olur,
daha cok alevlenmenin bence bi gereği yoktur mami abi;)
Seninle denemelerimiz guzel olur.ya kafa burun yada sen alirsin diye dusunuyorum.selcuktan sonra k-pro yaptik ve genel bakim yag buji vs..
buhafta gel ömer bende merak ettim, stp nin herzaman nasıl gittiğini biliyoruz, kprodan sonra cok daha farklı olmuştur, ayarını kim yaptı gizli değilse öğrenmemizde bi sakınca var mı_?
tuna meydan öyle konuya bakma yanıma gel yanıma seni bekliyorum:):):):)
buhafta gel ömer bende merak ettim, stp nin herzaman nasıl gittiğini biliyoruz, kprodan sonra cok daha farklı olmuştur, ayarını kim yaptı gizli değilse öğrenmemizde bi sakınca var mı_?
Evet kpro farkettirdi.Ayari Ecufast yapti sagolsunlar..bu hafta insallah ordayim.
Evet kpro farkettirdi.Ayari Ecufast yapti sagolsunlar..bu hafta insallah ordayim.
farkettirmezmi yaa:) güzel zevkli olur inşaallah tamam bu hafta görüşürüz
ygz vs stp :) bu hafta gelmek isteyen olursa;
bs serhat mehmet s2 mhzent:)
sizleride görmek isteriz allah nasip ederse.
mami_makinen
23-02-2012, 11:27
Bu hafta sampiyonlar ligine doncek::)))
gelirlerse dener ve zevkli olur:)
gelmezlerse stp ile kesin denerim herhalde abi.
coolvtec
23-02-2012, 11:38
çok heyecanlı olmuş, maşallah araçlara, ama bu atmosferiklerin yarışlar da pek uzun sürüyor be yaw:)
B.Aktepe
23-02-2012, 11:39
şampiyonlar ligi :) yok artık :)
şampiyonlar ligi :) yok artık :)
açılın bilal aktepe geldi:):):)
sen karışma bu işe:)
Serhat Y.
23-02-2012, 12:38
bu hafta aksilik çıkmazsa orda olucam Yasinim, deneyelim YGZ yle:rolleyes:
bilimum ep3 s2000 yakın setuplardaki tüm araçlarla denk gelirsek denerim.
şimdilerde şu kilo eşitleme geyikleri dönüyor ya bende bu durumdan faydalanmak istiyorum, BS nin Sparcolardan önceki ve sonraki hali aşağıdaki gibidir. +70kg. benimle birlikte araç toplam ağırlığı 1350kg.dır bilginize:D
Sparcolardan önce
http://img37.imageshack.us/img37/4838/dsc01833i.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/37/dsc01833i.jpg/)
Sparcolardan sonra
http://img6.imageshack.us/img6/935/dsc01830gt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/6/dsc01830gt.jpg/)
Ula 3 gundur bi yag degistiremedim su isler gevsese her gece meydanda olucamda bu hafta sonu yine sira gecesi var yalan olurum muhtemelen haci abi 3g ile baglanirim ama :)
E_RtugrulJAP10
23-02-2012, 14:22
Çok sağlam !
kelalper
23-02-2012, 19:36
şimdilerde şu kilo eşitleme geyikleri dönüyor ya bende bu durumdan faydalanmak istiyorum, BS nin Sparcolardan önceki ve sonraki hali aşağıdaki gibidir. +70kg. benimle birlikte araç toplam ağırlığı 1350kg.dır bilginize:D
Sparcolardan önce
http://img37.imageshack.us/img37/4838/dsc01833i.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/37/dsc01833i.jpg/)
Sparcolardan sonra
http://img6.imageshack.us/img6/935/dsc01830gt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/6/dsc01830gt.jpg/)
Serhat Sparcolar 40 kilo mu fark ettirdi. Gerçekten iyiymiş. Normal koltuklarda ısıtma falan var mı?
gelirlerse dener ve zevkli olur:)
gelmezlerse stp ile kesin denerim herhalde abi.
duyduğumuza göre nos basıyormussun yasin ? doğrumu :D
Alicanrs
23-02-2012, 20:02
olabilir sölemiyor :D yada dua ile yürütüyor :D
Sparcolardan önce
Sparcolardan sonra
maşallah çok ciddi fark ettirmiş koltuklar. merak ettim koltukları rica etsem bi foto paylaşabilirmisiniz?
Serhat Y.
23-02-2012, 20:14
Serhat Sparcolar 40 kilo mu fark ettirdi. Gerçekten iyiymiş. Normal koltuklarda ısıtma falan var mı?
Yok Alper daha neler isitma yok fn2 koltuklarinda da airbagler var onun icin agir sanirim. 25kg.dan hesaplasan sparcolarda 6kg. iste assagiyukari 40kg.yapar.
Serhat Y.
23-02-2012, 20:19
maşallah çok ciddi fark ettirmiş koltuklar. merak ettim koltukları rica etsem bi foto paylaşabilirmisiniz?
Foto bakinirim bulursam koyarim. Aslinda bi foto cekimi sart arabaya detayli:soru:
edit
çok iyi değil fotolar ama fikir edinilebilir.
http://img14.imageshack.us/img14/640/29578310150376566868447.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/29578310150376566868447.jpg/)
http://img442.imageshack.us/img442/3457/dsc01775k.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/442/dsc01775k.jpg/)
olabilir sölemiyor :D yada dua ile yürütüyor :D
olm sen ne şerefsiz bi adamsın ya ehuehueheuehu
seninle beraber bağlamadık mı gecen hafta gecesi ehueheuheuehu
ya ne nosu be abi. zaten bu camiada bi araba yürüdü mü kessinn o arabada bişiler vardır.... oluyooo anlamıyorum...
kilolarımız hemen hemen eşit gibi serhat:)
Alicanrs
23-02-2012, 21:11
olm sen ne şerefsiz bi adamsın ya ehuehueheuehu
terbiyesiz :D bişe yokmu arabanda ? :D Maşallah yasin abi gerçekten çok güzel yürüyor araban
Sparcolardan önce
Sparcolardan sonra
bu hafta stp ve bi s2 le denicem muhtemelen ciddi güzel giden bi s2 (mehmetin sus değil) sende gelirsin 4 lü takılırız:)
terbiyesiz :D bişe yokmu arabanda ? :D Maşallah yasin abi gerçekten çok güzel yürüyor araban
alican bi kaç eksiğim var hakikaten onları tamamlamam lazım:( ondan sonra budur işte diyebilirim...
Nie benim arabam iyi giden bi s2k degilmi noscu yasin ahahaha ;)
Ula 3 gundur bi yag degistiremedim su isler gevsese her gece meydanda olucamda bu hafta sonu yine sira gecesi var yalan olurum muhtemelen haci abi 3g ile baglanirim ama :)
senin sıra geceleri baya güzel mehmet cumartesi gecesi gene dinlicem seni:):)
Nie benim arabam iyi giden bi s2k degilmi noscu yasin ahahaha ;)
puhahahaheuheu hayatım boyunca nos tüpünü ancak fuarlarda görürdüm,
senin s2 iyi giden değil çok iyi giden bi s2 sen denemeye sabrettiğine göre bomba gibi gelicen,
hp s2 le denedin mi hiç_?
B.Aktepe
23-02-2012, 21:19
serhat çıktığın tartının hassasiyeti nedir? güzel ağırlık atmışsın. koltuklar çok yakışıklı duruyor. maşallah.
BthnKrkt
23-02-2012, 21:23
serhat çıktığın tartının hassasiyeti nedir? güzel ağırlık atmışsın. koltuklar çok yakışıklı duruyor. maşallah.
abi aslında kamyon kantarları yeterınce hassas fakat devlet izin vermiyor fişe basılmasına. Örneğin bizim iş yerimizde kullandıgımız kantar 20 20 atlayarak fişe basabiliyorsun fakat hassas göster tusuna bastıgında 2 kg hassasıyete kadar gosterıyor. Ben normal tartıda 68 kg gelirken 60 tonluk kamyon kantarındada 68 gelmiştim:)
Serhat Y.
23-02-2012, 21:38
+- bişey diyemem sitenin kantarı sanayi işi:) ama yeni digital bişey,,
begendiğine sevindim koltukları:icon_tup:
Selcuk_RoL
23-02-2012, 23:48
koltuklar nokta olmuş gerçekten
inventor
25-02-2012, 19:32
bütün araç sahiplerine ayrı ayrı teşekkür ederim araçlarının maşallahı var allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
canozcan
25-02-2012, 23:35
33 yaşında olabilirsin,bende 30. benim yaşında yiğenlerinde olabilir. nitekim benimde senin yaşında yiğenim var. konunun birinde arabam hakkında birşey yazmıştın dedim ne zman kullandın sen arabayı. bu araba için okadar çok *** atan afedersin ta.ak geçen olduki kaldıramıyorum artık. farkındaysan en başta sana sabır gösterip ters bişe demedim. ama senin söylediklerin hiçbiri tutmayınca ve foto göndermeyince ve üstüne okadar şey yazıp birdaha cevap vermeyince yaptığın yanlış oldu kabul et. ne araba 2007 2008 yıllarında sende, nede arabanın depo kapağının ordan kazası var. neyse önemli olan bunlar değil. son bi örnek vereyim belki beni anlarsın ; arabayı ilk aldım k.eline geldim. adamın biri hayırlı olsun diyeceğine ( 38 yaşlarında ) geldi ve bu benim eski arabam ben bunla takla atmıştım. evet evet eminim kesin bu içine falan bakıyor bu arada. sonra toplattık falan dio. ve bunun gibi bana gelip konuşan çok oldu. artık çekemiyorum bu tipleri. sende onlar gibi yapınca yaptığın yanlış oldu kabul et. ortada şahsi birşey yok ama arabama *** atmayın artık yeter.
son kez söylüyorum. ortada şahsi birşey yok. şive hatası falan yok. özür yok ısrar yok. yaraya tuz basma var. kimsin falan demişin bi önemi yok. vtc40 ın sahibiyim sadece ve arabama *** atan herkeze usturubumu bozarım. kimse kimsenin malını aşağılayamaz.
mami_makinen
25-02-2012, 23:55
Senin araban benim hic umrumda degil ne arabani boklarim nede seni tanirim .. Benim o arabayla kazam var cok istersen topkapida ARZUM oto kaporta Ömer usta var gidip orda fotolari gorebilirsin hatta arabada kaput uzatma vardi onu bile ömer usta duzeltti ..
canozcan
25-02-2012, 23:59
Senin araban benim hic umrumda degil ne arabani boklarim nede seni tanirim .. Benim o arabayla kazam var cok istersen topkapida ARZUM oto kaporta Ömer usta var gidip orda fotolari gorebilirsin hatta arabada kaput uzatma vardi onu bile ömer usta duzeltti ..
bak hala aynı şeyi yapıyorsun. varsa var ama sen bunu alaycı tavırla yapıyorsun. bende de bazılarının arabasının yarısı macunlu resimleri var ama ulu orta reklamını yapmaktan zevk almıyorum. yaptığın yanlış
canozcan
26-02-2012, 00:01
ki bu arabada ufak çarpmalar haricinde öyle reklam yapılacak kaza olmadığına eminim.
mami_makinen
26-02-2012, 00:06
Burda bu konulari tartismayi sevmiyorum .. Sen ustteki mesajinda benim fotglari getirmedigimi soylemissin bende cok gormek istersin diye sana kaportaciyi tarif ettim .. Simdiye kadar sattigim arabanin sayisini ben bile unuttum hic bi arabamin arkasindan kotu konusmadim konusmamda.. Sonucta sen bu arabayi almissin iyisiyle kotusuyle senin malin hayrini gor .. Ama ben burda bu sekil tartusmalari pek sevmem gun gelir yanyana geliriz yuz yuze konusmasi daha iyi olur..
canozcan
26-02-2012, 00:18
Burda bu konulari tartismayi sevmiyorum .. Sen ustteki mesajinda benim fotglari getirmedigimi soylemissin bende cok gormek istersin diye sana kaportaciyi tarif ettim .. Simdiye kadar sattigim arabanin sayisini ben bile unuttum hic bi arabamin arkasindan kotu konusmadim konusmamda.. Sonucta sen bu arabayi almissin iyisiyle kotusuyle senin malin hayrini gor .. Ama ben burda bu sekil tartusmalari pek sevmem gun gelir yanyana geliriz yuz yuze konusmasi daha iyi olur..
o yıllarda araç iboda ? nası kaza yaptınız ?
ben sana bı ara fotografları gonderırım hatta arabada kaput uzatma vardı onu bıle ben duzelttırdım ..zaten cogu kısı bılır aracı bendekı halını bı ara kıraya verdım cunku ..
ben foto istemedim. sen çıkardın o fikri. bende yolla ozaman görelim dedim.