PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silecek Ayarı

RSBurak
19-02-2012, 20:19
Aracımda banana silecek var.cam ıslakken sol taraftaki silecek fazla kaçıp cam kenarına çarpıyor.ayarlıyorum çarpmasın diye 2-3 turdan sonra yine çarpıyor.cam kuruyken normal yerinde kalıyor veya elimi koyuyorum camın kenarına elime çarpıyor ve geri iniyor ama kendi haline bırakınca çat diye vuruyor cam kenarına..Bunun ayarı nasıl yapılır ?

bLackModeL
19-02-2012, 20:30
silecegı tutan vida diş yemiş olabilirr ? o yuzden getırdıgın konumda sıkmıyo olabılır kafasına gore takılıyo olabılır o civayataya bı bak kople sok..

RSBurak
19-02-2012, 20:36
silecegı tutan vida diş yemiş olabilirr ? o yuzden getırdıgın konumda sıkmıyo olabılır kafasına gore takılıyo olabılır o civayataya bı bak kople sok..

söktüm bugün dişler sağlam gibi.. kolu takıp sonuna kadar sıkıyorum yine aynı haline dönüyor.daha sağlam bi civata sıksam belki o tutabilir.peki ayar nasıl yapılır sileceğin yukarıda olmasımı gerekiyor ?

bLackModeL
19-02-2012, 20:51
dırek silecek motorun ordakı cıvataya baktın mı ? aşşada orjinal komumda olması gerekıyorr altınaa bı civata üsütüne bi civata at arada sıkıstır bakalım kolu nasıl bı sonuc alıcaksın *

Osman Bahadır
19-02-2012, 21:07
Silecek kolunu sök. Bir diş saat yönünün tersine tak.

levent
19-02-2012, 21:10
Silecek kolunu sök. Bir diş saat yönünün tersine tak.

Aynen ilacı budur.