Orijinalini görmek için tıklayınız : SR Vti-UE 106-CVK Rs
bunlarda bizdeki videolar...
SR vtec'in specleri tam olarak aşağıdaki gibidir
PPR motorsports kapak-crower stage1 egzantirik(oem yay şapka subab kasnak var. timing yok)-oem b16b 10.8 sıkıştırma pistonlar- headers-60lık düz boru-son susturucu-S300 ecu(mapped by Güneş G)...araç sökük değil ve tek kişi
Not:yazılanların haricinde herşey orjinaldir..Araçta süpercharger yoktur(diğer konuda plaka yanlış yazıldığı için süpercharger var sanmış bazı arkadaşlar) :D
UE 106 =piston-egzantrik-flitre-portpolish-egzoz-13,59-ecufest yazılım-TEK KİŞİ full sökük
CVK Rs = egzantrik-kısa-flitre-egzoz-portpolish-yazılım- Full sökük (2) Kişi
Tüm araçlara Maşallah:icon_tup:
106,vti,rs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=luPRP4PYfPk)
vtec 106 2.mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RWk4q944CRM)
ibo abi arabasına kıyıp adam gibi vtes atıp gaza zamanında oturmaya başladığında arabası 3 boy hızlanacak...
kullandırtmıyor mu kimseye? oturıyım direksiyonuna 57 kg,zıpkın gibi viteslerle vereyim hakkını yavrunun :D
maşallah araçlara.
ibo abi arabasına kıyıp adam gibi vtes atıp gaza zamanında oturmaya başladığında arabası 3 boy hızlanacak...
Aynen artık biraz acımasada su araca arabanın gerçek gücünü gösterse.At o vitesi kır torpidoyu :):)
kullandırtmıyor mu kimseye? oturıyım direksiyonuna 57 kg,zıpkın gibi viteslerle vereyim hakkını yavrunun :D
maşallah araçlara.
kullandırtmaz aga bazen mecbur olduğunda kullanıyoruz ondada zaten servis içinde falan kullandırıyo...ben 100 kilo halimde en az 2 boy hızlandırırım o arabayı...
Aynen artık biraz acımasada su araca arabanın gerçek gücünü gösterse.At o vitesi kır torpidoyu :):)
sadece benle yürüdüğü zaman hırslı atıyo oda yılların verdiği bi mağlubiyet var o yüzden :D
sadece benle yürüdüğü zaman hırslı atıyo oda yılların verdiği bi mağlubiyet var o yüzden :D
short buralardamı gelsede bi yorum yapsa güzelim videolara
onursoytam
19-02-2012, 21:22
maşallah araçlara
eşit şartlarda basıldığında vtec 5 e atıldığında geçmeye başlıyor sanırım
ibratice
19-02-2012, 21:33
diğer araçlar ilk basışta kafa çıkartıyor ama sonlara doğru geçiyorum çünkü benim araba 4. 5 viteslerde ciddi yürüyo .
Ö.öztüRk
19-02-2012, 21:36
maşallah araçlara daha uzun video olsa iyiydi :)
Headers takıldıktan sonra SR vtec'e Güneş ayar yapmadı.
Ayarı İbrahim abi kendi yaptı, ben de kontrol ettim kendimce
chiefkadir
19-02-2012, 21:37
maşallah araçlara daha uzun video olsa iyiydi :)Cvk yı da geçiyomusun ? Eğer geçiyosan çok iyi maşallah
Cvk yı da geçiyomusun ? Eğer geçiyosan çok iyi maşallah
abi vtec için söylüyosan aracın sahibi ibratice nickli ibrahim abi :D
maşallah araclara:) BAR 22 mamiye neden gider yapıyorsun:D:D
maşallah araclara:) BAR 22 mamiye neden gider yapıyorsun:D:D
:D bi onu bide hakanı geçemedim abi...kısmetse mami abiyi geçip zirvede bırakıcam bu işi :D
kanka bak mami sıkıntılı adam sen mamiyi olur gecersen yanlışlıkla falan mami benim canımı yerrrr:D:D:D
valla Suat abi ben mamiyi geçmeden bu işi bırakmam haberin olsun :D olmadı sen bikerelik kıyak yap timingini falan şaşırt geçiyim bitsin bu ızdırap :D
mami_makinen
19-02-2012, 22:02
valla Suat abi ben mamiyi geçmeden bu işi bırakmam haberin olsun :D olmadı sen bikerelik kıyak yap timingini falan şaşırt geçiyim bitsin bu ızdırap :D
HahahhHahhah
valla kanka mamıye bı dalavere yaparızda sonra 2 kımızde TR dısı tatıle gıderız :D:D:D
valla kanka mamıye bı dalavere yaparızda sonra 2 kımızde TR dısı tatıle gıderız :D:D:D
valla bana uyar abi gider yurtdışında bi dükkan açarız bide orda bi mami daha buluruz bide ona gider yaparız :D
valla bana uyar abi gider yurtdışında bi dükkan açarız bide orda bi mami daha buluruz bide ona gider yaparız :D
şaka yapıyom kanka herzaman gıderızde mamisiz +106 olmazzz:D
seviyoruz mami abiyi :icon_tup:
mami_makinen
19-02-2012, 23:05
106 bensiz ve sensiz olmaz ..ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız.. 4te 200:D:D
kanka 4 te 200 sekman gelmedi halaa:D:D
abı sekman deme ya o kelımeyı kullanmıyalım :D muammer abıye
106 bensiz ve sensiz olmaz ..ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız.. 4te 200:D:D
burdan sizin aracılığınız ile tüm 106lara sesleniyorum eski efsane ac 106'dan hızlıyım diyen varsa gelsin yürüyelim :D
mami_makinen
19-02-2012, 23:11
abi hatırlatma harbi daralıyorum :ofk:
mami_makinen
19-02-2012, 23:12
burdan sizin aracılığınız ile tüm 106lara sesleniyorum eski efsane ac 106'dan hızlıyım diyen varsa gelsin yürüyelim :D
hahaha 1 ay sonra olurmu acaba :D
okan gelmedı kanka napalım salık olsun drag lara daha cok var :D:D
kanka gene burda mamıyı cagırıyon sankı banamı ole geldı yoksa:D:D
mami_makinen
19-02-2012, 23:13
okan gelmedı kanka napalım salık olsun drag lara daha cok var :D:D
abi olmassa sekman yerine bi trabzon burması taksak olmazmı ...
ahahahahhaha:D:D:D
Araçlara Maşallah Allah kaza bela vermesin..
bu nasıl bi benzetmedir ya ahuahuhauhaha
mami_makinen
19-02-2012, 23:15
ya bu olmeyı bayılmak sanıyo ..:D ac nın şokunu yenı yenı atlatıyo ama ona yenı aslan hazırlıyorum bunun şokundan çıkması biraz uzun zaman alabilir..:D
olur kanka neden olmasın ama altın cokkk pahalıı:D:D:D gercı matti olarak : seni üzmez:D:Dsaol ne istesek alıyosun:D
mami_makinen
19-02-2012, 23:16
Araçlara Maşallah Allah kaza bela vermesin..
ya göki hiç sorma 25 gündür sekman bekliyorum artık butun alternatifleri dusunuyorum :D :D
mami_makinen
19-02-2012, 23:18
olur kanka neden olmasın ama altın cokkk pahalıı:D:D:D gercı matti olarak : seni üzmez:D:Dsaol ne istesek alıyosun:D
ne demek ıstıyosun abi ne istesek alıyosun falan ayıp oluyo bak :D:D
.
bu nasıl bi benzetmedir ya ahuahuhauhaha[/QUOTE]
kanka adamda matti sıkıntı yok şükür:D:D
mami_makinen
19-02-2012, 23:19
.
kanka adamda matti sıkıntı yok şükür:D:D[/QUOTE]
dolapta zeytin peynir yok sen neden bahsediyosun :D:D
yaa kanka düsündügün şeye bak unutmusundur almayı :D bılıyon evin altı market kamyonla yoluyum kankama bak:D:D
ya bu olmeyı bayılmak sanıyo ..:D ac nın şokunu yenı yenı atlatıyo ama ona yenı aslan hazırlıyorum bunun şokundan çıkması biraz uzun zaman alabilir..:D
bu sefer geçmeniz için hacim büyütmeniz yada turbo takmanız lazım uyandıriyim abi :D
kanka adamda matti sıkıntı yok şükür:D:D
dolapta zeytin peynir yok sen neden bahsediyosun :D:D[/QUOTE]
zeytin peynir yok jambon var pastırma var :D zeytin peynir fakir işi :D
mami_makinen
19-02-2012, 23:24
yaa kanka düsündügün şeye bak unutmusundur almayı :D bılıyon evin altı market kamyonla yoluyum kankama bak:D:D
ya abi unutmuyorum markete gıdıyorum ama bızım burdakı marketlerde pt52 egzantrik piston ve kısa var yıyecek bısey yok marketlerde modıfıyeye baslamıs :D
ya abi unutmuyorum markete gıdıyorum ama bızım burdakı marketlerde pt52 egzantrik piston ve kısa var yıyecek bısey yok marketlerde modıfıyeye baslamıs :D
sorma kanka yaa bizim burdaki bim bile PT 52 satmaya başlamış hepsini aldım kımse almasın diye:D
konu geyiğe döndü, konu sahibinden özür bu arada :)
dolapta zeytin peynir yok sen neden bahsediyosun :D:D
sabahları cornflakes, öğlen ıstakoz ve beyaz şarap, akşamda uçakla parise gidip kırmızı şarap içen adamın dolabında zeytin peynirin işi yok zaten :D
ibratice
20-02-2012, 01:43
CVK rs yle tam deneyemedik 2.3 denemede o geçti 2.3 denemede ben geçtim ctı yla ilk basışta o öne çıkıyo 4 ortalarında yakalıyorum ben geçerken 200 gibi arkadaş bırakıyo bazen vitesleri biraz zorlarsam erken geçiyorum birde araçtakı ayar benim yapmaya çalıştığıma ayar GÜNEŞ bir el atınca 2.3 boy daha gideri var belki daha fazla adamla akşam ayara çıkıyoruz sabah eve dönüyoruz her vitesin hızlanması map ayarı avansı dörtdörtlük olana kadar bırakmıyo .
CVK rs yle tam deneyemedik 2.3 denemede o geçti 2.3 denemede ben geçtim ctı yla ilk basışta o öne çıkıyo 4 ortalarında yakalıyorum ben geçerken 200 gibi arkadaş bırakıyo bazen vitesleri biraz zorlarsam erken geçiyorum birde araçtakı ayar benim yapmaya çalıştığıma ayar GÜNEŞ bir el atınca 2.3 boy daha gideri var belki daha fazla adamla akşam ayara çıkıyoruz sabah eve dönüyoruz her vitesin hızlanması map ayarı avansı dörtdörtlük olana kadar bırakmıyo .
106 yı kullanan arkadaşta viteslere yeni alışıyo saten çok ta iyi vites atamıyor :)ama vti güzel gidiyo maşşallah
kcl_saxo
20-02-2012, 01:59
maşallah araçlara zevkli bi gece olmuş :)
denemedık kadır abı arkadasla, bızım ue ıle denerken ben yanlarından bastım vıdeo cekmek için rolıng ıcın basmadım yanı. bızım arkadasın koydugu vıdeoda da burda da onden cekım yapıyorum.
hocam aracınızın masallahı war ben boyle gıden vtec ılk defa goruyorum allah agız tadınızı bozmasın. ama ben sızınle hıc denemdım yanınızdan vıdeo cekmek ıcın bastım.
ibratice
20-02-2012, 08:11
denemedık kadır abı arkadasla, bızım ue ıle denerken ben yanlarından bastım vıdeo cekmek için rolıng ıcın basmadım yanı. bızım arkadasın koydugu vıdeoda da burda da onden cekım yapıyorum.
hocam aracınızın masallahı war ben boyle gıden vtec ılk defa goruyorum allah agız tadınızı bozmasın. ama ben sızınle hıc denemdım yanınızdan vıdeo cekmek ıcın bastım.
Kusura bakma Ben yanlis anlamis olabilirim aslinda o aksam Ben vtc le deniycektim senin arabada cok iyi gidiyo massallah
İbrahim abi ctesi uğricaktım yanına , hanım wardı.Durmadan geçtim kusura bakmadın inşallah.Senle işimiz war abii :D
senfoni mübarekler maşallah :)
luPRP4PYfPk
söyle bi en fazla 1 ay gibi zaman dilimi var bekle gelirim ben ;)
Orçun tehlikeli :D
maşallah tüm araçlara vti ayrı yürümüş tekerine sağlık...
aLperTunga
22-03-2012, 10:41
yürü be orçun kim tutar JB yi :)
Bu arada bütü giderlere cevap vermek zorundamısın olm sen..
Gider gördünmü dayanamıyorsun hemen biyerlerin gıdıklarınıyor :D :D
yürü be orçun kim tutar JB yi :)
Bu arada bütü giderlere cevap vermek zorundamısın olm sen..
Gider gördünmü dayanamıyorsun hemen biyerlerin gıdıklarınıyor :D :D
sen rahat kanka sonra hiçbir yapmama gerek kalmayacak ben geleyim dedigim zaman kalsın derler ..... erkut abiden haber bekliyorum :D
sen rahat kanka sonra hiçbir yapmama gerek kalmayacak ben geleyim dedigim zaman kalsın derler ..... erkut abiden haber bekliyorum :D
:) yine büyük konusmalar baslamıs orcunnn.
aracın hazır olunca ılk benı ara lütfen :)
aynen ilk senşi arıyacam cengiz merak etme ben gerçekleri konuşuyorum jb ne oldugunu herkez farkında ben o akşam bile ue beni geçebilir dedim arkadaşlara ama o helde bile çok iyi gitti bence ki su 210 bırakma işi olucak bi daki denemede ben zaten denemem artı su eksiklikleri bi çözeyim abartıyorum geliyor cengiz ama sana kullansan sen kafayı yedin bu şekilde arabamı denelir dersin buna inan normalde ben o deneme önce suat abiye gidip aracı gösterecektim ama iş cuma olunca ahmet ben geliyorum diyince bende geri çevirmedim
aynen ilk senşi arıyacam cengiz merak etme ben gerçekleri konuşuyorum jb ne oldugunu herkez farkında ben o akşam bile ue beni geçebilir dedim arkadaşlara ama o helde bile çok iyi gitti bence ki su 210 bırakma işi olucak bi daki denemede ben zaten denemem artı su eksiklikleri bi çözeyim abartıyorum geliyor cengiz ama sana kullansan sen kafayı yedin bu şekilde arabamı denelir dersin buna inan normalde ben o deneme önce suat abiye gidip aracı gösterecektim ama iş cuma olunca ahmet ben geliyorum diyince bende geri çevirmedim
orayı unutalım orcun ben suan kı yıne ıddalı konusmandan bahsedıyorum o gece yasandı ve bitti :icon_tup:
cvk bende oldugu surece senınle herzaman denerim.
Selcuk_RoL
22-03-2012, 10:55
Orcun sahnelerde mahf olduk:)
Orcun sahnelerde mahf olduk:)
senı ararsa aç tamam mı kanka işim flan var deme :)
orcun sahnelerde mahf olduk:)
o denemek şimdi yaa valla anlamadım
olum ne yazdın anlayamıyorum kriptolu mübarek :soru:
Talih.b16
22-03-2012, 14:01
araçlara maşallahda şimdi vtec o stupla sökük dolu 106 gtimi geçti?vallaha ozaman tekrar maşallah vtec e timing siz o piston o egzantrikle büyük başarı yapanın ellerine sağlık vallaha tebrikler
araçlara maşallahda şimdi vtec o stupla sökük dolu 106 gtimi geçti?vallaha ozaman tekrar maşallah vtec e timing siz o piston o egzantrikle büyük başarı yapanın ellerine sağlık vallaha tebrikler
talih abi nasılsın vtec olunca için gidiyor dimi :d
Talih.b16
22-03-2012, 14:21
sorma orcun öle vallaha..daha dün hanım babam falan konuştuk babam bidaha vtec alma başka bişi aldedi fn type r gösterdim he al bunu bu yeni dedi tam niyetine girdim şimdi böle görünce dayanamıyorum sıkıntı basıyo:)
talih kardeşim boşver al sen fn2 ni kafan rahat bin sen onuda yürütürsün zaten;)
Talih.b16
22-03-2012, 15:08
talih kardeşim boşver al sen fn2 ni kafan rahat bin sen onuda yürütürsün zaten;)
eyvallah kuzen işallah bakalım hayırlısı havalar bi ısınsın yapıcaz bişiler.
valla abi herşeyin hayırlısı honda gerçek iyi araba ne olursa tek sıkıntısı yürütmesi pahalı işte
Talih.b16
22-03-2012, 15:15
valla abi herşeyin hayırlısı honda gerçek iyi araba ne olursa tek sıkıntısı yürütmesi pahalı işte
öyle diyosun orcunda maşallah bak vti ye videodaki,2 sayfa listesi yok küçük dokunuşlarla uçmuş mubarek ona iyi bi egzantrik bi timing sökülürse cok can yakar cok
öyle diyosun orcunda maşallah bak vti ye videodaki,2 sayfa listesi yok küçük dokunuşlarla uçmuş mubarek ona iyi bi egzantrik bi timing sökülürse cok can yakar cok
valla hondadan hiç anlamam ben ama ue ,le kafa kafaya gidiyorsa demekki çok iyi yani piyasa artık çok hızlandı yavaş araba kalmayacak gibi
yaw şu UE veya JB satılık mı? ölmeden bi hızlı 106 kullanak :D :D
Talih.b16
22-03-2012, 15:35
vallaha orcun bende prof diilim sorarak okuyarak öğreniyorum işte sitede yazılanlar bilgi kaynağı.aracı kim yaptıysa eline koluna sağlık o stupta bu kadar yürümesi şaşırtıcı yani ortalık baya kızışıcak bakalım bu sene vtilarmı 106 larmı yürüycek :)
aLperTunga
22-03-2012, 15:41
olum ne yazdın anlayamıyorum kriptolu mübarek :soru:
olm harbiden bu adam neyce yazıyor..
normalde konuşurken böyle değil..cok düzgün konuşuyor ben çözemedim yıllardır..
olm bu orçunun asker mektubuda okunmaz valla :)
adam iş arabaya gelince insanlık dan çıkıyor bizim orçun gidiyor yerine garip biri geliyo
SEÇKİN172
22-03-2012, 16:50
maşşallah VTI hakkıyla gidiyor daha önce görmedim böyle yürüyen vtı...
ibratice
22-03-2012, 20:43
vallaha orcun bende prof diilim sorarak okuyarak öğreniyorum işte sitede yazılanlar bilgi kaynağı.aracı kim yaptıysa eline koluna sağlık o stupta bu kadar yürümesi şaşırtıcı yani ortalık baya kızışıcak bakalım bu sene vtilarmı 106 larmı yürüycek :)
Aracimi kendim hazırladım her civatasina kadar özenle yaptım.
maşalllah dneyen tüm araçlara
brs_odbs
22-03-2012, 21:40
bütün araçlara kocaman maşallah yanlız vti güzel yürümüş tebrikler ;)
Talih.b16
22-03-2012, 21:58
Aracimi kendim hazırladım her civatasina kadar özenle yaptım.
maşallah kardeşim eline sağlık
Farketmez ne zaman istersen benimde aracım yapılıyor suan..
Ue 106yi yada sr vteci geciyorsan deneriz her turlu...
hazırlan o zaman pazartesi başlıyoruz allah izniyle sorunun kaynagını araştırmaya kimse yanlış anlamasın arabaya extra bişey olmayacak sadace kesme çözülsün yeter he giderini kendi aracı görmek istersen jet 106 ile bile istersen
hazırlan o zaman pazartesi başlıyoruz allah izniyle sorunun kaynagını araştırmaya kimse yanlış anlamasın arabaya extra bişey olmayacak sadace kesme çözülsün yeter he giderini kendi aracı görmek istersen jet 106 ile bile istersen
ben anadan doğma hazırım...
kardeş ben kendi arabamın giderini iyi biliyorum sen rahat ol...
yanlız benle denerken arabanda sorun olmasın sonra yok arabam kestı yok kıldı tüydü mevzuları olmasın..
bide sana tavsiye gider yapıyosan bile bi sınırın olsun sonra UE 106 konusundaki gibi efsane videoların olur haberin olsun...
PPR engineering
23-03-2012, 11:03
yanlız benle denerken arabanda sorun olmasın sonra yok arabam kestı yok kıldı tüydü mevzuları olmasın..
bide sana tavsiye gider yapıyosan bile bi sınırın olsun sonra UE 106 konusundaki gibi efsane videoların olur haberin olsun...
senin giderin kime oğlum :)
bütün ppr motorsports holding çalışanlarına :D
önümüzdeki hafta hazır ol güneşle ikinizi sabaha kadar esir alıcam :D
vti oem b16b pistonla sıkıştırması 10.8 mi?
yoksa
11.5 mu?
benim kimseye gider yaptıgım yok niye benim söylediklerim yanlış anlaşılıyor efsana video bence kendilerinin oldu geçemedikleri halde ben olsam öyle bi video yapmazdım neyse konu o degil ac 106 kadar hızlı varsa deneyelim demişssin bende problemin halledicem insallah denerim dedim bunda ne var anlamadım :soru:
Gunes G.
23-03-2012, 13:26
Aksama atasehirde konusalim musait oldugum bir zamanda yapariz ayarini sorun degil.
havaya sağa sola
kaldırımda yürüyenlere
bisikletlere
araba 2 gün yatınca fena gazlanmış arkamızı dönmeyelim
:D
benim kimseye gider yaptıgım yok niye benim söylediklerim yanlış anlaşılıyor efsana video bence kendilerinin oldu geçemedikleri halde ben olsam öyle bi video yapmazdım neyse konu o degil ac 106 kadar hızlı varsa deneyelim demişssin bende problemin halledicem insallah denerim dedim bunda ne var anlamadım :soru:
valla senin yazma tarzından öyle anladım...
neyse sıkıntı yok arabanın problemleri tamamen giderildiğinde haber ver deneyelim...
havaya sağa sola
kaldırımda yürüyenlere
bisikletlere
araba 2 gün yatınca fena gazlanmış arkamızı dönmeyelim
:D
olum araba hala ayışığında yaklaşık 1 haftadır ayrıyım kendisiyle
yakalarsam muck muck :D
Aksama atasehirde konusalim musait oldugum bir zamanda yapariz ayarini sorun degil.
Adamsın iri hikmet...sıfır haritadan harikalar yaratan adam...
para düşürürseniz eğilip almayın ha :hehe:
PPR engineering
23-03-2012, 14:07
Adamsın iri hikmet...sıfır haritadan harikalar yaratan adam...
egzantirikler takıldıysa gel benle bi dene:D:D muameleye hazırlıklı ol muamele yapıcan.
egzantirikler takıldıysa gel benle bi dene:D:D muameleye hazırlıklı ol muamele yapıcan.
egzantirik takılınca zaten gelicem olum tayminke çıkıcaz :D sana saplaya saplaya deneyerek taymink yapıcaz...
mert büyük laf ettin :d
kaan 10 kg lik botlarını çıkartır artık bu laftan sonra, senle denerken :D
PPR engineering
23-03-2012, 18:52
mert büyük laf ettin :d
kaan 10 kg lik botlarını çıkartır artık bu laftan sonra, senle denerken :D
Botlari cikarmadan olmaz zaten :D
BthnKrkt
23-03-2012, 19:26
jet fenalarda:D botları giyerken fotonu cekıyodum son anda kurtuldun abi:D
PPR engineering
23-03-2012, 20:45
jet fenalarda:D botları giyerken fotonu cekıyodum son anda kurtuldun abi:D
hahah evet hızlı giydim botları :D corap spec on numara ayakkabıyla uğraşılmıyo hele botla:D
Gunes G.
23-03-2012, 20:52
Kim kime saplayacak bilemiyorum ama ben gene elimde tombi ve kolamla izliyor olacagim yolcu koltugunda accent'in :)
masallah araclara teske videolar daha uzun olsaydı
Kim kime saplayacak bilemiyorum ama ben gene elimde tombi ve kolamla izliyor olacagim yolcu koltugunda accent'in :)
herkes için ayrı ayar istiyorum ben douya saplamalık ayrı kaanın herhangi bir arabasına saplamalık ayrı bide porno ayar istiyorum ibrahim kısa abim için :D
heralde bi gece çıksak 4-5 günde bitirir döneriz geri :D
Gunes G.
25-03-2012, 11:57
Doguyla Kaani bilmemde Ibrahimle guzel denemeler olacagi kesin :)
Doguyla Kaani bilmemde Ibrahimle guzel denemeler olacagi kesin :)
doğunun arkasından gitmezse yakarım o arabayı benim rakibim dou ve kaandır aga...
kanka öyle bi ayar yapki bunlara bi kere sapliyim sonra motor kırsada farketmez :D
ibratice
25-03-2012, 23:17
herkes için ayrı ayar istiyorum ben douya saplamalık ayrı kaanın herhangi bir arabasına saplamalık ayrı bide porno ayar istiyorum ibrahim kısa abim için :D
heralde bi gece çıksak 4-5 günde bitirir döneriz geri :D
mert benim sr nin senin arabayla olan videolarını koysam telekom ve rütük sitelere erişimi mahkeme kararıyla kapatır herhalde .
doğunun arkasından gitmezse yakarım o arabayı benim rakibim dou ve kaandır aga...
kanka öyle bi ayar yapki bunlara bi kere sapliyim sonra motor kırsada farketmez :D
olm sen ibrahim abiyi geçmeyi unut artık unut sok kafana ustanı geçemezsin
nedenini sonra anlayacaksın ama senin için geç olacak :D
mert benim sr nin senin arabayla olan videolarını koysam telekom ve rütük sitelere erişimi mahkeme kararıyla kapatır herhalde .
Sen varya sinsi sinsi biseyler ceviriyosun oyle bi his var icimde hadi hayirlisi :D