Orijinalini görmek için tıklayınız : 9800 torch ekran sorunu
geçen haftalarda ekran sorunu yüzünden daha 6aylık telefonumu kvk ya bıraktım ancak üretici firma ekran sorunlarını karşılamadığı için 300tl borç çıkarıyolar ve kullanıcı hatasından kaynaklanmadığını sölediler nasıl bir yol izliyebilirim böle saçma bişey duymadım....
her derde çare olan sitemiz inşallah yardımcı olur bu konuyada :)
Day Walker
20-02-2012, 12:21
Hem kullanıcı hatası değil hemde ver 300 tl olmaz öyle şey.
sağlam bi abone merkezinde sağlam bi tanıdıık bulursan çözer işini başka türlü çok zor garanti kağıdına yazıcağı harflere bağlı herşey isterlerse hertürlü çözerler
konuyla biraz alakali oldugu icin buraya yaziyorum ;
samsung galaxy gio aldim , telefondan gayet memnunum fakat telefona flash player yuklenmiyor
android markete giriyorum bu uygulama yuklenemez falan diyor..
indirmem lazim programi , ne yamaliyim ?
Day Walker
20-02-2012, 13:27
cihaz sürümü desteklemiyor olabilir yeni güncelleştirmeyi beklemen gerek sanırım.
onursumer
20-02-2012, 13:31
Firmaya tuketici haklarinin hangi maddesine dayanarak urunun ekran arizalari karsilanmiyormus diye sor
Bir urunun kablosu dahil 2 yil garantilidir turkiye sartlarinda ve bb nin dedigi degil tuketici haklarindaki maddelerin gecerliligi vardir
En kotu ver mahkemeye 2 haftada sonucllanir cihazin iadesini iste
kvk dan iadesini istedim yarın kaymakamlığa gidicem belirli bi sınır varsa aşıyorsa tüketici mahkemesine başvurucam
Firmaya tuketici haklarinin hangi maddesine dayanarak urunun ekran arizalari karsilanmiyormus diye sor
Bir urunun kablosu dahil 2 yil garantilidir turkiye sartlarinda ve bb nin dedigi degil tuketici haklarindaki maddelerin gecerliligi vardir
En kotu ver mahkemeye 2 haftada sonucllanir cihazin iadesini iste
+1 ancak bu kadar uğraşamazsanız tanıdık bi yetkili servis de durumu çözebilir peşini bırakmayın..:icon_tup: