Orijinalini görmek için tıklayınız : Ispartalı üyelerimiz varmı?
Arkadaşlar 2gün sonra askerim acemi birliği için ıspartaya gidiyorum aramızda ıspartada yaşayan varmı? Bazı konularda yardımcı olurlarmı acaba? :)
yavuz364
21-02-2012, 00:08
Ben eğirdirliyim, hersene illaki gidiyorum, sitede ıspartada yaşayan sanırım 3-4 kişi var :) görürlerse yazarlar..
watchword
21-02-2012, 12:41
Masterpiece ve es019 benim bildiğim Isparta üyelerinden ...
nie sordun çarşı izninde roll e mi gtcen :D
Masterpiece
21-02-2012, 18:16
Ben varım abi, elimizden geldiğince yardımcı oluruz ne gün geleceksin abi otobüsle geliyorsan otogardan falan alalım
srcn-scr
21-02-2012, 21:00
ben yaşamıyorum ama sdü de okuduğum için haftaiçi hergün ıspartadayım hatta ıspartalı bir arkadaşımın dayısı askeri malzemeler satıyor o konuda yardımcı olabilirim
Masterpiece ve es019 benim bildiğim Isparta üyelerinden ...
teşekkürler mustafa ve masterpiece ile iletişime geçiyorum:)
nie sordun çarşı izninde roll e mi gtcen :D
ne roll ü be kardeşim acemilik zaten rolling gibi hergün 2de 70 yardırcaz:D
Ben varım abi, elimizden geldiğince yardımcı oluruz ne gün geleceksin abi otobüsle geliyorsan otogardan falan alalım
pm attım kardeşim
ben yaşamıyorum ama sdü de okuduğum için haftaiçi hergün ıspartadayım hatta ıspartalı bir arkadaşımın dayısı askeri malzemeler satıyor o konuda yardımcı olabilirim
askeri malzeme satışı yapan dayı yardımcı olablir pm bekliyorum:)
bende ıspartadayım elimden geldiğince yardımcı olurum
Geçen yıl söylesen yardımcı olurdum ıspartadaydım okul bitince esk ye dönüş yaptım.Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim :)
mustafa yusuf oğulcan ve adını hatırlayamadığım arkadaşlara teşekkürler çok yardımları dokundu saolsunlar benim ıspartada onların istanbulda bi kardeşleri daha oldu :)
JosephuS
31-03-2012, 18:42
Senin askerlik yapacağın yerin yanındaki il jandarmadayım..
her konuda yardıma açığım...Elimden geldiğince..
saolasın abi şuan zaten askerdeyim 1tabur 3dbölükde. 1aydan fazla oldu geleli:)