Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jsv profesyonel ıntake hava filtre kiti

EmrahErdogan
21-02-2012, 14:37
Arkadaşlar 106 xs'e güzel bir hava filtre sistemi yapmak istiyorum.. bu Ürün işimi görür mü fiyat o kadar pahalı gelmedı bana ?

JSV PROFESYONEL INTAKE HAVA FİLTRE KİTİ - Oto Aksesuar (http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=432979&ttype=Details#pt)

aniL43
21-02-2012, 20:09
beklentilerinize bağlı
ama çok prof olmasa da iş görür diye tahmin ediyorum

2jzgte
21-02-2012, 20:16
filitresiz kulanmaktan iyidir ama aracına göre değşiyo söyleyim 6 silndir için olan filtreyi 2000cc ye takarsan sorun oluyo çok hava alıyo filitre araç sapıtıyo artı boruların metal olması iyi aracın motoruna soğuk hava girişi sağlar :)

murat_ileri
21-02-2012, 23:30
filitresiz kulanmaktan iyidir ama aracına göre değşiyo söyleyim 6 silndir için olan filtreyi 2000cc ye takarsan sorun oluyo çok hava alıyo filitre araç sapıtıyo artı boruların metal olması iyi aracın motoruna soğuk hava girişi sağlar :)

ya denemelerinizde sorun var yada yanlış biliyorsunuz. hava filtresi büyük emmeden çekilen hava artar fakat motorda arıza sapıtma v.s. olmaz. araç hava/yakıt oranı fakire düşer senin benzinle ilgili bilmediğin bir sorun varsa gözle görülür hale gelir.

eğer imkanınız varsa custom birşey yaptırın aksi halde boru boyları yeterli kalmayacak ekstra maliyet çıkaracak size, birde kullanılan boru çapına dikkat edin boru uzakca emiş zorlaştığı için boru çapı daha önemli hale geliyor.

EmrahErdogan
22-02-2012, 07:17
aslında 10-15 cm lık egımlı bır boru benım ısımı gorecek ama bulamıyorum

murat_ileri
22-02-2012, 15:24
sanayide hurdacılara bak fazla kalın olmayan borulardan ucuza bulabilirsin, silikon hortumlarda zaten piyasada bolca mevcut. biraz ugraşarak kendinde yapabilirsin. dikkat et sıcak hava çekmeyecek şekilde konumlandırman önemli.