Orijinalini görmek için tıklayınız : civic ep2 swap k20 ?
mrb arkadaslar , elimde 2004 model ep2 var satıpta type r almayı cok dusundum ama fıyatlar 40.000 nın ustunde ve coguda boyalı parca degisikligi war , bnm aracımda temiz k20 swaplasam nasıl olur sizce ve ne kadara patlar bana bu iş ve motoru ruhsata işlenebiliyormu ? yardımlarınız icin tessekurler ...
Aracım bu ; Honda Civic 1.6 VTEC Sport 2004 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66422678 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ep2-type-r-paket-66422678/detay)
Gerçekten çok güzel olmuşta bence temiz typer parasına denk gelir fakat o fiyatlara satman imkansız bi hal alır,hiç gerek yok bence...
Aracini satip uzerine koyucagin para ile alicagin type-r dan daha pahaliya patlar.
Motor isletmede sorun yasarsin sikintili olur ...
Sadece motor değil bence daha birçok yeri başka koltuğu dçşemesi vs vs. bence typer almak daha mantıklı.
Aracini satip uzerine koyucagin para ile alicagin type-r dan daha pahaliya patlar.
Motor isletmede sorun yasarsin sikintili olur ...
bende bundan kokuyorum :confused:
ruhsata işli anahtar teslim 20 lira fiyat almıştım k20 için.. kendin uğraşırsan 2 3 kuruş aşağısına maledebilrsin diye düşünüyorum
type r parasınada satabilirsin bence .. koltukları ve yol tutusunu iyileştirerek
sadece motorlada bitmeyecek.
ep2 nin frenleri yetersiz gelecek ep3 frenleri , koltukları değiştirmek isteyeceksin ep3 koltuğu, ee koltuklar değişti şimdi ep3 direksiyonu olsun diyeceksin vs...vs... bir dünya ıvır zıvır böyle şeyleride düşün.
arabanı satıp ep3 alman daha az masraflı olur emin ol.
Birde boyasızı yok demişsin ep3 lerin. komple boyaılara lafım yok ama lokal boyasız ep3,s2k,vti araba bulamazsın.
sonradan swaplanmış araca kimse typer parasını vermez istediği kadar temiz olsun kasası.
pert sierra
21-02-2012, 21:58
k20 swap lıycaksın durduramıycaksın kendini sport havasından kurtulmak için bi kaç parça daha vs vs arkadaşların da dediği gibi uzun ve zahmetli bi hal alır bana göre bu tarz bi düşünce varsa kafanda o paralara bi eg swapla bence
sonradan swaplanmış araca kimse typer parasını vermez istediği kadar temiz olsun kasası.
b1 dıger sorunda bu sanırım en ıyısı satıp temız type r almak
değil 40 binlik temiz ep3 sana tertemiz bir fn2 parasına bile mal olabilir..
bu işlerde hiç bir zaman evdeki hesabın çarşıya uyduğunu görmedim çünkü özellikle de hiç düşünmediğin ıvır zıvırlar para tutacaktır..
eğer görüntü olsun güç önemli değil diyorsan ep2'ye devam illa güç ve aynı görüntüyü istiyorsan 1 dakika bile düşünme sat arabanı typer al..
Burası Türkiye bugünkü şartlar hiçbir zaman yarın geçerli değil ne yazık ki...
değil 40 binlik temiz ep3 sana tertemiz bir fn2 parasına bile mal olabilir..
bu işlerde hiç bir zaman evdeki hesabın çarşıya uyduğunu görmedim çünkü özellikle de hiç düşünmediğin ıvır zıvırlar para tutacaktır..
eğer görüntü olsun güç önemli değil diyorsan ep2'ye devam illa güç ve aynı görüntüyü istiyorsan 1 dakika bile düşünme sat arabanı typer al..
Burası Türkiye bugünkü şartlar hiçbir zaman yarın geçerli değil ne yazık ki...
haklısın burası Türkiye , burda swap olayı 1 araba parası tutuyor :D
daredevil
21-02-2012, 23:06
aynen sana maliyeti 20 bin tl rahat bulur çünkü şuan yapıyorum ve kendim sat typer al bence sen neden almadın diyorsan tek kapıya karşı iç işleri :D
hadi para tamam her şey tamam motora 10k verdin aldın rally typer motorlarıfalan var piyasada 5k de frenleri tesisatı cart curt 5k de içine gömdün ya ruhsat olayı nolacak benim duyduğum tanıdık dahi olsa motor işleme işi çok çok zor motoru işletmedin muaynede sıkıntı olacak muaynesiz bineceksin sıkıntı sıkıntı sıkıntı bence aklın yolu 1 sat üstüne ekle parça değişensiz boyalı falan yada bi parça değişen falan al derim tabi bu benim fikrim
Burak-Akın
21-02-2012, 23:58
üstüne biraz daha para eklenip güzel bi Type'R alınablr
aynen sana maliyeti 20 bin tl rahat bulur çünkü şuan yapıyorum ve kendim sat typer al bence sen neden almadın diyorsan tek kapıya karşı iç işleri :D
aynı dertten muzdarip im tek kapı hızlıdır mantığı yanlız dört kapıda STİ bile olsa sıkıntı değil dört kapı sonuçta :D
Gunes G.
22-02-2012, 03:12
Amerikayi bastan kesfetmeye calismanin kimseye faydasi olmaz. Sat type r al, mutlu mutlu bin.