Orijinalini görmek için tıklayınız : Cherokee Jeep, LPG için Yardım
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.Bizde 2003 model Cherokee LTD 3.7 var.Araç 220binde satsak satamıyoruz,kullansak kullanamıyoruz :D ***** benzin fiyatları.. Dedik bare LPG takalım ama aldığımız fiyatlar 2.500tl-3.000tl arası uçuk rakamlar.Sizin tavsiye ettiğiniz yer var mıdır?Yardım ederseniz çok sevinirim.
fiyat ve usta konusunda pek yardımcı olamam ama önceki aracım 5.2 grand cherokee idi ve üzerinde tartarini marka lpg vardı.yaklaşık 50 bin mili geçti kullanımı aracın hiç bir sorun çıkartmadı.hani tavsiye eder misin derseniz evet ederim ben memnundum.
6 silindir degil mi o motor? ben 6 silindir Mercedes'e 2400'e taktirmistim, markayi unuttum valla ama ya Prince ya Zavoli'ydi :D Istersen yonlendiririm yer Bostanci'da, 75bin km oldu sorunsuz :)
mehmetRS
22-02-2012, 12:30
silindir sayısı arttıkca fiyatta artıyor, motor gücüne göre kullandıkları dağıtıcı v.s. büyüyor gibi birşeyler duymuştum bu yüzden normal bir aracın lpg sisteminden dahada rahatsız edici bir fiyat cıkabiliyor..
DoguErdogan
22-02-2012, 16:46
fiyat normal gayet daha yukselme ihtimalide var markaya göre
Osman Bahadır
22-02-2012, 17:35
6 silindir bir motor için kaliteli bir kitte fiyatlar o civarda olur. Yani verilen fiyatlar normal. 1500-2000 arasına da yarı yerli, enjektör yerine selenoid valf kullanan piyasa kitleri olur.
Herkese yorumları için teşekkürler,yani seve seve bu paraları vericez :)
redbaron
22-02-2012, 22:32
eger aracı cok az kullanmıyorsanız lpg kitinin fiyatını 1 senede cıkarırsınız .Bence fiyattan cok kacmayın en kalitelisi olsun.amerikanlar lpg ile iyi uyum saglıyor