Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka Değişikliği
2.el bir araç alacağız plakayı değiştirmek istiyoruz. Fakat diğer konularıda okudum Sıkıntımız şu 34 BCB ... şeklinde plaka arıyoruz. Araştırdığıma göre Maltepe şubeden. Anadolu yakasında hiç elim kolum tanıdığım yok. Ücreti mukabilinde bu işi çözebilirmiyiz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu arada aldığımız araçtaki plaka özel plaka. Ülkü ismine göre alınmış. 34 ULK ... isteyen olursa verebiliriz :)
34tb9544
23-02-2012, 09:12
Gecen gun 3 harfi sıradan bir plaka için 750 lira bağış istediler sadece 3 harf ne olursa olsun dedim
Her yere yazıyorum burayada yazıyım belki unutulmuştur
İkamet ettiğiniz ilçeye göre plaka harf grubu veriliyor artık yani evvela ikamet adresiniz Maltepe olmalı onun sonrasında istediğiniz plakayı alabilirsiniz
Bağış ın ucu açık şubelerin genel bir bedeli oluyor ama aşağı yukarı oynaması değişken durumda
Misal Gaziosmanpaşada şu an 3 harf 1500 TL den aşağı alınamıyor eğer tandığınız yoksa..
Her yere yazıyorum burayada yazıyım belki unutulmuştur
İkamet ettiğiniz ilçeye göre plaka harf grubu veriliyor artık yani evvela ikamet adresiniz Maltepe olmalı onun sonrasında istediğiniz plakayı alabilirsiniz
Bağış ın ucu açık şubelerin genel bir bedeli oluyor ama aşağı yukarı oynaması değişken durumda
Misal Gaziosmanpaşada şu an 3 harf 1500 TL den aşağı alınamıyor eğer tandığınız yoksa..
İkametgah isini hallederiz evet onu biliyorum. 1 haftaligina aldiririz. Sorun plakayi halletmekte.
@34tb9544, müdür bizdende 1000TL istesinler.
FPA 75 plakam tek kuruş ödemeden aldım full power Ahmet :))
FPA 75 plakam tek kuruş ödemeden aldım full power Ahmet :))
exca bi yönlendir bizide :)
Güngören 3 harf veriyor para pul vermiyorsunuz FPA isin sakası denk geldi f ile başlayan 3 harf su an Güngören aklınızda olsun
sen önce bağış yapacak sonra plaka alacak, nasıl bir ülke burası her yerdemi olur bu bağış :D
İste gönlünüzden 1500 tl kopuyor bunada trafik şube bağış diyor :)