Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir'den selamlar
Uzun zamandır forumu takip ediyorum teknik bilgilerden sıkça faydalandım ve sonuç olarak aranıza katılmak istedim herkese keyifli forumlar. Teşekkürler
Cenk Özayan
Uzun zamandır forumu takip ediyorum teknik bilgilerden sıkça faydalandım ve sonuç olarak aranıza katılmak istedim herkese keyifli forumlar. Teşekkürler
Cenk Özayan
hosgeldin kardesim sonunda seni aramizda gormek guzel :)
hosgeldin kardesim sonunda seni aramizda gormek guzel :)
Teşekkürler kardeşim hoşbulduk :)
hoşgeldn knka :)
Hoşbulduk kardeşim
otomania
25-02-2012, 09:11
hosgedin dostm
hoşgeldin..
teşekkürler hoşbulduk.
hosgedin dostm
Hoşbulduk Tech ailesine katılmak ve aranızda olmak çok güzel teşekkürler
hoşgeldin cenk çokta yabancı degılmıssın sıtedekilere aslında :) keyıflı forumlar
eheheh kendimi eksik hissettim resmen İlker yüzünden ben sık sık bakıyordum fakat üyelik almamıştım adam işte,sokakta,serviste elinde telefon paso tech'te dedim artık üye olmam gerekli :)
çok teşekkür ederim
eheheh kendimi eksik hissettim resmen İlker yüzünden ben sık sık bakıyordum fakat üyelik almamıştım adam işte,sokakta,serviste elinde telefon paso tech'te dedim artık üye olmam gerekli :)
çok teşekkür ederim
:D hahahah
emirzukak
25-02-2012, 21:05
hoşgeldin..
hoşgeldin :)
hoşgeldin..
Hoşgeldin abi :)
Herkese çok teşekkür ederim keyifli forum lar:)
emre_277
27-02-2012, 00:42
hoşgeldiniz :)
kerimvtec
27-02-2012, 08:15
hoşgeldınız keyıflı forumlar
Hoşgeldiniz... Aracınızda eskişehirdeki esfanelerden maşallah sizi tanımasamda aracı görüp merak etmişimdir hep sahibini.
Hoşgeldiniz... Aracınızda eskişehirdeki esfanelerden maşallah sizi tanımasamda aracı görüp merak etmişimdir hep sahibini.
Teşekkür ederim
hosgeldiniz..
Teşekkürler keyifli forumlar
hoşgeldin Adaşş çok aktif yazamasamda günlük takipteyim bende :)
hoşgeldin Adaşş çok aktif yazamasamda günlük takipteyim bende :)
Teşekkürler abi:)
emirzukak
27-02-2012, 20:28
hoşgeldınız keyıflı forumlar
Fotograf cekelim hafta sonu R'imiza :D
Fotograf cekelim hafta sonu R'imiza :D
çekelim kanka tabi kar geliyo yine haftasonu kırmızıyla beyazları birleştirelim:)
çekelim kanka tabi kar geliyo yine haftasonu kırmızıyla beyazları birleştirelim:)
aynen kanka :)
Cihan KESKİN
28-02-2012, 18:12
Hosgeldiniz keyifli forumlar..
hoşgeldiniz aktif forumlar araba imam hatipin orda duruyo hep sanırım çarşıda falanda görüyorum araba ilk yapıldıgı zamanı biliyorum orta yaslı bi abideydi adını şimdi hatırlayamadım pepsi bloklarında oturuyodu nyse aktif forumlar...
[QUOTE=seWki26;5630834]hoşgeldiniz aktif forumlar araba imam hatipin orda duruyo hep sanırım çarşıda falanda görüyorum araba ilk yapıldıgı zamanı biliyorum orta yaslı bi abideydi adını şimdi hatırlayamadım pepsi bloklarında oturuyodu nyse aktif forumlar...[/QUOTE
Teşekkür ederim.
Evet oralarda oturuyorum.Keyifli yorumlar