PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 97-98 mondeo ghia otomatik hakkında bi kaç soru

romanson
24-02-2012, 16:49
arkadaşlar ufak bi bütçem var ilanları araştırırken alabileceğim fiyata yakın olarak mondeoya 2.0 ghia tüplü karar verdim eşiminde kullaması için otomatik istiyorum.araç hakkında hiç bir bilgim yok tutulan bir araçmı km de ne yakar masraf çıkarırmı yüksek km verim nedir.yani kısacası binilecek bir araçmıdır.bilgisi olanların bu konu hakkındaki bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
bu arada özellikleri
OTOMATİK VİTES, HIZ SABİTLEYİCİ, SPOR SÜRÜŞ MODU, KLİMA, ELEKTRİKLİ AYNALAR, 4 CAM OTOMATİK, ELEKTRİKLİ KOLTUKLAR, YOL BİLGİSAYARI

slhdmr34
24-02-2012, 17:49
Konfor olarak, yol tutus olarak kendi segmentinde iyi bir noktada aractır. Kendim kullandım, otomatiğine dikkat edin. 2.0 makinenin cok performansı yuksek degildir ama tatminkardır. Tüplü de olsa sağlam yakar, yani pek ekonomik değildir. Otomatiğine dikkat edilmesi gerekir. Ama satışı çok zordur, evlat olmaya niyetlidir. Opel Omega gibi alırken alacağınız paraya asla satamazsınız. Yürüyeninde en cok z rotları asınır ama fiyatı ucuzdur. Kemikli araclardır. Alabilirseniz bir ust kasa olan Mondeoları daha cok tavsiye ederim. Ama sıkılınca rahat satayım derseniz Focus'lar Mondeo'dan 10 kat daha hızlı satılır ikinci elde.

d16y4
24-02-2012, 17:59
yanlış yoldasınız kararınızı değiştirin

Osman Bahadır
24-02-2012, 18:44
Parçası dert, yakıtı dert, satması dert... Zamanında bir stobu için Ankara'nın altını üstüne getirmiştir, yine de bulamamıştık.

Ucuz diye alınacak araba değil o kasa mondeo.

romanson
25-02-2012, 12:35
98 model olmasına ragmen parça sıkıntısı olması düşündürücü..