Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 GTi için Gösterge Sorusu

Aranel Ciryatan
25-02-2012, 13:37
merhabalar arkadaşlar;

aracıma wideband,oil press ve voltaj göstergesi gibi gösterge takmak istiyorum.

wideband ve oil press için sensörlü göstergemi tercih etmem gerekiyor?

yada sensörsüz olup aracımın sensörlerinden bu verileri alabilecek ürünler bulunuyormu. açıkcası oil press için sensörsüz ürünler bulunuyor fakat wideband için pek ürün seçeneği bulamadım. uygulama yapmış olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

İyi Günler.

Murat
25-02-2012, 14:53
aracında wşdeband sensörü yok. oil press sesnsörün var ama on/off tip olduğundan işine yaramaz.

hepsi için ayrı gösterge sensör kiti lazım.

Aranel Ciryatan
25-02-2012, 15:04
AEM'e alternatif önerebileceğim bir marka varmı Murat?

Tercihim büyük ihtimalle AEM olacak ama alternatif marka önerin varsa sevinirim.

Murat
25-02-2012, 15:11
ben olsam innoyu tercih ederdim. aem daha şık olabilir ama inovate lc1 daha kullanışlı. aem ile afr de kayma olabiliyor.

Aranel Ciryatan
25-02-2012, 15:26
ben olsam innoyu tercih ederdim. aem daha şık olabilir ama inovate lc1 daha kullanışlı. aem ile afr de kayma olabiliyor.

inceledim şuanda innovate'i alacağım sırada kesinlikle değerlendiricem 206 GTi konusundaki deneyimlerini zaten biliyorum :D o yüzden paylaştığın fikirlere güveniyorum. Açıkcası 3'lü olarak sol çıtada kullanmayı düşünüyorum ürün siyah zeminli olduğu sürece benim için şık görünmesinin çok önemi yok. düzgün göstersin değerleri yeterli.