Orijinalini görmek için tıklayınız : bu aracın değerinde yanlışlık mı var ?
Subaru_STI
25-02-2012, 18:43
selam arkadaşlar. son zamanlarda şu araç dikkatimi çekmeye başladı. yanlış hatırlamıyorsam 35 civarından sürekli düşüş yaşayarak bu fiyata güncellenmiş. acaba araçta dediği gibi kaporta harici hasar yoksa alınabilir mi ? bu aracı bilen duyan referansı olan varmıdır acil cevaplarınızı bekliyorum.
sti yazmış ama wrx olduğu kabak gibi belli bu arada.
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 27.850 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 75971723 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-abiler-kardesler-bedavaya-subaru-sti-impreza-siyah-75971723/detay)
hava yastıkları patlamış sağlam diyor eğer o masraf 2 liraysa :D kendi yapar binerdi bence
Alınacak bir araç gibi gözükmüyo, sağlam kaza yapmış olmalı. En güzel şekilde toplanmaya çalışılmış, iyi düşünün derim.
bLackModeL
25-02-2012, 18:50
hava yastıkları patlamış sağlam diyor eğer o masraf 2 liraysa :D kendi yapar binerdi bence
bende ona dıkat ettım adam olmaz alt saseler gıtmıstır gazladın mı yan yan gıdersınn :D ortadan bukulmustur ıkı aracın arasında kalmıs galıbaa
Osman Bahadır
25-02-2012, 18:50
Öyle 2 liraya toplanıyorsa vereyim 2 lira, hatta helalinden 5 lira, alsın, kapılar, yan havayastıkları da dahil değiştirsin parçaları, öyle versin.
Yalan yanlış konuşan adamın sattığı araç alınmaz bana göre, önce dürüst olacak. Aracın temizinden bikaç taklası var gibi, iki aracın arasına sıkışmış olmasını hayal gücüm kurtarmadı :)
Bu şekilde araç satan yerler aracı öncesinde kısmen topluyor az hasarlı gibi gösterip satmaya çalışıyor dikkat etmek lazım
ProdriveSTI
25-02-2012, 18:58
2000 tl hasar mı ? :)
eğer 2000 tl hasarı olsun onun hemen alırım o aracı...çocuk kandırıyorlar resmen :ofk:
edit : sti demiş buna wrx bildiğin,2 tane sti parçası takınca sti yaptı aracı.
aynen kardesım arac dedıgın gıbı stı degıl wrx bence stı zannettıklerı ıcın fıyatı ılk ten okadar yuksek tuttular....gercı ınsan aldıgı arabayı bılmezmı o da ayrı bı konu
HondatugraL
25-02-2012, 19:10
2000 tl hasar mı ? :)
eğer 2000 tl hasarı olsun onun hemen alırım o aracı...çocuk kandırıyorlar resmen :ofk:
edit : sti demiş buna wrx bildiğin,2 tane sti parçası takınca sti yaptı aracı.
bence sen bunu al yoksa anca seyretcen subaruyu :hahaha::hahaha::hahaha:
ProdriveSTI
25-02-2012, 19:13
bence sen bunu al yoksa anca seyretcen subaruyu :hahaha::hahaha::hahaha:
hıııııı kol gibi girsin sonra :hahaha: aslında çöpe atıcak kadar çok paran olup bunu alıp proje yapıcan :D
uyuz oluyorum boyle ılanlara ya mılletı enayı yerıne koyuyorlar ....
yarın arıcagım 5 verıcem bıtır ver dıcem bakalım ne dıcek. o zamanda vakıtımız yok boyle satıcaz fılan bıtmezzzzzzzzz
aynen kardesım arac dedıgın gıbı stı degıl wrx bence stı zannettıklerı ıcın fıyatı ılk ten okadar yuksek tuttular....gercı ınsan aldıgı arabayı bılmezmı o da ayrı bı konu
o araç subaruysa bilmiyorlar :D subaru legasi subaru leganç,subaru legancy diye ilan açanlar var :D
Yalan yanlış konuşan adamın sattığı araç alınmaz bana göre, önce dürüst olacak. Aracın temizinden bikaç taklası var gibi, iki aracın arasına sıkışmış olmasını hayal gücüm kurtarmadı :)
Bu araç nasıl takla atmış olabilir, merak ettim :beuj:
HondatugraL
25-02-2012, 19:18
hıııııı kol gibi girsin sonra :hahaha: aslında çöpe atıcak kadar çok paran olup bunu alıp proje yapıcan :D
boylece bınılır aslında 1-2 tane de kaputa vursan desen olur komple tarz. Sonra yukle makıneyi 800 hp falan al sana joke machine billete el salla :heyoo::heyoo:
volkan_gs
25-02-2012, 19:19
2000 liraya toplanır mı bilmem de, başlığında ''abiler kardeşler'' yazan bir ilanın ciddiye alınacak bir tarafı yoktur benim gözümde :)
Çok uygun yazılmış fiyat vardır bir ipnelik :D:D
sağlam kaza yapmış.2000 lirayla halledileceğe benzemiyor.
2000 liraya toplanır mı bilmem de, başlığında ''abiler kardeşler'' yazan bir ilanın ciddiye alınacak bir tarafı yoktur benim gözümde :)
:icon_tup: aynen
Trance-R
25-02-2012, 19:32
kapı hasarı için sadece 2bin TL gider ...
havayastığını katmıyorum ...
ProdriveSTI
25-02-2012, 19:34
boylece bınılır aslında 1-2 tane de kaputa vursan desen olur komple tarz. Sonra yukle makıneyi 800 hp falan al sana joke machine billete el salla :heyoo::heyoo:
Beyin bedava :D
Sonra yardir Allah yardir spec :D
HondatugraL
25-02-2012, 19:59
Beyin bedava :D
Sonra yardir Allah yardir spec :D
2006 civic ES fiyatına subaru olum bidaha düşün :D
rat style varda tugral style nıye olmasın speeler car akanzi :cool:
ProdriveSTI
25-02-2012, 20:00
2006 civic ES fiyatına subaru olum bidaha düşün :D
rat style varda tugral style nıye olmasın speeler car akanzi :cool:
yok olm başıma belamı alıcam sonra :D
2 tır arasında kalmış sanırım
bu adamlardan 2 sene önce bir abimize 2007 civic almıştık kötü esnaf değiller değişmedilerse, araba wrx sti sa pert kaydı yok bence alınabilir o kadar abartılacak bir hasarı yok, ama 2000 tl yede mümkünatı yok toplanmaz
para olsa alırdım, en kötü parça parça satardım
27 850 + 10.000 = 37850 < sağlamı zaten bu para mide motorda bişey çıkarsa sti parasına kazalı wrx e biner alan gariban :D
wrx ise o paralar hala çok yüksek hiç gerek yok
araç bence onden de darbe almıştır.
on çamurluklar ve varsa şaseler tamir edilip biraz adama benzetilmiştir.
on tarafın cıkması bulunur ama kapı ve hava yastıgının bıraz zor bulunur.hemde 4 adet kapı.
ucuz gıbı gorunsede kapının fıyatı bence yuksektır.onun ıcın degıstırmemıslerdır.
alıcıda aman kapıdan ne olacak dıyıp atlayacaktır .
bunlar tamamen şahsi fikrim:)
HondatugraL
25-02-2012, 21:03
wrx ise o paralar hala çok yüksek hiç gerek yok
aynen.
muraat lan alma wrx çıktı bu harun abiymiş :hahaha:
ProdriveSTI
25-02-2012, 21:04
aynen.
muraat lan alma wrx çıktı bu harun abiymiş :hahaha:
yazdık ya lan zaten wrx diye konu içeriğinde de yazıyo :D:D
fatihcakin
25-02-2012, 21:06
2 kapı marşpiyel + direk alırsın yenisini takarsın :D sonucta vidalı
BurakCengizhanoğlu
25-02-2012, 21:10
Airbag i serviste yaptırıcam dersen 1000 liradan aşağı çıkmaz diye tahmin ediyorum.Kapıyı saymıyorum.Bence hiç gerek yok :)
Hee bostancı sanayide çıkmacı airbagciler de var 300 500 e airbag i yaptırabilirsiniz tercih ederseniz:)
Aracın hasar fiyat tahmini çok yüksektir.Genellikle dikkati üzerinde toplamak ilgi çektirmek için yazılır.Bu arada aracın daha önceden ne bileyim her hangi bir yerden büyük kaza yemiş olabileceğini düşünüyorum resimler onu gösteriyor çünkü
Edit:Bu aracın motoru sağlamsa satın alıp proje yapmak isteyen arkadaşlarda düşünebilir benim içimden geçti:D
Öyle 2 liraya toplanıyorsa vereyim 2 lira, hatta helalinden 5 lira, alsın, kapılar, yan havayastıkları da dahil değiştirsin parçaları, öyle versin.
saglamı o para zaten niye uğraştırıyon adamları :D
Subaru_STI
26-02-2012, 01:15
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. ben sadece bir tarafını sürtmüş o kadar hasarı var diye düşündüm. demek ki büyük kazası olan araçları kısmen toplayıp böyle ufak hasarlı gösterip satmaya çalışıyorlar. hayırlı satışlar o zaman arkadaşa. bu işleri bilenlerden uzak, bilmeyenlere yakın olsun ;)
naciersin
26-02-2012, 01:31
arkadaşlar ben bu aracı ankara da çekicinin üstünde gördüm bu haldeydi çekiciyi durdurdum ve sordum istanbula götürüyoruz dedi satıyolarmı dedim evt dedi heralde 35bin istiyorlar dedi fakat arabayı inceletmedi pertmi dedim evt dedi ertesi gün ilanda gördüm pert kaydı yok diyor sildirilmiş olabilir
MURAT-CRX-06
26-02-2012, 01:37
Vay be nerdeyse 4 kapıda hafif çizik var diyecekmiş adam :D
O araçta direk filan kalmamıştır araba 2 yanından presle ezılmiş gibi duruyo.
(4 kapı airbag değişecek ve yanında bir sürü şey çıkacaktır eminim bu derece hasarlı bir aracı 2000 tl ye tamir ettirme gibi bir hayal kurmuş helal be adama.)
1 resme bakıp herkes yorum yazmıs. Ne ***** adamın dogruyu solemedıgı. Boya makinası ile ölçen oldumuda gidip yazmıssınız anlamadım.
anca proje aracı,hatta hazır değişirken karbonla değiştirilir parçalarda.. onun dışında almazdım ben olsam..
darkmoon
26-02-2012, 02:26
aracı yakından görmeden burdan senaryolar yazmakda doğru değil.
2 bin tl masraf tabiki tutmaz o bir gerçek ama o aracı satanlarda airbagler toplanır mantığıyla düşünmemişdir genelde bu tip patlamış airbagli araçlarda airbag yerleri kapatılır oralara dolgu malzemeleri konulur dikilir bilhassa özel olarak bu işi yapan insanlar var maslak sanayide böyle bir usta tanıyorum zamanında ön iki airbagi patlak arkadaşın primiera aracını ilkgünkü gibi yapmışdı inanamamışdık arkadaş primierayıda satarken airbaglerin olmadığını söyledi onuda belirtiyim.. ama söylemese öylede satardı kimsede imkansız anlayamazdı..
büyük ihtimal o araçda öyle toplanır zaten airbag masrafları bertaraf edilirse geriye ciddi büyük bir masraf kalmaz kapılarıda çıkma tedarik etseler geriye ciddi anlamda görünürde masraf edicek bir şey kalmaz.. şase falan girmiyorum resimden görünen masrafa göre konuşdum..
ArdaERHAN
26-02-2012, 02:47
gece gece iyi güldüm siz yazınca fark ettim :D
Pitbull...
26-02-2012, 06:22
Arkadaşımın eski arabası gecmisi temiz
hangi 2000 den bahsediyorlar? seterlin veya bilmediğimiz bi cins paramı? pazartesi arabanın tamponlarını boyatacam, 500 tl veriyorum ufacık bir çizik için bu arabaya 15000 harcasan belki olur...
resmen dalga geçiyorlar araç üç kağıtcılar pazarına düşmüş.
DaRkNeSs-
26-02-2012, 15:49
1 resme bakıp herkes yorum yazmıs. Ne ***** adamın dogruyu solemedıgı. Boya makinası ile ölçen oldumuda gidip yazmıssınız anlamadım.
+1
aracı yakından görmeden burdan senaryolar yazmakda doğru değil.
2 bin tl masraf tabiki tutmaz o bir gerçek ama o aracı satanlarda airbagler toplanır mantığıyla düşünmemişdir genelde bu tip patlamış airbagli araçlarda airbag yerleri kapatılır oralara dolgu malzemeleri konulur dikilir bilhassa özel olarak bu işi yapan insanlar var maslak sanayide böyle bir usta tanıyorum zamanında ön iki airbagi patlak arkadaşın primiera aracını ilkgünkü gibi yapmışdı inanamamışdık arkadaş primierayıda satarken airbaglerin olmadığını söyledi onuda belirtiyim.. ama söylemese öylede satardı kimsede imkansız anlayamazdı..
büyük ihtimal o araçda öyle toplanır zaten airbag masrafları bertaraf edilirse geriye ciddi büyük bir masraf kalmaz kapılarıda çıkma tedarik etseler geriye ciddi anlamda görünürde masraf edicek bir şey kalmaz.. şase falan girmiyorum resimden görünen masrafa göre konuşdum..
+1
Arkadaşımın eski arabası gecmisi temiz
yazmıyım dedim de duramıcam
arkadaşlar 2 resimle herkes ekspertiz uzmanı olmuş maşallah,ne ***** hasarın sadece görünenle sınırlı olmadığı?gidip bakmadan hüküm vermek doğru değil bana göre..
amma senaryolar yazıldı önden de hasarı vardır ama kısmen yapılmıştır sadece bu hasar bırakılmıştır falan :)
taklası var bunun toplanıp bu kadar bırakılmış diyen bile oldu neresinden takla anlaşıldıysa :)
tabi ki airbaglerle beraber 2bin tl ye toplanamaz ama görünen hasar buysa airbagler takılmaz kapılar çıkma alınırsa 2-3 bin tl ye toplanamaz mı?
adam gibi baktırılmadan yorum yapılmamalı bana göre...
arkadaşlar ben bu aracı ankara da çekicinin üstünde gördüm bu haldeydi çekiciyi durdurdum ve sordum istanbula götürüyoruz dedi satıyolarmı dedim evt dedi heralde 35bin istiyorlar dedi fakat arabayı inceletmedi pertmi dedim evt dedi ertesi gün ilanda gördüm pert kaydı yok diyor sildirilmiş olabilir
pert kaydı silinmiyor diye biliyorum bir fikri olan varmı:beuj:
ErenErdem
26-02-2012, 16:24
Volkswagen Jetta 1.4 TSI Comfortline 2012 Model 32.850 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 75997909 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sifir-jetta-arayanlara-2012-2000-km-de-calisir-yurur-75997909/detay/)
şu ilanlarında da Sıfır Jetta arayanlara demişler :)
Buaracında 3000 lira hasarı varmış :)
Sanayide geçerken görüp, bildiğim bir dükkandır, yukarıda ki jetta da olduğu gibi wrx de de hasarı ciddi yazmamışlardır.
Zaten kimsenin kazalı bir aracı satıcının sözüyle alacağını da sanmıyorum :)
çok ölücüler bunlarda ya 2 bin e toplanır mı :D
arabada tuaf olan camurluklara hıc sıcramamıs çizik bile yok ama kapılar pert sanki kapıları daha sonra konmuş gibi duruyo o gözüme çarptı.
ErenErdem
26-02-2012, 16:58
arabada tuaf olan camurluklara hıc sıcramamıs çizik bile yok ama kapılar pert sanki kapıları daha sonra konmuş gibi duruyo o gözüme çarptı.
Emre sen dedikten sonra baktım, cidden sağ marşpiyerin başlangıcı da hasarlı ama hemen üstündeki çamurluk sıfır hasarlı :)
Tahminimce 6-7bin tl arasına güzel toplanabilir. Ama değer mi bakmak lazım tabi...
Benim kaportacıda kaporta-boya 2000 e mis gibi çıkartırız bunu :D
Bu arada tamponu 500 tl ye mi boyatıyorsunuz ?
parça başı 150-200 gibi bir rakam diye biliyorum ama aracınızı bilemem tabi :
Pitbull...
27-02-2012, 03:06
aracın kazası önden varmı yokmu bilmem ama arkadaş düz yolda giderken ara yoldan birisi cıkıyor sağ yada sol kapıdan vuruyor sonra kontrolünü kaybedip agaca carpıyor ben yakından gördüm arabayı aracın 3 kapı sacı değişecek yada kapısı tavandada çok hafif gözle görülmiyecek kadar kasıntı vardı airbaglerin bi kısmı açılmıştı önde arkada hiç bişey yoktu.
wrx ın saglamı o para dayı hayal göruyor.
wrx ın saglamı o para dayı hayal göruyor.
o paraya bu kasa kazasız wrx bulmak zor üstad :)
bu arada kazanın şekli olmaz çamurluğa vs gelmemiş yazılmış :)
doğru zaman kötü herkes .pnelik peşinde ama görmeden de bu kadar nasıl emin oluyorsunuz anlam veremiyorum size :)
orhan_guney
27-02-2012, 09:31
değil 2 bın 5 bin toparlansın ben bıle alırım
o paraya bu kasa kazasız wrx bulmak zor üstad :)
bu arada kazanın şekli olmaz çamurluğa vs gelmemiş yazılmış :)
doğru zaman kötü herkes .pnelik peşinde ama görmeden de bu kadar nasıl emin oluyorsunuz anlam veremiyorum size :)
:)
müballa yaptım adamın abartma sekılıne göre :)
Aranel Ciryatan
27-02-2012, 09:48
bu subaruda rahat 10k masraf var. benim hondanın 2 kapıya sürttü denyonun teki kaskodan 2 kapıyıda değiştirmiştim macun falan durumu olmasın diye 5k masraf çıkmıştı kaskoya. o yüzden imkansız 2k masraf. adam kandırıyorlar resmen. kolay kolay satabileceklerini sanmıyorum subaruyu alacak olan adam az çok işten anlayan adamdır.o fiyatı kırmadan almaz :D
Yiğit G.
27-02-2012, 11:04
şimdi yürüyen temiz olanları 50.000 küsür civar bu araçların.. eğer hasar görünen kadar ise almak çok mantıklı.. Al dursun yavaş yavaş toplarsın ne olcak 10.000 harcasan yine kardasın.. ki tanıdıgın kaportacı falan varsa çok daha ucuza getirsin ustasına göre o kapılar toparlanır.. ama tabi dediğim gibi gorunen hasar bu kadarsa ki kasada sanki bişey yokmus gibi (gibi) geldi :)
selim bayrak
27-02-2012, 11:13
şimdi yürüyen temiz olanları 50.000 küsür civar bu araçların.. eğer hasar görünen kadar ise almak çok mantıklı.. Al dursun yavaş yavaş toplarsın ne olcak 10.000 harcasan yine kardasın.. ki tanıdıgın kaportacı falan varsa çok daha ucuza getirsin ustasına göre o kapılar toparlanır.. ama tabi dediğim gibi gorunen hasar bu kadarsa ki kasada sanki bişey yokmus gibi (gibi) geldi :)
arac wrx piyasası 50 olma ıhtımalı cok dusuk benım göbegım catladı 4 parca boyalıyı ve bı dunya extrası vardı 35e zor sattım artı mavı renktı
edit: artı STİ olarakta enz 75 46 48li rakkamlara satıldı boyasız kazasız extralı bu aracı alıp toplamak göz göre göre full zarar
ben bu aracın ılanı verren kısıyı 1 ay önce aradım bu arac wrx dedım STİ deil bşde anlattım telden aradakı farkı ınsanları kandırmayın dedım duzeltelım dedı anlmamış gıbı halende STİ yazıolar
Yiğit G.
27-02-2012, 11:19
arac wrx piyasası 50 olma ıhtımalı cok dusuk benım göbegım catladı 4 parca boyalıyı ve bı dunya extrası vardı 35e zor sattım artı mavı renktı
edit: artı STİ olarakta enz 75 46 48li rakkamlara satıldı boyasız kazasız extralı bu aracı alıp toplamak göz göre göre full zarar
ben bu aracın ılanı verren kısıyı 1 ay önce aradım bu arac wrx dedım STİ deil bşde anlattım telden aradakı farkı ınsanları kandırmayın dedım duzeltelım dedı anlmamış gıbı halende STİ yazıolar
hocam subaru piyasasını cok bilmem sadece söyle bir piyasasına goz gezdirdim 50 den asagı yok.. 50-60 arası fiyatları.. herkes uçmuşsa fiyatlarda bilemicem haklsındır
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72270319 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-2002-model-subaru-wrx-sti-72270319/detay)
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 53.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 75570215 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-auto-vitrin-den-impreza-2-0-wrx-sti-kazasiz-orjinal-75570215/detay)
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 74823998 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-bileneeee-74823998/detay)
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 71314889 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2-2-stroker-71314889/detay)
Edit: STI değilmiş araç şimdi okudum haklısınız
Subaru_STI
27-02-2012, 11:47
10krkt güncellemesi
RottingChrist
27-02-2012, 13:31
dediğin ayrıntı çok doğru. sağ iki kapı hasarlı hatta ağır hasarlı ama ön sağ kapı ile ön sağ çamurluğun birleştiği yerden çok net bir şekilde hasar sona ermiş. hasar alt marşpiyelde devam etmiş üstündeki çamurlukta yine çizik yok.
Emre sen dedikten sonra baktım, cidden sağ marşpiyerin başlangıcı da hasarlı ama hemen üstündeki çamurluk sıfır hasarlı :)