Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS vs. 106 GTI
http://www.youtube.com/watch?v=tfpFPIXRBiw
hacker-kan
13-01-2008, 23:27
Önceki videoda 106 GTİ almıştı şimdi de Clio RS aldı...
106 GTİ=''1 points''
CLİO RS=''1 points''
Durum berabere 1-1
sırada rövanş var...please wait...
--LOADİNG...:D:D
Önceki videoda 106 GTİ almıştı şimdi de Clio RS aldı...
106 GTİ=''1 points''
CLİO RS=''1 points''
Durum berabere 1-1
sırada rövanş var...please wait...
--LOADİNG...:D:D
I'm waiting for you
--LOADİNG---
:D
ne kadar loadlamanız gerektıgını bılıyosunuz fazla zorlanmazsınız:D
Tebrik ederim ibrahim kardeşim..,see you,,
Juggernaut
13-01-2008, 23:40
Bayağı fark olmuş.Kazasız belasız arkadaşlar..
VeNoM_35
13-01-2008, 23:46
İlk denemenizde yukarıda 106 almıştı yazıyor ama nekadar farkla almıştı 1 boy flnmıydı? clioda kısa birşey değiştirmedi diyordun değilmi, peki yaklaşık 5-6 boyluk farkı sadece egzozmu yaptı ben bunu merak ettim. 2 arabaya da maşallah.
chiefkadir
14-01-2008, 09:19
İlk denemenizde yukarıda 106 almıştı yazıyor ama nekadar farkla almıştı 1 boy flnmıydı? clioda kısa birşey değiştirmedi diyordun değilmi, peki yaklaşık 5-6 boyluk farkı sadece egzozmu yaptı ben bunu merak ettim. 2 arabaya da maşallah.Bakım benzin vs. durumuna göre 106 bir boy geri gitmiş olabilir,o zamanlar ibo arabasına tam alışmış değildi şimdi daha iyi kesici noktalarını yakalıyo ve daha seri vites değiştiriyo buda bir boy farketse,egsoz,düzgün filitre sistemi ve kısa ile 1,5 2 boy farketmiş olsa 106 ile arasındaki farkı açıklarr gibi ;) İbo anlatsın gerçi ;)
Dün güzeldi güneşliydi ankara ..Chipli S40T4'ü 215 e kadar 3-4 boy geçip, s40'ın 220 gibi yanımdan uzaması ve o hırsla 260-270 lerı görmesi ayrı bi taddı ;)
Birdahaki buluşmada Çayyolundaki arkadaşlarıda (sınavlarını vs.çözdükten sonra) aramızda görmek isteriz :) Aygaz LPG:D
clio rs mi geçti rollingte çipli t4 ü 215 e kadar?
clio rs mi geçti rollingte çipli t4 ü 215 e kadar?
sanırım kadirin çipli egzantrikli RS'i geçmiştir. kendi arabasından bahsediyordur yani. yoksa normal bir RS bence de geçemez...
chiefkadir
14-01-2008, 10:09
Evet Sonercim kendi Rs'imden bahsediyorum ;) Bu arada soran arkadaşda amma yakalamış ilk mesajında:icon_tup:
Kadir sen Fatihle denediğinde egzantrik var mıydı arabada?
chiefkadir
14-01-2008, 10:14
Tabiki vardı ;) Ama ayarsızdı..
Kasnaktan ayar yapılmadı henüz inşalah bu hafta yapılacak ve egzantriğin tadını o zaman alacaz ;)
hala 106 ile ugrasan var demek hmm..
Kasnaktan ayar yapılmadı henüz inşalah bu hafta yapılacak ve egzantriğin tadını o zaman alacaz ;)
kasnaktan sonra imprezalarla denersin artik
hala 106 ile ugrasan var demek hmm..
uğraşmaktan kastın?
chiefkadir
14-01-2008, 10:26
kasnaktan sonra imprezalarla denersin artikHaddimizi biliriz onurcan standart wrx mi kaldı piyasada :)
M_PROJECT
14-01-2008, 10:28
Haddimizi biliriz onurcan standart wrx mi kaldı piyasada :)
typer s2k felan vardir ankarada bunnarin standardi , emreye yapis :D
uğraşmaktan kastın?
eskisi gibi 106 yok, ugrasanda yok, modifiye falan.
birkac turbolu falan var okadar..
Haddimizi biliriz onurcan standart wrx mi kaldı piyasada :)
ya bulursun ayarlarsin sen :icon_tup:
typer s2k felan vardir ankarada bunnarin standardi , emreye yapis :D
evet ben varım, fatih var. ben arabayı satmadan fatih te hondata takmadan kadirin bizi görmesi lazım :D :D
M_PROJECT
14-01-2008, 10:33
ozman yine bole net cekim bi video cekinde izlemesi gusel olsun
chiefkadir
14-01-2008, 10:34
evet ben varım, fatih var. ben arabayı satmadan fatih te hondata takmadan kadirin bizi görmesi lazım :D :DFAtihin araba maşallah ..Racing paspas koysa ayırır bizi :) Sen niye satıyosun başka proje var herhalde ;)
eskisi gibi 106 yok, ugrasanda yok, modifiye falan.
birkac turbolu falan var okadar..
su an bildiğim iki tane var drag için yüklenen.
FAtihin araba maşallah ..Racing paspas koysa ayırır bizi :) Sen niye satıyosun başka proje var herhalde ;)
hem de ne proje kadir :D :D hayatımın projesi... yedi bekar soner is about to marry :D :D bakalım hayırlısı...:icon_tup::icon_tup:
hem de ne proje kadir :D :D hayatımın projesi... yedi bekar soner is about to marry :D :D bakalım hayırlısı...:icon_tup::icon_tup:
hayırlı olsun.
M_PROJECT
14-01-2008, 10:37
hersene bi iki tane oluyo zaten . ne olcagi nereye kadar gitcegi belli oldugu icin pek kalmadi artik eskisi gibi ugrasan . yapanda harcayip parasini zamnini emegini asiri beslemeye gecio .
valla çok param olsa bi 2001 106 alıp garajıma koyardım hafta sonları gece iki kere gazlasam baya bi stres atardım heralde, seviorz 106 ları :)
devir üfleme devri.... turbo icat oldu Vtec bozuldu :D :D
M_PROJECT
14-01-2008, 10:39
valla çok param olsa bi 2001 106 alıp garajıma koyardım hafta sonları gece iki kere gazlasam baya bi stres atardım heralde, seviorz 106 ları :)
onu bende isterdim , tertemiz bi tane olcak hic bisi yapmadan binicen
anlamadin sanirim,
caddede gezen tu5353 ayarinda arabalardan bahsediyorum, haftasonu gezebilenlerden degil ;)
hersene bi iki tane oluyo zaten . ne olcagi nereye kadar gitcegi belli oldugu icin pek kalmadi artik eskisi gibi ugrasan . yapanda harcayip parasini zamnini emegini asiri beslemeye gecio .
haklısın.
kımse 106 nın kılodan dolayı yurudugunu kabullenmıyo.
el kadar 1.6 motora yuklendıkce yuklenıyolar.kerametın motorda olmadıgını anlayanda bırakıyo sonunda.
widebody olursa bende hayır demem :D
M_PROJECT
14-01-2008, 10:42
yok motorunda da keramet varda parcasi olmayan az bulunan bi model . e sahipleri napsin . asiri beslemede gusel sonuclar cikariorlar ama
haklısın.
kımse 106 nın kılodan dolayı yurudugunu kabullenmıyo.
el kadar 1.6 motora yuklendıkce yuklenıyolar.kerametın motorda olmadıgını anlayanda bırakıyo sonunda.
sizin araba için de benzer sözler söylenebilir kardeşim. sizin de yapacaklarınız sınırlı sonuçta...
kım ,hangı araba sınırsız ımkanlara sahıpkı?
M_PROJECT
14-01-2008, 10:46
kım ,hangı araba sınırsız ımkanlara sahıpkı?
birsuru model sayilabilir buna , parca sikintin olmazsa her araci yurutebilirsin
birsuru model sayilabilir buna , parca sikintin olmazsa her araci yurutebilirsin
bizim araçlarda da parca sıkıntısı yok nakıt sıkıntısı olmadıktan sonra;)
civic, impreza, evo, supra no limit bunlar... yani ağırlıklı japon üretimi arabalar...
chiefkadir
14-01-2008, 10:50
sizin araba için de benzer sözler söylenebilir kardeşim. sizin de yapacaklarınız sınırlı sonuçta...Aynen ;) Tek çare çufçuf ;)
Rs'ede bir sene binip tayyar alacam o zamana benim cebime uygun hale gelir ;)
Aynen ;) Tek çare çufçuf ;)
Rs'ede bir sene binip tayyar alacam o zamana benim cebime uygun hale gelir ;)
benim tayyarı satayım kadir, iyi yürüyomuş bende yeni öğrendim :D :D :D
seri üretim,
twin scroll equal length turbo manifoldu var mi mesela??
sanmıyorum. dediğin gibi olsa draglarda başarılı RS ler görürdük... eski RS çi armağan bu konu hakkında daha tecrübelidir..
sanmıyorum. dediğin gibi olsa draglarda başarılı RS ler görürdük... eski RS çi armağan bu konu hakkında daha tecrübelidir..
armaganın rs e yapılacaklar konusunda sınırları zorladıgını dusunmuyorum.
cıp ve egzantrık rs te son nokta deıl.
chiefkadir
14-01-2008, 11:02
seri üretim,
twin scroll equal length turbo manifoldu var mi mesela??Onu bilmemde İngilterede meraklıları var baya...:)
http://www.k-tecracing.com/catalogue.asp?app=Clio%20172/Cup/182&category=Turbos
chiefkadir
14-01-2008, 11:04
benim tayyarı satayım kadir, iyi yürüyomuş bende yeni öğrendim :D :D :DBenim için erken olur;) Bu arada kimi tokatladın bakem;)
Onu bilmemde İngilterede meraklıları var baya...:)
http://www.k-tecracing.com/catalogue.asp?app=Clio%20172/Cup/182&category=Turbos
bizde efyediar varken incelemistik bu siteyi, gereksiz paralar dönüyor, mallarda sınırlı..
bizde efyediar varken incelemistik bu siteyi, gereksiz paralar dönüyor, mallarda sınırlı..
honda mı alalım yanı?:)
roll falan nereye kadar gelin hep beraber 200sx alalim :D
ztn bu işler imkan meselesi imkanın oldukça kendine bi yol çiziosun
honda alıncada belli bi zmn sonra atmosferik yapsan ondanda sıkılcaksın senin için cliondan bi farkı olmayacak bence :)
sora turbo istiyceksin onuda yapcaksın oda yetmiycek
gerçi bu insandan insana deişir ama bende böle birşeyi alırken çok hevesleniorum 1-2 ay sonra heves fln kalmıo gözüm başka şeylere takılıo
tabi herkes bnm gibi deildir oda ayrı :)
Benim için erken olur;) Bu arada kimi tokatladın bakem;)
yok canım kimseyi tokatlamadım... ben karıncayı bile incitmeyen biriyim tokat mokat bana ters :D :D :p ;)
roll falan nereye kadar gelin hep beraber 200sx alalim :D
8 sene once drag tavan yapmıstı.
dragtan baska kıyaslama yoktu.
sonra roll cıktı kım cıkardıysa:D
şimdi drift.
bizi ilerde hangi yarıs stılı beklıyo merak edıyorum.
drag icin 2kisi lazim,
roll yani esneklik icinde;
fakat drift kendi zevkiniz icin gecen gecilen yok sadece adrenalin var ;)
drag icin 2kisi lazim,
roll yani esneklik icinde;
fakat drift kendi zevkiniz icin gecen gecilen yok sadece adrenalin var ;)
peki ileride ne olur sence. drift yerini neye bırakır.
bilen varsa solesın sımdıden hazırlanalım:D
honda mı alalım yanı?:)
evet iyi olur. Şabani Honda, hayat onda :D :D
honda olmasa da made by japan bir araba alın...
evet iyi olur. Şabani Honda, hayat onda :D :D
honda olmasa da made by japan bir araba alın...
valla ben kore işine giriyim diyorum.
full suv 30bın ytl :D
Videodaki 106 sınıfının en iyi gidenlerindendir, bahane olarak söylemiyorum buji ve chipde bugün sorun oldğunu gördüm ogünde söylemiştim roll de gerçi ama benim için herhangi bir bahene vs. değil çok güzel zamnda güzel yakaladınız arabam sizin gibi ayarlı değil her hafta rolle çıkmadğı için ;) ...Ne mutlu ki bana bu arabayı ilk denemelerde hiç bir eş değer bir araba geçemedi ;) ve kimse için de araba yüklemedim aynı kaldı ;)videodaki diyaloglarıda yakıştıramadım bende sana video çektim ama bu tür diyaloglar geçmedi anlaşılan fazla heycan yapmışsınız,
ilk denemyi merak edenler için bende ilk videoları paylaşyım roll videosunuda yakında koyarım;
http://www.youtube.com/watch?v=ejOIcXn9jMk
seni yakaladıgımız flan yok. araban bakımsızsa istildo caglarla nıye denmek ıstedın.
cagların sınavları vardı haftaya deneyelım demıs sen bu pazar olsun demıssın.
benım gelecek pazar ısım vardı bu hafta denedık senle.
caglarda denersınız es deger arabaları goruruz.
ne zmn olay karışır diodum kısmet 6. sayfayamış :)
Vtec-SEDAN
14-01-2008, 12:30
heyecan olmazsa zevki kalmaz zaten.. dialoglarda da çok kötü bir söz yada hakaret içeren bi konuşma yok.. iki araca da teşekkürler ama clionun kalitesi zaten belli, tebrikler.. ;)
:) :) :)
miilet pusuya yatmıs olayın karısmasını beklıyomus demekkı:D
videoyu yeni seyrettim, tebrikler clio'ya
videoyu yeni seyrettim, tebrikler clio'ya
saolasın mustafa
chiefkadir
14-01-2008, 12:46
[B][B][B][I] videodaki diyaloglarıda yakıştıramadım bende sana video çektim ama bu tür diyaloglar geçmediVideoda ayıp bişey yok Arda kardeş sövmemişiz,aşşalamamışız sen ki bazı forumlarda Clio Rs'i rahat geçiyorum diye bahsediyomuşsun,ki videoda gördük geçmişsinde..Bizde merak ettik senin arabayı acaba dedik ? bidaha olsa geçermi ? Baktık ki sonuç çok farklıymış ;)
cümbül cemaat bir rolling günü yapın yaw :D :D
Vtec-SEDAN
14-01-2008, 12:51
typeR da görmek isteriz videolarda :)
typer çok hızlı göremezsin fidyolarda :D :D :D
bu arada ben olsam 106 gibi bi arabaya hks egzost takmazdım
bu tarz arabalarda ss iidr clio doru tercihi yapmış
106 da şimdi 51 lik düz boruda vardır bide içi bomboş hks eğer öyleyse kötü tercih
M U R A T
14-01-2008, 13:07
106 da şimdi 51 lik düz boruda vardır bide içi bomboş hks eğer öyleyse kötü tercih
performans açısından mı yoksa avrupa yapımı bi araca jap style bi parça takıldığı için mi kötü tercih?
HKS nin önünde ufak bir orta susturucu olsa?
ben yanlış mı yapıyorum kendi arabamda diye merak ediyorum.
60mm + ufak son susturucu + DC Sports
ben de yazayım bari, benimkine ne yapılabilir veya bendeki uygulama düzgün görünüyor mu:
DC 4-2-1 race headers sonrası sanayi işi katmerli 60lık boru + orta susturucu + oval magnex son susturucu...
ben de yazayım bari, benimkine ne yapılabilir veya bendeki uygulama düzgün görünüyor mu:
DC 4-2-1 race headers sonrası sanayi işi katmerli 60lık boru + orta susturucu + oval magnex son susturucu...
ortayı magnexı sok hks tak;)
bence katmerli ara borudan ve orta susturucudan kurtulmam lazım ama :( :(
performans açısından mı yoksa avrupa yapımı bi araca jap style bi parça takıldığı için mi kötü tercih?
ben şöyle sölim 106 orta susturucu koyduğun zmn arabada üst deviler direk ölüyor ben 4-5 egzost deiştrmişimdir 51 lik tamam ok çok güzel bi seçim ama kıvrımları fln ii olcak tabi bende iskender arab borular vardı mesela sonda sıkıştırması daha ii olan ii bi ss koyarsan bence daha ii oluo yoksa şekil önemli deil yani araba gitsinde hks yarasa hks tak ama bence yaramıo
benim kullandıklarım magnex,remus,otto,ss bunlar arasında ss tecrübeyle sabttir :)
hem ses çok inanılmaz güzel hemde performans
.CeM. kardeşim tayyar için hangi son susturucuları tavsiye edersin...
HKS nin önünde ufak bir orta susturucu olsa?
ben yanlış mı yapıyorum kendi arabamda diye merak ediyorum.
60mm + ufak son susturucu + DC Sports
ben senin yerinde olsam rc için tabi bu yazdıklarım üzerindeki boruları kulalnarak yada yenide yaptırabilrisn ama 60 lık idealdri ortaya dediğin gibi orta egzost ama içi boş olanlardan yani sadece sesi makul seviyeye getirmek için
sonada ss,scorpion,yada sebring gibi RC için birebir son susturucu kullanmak
.CeM. kardeşim tayyar için hangi son susturucuları tavsiye edersin...
abi sizin arabalardan pek anlamamda japonlarda hks filan ii oluo bence ama en ii giden typerlardan birinde hatta en iiside denebilir dc sport var asıl önemli olan bence headers tan sona doğru olan borunun muazzam olması o işte tabi biizm iskender abmize kalıo
asıl önemli olan bence headers tan sona doğru olan borunun muazzam olması o işte tabi biizm iskender abmize kalıo
tşk ederim. en can alıcı yer benimkinde biraz cacık kalıyor sanırım... :o :o :(
ben şöyle sölim 106 orta susturucu koyduğun zmn arabada üst deviler direk ölüyor ben 4-5 egzost deiştrmişimdir 51 lik tamam ok çok güzel bi seçim ama kıvrımları fln ii olcak tabi bende iskender arab borular vardı mesela sonda sıkıştırması daha ii olan ii bi ss koyarsan bence daha ii oluo yoksa şekil önemli deil yani araba gitsinde hks yarasa hks tak ama bence yaramıo
benim kullandıklarım magnex,remus,otto,ss bunlar arasında ss tecrübeyle sabttir :)
hem ses çok inanılmaz güzel hemde performans
haklsın cem kardeşim, katılıoyrum sana remusa döncem bende farkınyadım kesinlike ilgin için sağol.,,:)
Videoda ayıp bişey yok Arda kardeş sövmemişiz,aşşalamamışız sen ki bazı forumlarda Clio Rs'i rahat geçiyorum diye bahsediyomuşsun,ki videoda gördük geçmişsinde..Bizde merak ettik senin arabayı [B]acaba dedik ? bidaha olsa geçermi ? Baktık ki sonuç çok farklıymış ;)
kısa şanzumanlı clio nun kısa şanzumanlı 106 yı 2 boy geçmesinde hiç bir sorun yok bunu bir başarı olarak görüyosanız sizin bilceğiniz iş,eğer + olarak hks ekzozun chipin var diosan gel dyno da kaybını gösteriyim ama ibrahim bunları + mod olarak yazmış ... ibrahim arkaşımzın cliosu stocktu denedğim zaman ve bir çok defa denedik gördük ben stock rs i alıyorum dedim farkındaysan...
orji chip ve remus ekzoz ile aynı başarıyı bekliyorum...Ama birşey varki kimsenin kendinden emin konuşma hakkı yok ;)
.bu aksam kısasız rs le deneyelım hemen.
cok beklersın arda.bu aksam kısasız rs le deneyelım hemen.
sorun yok ibrahim beklemem ben seni geçtim sende beni olay tatlıya bağlandı :) ama ben seni geçtikten sonra sana çok beklersin demedim dimi ? neden bu benim kişiliğimden kaynaklanıyor yoksa kendimi zorla geçtirmek,video yaptırmak için niye çabalıyım değilmi ;)
sorun yok ibrahim beklemem ben seni geçtim sende beni olay tatlıya bağlandı, ama ben seni geçtikten sonra sana çok beklersin demedim dimi ? neden bu benim kişiliğimden kaynaklınıyor yoksa kendimi zorla geçtirmek,video yaptırmak için niye çabalıyım değilmi ;)
neyse zaten aynı klasmanda deılız.
sen bi istildoyla dene once hendı klasmanındakı basarını bı gorelım.
chiefkadir
14-01-2008, 14:39
kısa şanzumanlı clio nun kısa şanzumanlı 106 yı 2 boy geçmesinde hiç bir sorun yok bunu bir başarı olarak görüyosanız sizin bilceğiniz iş,eğer + olarak hks ekzozun chipin var diosan gel dyno da kaybını gösteriyim ama ibrahim bunları + mod olarak yazmış ... ibrahim arkaşımzın cliosu stocktu denedğim zaman ve bir çok defa denedik gördük ben stock rs i alıyorum dedim farkındaysan...
orji chip ve remus ekzoz ile aynı başarıyı bekliyorum...Ama birşey varki kimsenin kendinden emin konuşma hakkı yok ;)Arda neyse boş ver onları Fatih ablam ne demiş elalem ne derse desin hadee...:heyoo:
orji chip ve remus ekzoz ile aynı başarıyı bekliyorum...Ama birşey varki kimsenin kendinden emin konuşma hakkı yok ;)
-kısa deyıp gecme ıkısı aynı oranda kısa deıl.
-2 boy?
-verdıgı hp benı ılgılendırmez mod mod dur.
-benı gectıgınde aynı cıp yokmuydu uzerınde.
-sen benı rs ı ılk aldıgımda gectın.araba 42 bındeydı.7 yılda 6 kere bakıma gırmıs bı arabaydı.orjınal bujılerı uzerındeydı.fanın arkasında el kadar sunger fıltre vardı.
bunları defalarca soledım hala soletıyosunuz.
chiefkadir
14-01-2008, 14:42
neyse zaten aynı klasmanda deılız.
sen bi istildoyla dene once hendı klasmanındakı basarını bı gorelım.Çağların sınavları varmış,kanını kıpraştırmayın..Standart olmasına rağmen Onun araba dehşet gidiyo 5-6 boy farkla biter o deneme:icon_tup:
Çağların sınavları varmış,kanını kıpraştırmayın..Standart olmasına rağmen Onun araba dehşet gidiyo 5-6 boy farkla biter o deneme:icon_tup:
ne yapmaya çalıştığnı bilmiyorum insanların mallarını aşalamak mı amacın otobanlarda arkamdan takip ettiğin günleri hatırlatırım sana,sonuçta bizde emek veriyoruz biterse biter hiç farketmez ama bunu söylemek sana düşmez haddini bil
chiefkadir
14-01-2008, 14:56
ne yapmaya çalıştığnı bilmiyorum insanların mallarını aşalamak mı amacın otobanlarda arkamdan takip ettiğin günleri hatırlatırım sana,sonuçta bizde emek veriyoruz biterse biter hiç farketmez ama bunu söylemek sana düşmez haddini bilBak genç kardeşim Öncelikle seni aklını başına toplamaya davet ediyorum ! Dün cafede noolur abi Chip yapalım derken bugün saçma sapan konuşuyosun...
Sonra senmi bana haddimi bildircen ? Sağda solda laf ediyomuşsun haberini alıyoduk ..Dünde denk geldi "haddini bildin"..Emek veriyosan emeğinin hakkını başka şekilde ara...
Bak genç kardeşim Öncelikle seni aklını başına toplamaya davet ediyorum ! Dün cafede noolur abi Chip yapalım derken bugün saçma sapan konuşuyosun...
Sonra senmi bana haddimi bildircen ? Sağda solda laf ediyomuşsun haberini alıyoduk ..Dünde denk geldi "haddini bildin"..Emek veriyosan emeğinin hakkını başka şekilde ara...
size haddinize bildiremek tabiki bana düşmez bu benim aldğım terbiyeye ters ama bendn yaşca büyük olmanz bana saygızlık yapma fırsatını vermez ben kimseye saygısızlık yapmadım bu zamana kadar videoda görüldğü gibi "ardacan" ne oluyor hala düşenmekteyim.,chip konusuna gelince chipten menun olmadğımı söyledim siz söylediniz yardımcı olmaya çalışıtınız iliginize teşekkür ettim sadece,birden yalvarır duruma sokuyosunz msj larınz aşalığcı şekilde halada öyle yazıorsunz..daha fazla yazmıycam foruma verilen rahatsızlıktan dolayı kendi adıma özür diliyorum...saygılar
arkadaşlar sakin olalım. böyle giderse deneyecek kimseyi bulamazsınız...
chiefkadir
14-01-2008, 15:20
Bak arda ..ben samimi bulduğum insanlara "can" eki ile hitap ederim..sen rahatsız olduysan birdaha demem..Chip konusunda yalvardın demedim ..Nasıl bir İhtiyacının olduğunu sen söyledin bende o chipi sahibindende paralı satmama rağmen sana bedelsiz verebileceğimi söyledim....otoban vs. yazmışsın insanın içi sızlar ..Diğer arkadaşla karıştırmışsın herhalde..Her neyse özür dileyerek düzgün bir mesaj yazmışsın ..Bizde seni kızdırdıysak özür..;)
bende sabırsızlıkla bekliodum :D
boşverin gönüller bir olsun arkadaşlar...
hehehehe Kadir ve Ibrahim herhalde RS lerle roll devriyesi tutuyorlar.
Guzel bir gun olmus bosu bosuna kirmayin birbirinizi, sonucta hepimiz araba sevdalisiyiz.
.........................
biraz daha sakin arkadaşlar keyifleri kaçırmadan kalp kırarak değil ;)
bu konu nıye sonradan sonraya alevlendı anlamadım.tam honda alıyoduk :D
M_PROJECT
14-01-2008, 19:47
fazla alevlenmeye devam ederse kitlemek zorunda kalicam ..
konuyu kitletmeden devam edelim beyler :)
şabani nonda arabası honda :)
fazla alevlenmeye devam ederse kitlemek zorunda kalicam ..
kıtlenecek bısey olmaz umarım.
ama eger kıtlersen gerekce olarak konu amacına ulasmıstır yazarsın artık:p
konuyu kitletmeden devam edelim beyler :)
şabani nonda arabası honda :)
ha evet bende onu dıyodum.
hondaların sase motor kodlarınıda ogrenmeye basladım.
ek9 ek4 flan:D
kavga etmeyin en kralı bendeydi zmanında ahahaha
tayyar ares ne varsa gelin deniyelim :D
allah gideler havalarda uçuşuo konu pert :)
kavga etmeyin en kralı bendeydi zmanında ahahaha
meydan boş kaldı yaw sezon açılsada çıksak piyasaya dimi cem
cem msupraya bilendiğin söleniyor dorumu ???
kanka ben bu aralar ne zmn rollinge çıksam vites kolu çıkıo bu bi iişretmi sence
bırkamammı lzm bu işleri sen bilirsin :hahaha:
kanka ben bu aralar ne zmn rollinge çıksam vites kolu çıkıo bu bi iişretmi sence
duymamış olayım hiç senin gibi pugcuya RS katiline yakışan laflra deil bunlar R ye bağlama tayyar gibi :D:D:D
cem msupraya bilendiğin söleniyor dorumu ???
kardes meydanın bos kaldgı felan yok her sanıye her dakıka sezondur yeterkı yer kuru olsun
Alper D.
14-01-2008, 20:06
uzman sana sıralı lazım ben çözdüm olayı pejo sport ile konuştum dedim zamanının en hızlı fransızına biniyodu stocka yakın:)tamam dediler gelip bi yenisie bakalım.bedavaya çözcekler işareti almışlar.
kardes meydanın bos kaldgı felan yok her sanıye her dakıka sezondur yeterkı yer kuru olsun
sezon açılana kadar siz eğlenin sonrasını cem'e bırakın...
uzman sana sıralı lazım ben çözdüm olayı pejo sport ile konuştum dedim zamanının en hızlı fransızına biniyodu stocka yakın:)tamam dediler gelip bi yenisie bakalım.bedavaya çözcekler işareti almışlar.
esp yi kapat ama olurmu cem :D
sezon açılana kadar siz eğlenin sonrasını cem'e bırakın...
kardes sezon mayısta ankara hıpodrumunda baslıo benım ıcın resmı olrak katılırsanız sezonda beraber eglenelım
kardes sezon mayısta ankara hıpodrumunda baslıo benım ıcın resmı olrak katılırsanız sezonda beraber eglenelım
merak etme ordayım kısmetse...
merak etme ordayım kısmetse...
inşallah ıyı yarıslar
esp yi kapat ama olurmu cem :D
kanka araba çok güçlü esp siz olmaz
he kanka bu arada sezon takılmıcam ya seri sonu takılcam:hahaha:
göki 106 ylamı katılıyosun
.cem. araba bı ısaret verıyo bence sana.
vıteslerı bıraz yaas at dayanamıyorum dıyo araba:D
işaret arabadansa ii ben yukardan sandım :)
gökan bilir o konuları çünkü bunun arabasıda pek gitmezdi inancı sağlam 2 üflerdi gitmeyen araba giderdi ahahah
kanka araba çok güçlü esp siz olmaz
he kanka bu arada sezon takılmıcam ya seri sonu takılcam:hahaha:
o zaman sen istanbulda takılıp ozberk ile roll yaparsın bende Ankaraya sezon açmaya giderim :D hem CAMARO İSTEMİ orda asker Polatlıda ziyaret etmiş olurum.
hacker-kan
14-01-2008, 20:18
Gökhan kanka bu sezon gelde Ankara'da da göster drag nasıl olurmuş yeni dragcı delühanlılara:D
göki 106 ylamı katılıyosun
katılıcaz inş. düşüncemiz var ama ilk olarak şu 1600-2500 olayı bi kesinleşsin hayırlısı ile.
işaret arabadansa ii ben yukardan sandım :)
gökan bilir o konuları çünkü bunun arabasıda pek gitmezdi inancı sağlam 2 üflerdi gitmeyen araba giderdi ahahah
kontak çevirmeden 4 tekerleğe AYETEL KÜRSİ tamm kanks o gece seni geçen yok olmadı da son zubeyircim hariç. yiğigi öldür hakkını yeme
katılıcaz inş. düşüncemiz var ama ilk olarak şu 1600-2500 olayı bi kesinleşsin hayırlısı ile.
bırlesırse aynı grupta kalıcaz yabı:D
bırlesırse aynı grupta kalıcaz yabı:D
ii bişiler yapılsa roll de hade eyvallah da drag gibi bi yarışta rs e hiç şans vermiyorum uzatmayada değmez sezonda karşılaşırız görürüz bu arada ismini bilmiyorum kusura bakma;)
ibrahim ben.
RS in kalksıda ıyı sonucata cok agır bı araba deıl.
ama grup bırlesırse 106 lar deılde hondalar cok tehlıkelı gıbı gelıyo bana.
Juggernaut
14-01-2008, 20:29
Gruplar birleşirse ne 106 kalır ne rs.Ben olsam girmem bile K20 ler varken:)
k20 denen bır olay var bıde b20 denen bı olay var:)hahahhah
Alper D.
14-01-2008, 20:31
Gruplar birleşirse ne 106 kalır ne rs:)
hehe gülüceğim yoktu hiçç.bu güzel olmuşş:)
ibrahim ben.
RS in kalksıda ıyı sonucata cok agır bı araba deıl.
ama grup bırlesırse 106 lar deılde hondalar cok tehlıkelı gıbı gelıyo bana.
herkes için hayırlısı olsun diyelim güsel bi sezon olur inşallah... kavgasız gürültüsüz ama zor :)
Gruplar birleşirse ne 106 kalır ne rs.Ben olsam girmem bile K20 ler varken:)
aynen bende ole dusunuyorum.
k20 denen bır olay var bıde b20 denen bı olay var:)hahahhah
saçma bişe işte öleolduktan sonra bi anlamı varmı ben ne anlıcam o yarıştan rekabet yok hiç bişe yok...
bencede gırmeyın bosuna...
Alper D.
14-01-2008, 20:36
herkes için hayırlısı olsun diyelim güsel bi sezon olur inşallah... kavgasız gürültüsüz ama zor :)
aynen en büyük sıkıntı o zaten kavgalar artık kaçınılmaz oluyo.olanda kavgaya kadar sıra bekleyen kavgadan sonra yarışın iptal olduğunu öğrenip yarışamadan evine dönmesi oluyo herhalde.inşallah bu sene böyle sıkıntılar yaşanmaz biraz yersiz oldu bu konu ile ilgili ama oluyo arada:)
b20 olduktan sonra o gruba araba yapmaya ugrasılmaz.
msupra varkende turbo yapmaya ugrasılmaz:D
bencede gırmeyın bosuna...
gruplar ayrılmadımı girmenin bi manası yok tabiki :icon_tup:
ya arkadaşlar konunun içine ettik :)geri döndürme şansımız varmı acaba ? :)
o zaman sizde honda alın öyle girin arkadaşlar :D :D :D
ben fitek almayı düşünüyorum 1 aydır ama fitekçiler saolsun tayyar parası istiyorlar :ofk:
abı param olsun yenı tayyardan alacam cok dehset olmus.
ben fitek almayı düşünüyorum 1 aydır ama fitekçiler saolsun tayyar parası istiyorlar :ofk:
o konuda haklısın ama makul fiyat isteyenler de vardır yaw....:rolleyes:
o konuda haklısın ama makul fiyat isteyenler de vardır yaw....:rolleyes:
96 fitek 22 milyar olurmu el insaf be kardeşim 32-35 e tayyar var piyasada ben 2000 model 106 ya biniyorum 98 neysede 96 ya o kadar para veripde binmem.
ztn bu hondacıalr istedikleri paralara satsalar arabaları ekonominin çarkları dönmeye başlar :)
ztn bu hondacıalr istedikleri paralara satsalar arabaları ekonominin çarkları dönmeye başlar :)
+106:D:D:D
Kadir sen Fatihle denediğinde egzantrik var mıydı arabada?
Kadir abi bana egzantirk yok demiştin ! haftaya takacagız bide ozaman deneyelim durum nasıl olacak demiştin !
Biz herşeyiyle söyledik ne olup olmadıgını eksilerini artılarınıda...
şunuda söyleyim ozamn arabam ayarsızdı demiştim hatırlarsan şuan maşşallah dedigim typeR a 6 7 boy öndeyim hatırlarsan cai li typeR ile kafa kafaya yürüyorum demiştim ve arabama hiç birşey yapmadım cai bile takmadım daha..yapılanlar sibop ayarı yag değşimi ;)
bu konu yarında bıtmez:D
sizin gibi gençler olduktan sonra hiç bitmez bu muhabbetler...
hacker khan bi kelime yapmıssın orda dragcılara delıkanlılıklarını goster felan dıe cok guzel bı cevap yazmak ısterdım
cemin yiğeni bunları sonucta kımseye tas atarak yazmamıstır demi ?
chiefkadir
15-01-2008, 08:47
Kadir abi bana egzantirk yok demiştin ! haftaya takacagız bide ozaman deneyelim durum nasıl olacak demiştin !
Biz herşeyiyle söyledik ne olup olmadıgını eksilerini artılarınıda...
şunuda söyleyim ozamn arabam ayarsızdı demiştim hatırlarsan şuan maşşallah dedigim typeR a 6 7 boy öndeyim hatırlarsan cai li typeR ile kafa kafaya yürüyorum demiştim ve arabama hiç birşey yapmadım cai bile takmadım daha..yapılanlar sibop ayarı yag değşimi ;)Fatih ayaküstü konuştuk diye hatırlıyorum,egzantriği taktığımda araba yarım boy bile ilerlemedi..iyyn06İbrahim şahiddir..Kasnak ayarı yapıldığı zaman iyi olacak inşalah..Sende cai'yi tak havalarda düzelsin yine bakenzi;)
CeSaNCeEm
15-01-2008, 09:11
Maşallah İbrahim ii yürümüşsün de bu konu nerelere gelmiş yaw :D
2001 2002 de falan Rs lerde egzantrik faktörünün az olduğunu veya bekleninlen istenilen verimin alınmadığını duymuştum.???
Fatih ayaküstü konuştuk diye hatırlıyorum,egzantriği taktığımda araba yarım boy bile ilerlemedi..iyyn06İbrahim şahiddir..Kasnak ayarı yapıldığı zaman iyi olacak inşalah..Sende cai'yi tak havalarda düzelsin yine bakenzi;)
kadir abi neyse önemli değil ama egzantirik var ama ayarlı değil deseydin keşke ;) deneyelim en kısa zamanda tekrar...
Maşallah İbrahim ii yürümüşsün de bu konu nerelere gelmiş yaw :D
eyvallah. muhabbet edıyoz ıste konu dagıldı:D
Istilldo
16-01-2008, 22:16
cuma akşamı buluşma var herkes davetli..
CeSaNCeEm
16-01-2008, 22:23
Kaçta nerde??
desene cumartesi gündüzden sıkılmıcaz :)
cuma akşamı buluşma var herkes davetli..
:soru: ,,,,çağlar merakta koma bizi :D
Istilldo
16-01-2008, 22:42
beyler gerisi msn'den özelden konuşalım ne olur ne olmaz
caglarkucukdumlu@hotmail.com
Istilldo
16-01-2008, 22:49
yada ne olcak jandarma burayımı okıycak gerçi
cuma akşam 9'da bahçemiz yapalım
M_PROJECT
16-01-2008, 22:54
okumazda aramizda casus olabilir , ihbar ederim:D siz yinede ozelden yazisin isterseniz kimler gitmek istiosa pm atsin sana yada msn vermissin zaten :)
jandarmanında son demleri şubat sonundan itibaren polislere merhaba diycekmiş ümitköyde :)...........
jandarmanında son demleri şubat sonundan itibaren polislere merhaba diycekmiş ümitköyde :)...........
evvetttt:D
umıtkoy jandrmadan cektıgım kadar hıckımseden cekmedım:D
desene cumartesi gündüzden sıkılmıcaz :)
hade gene ıyısın:D
sizde yapın bısılr ıstte ;)
hade gene ıyısın:D
sizde yapın bısılr ıstte ;)
yoz bizden geçmiş artık
biz deneyici deil izleyiciyiz:D
ama yakında bi denememiz var xsara 1.4 hdi-astra 1.3 cdti :)
yoz bizden geçmiş artık
biz deneyici deil izleyiciyiz:D
ama yakında bi denememiz var xsara 1.4 hdi-astra 1.3 cdti :)
bizden geçmiş diyenden korkacaksın zaten;)
beyler gerisi msn'den özelden konuşalım ne olur ne olmaz
caglarkucukdumlu@hotmail.com
en güseli önceden bi topicde sölemiştim bu forum ve youtube deki grüntülerden dolayı benim başım kötü ağırdı :(
chiefkadir
17-01-2008, 10:23
Yarın amasya tokat tarafında olacam gelmek isterdim ;)
Istilldo
17-01-2008, 13:52
isterseniz pazar günü gündüz yapalım ?
CeSaNCeEm
17-01-2008, 14:08
bunun için yeni konu açsanız herkes görse daha iyi olmazmı??
Burdan takip eden var edemeyen var...
Istilldo
17-01-2008, 14:19
mantıklı,, halledym
bugün akşam yollar çok kötü idi hep buza çekmişti 3 4 te sarıyorum :) inş yarın öyle olmaz..
veya pazarmı olacak bilmiyorum..
bugün akşam yollar çok kötü idi hep buza çekmişti 3 4 te sarıyorum :) inş yarın öyle olmaz..
veya pazarmı olacak bilmiyorum..
bu akşam haberlerde Ankarada çok kazalar oldugunu izledim lüften dikkat edelim.
ewt yollar çok kötü idi her tarafta buzlanma var dikkatli olmak lazım :(
Bence bu roll olaylarında özel mesaj ile telefon iletip sonra telefonlaşmak lazım. aleni site yazışmaları bazı noktalarda yada olaya katılacak bazı mimlenmiş kişilerin işin içinde olması durumunda sakıncalı :D Sen üstüne alın lütfen gökhan :D:D He telefonlarınızı verin ama sonra benim gibi telefonunuzu arabada unutup arabayıda servise bırakmayın :D Böle telefonsuz kalırsınız. :D
Bence bu roll olaylarında özel mesaj ile telefon iletip sonra telefonlaşmak lazım. aleni site yazışmaları bazı noktalarda yada olaya katılacak bazı mimlenmiş kişilerin işin içinde olması durumunda sakıncalı :D Sen üstüne alın lütfen gökhan :D:D He telefonlarınızı verin ama sonra benim gibi telefonunuzu arabada unutup arabayıda servise bırakmayın :D Böle telefonsuz kalırsınız. :D
ZATEN ORG. ANKARADA :D
artık stock takılıyorum bütün ist. polisleri gördü artık miss gibi geziyorum :D