Orijinalini görmek için tıklayınız : typer kullanıcıları bi yardım
arkadaşlar benim arabada bi sıkıntı var yardım istiyorum aracımın üzerinden katalizörü söktüm düz boru sonada hks koydum yanmayan arza ısığı yanmaya başladı arzanın sebebi katalizör olarak hata veriyor ben bu arza ısığını nasıl söndürürüm yardımcı olurmusunuz
kpro olmadan sönmuyor malesef hepsınde yanıyor
peki yanmasının arabanın yürümesi ile ilgili bi performans kaybına neden oluyormu
bir zararı yok diye biliyorum ışığın kpro takarsan onu söndürebilirsin yerine anahtar yanıcam ama :D
_muhaRRem
26-02-2012, 21:54
peki yanmasının arabanın yürümesi ile ilgili bi performans kaybına neden oluyormu
abi bi egzostçuya git yanıltıcı yapsınlar 20 tl lik iş , söner o ışık. Kpor falan gerek yok.
muharrem yanıltıcı takıncada aşırı benzin tüketimi yapıyomuş doğrumu
_muhaRRem
26-02-2012, 21:58
muharrem yanıltıcı takıncada aşırı benzin tüketimi yapıyomuş doğrumu
abi yok öyle bişe şehir efsaneleri onlar.
saol kardeşim yarın benbi tornacıya gideyim
En kolay yolu yanıltıcıdır
oyle benzın fazla yakma gıbı bı durumu olmaz
bence arıza lambası yanarken yakıt olcumu fazla arızası verdıgı ıcın fazla benzın tuketırsınız
kpro genede fena olmaz ama muharrem öyle dillmi :)
gönül ister tabi olmasını ama inan almak aklımın ucundan bile geçmiyor böle güzel hele birazdaha alışalım arabamıza ondan sonra illaki alırız
En kolay yolu yanıltıcıdır
oyle benzın fazla yakma gıbı bı durumu olmaz
bence arıza lambası yanarken yakıt olcumu fazla arızası verdıgı ıcın fazla benzın tuketırsınız
saol mertcan
_muhaRRem
26-02-2012, 22:13
kpro genede fena olmaz ama muharrem öyle dillmi :)
kpro tabikide iyi olur hatta daha az bile yakabilir kpro ile...
Bendede olmustu bu sikinti yaniltici ile sorunu cozebilirsin yalniz takilan yaniltici kisa olmasin ( 8 cm kadar kafi ) ve egzozun cikis yonune dogru baksin 45 derece bir aciyla gibi diyeyim, ilk 90 derece aci ile takilmisti ara sira yanip sonuyordu ariza isigi son yapilan islemle cozuldu sorun kolay bir is dert edilecek birsey degil yani :)
Yanıltıcı takarak halledebilirsiniz ama çok sağlıklı değil bence. Kpro kullanmak en mantıklısı eğer imkan var ise. Tşk.