Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kart Kullanım Ucretleri

Serencebey
14-01-2008, 13:01
Arkadaslar Dun kartımdan gordumku Garanti Bankası benım BANKAMATIK hesabımdan ılk 6 ay ıcın tam 25 YTL kart kullanım ucretı kesmıs.

zamanında bana "bır adet otomatık odeme talımatı verırsenız, bu ucreti almayız" demişlerdi bende telefon faturamın otomatık odemesini verdım, ama hala kesiyolar.

bu konuda gercekten yapabılecegımız bırsey varmı??

trgy
14-01-2008, 13:03
yapı kredi bankası kart kullanım ücreti olarak bu ay 40 ytl aldı,haram olsun demekten başka bşy demiyorum.

senin konuna gelince onlar allem eder kallem eder kendilerini haklı cıkartırlar:(

SONE-R
14-01-2008, 13:06
kartal burak'ım aynısını bana da yapmışlar bu pazar günü.. hesapta 19 lirayı görür görmez hemen araklamışlar. garanti bankası...

SOMEONESPECIAL
14-01-2008, 13:10
Arkadaslar Dun kartımdan gordumku Garanti Bankası benım BANKAMATIK hesabımdan ılk 6 ay ıcın tam 25 YTL kart kullanım ucretı kesmıs.

zamanında bana "bır adet otomatık odeme talımatı verırsenız, bu ucreti almayız" demişlerdi bende telefon faturamın otomatık odemesini verdım, ama hala kesiyolar.

25 YTL için avukat tutup mahkemeye verirsen kazanırsın!..
Şikayetim.com tarzındaki sitelerdeki şikayetlerin başında geliyor seninde başına gelen olay. Haksız bir kazanç bu! Garanti BAnkası da başı çekiyor. Ama maalesef
BANK ASYA dışında her banka gerek kart parası gerekse hesap kullanımı adı altında
para kesiyorlar hatta ve hatta iyice yüzyüzlüğü ele alarak 50 YTL gibi bir rakam
talep ediliyormuş artık duyduğuma göre (
Kazanacaksın die emin emin söyledim çünkü avukatın biri vermiş mahkemeye
hiç üşenmemiş kazanmış davayı. Örnek teşkil edebilir bir olay. Ayrıca bankadaki
hesap akışı para transferleri kısaca müşterinin parasına göre davranıyorlar.
Emlakçı bir arkadaşımın da başına aynısı geldi. Hesaplarımdaki parayı hazırlayın
bütün hepsini çekecem diye talimat verince bankaya S...S... alamadılar )))
Dişini göstereceksin artık Burak'cığım...

Serencebey
14-01-2008, 13:10
yahu az buzda deil abı yılda 50 lıra yapar ne verıolarkı alıyolar eftde 2.5 mılyon alıolar ziraat bankası 0,25 kurus alıo sımdı bunlar cok ufak rakamlar ama ben gunde en az 10 tane eft yapıyorum bana zaten 25 mılyona mal ouo gunlugu bu bankanın.

extradan bırde benden para alıolar bu bankanın benden alacagı 50 Liraya ihtiyacı varsa batsın gitsin ozaman...

Vtec-SEDAN
14-01-2008, 13:11
bir çok bankada bu sistem varmüşteri hizmetlerini arayınca iptal edip geri ödemeyapabiliyorlar kartımı iptal etcem diye sıkıştırırsanız..

ben oyakbank maximum kullanıyorum ve kart ücreti almıyorlar..

Serencebey
14-01-2008, 13:11
25 YTL için avukat tutup mahkemeye verirsen kazanırsın!..
Şikayetim.com tarzındaki sitelerdeki şikayetlerin başında geliyor seninde başına gelen olay. Haksız bir kazanç bu! Garanti BAnkası da başı çekiyor. Ama maalesef
BANK ASYA dışında her banka gerek kart parası gerekse hesap kullanımı adı altında
para kesiyorlar hatta ve hatta iyice yüzyüzlüğü ele alarak 50 YTL gibi bir rakam
talep ediliyormuş artık duyduğuma göre (
Kazanacaksın die emin emin söyledim çünkü avukatın biri vermiş mahkemeye
hiç üşenmemiş kazanmış davayı. Örnek teşkil edebilir bir olay. Ayrıca bankadaki
hesap akışı para transferleri kısaca müşterinin parasına göre davranıyorlar.
Emlakçı bir arkadaşımın da başına aynısı geldi. Hesaplarımdaki parayı hazırlayın
bütün hepsini çekecem diye talimat verince bankaya S...S... alamadılar )))
Dişini göstereceksin artık Burak'cığım...

gidicem bugun cekıcem butun parayı serefsizler herkes bırbırıne geciriyo memlekette zaten.

SOMEONESPECIAL
14-01-2008, 13:13
Aynı şey benimde başıma geldi... Hemde 2 türlü !..
İlkinde aynı seninki gibi 30 YTL kesmişlerdi... Telefonda kavga gürültü
iade ettirdim hesabıma... İkinci de kartımın limitini benden habersiz
yükseltmişler ve buna istinaden de beni özel sağlık sigortası yapmışlar
7x15 YTL gibi bi rakama... O zamanda açtım ağzımı yumdum gözümü...

HA elinden hiç bir şey gelmiyorsa hesabını kapatacaksın !

levent
14-01-2008, 13:17
yapı kredi bankası kart kullanım ücreti olarak bu ay 40 ytl aldı,haram olsun demekten başka bşy demiyorum.

senin konuna gelince onlar allem eder kallem eder kendilerini haklı cıkartırlar:(

bnmde pederin worldcard'ın puanlarından kesmişler 70 ytl lik, harcıyoruz puanlar - den geriye geliyor:mad:

trgy
14-01-2008, 13:18
her gecen gün kazıklanıyoruz.

efe-E
14-01-2008, 13:20
geçen benimde başıma geldi , tam arkadaşın hesabına havale yapıcam durdum bankamatikte kartı taktım , bi baktım parada 30ytl eksik , hesap bilgilerini bi inceledim , 30 lira çekmişler hesaptan kart kullanma ücreti diye. Dedim allahınızından bulun i...eler...

Dragger
14-01-2008, 13:26
Tam serefsiz bunlar...

tool
14-01-2008, 13:33
fb benim hesaptan 35ytl kesmis,
garanti yillik ucret konusunda biraz kati arkadaslar, hesap hareketliligine bakip ona gore iade ettiklerini bankada calisan bir arkadasimdan ögrendim..

gökan
14-01-2008, 14:34
uzun sure kullanmayıp anı bı sekılde kullanırsan keserler aynısı bende oldu iş bankası 6aylık 2o ytl kart ucretı kestı:)

Mrt
14-01-2008, 14:37
memleleti her yerden soyup sogana ceviriyolar :(:@

Serencebey
14-01-2008, 14:38
uzun sure kullanmayıp anı bı sekılde kullanırsan keserler aynısı bende oldu iş bankası 6aylık 2o ytl kart ucretı kestı:)

6 senedir aralıksız kullanıyorum bu 3. kesisleri ses cıkarmadıkca daha fazla kesıolar.

FaTiH44
14-01-2008, 15:00
kart ücretinin hiç bir yasal geçerliliği yok.hsbc benden kullanmadığım kart için öyle bi rakam kesmişti,aradım dedim kullanmadığım karttan nasıl kart ücreti alırsınız.Hemen iptal ettiler,bende şaşırdım:)

1.6 VTi
14-01-2008, 15:13
İşte bu sebepten ben bankada hiç para tutmuyorum. Sadece bir havale, eft yapacağım zaman İş Bankası'ndan gidiyorum bankamatiğe + Para'lı olanına yani yatırıp parayı anında havale,eft neyse artık yapıyorum bir kuruş çekemiyorlar, 3 senedir böyle kullanıyorum acayip memnunum :D

senna
14-01-2008, 15:15
6 senedir aralıksız kullanıyorum bu 3. kesisleri ses cıkarmadıkca daha fazla kesıolar.

banada olmuştu garantide kredi kartı yalnız benimki

arayıp kapatıcam demiştim bu aldığınız ücret yüzünden(2 yıl önceydi sanırım) biz sizi yarın araylım dediler aradılar size ücretlendirme yapmıcaz dediler almıyolar şu an

sonra bi yakınım aradı oda böle dedi onuda kapattılar memnuyetle kapatırız demişler:)

1.6 VTi
14-01-2008, 15:23
banada olmuştu garantide kredi kartı yalnız benimki

arayıp kapatıcam demiştim bu aldığınız ücret yüzünden(2 yıl önceydi sanırım) biz sizi yarın araylım dediler aradılar size ücretlendirme yapmıcaz dediler almıyolar şu an

sonra bi yakınım aradı oda böle dedi onuda kapattılar memnuyetle kapatırız demişler:)

Bu durum hesap extrelerindeki farklardan dolayı olsa gerek :)

emreekin
14-01-2008, 16:17
işbankası ögrenci heabı spec yaptım...almicaz dediler bakalım...

facia
14-01-2008, 16:25
banada finansbankda aynısı başıma geldi... vadesiz hesabımdan hesap işletme ücreti kestiler...
Adı üstünde VADESİZ hesap sadece paramı o bankada tutuyorum neye dayanarak benden İŞLEM ücreti kesiyolar. Ne işlemi yapıolar. Şikayet ettim bankaya benden bu parayı almayın diye şikayetiniz işleme kondu dendi ... 3 ay geçti çat bi daha 9 ytlm gitti gene aradım... Zaten bu konuda şiayetim vardı onu sonuca bağlamadan niye tekrar alıyosunuz diye... Yok bütün paralarımı cektim vadesiz vedeli ... GEcen sanal kartımın ektresine bakmak için girdim... Vadesiz hesabım -9ytl gösteriyo... Hepsi şerefsiz bunların...

facia
14-01-2008, 16:36
İşte bu sebepten ben bankada hiç para tutmuyorum. Sadece bir havale, eft yapacağım zaman İş Bankası'ndan gidiyorum bankamatiğe + Para'lı olanına yani yatırıp parayı anında havale,eft neyse artık yapıyorum bir kuruş çekemiyorlar, 3 senedir böyle kullanıyorum acayip memnunum :D

finansbank yatırdığın gibi mahsup edip oyle hesabına geciriyor parayı

TT_BOY
14-01-2008, 16:49
boğazlarında düğümlensin inş. işte bu yüzden ne banka kartım var nede bi hesabım

Serencebey
14-01-2008, 17:10
o ettıgınız beddualar ve su anda Forum kurallarına uymayan hatta gercek yasamda dudak ısırtıcak butun herseyı kufur beddua vs. sarf ediyorum.

TT_BOY
14-01-2008, 17:31
et kardeşim et, bedduanda haklısın, korkma döner dolaşır seni bulmaz ,hak edenleri bulur :)

Serkan.S
14-01-2008, 19:01
oha herkes kusmuş kinini :D:D beter olsunlar beterrrrr hortumcular :D

BarBo
14-01-2008, 20:34
arkadaşımın başına geldi 21 lira almışlardı 6 ay için sonra gitti konuştu öğrenci profili yapmışlar artık 6 lira kesiceklermiş. yazık ya ne demek 25 lira :S

TünayK
14-01-2008, 20:40
ıs bankası...ana karta 30 ytl ek kartlarada 20 ser ytl yıllık ucret aldı...ama ben kufretmıyorum...cunku sıra on kufretmeye gelmedı henuz.

ali
17-01-2008, 14:29

aynısı benimde başıma geldi 1 değilde 2 otomatik ödeme de almıyorlar...1.5 seneden beri aldıkları yok yani ;)

emresener
17-01-2008, 15:21
burakcım. o otomatik ödeme talimatı 2 adet olduğunda kesim olmuo ;) benm kuzenim garantide çalışıo bende geçen sene bu durumla karşılaştım. bu yıl kesmediler.. ;) ayrıca mahkemeye verirsende kazanıomuşsun genelde öle bi duyumum benimde var. ayrıca öğrenci olduğunuda belirtirsen yardımcı oluorlarmış :d

mertacar
17-01-2008, 16:48

evt bendende ekımde 20 ytl kesmıslerdı 1 ocakta tekrar bı 20 ytl daha kestıler ogrencı belgemı goturunce tekrar gerı yatırcaklar...

Göki,ZD
17-01-2008, 17:07
iş bankası benden 2 sene önce 30 ytl kesti ondan sonra bi daha yatırmadım geçenlerde para transferi için hesap numaramı verdim ama sonra jeton düştü bunlar 2 senelik faizi ile parayı çekerler die kartı iptal ettirdim. varsa öle kolay para kazanma yolları bizede sölesinler.