Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiralık S2000
SHOCKİNG
27-02-2012, 14:02
Başlıktada belirttiğim gibi önümüzdeki günlerde s2000 kiralamak istiyorum. 1 günlüğünede olsa :) sahibinden.comdaki ilanları araştırdım. günlük olarak 200-300 arası yazanlar var fakat fiyatları aylık kiralamalardaki günlük bedellermiş.. Günlük bedeli ortamala ne olur ki ? daha önce buradan kiralayan varsa nasıl kiraladığını paylaşırsa memnun olurum.. ?
Günlük 250 tlye kiralamıştı arkadaşımız sarı bir s2000di. Sahibindende de ilanı mevcuttu en son.
poseidon
27-02-2012, 14:06
1 gün vereceklerini sanmıyorum. Minimum 3 gün veriyorlar.
Sercan AKCAN
27-02-2012, 14:14
eğer 1 gün veren varsa haftasonları bende kiralayabilirim :)
ankarada varmı s2000 kiralayan ben düğünümde gelin arabası olarak düşünüyorum vala 3gün falanda olabiir ama o zmn düğünle pek ilgilenemeyebilirim :)
zamanı durduran başlıklar...
kiralık s2000
yurtdışındna araba getirme vs. vs. 3 ayda bır acılmazsa bir terslik var...
MehmetCanA.
27-02-2012, 14:31
kiralık s2000
Sonuna kadar haklısın abi :D
SHOCKİNG
27-02-2012, 14:32
Günlük 250 tlye kiralamıştı arkadaşımız sarı bir s2000di. Sahibindende de ilanı mevcuttu en son.
Teşekkür ederim..
kiralık s2000
Bu tarz konulara gıcık oluyosanız , yazmanıza gerekte yok..
SHOCKİNG
27-02-2012, 14:34
Kimse kusura bakmasın , uyuz oluyosanız veya fikriniz yoksa yazmayın kimse sizi zorlamıyor bu konuda.
Teşekkür ederim..
Bu tarz konulara gıcık oluyosanız , yazmanıza gerekte yok..
gıcık olduğumu nereden çıkardın?ben gayet seviyorum böyle konular...bilgileniyorum,bilgilerimi tazeliyorum...mesala yurt dısında araba getirmek için yapılanları kalem kalem biliyorum...gümrükte işe başlasam yabancılık çekmem...yine aynı şekilde s2k kıralamanın bedeli olası sıkıntılar ve sonuclarını da biliyorum çok iyi oluyor...
netten bakırköy rent a car ı bul sahibindende ilanları var günlük 300 tl min 2 gün
SHOCKİNG
27-02-2012, 14:37
gıcık olduğumu nereden çıkardın?ben gayet seviyorum böyle konular...bilgileniyorum,bilgilerimi tazeliyorum...mesala yurt dısında araba getirmek için yapılanları kalem kalem biliyorum...gümrükte işe başlasam yabancılık çekmem...yine aynı şekilde s2k kıralamanın bedeli olası sıkıntılar ve sonuclarını da biliyorum çok iyi oluyor...
Sizi az çok forumdaki yazılarınızdan tanıyorum.. Bu konuyada ne şekilde yaklaştığınızda belli. Bilgilenmeye devam edin o zaman.
peki bir soru:
kiralama şirketiniz olsa, şirketin s2000i olsa biner miydiniz?ya da şirketiniz olsa ama kendinizin s2000 olsa kiralar mıydınız?
MehmetCanA.
27-02-2012, 14:38
peki bir soru:
kiralama şirketiniz olsa, şirketin s2000i olsa biner miydiniz?ya da şirketiniz olsa ama kendinizin s2000 olsa kiralar mıydınız?
Bu soruya verilicek cevabı cok merak ettim :D
s2000 bir günlük kiralamak için tehlikelidir, üstünü açıp geziceksen ayrı, ama çıkp gazlicam dersen arkadan itiş tecrüben sınırlıysa, vsa bile kurtaramaz seni, büyük ihtimal kaza ile sonuçlanır günün. kiralık olan araçların çoğu hoşaf olmuş zaten, araba düz bile gitmiyo olabilir, beklenen sonuç kaçınılmazdır...
SHOCKİNG
27-02-2012, 14:43
netten bakırköy rent a car ı bul sahibindende ilanları var günlük 300 tl min 2 gün
Teşekkler bi arıyım orayı..
peki bir soru:
Şirketim olsa şirket aracınıda kullanırdım ara sırada olsa ben öyle gazlayan birisi değilim tamamen keyfi .. s2000'im olsa tabiikide kiraya vermezdim.. fakat aylık getirisi bana oldukça kâr bırakıyosa neden olmasın..
s2000 bir günlük kiralamak için tehlikelidir, üstünü açıp geziceksen ayrı, ama çıkp gazlicam dersen arkadan itiş tecrüben sınırlıysa, vsa bile kurtaramaz seni, büyük ihtimal kaza ile sonuçlanır günün. kiralık olan araçların çoğu hoşaf olmuş zaten, araba düz bile gitmiyo olabilir, beklenen sonuç kaçınılmazdır...
Üstünü açıp gezeceğim tabiiki.. ben gazlayan birisi değilim. Tamamen keyfi olarak kullanıcam. zaten emanetin canı burnundadır. Arkadan itiş tecrübem var..
Sizi az çok forumdaki yazılarınızdan tanıyorum.. Bu konuyada ne şekilde yaklaştığınızda belli. Bilgilenmeye devam edin o zaman.
adamın yazdığının türkçesi şu.
"Bu tipte açılmış 1000 tane konu varken neden ısrarla aynı soruları içeren konuları açmakta ısrar ediyorsunuz.?
Forumun arama bölümü var, zaten kafanızdaki soru işaretlerin cevaplarını bulacaksınız."
Gerçi gayet kibar cevap vermiş yine..
Terslemeden önce ne demek istediğini bir anlayabilseniz keşke?
SHOCKİNG
27-02-2012, 15:02
adamın yazdığının türkçesi şu.
"Bu tipte açılmış 1000 tane konu varken neden ısrarla aynı soruları içeren konuları açmakta ısrar ediyorsunuz.?
Forumun arama bölümü var, zaten kafanızdaki soru işaretlerin cevaplarını bulacaksınız."
Gerçi gayet kibar cevap vermiş yine..
Terslemeden önce ne demek istediğini bir anlayabilseniz keşke?
Konuyu açmadan önce arama bölümünde aradım. Araç kiralamayla ilgili bi kaç konu var fakat ben sadece s2000 kiralamak istediğim için konu açma gereği duydum. Konuya cevap yazan beyfendi açıkca arama bölümünü kullanın veya bakın burdada bu konudan bahsedilmiş diye söyleseseydi tabii bende bu şekilde cevap vermezdim.
tünay arkadaşım gıcık oluyosan yazma allah allah, sanki zorla yazdırıyoruz, anlamış değilim valla.
:D
Konuyu açmadan önce arama bölümünde aradım. Araç kiralamayla ilgili bi kaç konu var fakat ben sadece s2000 kiralamak istediğim için konu açma gereği duydum. Konuya cevap yazan beyfendi açıkca arama bölümünü kullanın veya bakın burdada bu konudan bahsedilmiş diye söyleseseydi tabii bende bu şekilde cevap vermezdim.
2 konu buldum sana 10 saniyemi bile almadı. Sadece s2000 kiralama konusu bunlar.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/93501-kiralik-s2000.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/23186-acil-kiralik-s2000-lazim.html
acıbadem caddesine çıkmadan hemen önce bir kiralamacıda var sarı renk 250tl günlük fiyatı.
Cancar oto kiralama
lutfen duzgün konuşalım...!
SHOCKİNG
27-02-2012, 15:42
Ben gayet düzgün konuşuyorum. Size beyfendi diye hitap ediyorum. Bunun neresi yanlış?
HondatugraL
27-02-2012, 15:45
shocking sen konuna devam dostum yardımcı olanlar olur olmayanıda sallama yoksa konu gereksız uzar, silinir ;)
SHOCKİNG
27-02-2012, 15:52
shocking sen konuna devam dostum yardımcı olanlar olur olmayanıda sallama yoksa konu gereksız uzar, silinir ;)
Bende konuya devam etmek istiyorumda.. Devam etmesini istemeyenler oldugu için böyle geçiyor.bakalım..sağolsun bi kaç arkadaş yardımcı oldu. Demek isteyince yardım edilebiliyomuş.
hayır mı?.....
Aynı konudan daha önce açılmış olabilir ama bunu dalga geçerek insanları ezmeye çabalayarak belirtmeye gerek yok ,insanlık hali aratırken gözünden kaçmış olabilir ..
Aynı konudan daha önce açılmış olabilir ama bunu dalga geçerek insanları ezmeye çabalayarak belirtmeye gerek yok ,insanlık hali aratırken gözünden kaçmış olabilir ..
ezmek mi? ben bu konuda ezmedim arkadaşı dikkatli okuyalım,tatlı tatlı takılıyorum ama anlayana tabi...diğer konularda bazı hak eden arkadaşşakları fazlasıyla *** ettiğimden ön yargılı okuyorsunuz...
yusufbatırel
27-02-2012, 16:03
yıllardır takıp ederım tunayk senı bı kerede bı konuya laf sokmasan olmaz stp den bayrakmı aldın anlamadıkkı
BurakCengizhanoğlu
27-02-2012, 16:06
Madem üstü açılıp gezilcek ve gazlanmıycak o zaman bmw falan kiralayabilirsiniz.s2000 in kiralığı zor ya:)
Day Walker
27-02-2012, 16:08
iyide tünay kötü bişey dememiş ki bence ön yargılı olmayalım.
aşağıda açılmış konular mevcut ordan güncel çekilip devam edilebilirdi.
2 konu buldum sana 10 saniyemi bile almadı. Sadece s2000 kiralama konusu bunlar.
yıllardır takıp ederım tunayk senı bı kerede bı konuya laf sokmasan olmaz stp den bayrakmı aldın anlamadıkkı
yıllardır takip etmişşin ama çok algılayamamışsın sanırım stp ile benzettiğine göre...
tünayk 1985 yılında tt forum kullanıcılarına tepki olarak dünyaya geldi :D
tünayk ya takılmamak lazım adamın üslubu bu bence yanlış anlaşılmadığı zmnda gayet esprili bir yaklaşım..yanlış anlaşıldığı zaman böle olabiliyor
benim kitap değişimi konuma yaptığı yoruma bak
cin ali serisi var bende isteyene yollarım...ozel basım "cin ali ayşegül'e tıpalarken" adlı kitabı da verebilirim...geri almak koşuluyla...
gayet güldüm komikti ama modlar konuyu kitlemekten bahsedince bi ürperti gelmedi değil :D
Reyize yüklenmeyin sonra ban açtırmak için uğraşıyoruz :D :D
Day Walker
27-02-2012, 16:19
Honda Kiralık Oto ve Cazip Filo Kiralama Fırsatları sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/kiralik-araclar-otomobil-honda-s2000)
bak üstteki linkte 64 tane ilan var konu daha fazla uzamasın kesene uyuyorsa bunlardan birisini kiralayabilirsin.
edit: sarı olan için kaç kere ilan verildiyse artık sayamadım 64 değil 3-4 tane araç var.
TünayK'nın da hitap edemediği bünyeler oluyor arada :D :D
ProdriveSTI
27-02-2012, 16:31
Arkadaş takılıyo amma da büyüttünüz yahu kendisi de demiş tatlı tatlı takılıyorum diye.
s2k kiralayanlar genelde canını çıkartmak için kiralıyor ben olsam bende öyle yapardım heralde o yuzden turşu oluyo araçlar :)
ankarada varmı s2000 kiralayan ben düğünümde gelin arabası olarak düşünüyorum vala 3gün falanda olabiir ama o zmn düğünle pek ilgilenemeyebilirim :)
dostum bunu ben yaptım gelinlik sıgmayınca araç değişmek zorunda kaldım gelınlık kabarıksa cıddı sıkıntı.. Sonra eşin sanada s2bininede die başlar tecrubelıyım bu konuda ***** gelinlik=Hayaller..
BaybuRtlu69
27-02-2012, 17:02
Konuyu takipteyim, bir kaç ay sonra bende bi tecrübe etmek istiyorum. Numaraları kaydedicem şimdiden..
S2k nın hakkını vermek şart :)
SHOCKİNG
27-02-2012, 17:38
Pert,mert umrumda değil açıkcası.. Nüfusuma geçirmiycem :) .. Altı üstü 1 gün kullanıp teslim edicem..
git kredıyle s2k al çok ıstıyosan 1 taksıtını öde sonra sat hem 1 ay bınmıs olursun ne diyeyim
Bildiğim var ama minumum haftalık kiralıyor. Dilerseniz iletişim bilgilerini verebilirim.
A ra ma bu to nu kul la nın !
Bakiniz üstteki mesaj ....