Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir Yolu Yeni Radar

Hamster
27-02-2012, 19:20
Bu daha önce verildi mi bilmiyorum ama bugün işten dönerken Armada AVM önündeki üst geçite takılmış (hem gidiş,hem geliş yönünde) 6 adet kamera dikkatimi çekti.Hergün o yoldan geçmeme rağmen görmemiştim. Ankara'lı TechTurkey'ci arkadaşlara duyurulur.:heyoo:

tdipower
27-02-2012, 19:22
onlar güvenlik amaçlı anadolu bulvarınada koydular korkucak birşey yok hergün oradan geçiyorum :)

MeRtCaN
27-02-2012, 19:22
70 yazan tabela varmı uzerınde yoksa radar degıl mobessedır :)

d16y4
27-02-2012, 19:24
onlar radar olsa ben arabayı emniyete hibe etmek zorunda kalırdım :D

keskinli_ali
27-02-2012, 19:34
aynen bir ay falan oldu inşallah hız kamerası değildir. benim korkum diğer 70e kadar gidince inşallah ortalama ölçmüyodur. çünkü eskişehirden gelirken geçilen kameralar yaşam kente gelmeden ortalama hızı ve plakayı soyluor dikkat etmek lazım kokusu çıkar yakında

MeRtCaN
27-02-2012, 19:35
aynen bir ay falan oldu inşallah hız kamerası değildir. benim korkum diğer 70e kadar gidince inşallah ortalama ölçmüyodur. çünkü eskişehirden gelirken geçilen kameralar yaşam kente gelmeden ortalama hızı ve plakayı soyluor dikkat etmek lazım kokusu çıkar yakında

benım on trafta skunk2 plakalık var
benım plakayı okuyamıyor :D

CRX
27-02-2012, 19:36
o yol benim çok hoşuma gitti :D ort. hız hesabı falan izmirde yok böyle şeyler :D

keskinli_ali
27-02-2012, 19:41
benım on trafta skunk2 plakalık var
benım plakayı okuyamıyor :D

hacı dikkat et okunamayan plakaları manuel sorguluyorlarmış :)

acayip ya adamlar hızı saati plakayı herşeyi söylüyor. tahminimce armadadan da geçip hacettepenin ordaki radara geldiğimizde benzer bilgileri ve uyarıları alıcaz ortalama yuksekse yapıştırıcaklar o yol zaten sabıkalı zamanında çok kazalar yaşandı ben yanyollardan genelde bağlanmaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar. samsun tarafından ankaraya girince kayaştan sitelere kadar üst üste 3adet 70 noktası var sırf o yuzden otobana sapıp yıldızdan giriyorum şehire