Orijinalini görmek için tıklayınız : 98 vti için egzos ?
aracımız oncelıkle stoktur sadece filtre kiti bulunmaktadır tavsiyelerinizi bekliyorum
ben otto carbon kullandım sesı guzel ama baska marka kullanan arkadaslarda yorum yapar bılgı verır..
51 lik duz boru sadece orjinal son susturucu miss
orta susturucu katalizör iptal + oem s2000 eksozu hem polisle skıntı yaşamazsın hmde çok tatlı bi ses alırsın
2" Dc Sport Headers
55 Lık ara boru
60 lık HKS Hı power işini gorur :)
Seste boyle olur :)
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150552347467331
vtecde hks candır ya gerisi yalan:D
direk hks takıyorsun 60 lık :)
header+51mm düz boru+60 hks hi power kullandım gayet tatminkardı ses :)
headers+60lık düz boru sonda spoon egsoz ortalığı yıkıosun ve performansta çok iyi;)
invidia catback al derim :) sesi inanılmaz.
meLaNchoLic
29-02-2012, 00:28
remus hardline da güzel olur.. silencer da var :D
Murat Özcan
29-02-2012, 01:07
beyler her markanın egsozu ayrı sesmi çıkarıyor ben bu olayı anlayamadım bır turlu bana gore hepsı aynı markaları farklı gıbı gelıyor
Fatih Kavak
29-02-2012, 01:15
Airmass cat-back.. :rolleyes:
meLaNchoLic
29-02-2012, 01:22
beyler her markanın egsozu ayrı sesmi çıkarıyor ben bu olayı anlayamadım bır turlu bana gore hepsı aynı markaları farklı gıbı gelıyor
markaya malzemeye yapısına çapına arabasına göre değişir sesler illa ki..
ben 306 da kullandım remus hardline.. sonra onursoytam a sattım arabayı satmadan once.. onun saxo vts de daha guzel ses cıkıyodu egzozdan..
mucahit10
29-02-2012, 08:03
headers+60lık düz boru sonada Apexi N1
Bence sesiz olsun polisle uğraşma !
2 " dc headers
51 lik potsuz ara borular cat iptal
sonada s2000 veya typer orjinal son susturucu tak
bu şekilde hem sesiz hem performenslı olur bende sonda ss magnum vardı onuda tavsiye ederim altlarda ses yok üstlerde ses baya tok ve güzel
bende hks 60 lık kullanıyorum on numara ama apexide öneririm tabiki düz boruyla.
RaiTheRe
29-02-2012, 09:29
Temin edilebilirse şüphesiz gözü kapalı tavsiyedir :icon_tup:
51 düz boru kucuk bı orta susturucu 51lık sondada 60 lık ssuper sprınt guzel oluyor
arkadaşımın hb 98 inde var getirttik yurtdışından vtec de duydugum en mükemmel ses şimdiye kadar.
Emre Akçay
29-02-2012, 10:13
Vala Remus Hardline düz boru ile kullanılırsa inanılmaz gürültü yapıyor. 6 tane egsoz değiştirdim öyle ses duymadım. Benim tavsiyemde 51mm düz boru + kati. iptal + oem s2000 son susturucu. Bir zaman sonra kafa çekmiyor gürültüyü. Sona SS te olabilir.
hasan genç
09-03-2012, 02:55
Arkadaşlar vti nin oem orta boru capı kaçlık ? sedan ,hb fark ediyormu ? konu ile alakası yok kusura bakmayın ama öğrenmem lazım .kolay gelsin .
kanashibari
09-03-2012, 09:21
Arkadaşlar vti nin oem orta boru capı kaçlık ? sedan ,hb fark ediyormu ? konu ile alakası yok kusura bakmayın ama öğrenmem lazım .kolay gelsin .
Yanılmıyorsam orta susturucuya kadar 51 geliyor daha sonra 48 e düşüyor devam ediyor sona kadar.
kanashibari
09-03-2012, 09:28
Bulabilirsen
Fujitsubo alabilirsin.
http://www.google.com.tr/imgres?num=10&hl=tr&biw=1280&bih=681&tbm=isch&tbnid=QM-HU4SCNCh2NM:&imgrefurl=http://www.nengun.com/fujitsubo/rm-01a&docid=uc4E7AGsY3_e8M&imgurl=http://image.nengun.com/catalogue/original/nengun-1462-02-fujitsubo-rm-01a.jpg&w=244&h=160&ei=b75ZT6nnEYmq8QOgwKjvDg&zoom=1
Dc Headers-51Düz boru-60Lık HKS güzel bi senfoni ve performans verir :)
RafetAraç
09-03-2012, 20:27
ha invidia takmışsın ha manifoldlu şahine binmişsin aynı ses.
headers+60lık düz boru sonada Apexi N1
+5500 :)
megan racing headers
60lik duz boru
apexi n1 (kisa kazan)
kullaniyorum cok memnunum. Biraz fazla gurultulu ama bende onu istiyorum zaten :)
JumboAli
10-03-2012, 05:06
egsozun sesınden cok performance'ı onemlı benım ıcın . sana podsuz ara boru verelım 51lık sonunada 57lık yada 60lık bı freefloww egsoz tak derım. ss magnum falan vtı'ı acaıp sıkıyo 63luk aırmasslar fazla rahatlatıyo borunun 51lık olmaı lazım bence. Bulabılırsen invidia'dan acaıp guzel ses cıkıo tavsıye ederım
bence dc headers, 51 lik potsuz boru sonuna hks hi power veya ss magnum şu an bende ss var gayet memnunum hks yle başın ağrıyabilir ama freefloww da hks atadır:)
ha invidia takmışsın ha manifoldlu şahine binmişsin aynı ses.
:) valla yorum yazamadım inanın. saygılar.
ykavcioglu
12-03-2012, 23:51
:) valla yorum yazamadım inanın. saygılar.
ekletecekler video'yu;)
ekletecekler video'yu;)
mutlu oluurum açıkçası bende egsoz arayışındayım bütün alternatifleri gözden geçirmek istiyorum:)
şöyle sessiz hiç ses çıkmayan ve performans konusunda tatminkar bir sistem yapılamadı gitti yaa...:icon13:
silent furious
15-03-2012, 22:33
bu konuda ben de araştırma içerisindeyim aslında ne yapsam düşüncesindeyim megan dc tarzı headers kat iptal araborular orjinal kalsa son susturucu otto spec susturucum var fakat sesini beğenmiyorum alt devirler çok uğultulu
hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edrım suan ustunde ss magnum 51 duzboru var bız daha yırtıcı bısı olsun dıe dusunuyoduk oyuzden boyle bı arayısa gırdık :)
meLaNchoLic
07-04-2012, 14:40
Vala Remus Hardline düz boru ile kullanılırsa inanılmaz gürültü yapıyor. 6 tane egsoz değiştirdim öyle ses duymadım. Benim tavsiyemde 51mm düz boru + kati. iptal + oem s2000 son susturucu. Bir zaman sonra kafa çekmiyor gürültüyü. Sona SS te olabilir.
aynen yaa remus hardline düz boruyla yıkıyo ortalıgı.. sitenin otoparkına girdiğim akşamlar arabayı parkaderken arkadaş mesaj atardı 4. kattan arabayla sevişme yatağım titriyo diye :D
ykavcioglu
07-04-2012, 14:45
mutlu oluurum açıkçası bende egsoz arayışındayım bütün alternatifleri gözden geçirmek istiyorum:)
şöyle sessiz hiç ses çıkmayan ve performans konusunda tatminkar bir sistem yapılamadı gitti yaa...:icon13:
B16B headers 60 lık düz boru, ortaya tüp 60'lık susturucu en sonra 60'lık ss magnum...
tam sana göre:)
B16B headers 60 lık düz boru, ortaya tüp 60'lık susturucu en sonra 60'lık ss magnum...
tam sana göre:)
bu sıstem tam banaa gore hersey mevcut bı ss bulamadım headers tamam duz boru tamam tüp bile tamam son susturucu yok seytan dıyor ss takmadan son susturucusuz devam et :)
51 lik potsuz düz boru , son susturucu olarak da DC SPORTS un egsozunu koyabilirsiniz , daha önceden bu setupu kendi aracımda uygulamıştım egsoz olarak DC seçerseniz üst devirlerde kıyamet gibi ses alabilirsiniz alt devirleri de tok ses veriyor.