PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cıtroen nemo parlatma projem :)

sercanışık
28-02-2012, 16:26
cıtroen nemo ıcın ne gıbı malzeme ve ne kadar butce ayırmam lazım ? :)
aracı ılk gunku gıbı yapmak ıstıorm parlaklık olsn boyanın canlılıgı olsun
bır sefer boya koruma gıbı bı ıslem yapıldı 100 tl bayıldk ve aracı bıldıgınız acık alanda yapıldı adam bıldıgın spıral makınasıyla ıslemlerı yaptı ve kapı kolları beyazlama gıbı iz yaptı ama tazıklı suyla baya ugrastıktan sonra cıkara bıldım..

kısacası yardımınıza ıhtıyacım war sayın detailing hastası abılerım :heyoo:

Osman Bahadır
28-02-2012, 16:35
Senin aracına kasap bir kaportacı taşlamayla pasta atmış. Yazık olmuş.

Yerinde olsam detailing işini iyice araştırıp, öğrenip, malzemeleri temin edip, müsait yerim de varsa özenerek kendim yaparım.

berkay_aydin
28-02-2012, 16:39
Ben ilk wax'la başladım sonra polisaj :D onuda yapamadım elimden geldiği kadar :)

sercanışık
28-02-2012, 16:47
Kasap flan ama auto kıng mıydı neydı onun getırdıgı ustası yaptı hatta bızde dedık bu kadar ucuza bulduk arac da yenı dıye yaptırdık sımdı pısmanım.
normalde araca daha fırca bıle degmedı hep sungerle yıkadım sampuan ve bez cızık gıderıcı ve cıla onerılerınızı alabılırmıym baslıcaksak artık tam baslıyalım ne olursa olsun sonucu ıns ıyı olur sonucları :D

sametozt
29-02-2012, 10:26
Şimdiden hayırlısı olsun yavaş yavaş virüsü kapmaya başlamışsınız :D Size ürün olarak kendi meguiars listemi yazacağım.Tabii alternatif markalar da yok değil. Başlangıc için kendime şöyle ürünler seçmiştim.Elle çizik giderme işleminde pek başarılı olamayacağımı düşündüğüm için listeye eklememiştim.Ama elle çizik giderme için de ag srp iyi bi üründü diye hatırlıyorum.Hatta forumda konusu vardı araştırabilirsiniz.

*Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan 1.42lt.
*Mikrofiber Yıkama Eldiveni
*Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi 50 x 75 cm.
*Yüzey Temizleme Kili 50 gr.
*Supreme Shine™ Mikrofiber Silme Bezi 40 x 60 cm.
*Nxt Generation Tech Wax 2.0

sercanışık
29-02-2012, 12:52
aslında vırus uzun zmandır vardı da cok amatorce yıka parlat gez seklınde bunları okuduktan sonra dedımkı ben arabamı temızlıorm ya :D bunları gordukce nemo ya bakıs acım degıstı resmen :D
ortalama 200 tl ayırdımmı yeter gıbıme gelıo :D bıde bu malzemelrı nasıl kullanacagımı anlatırsanız cok super olur :D

sametozt
29-02-2012, 22:09
Bu işe amatörce başlamak için 200 tl gayet yeterli bir rakam benim yazdığım liste 160 tl gibi bir rakam tutuyor.Malzemelerin kullanımıyla ilgili de özelden ulaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum sana :)

B.Koçer
29-02-2012, 22:11
Ben ilk wax'la başladım sonra polisaj :D onuda yapamadım elimden geldiği kadar :)

ben hala waxla devam ediyorum :D

sercanışık
03-03-2012, 15:52
samet kardesım p.m attım sana bna yardımcı olursan malzemelerı en kısa zamanda temın edıcem . wax la baslamayı dusunuyorum :D