Orijinalini görmek için tıklayınız : sanko'da yay kesicek yer ?
Musti PoweR
29-02-2012, 01:57
Sanko sanayi sitesinde yay kesicek kim var isini iyi yapan ? Arac megane 2. Bide ne kadar tutar yaylari kestirmek ?
işinize karışmak gibi olmasin ama yasamis tecrube etmis birisi olarak yaylari kestirneyin derim ben
Yiğit G.
29-02-2012, 09:24
yay kesilmez...
RENAULT MEGANE 2 APEXİ SPOR YAY 3,5cm HELEZON - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 75460186 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-renault-megane-2-apexi-spor-yay-3-5cm-helezon-75460186/detay)
ben keserim sıkıntı olmaz ama sanko da değil
musti ne işin var sankoda git maslak'a kendine iş arama boşu boşuna
Akıl kârı iş değil... Milyarlar verdiğiniz, can taşıdığınız aracınızın en önemli ekipmanlarından birini ali/veli ustanın "ges olm olm ordan 2 bakla" diyen ellerine bırakmayın. Mühendislik ürünü araçlarınıza mühendislik ürünü ekipmanlar takın
sefayzJ11
29-02-2012, 10:09
Akıl kârı iş değil... Milyarlar verdiğiniz, can taşıdığınız aracınızın en önemli ekipmanlarından birini ali/veli ustanın "ges olm olm ordan 2 bakla" diyen ellerine bırakmayın. Mühendislik ürünü araçlarınıza mühendislik ürünü ekipmanlar takın
bunun üstüne ne denirki :):icon_tup:
2012 İstanbul'unda Avrupanın orta yerinde diye başlardım ama neyse. :)
50-100 kesime para verceğine az sık dişinide bir yay al demezler mi adama ?
kuş gurubuysa sıkıntı yok kes gitsin :)