Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : KKTC' li arkadaşlar.

RottingChrist
29-02-2012, 13:49
arkadaşlar,
14-16 mart arasında kıbrısta olacağım. kıbrısta burdaki gibi sahibinden, gittigidiyor vs. gibi siteler var mı? bir kaç ürün alacağım bunların ordaki değerini veya 2. el alma durumum olur mu araştırmak istiyorum.

ceratoniaorg
29-02-2012, 15:07
elektronik buraya türkiyeden geliyor dolayısıyla gümrük yediği için tr fiyatlarından daha pahalı. Onun dışında kıbrıstan zaten alınabilecek birşey yok. Girneye geliyorsanız ne nerde bulunur vs her türlü bilgi verebilirim. Kıbrıs Alış Veriş.COM | Kıbrıs'ın En İşlek Alış Veriş Merkezi (http://www.kibrisalisveris.com/vitrin/) var en bilindik.

nakayama
29-02-2012, 15:14
alabilceğin tek uygun şey içki olur sanırım.

ceratoniaorg
29-02-2012, 15:18

Aynen. Birde eğlence:D

p.s.: Supplement olarak bişey almak istersen oda ucuza bulunur.

tunceR
29-02-2012, 15:19
araba parçası ise sokamazsın zaten geri gelirken gümrükten.

alper_pug
29-02-2012, 15:19
Haftasonu girnedeydim , gerçekten içkinin ucuzluğu adamı sapıtır :D

nakayama
29-02-2012, 15:21

arkadaşım bana eksoz vs. getirmişti :beuj:

tunceR
29-02-2012, 15:23
turgay arkadaşın bi kanal bulmuştur ama direk öyle gidim parça getirim olmuyo

RottingChrist
29-02-2012, 15:27
google aramasında bir kaç konu gördüm. burdaki gibi genpa vs. dis. firmalar olmadığı için ithalat serbest ve gümrüksüz yazmışlar. cep ve diğer şeylerde %20-30 avantajlı demişler. içki kullanmadığım için elim boş geleceğim demek :)

RottingChrist
29-02-2012, 15:32
valize bir skunk atsam bombacı diye uçağa da almazlar değil mi :)

orhanerdogan
29-02-2012, 15:32
Havayolu kullanarak gidip geleceksen birşey getirmen hem zor hemde maliyetli olacaktır, gemi ile dönüş yaparsan yanında getireceklerin ticari boyutlara girmediği sürece sıkıntı olmaz. Ne tarz birşeyler getirmeyi düşünüyorsun bilmiyorum ama çıkma bulmadığın veya aracısız rum tarafından almadığın sürece çok ekonomik olmayacaktır.

ceratoniaorg
29-02-2012, 15:36
egzostan birşey olacağını sanmıyorum 2 kişi 1 takım jant götüren var. evet telefonda da ucuz tabiki 1600 e 4s fln alabilirsin iyi pazarlıkla lakin garanti sıkıntısı olacaktır ama önemsemiyorsan alınabilir. Burdan hertürlü çıkartırsın eğer sorun çıkacaksa istanbulda çıkar ordada memuru zaten kafalarsın arkadaşımın egzosu arızalanmış kıbrısta usta yoktu pahalı parça burda yaptırıcam bidaha o gelince götürecek vs dersin söylenecek çok laf var:D sorun olmayacaktır