ahmet3425
02-03-2012, 14:41
ARACIN HURDAYA AYRILMASI
Tescil belgesi (Trf.Tsc.Şb.Md.lüğü ve Br.A.liğinden)
3 adet Araç Tescil Müracaat formu (Ek-1), (Şoförler cemiyetinden)
Taşıtlar Vergi Dairesinden borcu yoktur yazısı
Araç Ticari ise bağlı olduğu Vergi dairesinden borcu yoktur yazısı
Eski Trafik ve Tescil belgeleri
Plakalar getirilecek
Not: İşlemi vekil takip ediyor ise vekaletname hurda işlemini yapmaya yetkili olarak tanzim edilecek.
Not: Belgeler daktilo ile doldurulacak
demişler ancak bu işlemler icin nereye basvuracagımız yazılmamış daha önce bir aracı hurdaya ayırmadıgım icin bu konuda tecrubesizim bu belgelere ek baska yapmam gereken birsey varmı?
birde motor ruhsatta benim adıma ancak vergi dairesinde hala satın aldıgım kisi adına gözüküyor MTV borclarını bile noter satıs sözlesmesin de yazan aldıgım kisinin t.c numarasıyla gerceklestirdim bunu nasıl duzeltebilirim ne yapmam gerekir? yardımcı olursanız sevinirim 1 senedir kapıda yatıyor alet boştan yere vergi ödüyorum kurtulayım sundan artık.
Tescil belgesi (Trf.Tsc.Şb.Md.lüğü ve Br.A.liğinden)
3 adet Araç Tescil Müracaat formu (Ek-1), (Şoförler cemiyetinden)
Taşıtlar Vergi Dairesinden borcu yoktur yazısı
Araç Ticari ise bağlı olduğu Vergi dairesinden borcu yoktur yazısı
Eski Trafik ve Tescil belgeleri
Plakalar getirilecek
Not: İşlemi vekil takip ediyor ise vekaletname hurda işlemini yapmaya yetkili olarak tanzim edilecek.
Not: Belgeler daktilo ile doldurulacak
demişler ancak bu işlemler icin nereye basvuracagımız yazılmamış daha önce bir aracı hurdaya ayırmadıgım icin bu konuda tecrubesizim bu belgelere ek baska yapmam gereken birsey varmı?
birde motor ruhsatta benim adıma ancak vergi dairesinde hala satın aldıgım kisi adına gözüküyor MTV borclarını bile noter satıs sözlesmesin de yazan aldıgım kisinin t.c numarasıyla gerceklestirdim bunu nasıl duzeltebilirim ne yapmam gerekir? yardımcı olursanız sevinirim 1 senedir kapıda yatıyor alet boştan yere vergi ödüyorum kurtulayım sundan artık.