PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burçlar ve Arabaları

Kemal_H
16-01-2008, 07:56
Burç-oto

BURÇLAR VE OTOMOBİLLERİ

Hangi gün doğduğumuz bir çok karakter özelliğimiz üzerinde etkili olduğu gibi, sürüş alışkanlıklarımız ve seçtiğimiz otomobiller üzerinde de belirleyici rol oynuyor. Başak burcundan birine asla kırmızı, spor bir otomobil aldıramazken aynı şey koç burcunun hayalini süsleyebiliyor. İşte H2'nin sizler için "aman bir tatsızlık olmasın," düşüncesiyle hazırladığı burçlara göre otomobil tercihleri ve sürüş alışkanlıkları dosyası, sizi derin kararsızlıklardan kurtarıp aydınlığa çıkarıyor.

KOÇ (21 mart-21 nisan)
Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp, tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanını araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz!
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.

BOĞA (22 nisan –21 mayıs)
Boğa burcu yaşama ve ondan haz almaya düşkün bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.

İKİZLER (22 mayıs-21 haziran)
İkizler burcu insanı gençliğin ve dinamizmin sembolüdür. Bunun nedeni ikizler insanının hangi yaşta olursa olsun genç ve çocuksu kalmayı başarmasıdır. Maceradan hoşlanırlar ve çok meraklıdırlar. İkizler sürücüsü hızlı, sinirli ve sabırsızdır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Onun değişken karakteri farklı otomobilleri beğenmesine yol açar. Biraz maymun iştahlı olduğu söylenebilir. Seçtiği otomobil mutlaka gündemde ve modern olmalıdır.

YENGEÇ (22 haziran - 21 temmuz)
Çok duygusal, hayalci, çocuksu insanlardır. Yengeçler ölçülü ve dikkatlidirler. Direksiyon başında da dikkatlidirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Emniyet kemeri takmadan asla yola çıkmazlar.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Görünüş ve lüksten çok, fonksiyon önemlidir. Aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.

ASLAN (22 temmuz -21 ağustos)
Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında soğukkanlılığını korumayı başardığı için hemen hemen hiç hata yapmaz.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren, güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.

BAŞAK (22 ağustos –21 eylül)
Hayatının bir parçası olan titizliği otomobil sürerken de gösterir. Kurallara oldukça özen gösterir. Ancak sabahları sinirli olur ve otomobil kullandığında etrafına öfke saçabilir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Detaylara önem verir, otomobilinde de konfor ister. Sağlam geniş ve ekonomik bir otomobil tam onlara göredir.

TERAZİ (22 eylül-21 ekim)
Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler. Sürekli diğer arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak onlar için kesinlikle bir zevk değildir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz. Bir terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir.

AKREP (22 ekim -21 kasım)
Çok kıskanç olmasıyla tanınan akrep burcu, hataları affetmeyen ve saldırmak için fırsat kollayan bir karakter barındırırlar. Sakin görünseler de bir hata ile karşılaştıklarında bağırıp çağırmaktan geri kalmazlar.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: En son model hızlı ve güçlü otomobillerden hoşlanırlar. Motor sır dolu bir kutu değil, yakından ilgilendikleri bilgi sahibi oldukları bir şeydir. Güçlü otomobille hava atmaya bayılır. Siz siz olun sakın otomobilini eleştirmeyin.!

YAY (22 kasım -21 aralık)
Özgürlüğüne düşkün olan yay burcu maceraya bayılır. Kendisini çok iyi tanır ve özelliklerinin farkındadır. Trafikte korkusuzdur. Trafik kurallarına uyar ve diğer sürücülere saygılıdır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Konforlu ve sevimli otomobillerden hoşlanır. Otomobillerinin herkeste bulunmasını istemezler Üstü açık ya da en azından sunrooflu, bir otomobil tercih ederler.

OĞLAK ( 22 aralık -21 ocak)
Oğlak burcu yönetici olmak için yaratılmıştır. Organizasyon yeteneği güçlüdür. Reflekslerine, hızına yani otomobiline hakimdir. İyi bir sürücüdür.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir.

KOVA (22 ocak - 21 şubat)
Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Diğer sürücüleri küçümseyen bir tavrı vardır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn, eksantrik bir iç donanım, büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir.

BALIK (22 şubat - 2 0mart)
Hayalci ve romantik balık burcu insanı trafikte kurallara bağlıdır. Balıklar yolda tehlikeden uzak dururlar. Çok dalgın oldukları için tehlikeli durumlar yaratabilirler.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Canlı renkleri severler. Kullanılmış otomobil almaktan hiç çekinmezler. Eski otomobil alıp yenilemeye üşenmezler. Gezmeye meraklı oldukları için otomobilin rahatlığı da çok önemlidir.

Alıntıdır : http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=194&Kat=14&dt=2007/09/18

sülüman
16-01-2008, 08:10
Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.

sadece kırmızyı tutturmuş geri kalanınını sıkıyo :D

gurcell
16-01-2008, 08:35
Ben başak burcuyum, aracımda en dikkat ettiğim şey güç ve fonksiyonelliktir. Ne temizliğini umursarım, ne konfor isterim. Hatta bagaj döşemeleri bile sökük gezdim uzun bir süre

VolcanoS
16-01-2008, 08:35
:D:D enteresan burca göre otoda yapmışlar

Dragger
16-01-2008, 08:37
İkizler :)

Gencliginde s2000

Evlenince Evo

Cocuk dogunca RS4

:D

Ferhat_V
16-01-2008, 08:40
başak..:)
sağlam geniş araba diyor navara işte doğru..:D

Tugral
16-01-2008, 08:42
Çok kıskanç olmasıyla tanınan akrep burcu, hataları affetmeyen ve saldırmak için fırsat kollayan bir karakter barındırırlar. Sakin görünseler de bir hata ile karşılaştıklarında bağırıp çağırmaktan geri kalmazlar.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: En son model hızlı ve güçlü otomobillerden hoşlanırlar. Motor sır dolu bir kutu değil, yakından ilgilendikleri bilgi sahibi oldukları bir şeydir. Güçlü otomobille hava atmaya bayılır. Siz siz olun sakın otomobilini eleştirmeyin.!

ona göre !!!!! :D

Dragger
16-01-2008, 08:47
Tugral o hurdaya daha binecekmisin :D

Tugral
16-01-2008, 08:51
Tugral o hurdaya daha binecekmisin :D

Döverim bak :D

Dragger
16-01-2008, 08:57
Döverim bak :D

Abiye el kalkarmı duymamıs olayım :D

Tugral
16-01-2008, 09:00
Abiye el kalkarmı duymamıs olayım :D

burcumla oynama kumar değildir. Seviyorum demek oyun değildir :D

Dragger
16-01-2008, 09:08
burcumla oynama kumar değildir. Seviyorum demek oyun değildir :D

Ahahaha :D

Film cekerken hatunları bu sözlerle mi tavlıyosun :D

Tugral
16-01-2008, 09:10
Ahahaha :D

Film cekerken hatunları bu sözlerle mi tavlıyosun :D

Yok daha cok "GORA" dan esinleniyorum. Bahcivan sana ben sana kapıcı sana sora hepimiz sana gibisinden :D

kRo_bOy
16-01-2008, 09:11
ikizler tam beni tarif etmiş:D:D

AyB_Tv
16-01-2008, 10:08
Özgürlüğüne düşkün olan yay burcu maceraya bayılır. Kendisini çok iyi tanır ve özelliklerinin farkındadır. Trafikte korkusuzdur. Trafik kurallarına uyar ve diğer sürücülere saygılıdır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Konforlu ve sevimli otomobillerden hoşlanır. Otomobillerinin herkeste bulunmasını istemezler Üstü açık ya da en azından sunrooflu, bir otomobil tercih ederler.

ohaaaaaaaaaaa ben bu beaaaaaaaaaa :D

Eriador
16-01-2008, 10:13
@ KOÇ (21 mart-21 nisan)
Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp, tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanını araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz!
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.

yanlış olmsın ! :P " Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir " insanlık hali arada olmuyo değil :P

yusufbatırel
16-01-2008, 10:44
KOÇ (21 mart-21 nisan)

^^ANIL^^
16-01-2008, 15:22
Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında soğukkanlılığını korumayı başardığı için hemen hemen hiç hata yapmaz.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren, güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.

benim tercih ettim otomobil tarzına bakında dumur olun ahahaha

yiit
16-01-2008, 15:31
oha harbi yengeç bana uyuyo be :P

gökan
16-01-2008, 15:32
KOÇ (21 mart-21 nisan)
aynısı cidden

team_k20
16-01-2008, 15:32
Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Diğer sürücüleri küçümseyen bir tavrı vardır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn, eksantrik bir iç donanım, büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir.
:D vaybe

KaanKY
16-01-2008, 15:45
BALIK (22 şubat - 2 0mart)
Hayalci ve romantik balık burcu insanı trafikte kurallara bağlıdır. Balıklar yolda tehlikeden uzak dururlar. Çok dalgın oldukları için tehlikeli durumlar yaratabilirler.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Canlı renkleri severler. Kullanılmış otomobil almaktan hiç çekinmezler. Eski otomobil alıp yenilemeye üşenmezler. Gezmeye meraklı oldukları için otomobilin rahatlığı da çok önemlidir.

ahahah bu kım kı acabaa :D:D:D

Mrt
16-01-2008, 16:03
bende balık :D swap falan tarzı işte eski otomobil ahaha EF EG e30 :D e36 :D

3rk4n
16-01-2008, 16:03
Yazar arkadaş cok sağlam tutturmuş :D Akrep aynı ben

Kemal_H
16-01-2008, 16:25
Sanırım yazılanlar nerdeyse herkese uygun olmuş :D

efe-E
16-01-2008, 16:43
ikizler cuk uyuyor :D

MiaMi
16-01-2008, 16:46

AAAhauahuha

KaanKY
16-01-2008, 17:30
İkizler burcu insanı gençliğin ve dinamizmin sembolüdür. Bunun nedeni ikizler insanının hangi yaşta olursa olsun genç ve çocuksu kalmayı başarmasıdır. Maceradan hoşlanırlar ve çok meraklıdırlar. İkizler sürücüsü hızlı, sinirli ve sabırsızdır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Onun değişken karakteri farklı otomobilleri beğenmesine yol açar. Biraz maymun iştahlı olduğu söylenebilir. Seçtiği otomobil mutlaka gündemde ve modern olmalıdır

alper koptun buneee beee :D olm bu yazan kişi kesın senın tanıdığın haa

ALPER-VNS
16-01-2008, 18:50
İkizler :)

Gencliginde s2000

Evlenince Evo

Cocuk dogunca RS4

:D

inşallaaah :D ama ben evo kısmına m3 istiyorum :o

HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Onun değişken karakteri farklı otomobilleri beğenmesine yol açar. Biraz maymun iştahlı olduğu söylenebilir. Seçtiği otomobil mutlaka gündemde ve modern olmalıdır

alper koptun buneee beee :D olm bu yazan kişi kesın senın tanıdığın haa

hakkaten bro yaw.. adam nerden bilmiş A3 lere Accord lara bakındığımı :D

fosgate
16-01-2008, 19:04
KOÇ (21 mart-21 nisan)
Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.
haha bune tesadüf :)

grkm
16-01-2008, 19:22

ohaaaaaaaaaaa ben bu beaaaaaaaaaa :D

aynen aynen burçtaşım benim :) :)

şöle 2006+ c180 komp. avantgarde fln ah beeee :rolleyes:

gorke
16-01-2008, 19:28
AKREP hahahaha....

EMG
16-01-2008, 19:43
Çok duygusal, hayalci, çocuksu insanlardır. Yengeçler ölçülü ve dikkatlidirler. Direksiyon başında da dikkatlidirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Emniyet kemeri takmadan asla yola çıkmazlar.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Görünüş ve lüksten çok, fonksiyon önemlidir. Aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.

yalan:D

Görkem
16-01-2008, 22:30
bende ikizler olarak adam güzel yazmış diyorum :) bu arada ikizler olarak bi çoğunluktayız sanki :)

alp1903
16-01-2008, 22:36
valla bana uyuyo başak burcu bravo yazana titizlik hat safada

Maxiboost
16-01-2008, 22:55
boğa burcuum kısmen uymuş :D rahat edebileceği derken konforu pek önemsemem :D

hayalimde çoğu insanın şehir içinde binilir mi buna diyeceği bir araç var :D

streetracer_nos
16-01-2008, 23:46
aslanı tutturmuslar:D

ALPER-VNS
17-01-2008, 01:33
bende ikizler olarak adam güzel yazmış diyorum :) bu arada ikizler olarak bi çoğunluktayız sanki :)

ikizler güzel burç.. kızlar tırsıyo biraz ama olsun :D

gokhan07
17-01-2008, 02:22
ikizleri gerçekten tutturmuşlar

-ER-
17-01-2008, 10:09
BAŞAK (22 ağustos –21 eylül)
Hayatının bir parçası olan titizliği otomobil sürerken de gösterir. Kurallara oldukça özen gösterir. Ancak sabahları sinirli olur ve otomobil kullandığında etrafına öfke saçabilir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Detaylara önem verir, otomobilinde de konfor ister. Sağlam geniş ve ekonomik bir otomobil tam onlara göredir.

Ekonomi mi :D
detylara önem veririm peformansa önem veririm

ellerine sağlık güzel olmuş

emir
18-01-2008, 08:21

ben 20şubat doğumluyum kendimi balık diye biliyordum ama kova bana tam uyuyor burda

PROMINENT
18-01-2008, 09:27
oğlak burcuyum bi nevi uyuyor :)

M_PROJECT
18-01-2008, 09:28
ikizler iidir :icon_tup: bayda ikizler varmi ha :D

iynn-RS
18-01-2008, 09:40
Burç-oto

Alıntıdır : http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=194&Kat=14&dt=2007/09/18

bi insan burcunun butun ozellıklerını ustunde nası tasıyabılır:p:D

delsolemrah
19-01-2008, 12:39
kova burcuyum we bukadar tuturulmaz wala :)

Yekta
19-01-2008, 16:14
BOĞA (22 nisan –21 mayıs)
Boğa burcu yaşama ve ondan haz almaya düşkün bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.

alt taraf hiç tutmuyo ya :D 2 metre boyla gidip mini aldık bide siyah aldık :p

MUGENPOWE®
19-01-2008, 17:22

benim tercih ettim otomobil tarzına bakında dumur olun ahahaha

anıllan bunu kesın sen yazdın lan yemezler ahuahu D:

SertacTDemir
19-01-2008, 20:31

tamamen yalan :)
yol bos oldugu zaman kirmizi isikta durdugum ve kemer taktigim nerdeyse gorulmemistir :) ;
4kapi arabalarida pek sevmem :) markaya guven mevzusuda yalan ; pejocuyum felan ama bidahaki arabam kesinlikle pug olmayacak :)

umut01
20-01-2008, 16:39
bana yakın gelmiş.

sulhi
20-01-2008, 16:47
ben kova burcuyum nerdeyse baya baya yakın he...

Oz`
20-01-2008, 23:12
OHA :) 19 nisan :) iimişşş uyuyo :D

KOÇ (21 mart-21 nisan)

SaBRi
20-01-2008, 23:20
koç iidir ;)
son anda yakalamışım 20 nisan :D

BarBo
20-01-2008, 23:32

son model istemem ben nabim uzay kasa falan, motor kısmı uyuyor evet herkes gibi bende güçlü isterim ve dikkat çekici olmasıda uyuyor.

küçümseme olayı yoktur ama ışıklarda yanıma gelip patlak egzozla ara gaz çeken bi 124e pekte sevecen bakmam :)

Tokyo Drift
21-01-2008, 17:12
Burcumla uyuşuyorum:D:D