Orijinalini görmek için tıklayınız : acil yardım lütfenn... JAMESON 505 - JAMESON 604 anfi hakkında HANGİSİNİ ALAYIM...
slm arkadaşlar kafam çok karıştı.jameson anfi almayı düşündüm. 505 i kimisi çok güzel diyor. kimisi tizleri yakıyor diyor. kimiside 604 dü süper anfi diyor kimisi rms i düşük onun diyor.. sierrra alyım dedim eskileri iyiydi . şimdikiler yaramaz diyor . acil yardım lütfen hangisini alayım 505 mi yoksa 604 m:soru:üüü???????
bence 2 sinide alma bosuna agirlik :) saka maka ben 505 kulandim 2 sene cok memnun kaldim hic yari yolda biraknadi..
birde siyah ve gri renkde kalite farkı varmıı
bende gri vardi ben cok cok memndum :)
sımdı burdan hangısını alıcagına nasıl karar verelım bılemedım sen ne kullanıosun onları sole ona gore cvp verılır mıd varmı bass varmı mıdlerın ın modelı ne bassın modelı ne gıbı.
ne bağlayacaksınız yani amfiye önemli konu budur. ve de bütçe tabi, ona göre farklı önerilerde bulunulur.
ne bağlayacaksınız yani amfiye önemli konu budur. ve de bütçe tabi, ona göre farklı önerilerde bulunulur.
hacı bırak sımdı sen onu urban cruıser 4.2 yada 4.4 alınırmı alınmazmı?
ikisinin arasında fiyat farkı var, bana kalırsa 505 al ama senin elindeki sisteme 604 yetecekse niye boşuna fazla para veresin 505e
para önemli değil hangisi daha kaliteli daha güçlü ve arıza yapmayan hangisi ???
505 in siyah ve gri renk olmasında fark varmı
:soru:
bLackModeL
04-03-2012, 20:03
505 al fark etmez hangısı hosuna gıderse ...
505 daha güçlü renk fark etmez bizde de turuncusu var :D