Orijinalini görmek için tıklayınız : döşeme ıslaklığı
s.a beyler
tempra aracımın ön yolcu kısımı sürekli ıslanıyor su nerden geliyor çözemedim kapının giderlerinde bi sıkıntı varmı diye baktım ama su o taraftan gelmiyor direk ayak kısmının orası su gibi oluyor sizce neden olabilir :beuj:
not:araçta su eksiltmede yok,alt kısımlarda çürük de yok...
berkay_aydin
04-03-2012, 01:21
Emin değilim ama camın kenarlarında gider var tıkanınca aracın içine su aldığını duymuştum.. Güneşli havada'da su geliyor mu ?
güneşli hava falan hiç fark etmiyor son 1 aydır hep ıslak ...
Ö.öztüRk
04-03-2012, 01:23
ayak kısmı diyosunuz camla veya kapılı alakası yoktur, aracın orjinal yer döşemesini bi kaldırıp baktınızmı?
berkay_aydin
04-03-2012, 01:40
Benim dediğim ön cam.. Güneşli havada su gelmesi gerçekten ilginç :)
benım arabanın da halısı ıslanıyodu servise bile gittim bulamadı :d sorun sileceklerin altındaki tahliye tıkanmış oda kaloriferden içeriye veriyomuş
Sağ ön paspas ise polen filtresidir
mehmetRS
04-03-2012, 10:12
arabanda tesisat v.s. birşey varmı? aküden gelen tesisat kablosunun ön taraftan içeri girdiği yeri genelde silikonlamıyor tesisatcılar, oradan su alarak bütün zeminin içine edebiliyor:) Benim böyle bir tecrübem var en azından :)
ayak kısmı diyosunuz camla veya kapılı alakası yoktur, aracın orjinal yer döşemesini bi kaldırıp baktınızmı?
bakmadım ama bugün bakıcam
Kalorifer musluğu
bi kaç yerde daha duydum kalorifer musluğu olabilir
Sağ ön paspas ise polen filtresidir
olabilir belki ..:soru:
arabanda tesisat v.s. birşey varmı? aküden gelen tesisat kablosunun ön taraftan içeri girdiği yeri genelde silikonlamıyor tesisatcılar, oradan su alarak bütün zeminin içine edebiliyor:) Benim böyle bir tecrübem var en azından :)
tesisat yok aracımda ayrıca aracım tüm elektrik kabloları soldan geliyor
benım arabanın da halısı ıslanıyodu servise bile gittim bulamadı :d sorun sileceklerin altındaki tahliye tıkanmış oda kaloriferden içeriye veriyomuş
kaloriferden içeri verse diğer kısımlarda ıslanmazmıydı sadece sağ taraf ıslanıyor..:beuj:
kaput içi tahliyeleri bi kontrol et istersen ?
Ön cam fitilinden giren su genel olarak bahsedilen bölgelerde birikir.Şöför tarafı ve yolcu tarafı farketmez.Kontrol ettirmekte fayda var.
Kalorifer radyatöründen sızdırma durumu olsa motor soğutma suyu zamanla eksilmesi gerekir.Eksiltme yoksa bunu ihtimali eleyebilirsiniz.