PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Greedy İNFO METER TOUCH HAKKINDA

SerdaR A.
04-03-2012, 16:28
Arkadaslar Greedy İnfo Meter touch hakkında bılgı almak ıstıyorum kullanınız varmı hangı araclara baglanıyor yanı unıversalmı gosterdıgı degerler ne nelerı gosterıyor memnunmusunuz vb.tesekkurler

Emir-Sb3R
04-03-2012, 16:34
ben kullanıyorum ,
universal değil , genelde japonlara oluyor ama diğer araçlarda da kullanan var , denemek lazım almadan önce , araçta olan tüm elektronik sensörlerin değerlerini gösteriyor , ek sensör girişi yok , ancak yurtdışında arada piggyback bi ünite kullanıp sensörleri ona girip yine tüm bilgileri bu cihazdan alabiliyorlar , görüntü olarak bir sürü göstergeye göre daha derli toplu duruyor , kullanışlı ben alalı 1 seneden fazla oldu bir problem yaşamadım daha
Sesli uyarılar kurulabiliyor istenen bölüme , sizin seçtiğiniz belli değerlerin altında veya üstünde uyarı veriyor , tavsiye ederim

SerdaR A.
05-03-2012, 00:00
ben kullanıyorum ,
universal değil , genelde japonlara oluyor ama diğer araçlarda da kullanan var , denemek lazım almadan önce , araçta olan tüm elektronik sensörlerin değerlerini gösteriyor , ek sensör girişi yok , ancak yurtdışında arada piggyback bi ünite kullanıp sensörleri ona girip yine tüm bilgileri bu cihazdan alabiliyorlar , görüntü olarak bir sürü göstergeye göre daha derli toplu duruyor , kullanışlı ben alalı 1 seneden fazla oldu bir problem yaşamadım daha
Sesli uyarılar kurulabiliyor istenen bölüme , sizin seçtiğiniz belli değerlerin altında veya üstünde uyarı veriyor , tavsiye ederim

tesekkur ederım acaba mını coopera olurmu

Emir-Sb3R
05-03-2012, 00:35
r56'da çalıştırdık , araç can-bus seçiminde iso-can diye seçmeniz lazım cihazı açınca , neredeyse bütün fonksiyonlar da aktifti hatırladığım kadarıyla