Orijinalini görmek için tıklayınız : BY Megane III Coupe
Bugün sabahtan hava güzel olunca çıkıp yıkatayım dedim yıkatmışken de birkaç fotoğraf çektim , bu vesileylede aracın konusu olmuş oldu :). Çektiğim makine Canon 1000 D ama ben bir hayli amatör olduğum için anca bu kareler çıktı. :)
Resimleri makinadan aldığım gibi ekledim photoshop falan yoktur :D
http://img855.imageshack.us/img855/8423/img7065z.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/7171/img7060n.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/3136/img7059kp.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/1160/img7058u.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/2677/img7053th.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/9360/img7051h.jpg
http://img688.imageshack.us/img688/6002/img7048yt.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/6830/img7047fc.jpg
http://img855.imageshack.us/img855/1104/img7045k.jpghttp://img197.imageshack.us/img197/4614/img7037u.jpg
fotolar bize yetti valla :) maşallah aracına çok güzel
fotolar bize yetti valla :) maşallah aracına çok güzel
Teşekkür ederim biraz daha çözsem makineyi daha güzel fotoğraflar gelecek inş. :D
darkmann
04-03-2012, 18:27
insan bi arar bu görüntülere canlı şahitlik ederdik maşallah makine yine fenalarda :D
Eyup Duygun
04-03-2012, 18:27
Yavrum kocaman maşallah...
insan bi arar bu görüntülere canlı şahitlik ederdik maşallah makine yine fenalarda :D
Birden aklıma geldi erol, baktım yapıcak birşey yok arabayı yıkattım o sırada arkadaş geldi makinası bagajdaymış şans eseri bizde çekelim dedik. :) Teşekkürler :)
Yavrum kocaman maşallah...
Sağolasın kanka :)
arabasızadam
04-03-2012, 18:30
Çok güzel duruyo basıklığa tam kıvamında maşallah, jantlar 18 mi?
Çok güzel duruyo basıklığa tam kıvamında maşallah, jantlar 18 mi?
Teşekkür ederim evet jantlar 18 inch.
emre maşşallah baya iyi fotolar çekmişin ama mekan farklı olabilirdi :D araca zaten söylenicek söz yok 41 kere maşşallah
bu arabayı tekrar gördüğüme sevindim.. geçen hafta kadıköy altıyolda görmüştüm dönüp bi daha bakmıştım tam tatında olmuş herşeyiyle canlısıda ayrı güzel.. MASALLAH
Maşallah kardeşim ;)
Arkaya rs difüzör hakediyor bence :D
gerçekten en beğendiğim ve aklımda kalan bi meg 3 diyebilirim...nazar değmesin
harika makine maşallah
Teşekkür ederim :)
bu arabayı tekrar gördüğüme sevindim.. geçen hafta kadıköy altıyolda görmüştüm dönüp bi daha bakmıştım tam tatında olmuş herşeyiyle canlısıda ayrı güzel.. MASALLAH
Teşekkür ederim keşke bi el etseydiniz tanışırdık :)
Çok güzel maşallah.
Teşekkür ederim. :)
emre maşşallah baya iyi fotolar çekmişin ama mekan farklı olabilirdi :D araca zaten söylenicek söz yok 41 kere maşşallah
Teşekkür ederim , evet mekan kötü biraz daha araştırayım daha güzel mekanlar için. :D
Maşallah kardeşim ;)
Arkaya rs difüzör hakediyor bence :D
Teşekkür ederim abi :) Neden bilemedim ama ben bu orjinal eki daha çok sevdim belki rs difüzörün fiyatı pahalı olduğundan olabilir :D
gerçekten en beğendiğim ve aklımda kalan bi meg 3 diyebilirim...nazar değmesin
İyi dilekleriniz için teşekkürler. :) Amin.
erdemezc
04-03-2012, 19:39
çok güzel maşallah
çok güzel maşallah
Teşekkürler :)
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
chiefkadir
04-03-2012, 20:02
Bigün alacam aynısından :) Maşallah
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
Amin.Teşekkür ederim. :)
Bigün alacam aynısından :) Maşallah
Teşekkür ederim . :) Allah daya iyilerini nasip etsin.
Aydın üniversitesinde galiba sahibisi:)
Aydın üniversitesinde galiba sahibisi:)
Evet aydın üniversitesinde okuyorum :)
Boktan olmuş begenmedim
Makine yaaaa :D
Allah kaza bela vermesin kardeşim. Gayet güzel bakıyorsun aracına:)
Fakat büyük darbeyi not sisteminde aldık:)
Boktan olmuş begenmedim
Makine yaaaa :D
:D :D :D Teşekkürler abi :)
Allah kaza bela vermesin kardeşim. Gayet güzel bakıyorsun aracına:)
Fakat büyük darbeyi not sisteminde aldık:)
Sorma ya bu not sistemiyle benim okul bitmez abonesi olduk aydının :D
AhmetYılmaz
04-03-2012, 21:24
Maşallah ya. Mükemmel duruyor...
kardeşim maşallah ya çok beğendiğim bi araba hem duruşu hem gidişi :)
buğranınkininde hakkını yemem ama onunda maşallahı var :D
Maşallah ya. Mükemmel duruyor...
kardeşim maşallah ya çok beğendiğim bi araba hem duruşu hem gidişi :)
buğranınkininde hakkını yemem ama onunda maşallahı var :D
Teşekkürler emre , aslında buğrayla beraber resim çekicektik ama denk getiremedik turuncu beyaz güzel olurdu buğra kafasını rahatlatsın onun arabaylada çekeriz :)
Tam reklamdaki gibi olmus
manken yok
podyum yok
sadece cekim:)
Masallah. Gule gule kullanin
maşallah çok güzel.kazasız belasız
Tam reklamdaki gibi olmus
manken yok
podyum yok
sadece cekim:)
Masallah. Gule gule kullanin
Teşekkür ederim, reklam aklıma gelmemişti şimdi düşündümde aynen öyle olmuş :D
maşallah çok güzel.kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız kullanman dilegiyle. Arka jantlar baya dışarda duruyo spacer var galiba yırtıcı olmuş ama bi kamber ayarı yapıla biliniyorsa daha güzel durur gibi geliyo. Bu basıklıgada yakışır :)
maşallah çok güzel. kazasız belasız :)
Maşallah kazasız belasız kullanman dilegiyle. Arka jantlar baya dışarda duruyo spacer var galiba yırtıcı olmuş ama bi kamber ayarı yapıla biliniyorsa daha güzel durur gibi geliyo. Bu basıklıgada yakışır :)
Ön jantlar 8.5 arkalar 9.5 ofset arkalarda 2.45 taban var o yüzden arkalar dışarıda duruyor. Kamber ayarı yapılamıyor diye biliyorum zaten kamberide bir türlü sevemedim :D Yorumlarınız için çok teşekkürler.
maşallah çok güzel. kazasız belasız :)
O arabanın ayarını 1 haftada yaptım,yol tutsun diye sakın bozma kamberde verirsin ama dengesi bozulur.abi tavsiyesi özellikle sertlik ayarlariyla oynama kardesim
Çok güzel maşallah kazasız belasız
O arabanın ayarını 1 haftada yaptım,yol tutsun diye sakın bozma kamberde verirsin ama dengesi bozulur.abi tavsiyesi özellikle sertlik ayarlariyla oynama kardesim
Yok abi zaten biliyorum ne kadar deneyerek bu ayarı tutturduğunuzu gökhan abiyle konuşmuştuk o yüzden böyle binmeye devam edicem . Çok teşekkürler :)
Çok güzel maşallah kazasız belasız
maş. aracın gerçektn çok güzel kazasz binmen dileğiyle ;)
maş. aracın gerçektn çok güzel kazasz binmen dileğiyle ;)
Amin çok teşekkür ederim. :)
SekoLive
04-03-2012, 22:36
aracının maşallahı var emre :) cok beğeniyorum
:)
jantlar kaç inc gözümde benim arabada güzel durur diye canlandı :)
yeni meganı seviyorum ya helede coupe leri yılan gibi araç.yalnız sankim çok basık :)
bi ara karızmamı performansmı konusu vardı al işte karizma ama 1.5 dizel az yak takıl bi chiple:D
aracının maşallahı var emre :) cok beğeniyorum
:)
jantlar kaç inc gözümde benim arabada güzel durur diye canlandı :)
Çok teşekkür ederim :) jantlar 18 şuan bende hayal ettimde lagunayada yakışır gibi geldi :)
yeni meganı seviyorum ya helede coupe leri yılan gibi araç.yalnız sankim çok basık :)
bi ara karızmamı performansmı konusu vardı al işte karizma ama 1.5 dizel az yak takıl bi chiple:D
Teşekkür ederim evet biraz fazla basık ama görüntüsü için değer. :)
Hergün anadolu- avrupa yakası yapıyorum köprü trafiği dahil ort. 5.1 litre :)
köprü trafiğine girme kızıyorum :D
köprü trafiğine girme kızıyorum :D
Hergün köprü trafiğine girince insan televizyonda bile köprüyü görmek istemiyo :D
Alper DEMİR
05-03-2012, 12:15
Maşallah asalete bak..
Aydın'da okuyorsun sanırım sürekli gördüğüm bir araç ciddi anlamda iyi görünüyor maşallah kazasız belasız sürüşler..:)
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
bugrahan
05-03-2012, 19:00
Vay vay fotoğrafçılıkta gelişiyo yavaş yavaş:D:D insan arardı söylerdi foto çekilcez deseydin keşkeee=)) kazasız belasız kardeşim güzel fotolar olmuşş..bidaakine beraber çekelim ama:D
borina57
05-03-2012, 19:09
bak sölemesi benden sen buna deve kes.vallahi maşallah.
maşallah gerçekten emeğinize sağlık kazasız belasız
bence bu meganın reklamında özel efektleri kaldırın ışıkları kaldırın bilmem ne tarzı bi reklamı varya orda kesinlikle bu araç oynaması lazımmış:p: d
Maşallah. Kazasız, belasız günlerde kullan inşallah. BBS'ler ve Coilover ile çok hoş olmuş. Tam tadında. :) Güle güle kullan.
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
Aydın'da okuyorsun sanırım sürekli gördüğüm bir araç ciddi anlamda iyi görünüyor maşallah kazasız belasız sürüşler..:)
Evet aydında okuyorum teşekkür ederim. :)
maşallah gerçekten emeğinize sağlık kazasız belasız
bence bu meganın reklamında özel efektleri kaldırın ışıkları kaldırın bilmem ne tarzı bi reklamı varya orda kesinlikle bu araç oynaması lazımmış:p: d
Eheheh çok teşekkür ederim. :) Amin.
bak sölemesi benden sen buna deve kes.vallahi maşallah.
Teşekkür ederim bugün ufak bir nazar çıkarttık :)
Vay vay fotoğrafçılıkta gelişiyo yavaş yavaş:D:D insan arardı söylerdi foto çekilcez deseydin keşkeee=)) kazasız belasız kardeşim güzel fotolar olmuşş..bidaakine beraber çekelim ama:D
Kanka ayıp ediyosun erolada yazdım arkadaş geldi bagajda makina varmış çekelim dedik. :) Fotoğrafçılık pek iyi değil işte idare ediyoruz. Teşekkürler. :)
Maşallah asalete bak..
Maşallah. Kazasız, belasız günlerde kullan inşallah. BBS'ler ve Coilover ile çok hoş olmuş. Tam tadında. :) Güle güle kullan.
Teşekkür ederim allah hepimize güle güle kullandırmak nasip etsin. :)
maşallah güzel görünüyor..
maşallah güzel görünüyor..
josefsalvatini
05-03-2012, 21:24
masallah dıyelım cok guzel...
masallah dıyelım cok guzel...
Teşekkür ederim abi :)
Masallah cidden super duruyor kazasiz belasiz surusler
Masallah cidden super duruyor kazasiz belasiz surusler
2-3 defa Avcılarda gördüm şansa yayaykdım ben canlı canlı çok daha güzel duruyor maşallah...
gerçekten çok güzel maşallah
yeşilköye gittiğimde gördüm ben çok basık usta ya :D
rengin maşallahı var basıklıkta cok ıyı
kullanmakdan tek zevk aldıgım arabadır.. Allah kaza bela vermesin.. bu arabanın bende yeri ayrıdır. renoyu sevmem ama her zaman şans getirmiştir bana :D
m. ali öz
06-03-2012, 06:10
çok güzel :icon_tup:
resimlerde araçta bir o kadar güzel kardeşim allah kaza bela vermesin
çok şık, basıklığı çok yerinde olmuş. kazasız belasız, maşallah.
2-3 defa Avcılarda gördüm şansa yayaykdım ben canlı canlı çok daha güzel duruyor maşallah...
Teşekkür ederim :) Genelde haftanın 3-4 günü avcılarda oluyorum bir daha denk gelirsek tanışmak isterim.
gerçekten çok güzel maşallah
yeşilköye gittiğimde gördüm ben çok basık usta ya :D
Teşekkür ederim bir türlü tanışamadık zaten. :)
rengin maşallahı var basıklıkta cok ıyı
kullanmakdan tek zevk aldıgım arabadır.. Allah kaza bela vermesin.. bu arabanın bende yeri ayrıdır. renoyu sevmem ama her zaman şans getirmiştir bana :D
Amin abi çok teşekkürler , gerçekten kullanması inanılmaz zevkli sanki go-kart yapıyomuş gibi hissediyorum kendimi :)
çok güzel :icon_tup:
resimlerde araçta bir o kadar güzel kardeşim allah kaza bela vermesin
Amin teşekkür ederim. Fotoğraf çekme konusunda daha çok acemiyim inş. daha güzel fotoğraflar gelecek :)
çok şık, basıklığı çok yerinde olmuş. kazasız belasız, maşallah.
Teşekür ederim. :) Amin.
Extreme01
06-03-2012, 12:51
Araç çok güzel gerçekten . Jantlar on numara olmuş ama ön lip ve marşpiyeller siyah olsa daha güzel olur kanaatindeyim .
Araç çok güzel gerçekten . Jantlar on numara olmuş ama ön lip ve marşpiyeller siyah olsa daha güzel olur kanaatindeyim .
individual
06-03-2012, 22:23
bu jantlar çok yakışıyor megane coupeye maşallah :)
bu jantlar çok yakışıyor megane coupeye maşallah :)
Evet ch bu arabaya yakışıyor, gerçi ch takılan hiçbir arabaya kötü olmuş diyemedim her arabaya yakışıyor. :)
extreme__
06-03-2012, 23:41
Maşallah emrecim aracın mermi mermi Allah kaza belalardan cezalardan korusun :) yılbaşında senle ceza yemiştik otobanda 2012 nin ilk cezasını :D
Bir ara görüşelim senle benim frenler için kafayı yicem hala halledemedim.
erdinc06
07-03-2012, 08:36
süper ya kazasız belasız bayılıyorum bu modellere
umut onatoglu
07-03-2012, 08:45
Bu jantin megana gidecegini hic dusunmezdim masallah
Maşallah emrecim aracın mermi mermi Allah kaza belalardan cezalardan korusun :) yılbaşında senle ceza yemiştik otobanda 2012 nin ilk cezasını :D
Bir ara görüşelim senle benim frenler için kafayı yicem hala halledemedim.
Amin teşekkürler :) O gün iyi kurtulmuştuk ama o yediğimiz cezaya razıydım ben :)
Numaram olması lazım sende ara görüşelim tabi , o gece kalabalıktan hiçbirşeye bakamamıştık. :)
süper ya kazasız belasız bayılıyorum bu modellere
Amin teşekkür ederim. :)
Bu jantin megana gidecegini hic dusunmezdim masallah
fatihtemizer
07-03-2012, 11:47
Maşallah bu ne güzellik..kazasız belasız....
geçen hafta aracı ataşehirde gördüğümü sanmıştım tam ama plakası sch mi ney öle birşey çıktı :D
maşallah kazasız belasız işallah...
Maşallah ch ler rengi ilede ayrı bir agresiflik katmış her zaman kalbimin bir yerinde Reanult sevgisi vardır :D
Maşallah bu ne güzellik..kazasız belasız....
Amin teşekkür ederim. :)
geçen hafta aracı ataşehirde gördüğümü sanmıştım tam ama plakası sch mi ney öle birşey çıktı :D
maşallah kazasız belasız işallah...
Teşekkür ederim , ben hiç görmedim sch plakalı olanı ama arada gitmediğim yerlerde seni gördüm diyolarda acaba benzerimi bizim aracın :D
Maşallah ch ler rengi ilede ayrı bir agresiflik katmış her zaman kalbimin bir yerinde Reanult sevgisi vardır :D
Teşekkür ederim :) Genelde haftanın 3-4 günü avcılarda oluyorum bir daha denk gelirsek tanışmak isterim.
Çok alakasız yerlerde denk geliyoruz ya :) Birde bende araba yoktu denk geldiğimizde şansa :) Bir gün planlı şekilde görüşürüz ama Joya gideriz hatta Harunun yanına :)
Çok alakasız yerlerde denk geliyoruz ya :) Birde bende araba yoktu denk geldiğimizde şansa :) Bir gün planlı şekilde görüşürüz ama Joya gideriz hatta Harunun yanına :)
Tamam o zaman ben numaramı p.m gönderiyim planlaşıp buluşuruz :)
Tamam o zaman ben numaramı p.m gönderiyim planlaşıp buluşuruz :)
meggy konusunada yazarsanz geniş bi topluluk oluşur belki :)
meggy konusunada yazarsanz geniş bi topluluk oluşur belki :)
Şimdiye kadar en az 5 kere buluşalım diye konuya yazmışımdır dou, by_alex ,extreme nickli arkadaşlardan başka gelen olmadı hep aynı kadro buluşuyoruz :)
ya bi kere denk geldim ben ama o günde işim vardı baya uzak kaldı ataşehirde buluşuldu sanırım
neyse o zmn bu taraflarda buluşulursa toplanılır :D
ya bi kere denk geldim ben ama o günde işim vardı baya uzak kaldı ataşehirde buluşuldu sanırım
neyse o zmn bu taraflarda buluşulursa toplanılır :D
Tamamdır o zaman :)
Maşallah kazasız belasız
Teşekkür ederim , ben hiç görmedim sch plakalı olanı ama arada gitmediğim yerlerde seni gördüm diyolarda acaba benzerimi bizim aracın :D
bodykit, araç rengi ve jantlarına kadar herşeyi ile aynı :)
bodykit, araç rengi ve jantlarına kadar herşeyi ile aynı :)
Demekki herkesin ben sandığı coupe o çok merak ettim şimdi , bilgi verdiğiniz için teşekkürler ben bir araştırayım onu kafama takıldı :/
Demekki herkesin ben sandığı coupe o çok merak ettim şimdi , bilgi verdiğiniz için teşekkürler ben bir araştırayım onu kafama takıldı :/
Taklitler asılları yaşatirmi öyle bisi vardı :D
O misal olmussun :)
mstfcn28
08-03-2012, 23:39
Maşallah çok iyi Allah kaza bela vermesin bence fotolar iyi mekan seçimi kötü başka bir mekanda o fotolar bomba olurdu:)
Taklitler asılları yaşatirmi öyle bisi vardı :D
O misal olmussun :)
Abi tahmin ediyodum millet arıyodu seni kadıköyde gördüm falan diye ben şimdiye kadar bir kere gittim kadıköye arabayla :D Araştırmaya başladım çok merak ettim valla :)
Maşallah çok iyi Allah kaza bela vermesin bence fotolar iyi mekan seçimi kötü başka bir mekanda o fotolar bomba olurdu:)
Amin teşekkür ederim , hafta sonu hava güzel olursa farklı mekanlar ararım :)
Maaşallah kardeşim ne kadar taklidi olursa olsun emin ol by gibi durmuyodur
QuiksilveR
09-03-2012, 11:45
Hocam motor nedir?
Maaşallah kardeşim ne kadar taklidi olursa olsun emin ol by gibi durmuyodur
Teşekkürler taner :)
Hocam motor nedir?
Bibuçuk dizel
Emre abi teşekkürler evet motor 1.5 dizel :)
Kardeşim Allah kaza bela vermesin 10 numara canlısını da biliyoruz aracın şahane şahane :D
Kardeşim Allah kaza bela vermesin 10 numara canlısını da biliyoruz aracın şahane şahane :D
Çok teşekkür ederim. :)
hakanguclu
09-03-2012, 16:55
maşallahı var temiz hali çok güzel duruyor gerçekten :) genelde avcılarda görüyorum queens civarlarında güzel araç
maşallahı var temiz hali çok güzel duruyor gerçekten :) genelde avcılarda görüyorum queens civarlarında güzel araç
Teşekkür ederim , evet genelde avcılarda oluyorum. :)
istediğim gönlümdeki düşüklük bu ama hanımın kullanacağını düşününce sadece hayallerde kalıyor.Araban süper kardeşim satmana üzüldüm...
Emre aracın çok hoş olmuş:icon_tup: Allah kaza bela vermesin kardeşim
maşallah yakışıklı olmuş çizgisi çok güzel bi araç zaten :) arkada spacer mı var acaba yoksa et den mi öyle duruyor
araba çok hoş duruyor gerçekten sanki biyerden tanıdık gelio bna ama nerden tanıdığımı çıkaramıorum arabaı :))
istediğim gönlümdeki düşüklük bu ama hanımın kullanacağını düşününce sadece hayallerde kalıyor.Araban süper kardeşim satmana üzüldüm...
Teşekkür ederim eğer bayan kullanıcaksa büyük sıkıntı :) Bakalım hayırlısı ben tok satıcıyım :)
Emre aracın çok hoş olmuş:icon_tup: Allah kaza bela vermesin kardeşim
Amin. Çok teşekkür ederim. :)
maşallah yakışıklı olmuş çizgisi çok güzel bi araç zaten :) arkada spacer mı var acaba yoksa et den mi öyle duruyor
Teşekkür ederim önler 8.5 arkalar 9.5 ofset birde arkalarda 2.45 taban var ondan dışarıda duruyor :)
masallah ch'ler yakismis
araba çok hoş duruyor gerçekten sanki biyerden tanıdık gelio bna ama nerden tanıdığımı çıkaramıorum arabaı :))
Teşekkür ederim istanbul aydın üniversitesinde okuyorum belki oralardan tanıdık geliyor olabilir. :)
rengi çok güzel bi kere maşallah allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin farklı olmuş..
nitrosystem
13-03-2012, 11:14
10 numara olmuş.maşallah
rengi çok güzel bi kere maşallah allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin farklı olmuş..
Amin çok teşekkür ederim. :)
10 numara olmuş.maşallah
Maşallah yakışıklı olmuş :) Güzel seçimler ;)
tolgasena
15-03-2012, 12:16
Basarili megane..
Florya da mi okuyorsun?
Maşallah yakışıklı olmuş :) Güzel seçimler ;)
Basarili megane..
Florya da mi okuyorsun?
Teşekkürler, evet aydında okuyorum.
batutech
15-03-2012, 22:11
Maşallah efsane olmuş :)
Maşallah efsane olmuş :)
Maşallah çok güzel duruyor, zevkli adammışsın vesselam.
İstanbul'da o kadar yerde iken sürebildiğin için de ayrıca tebrik ediyorum:D
cok ii arkadaşım kazasız belasız...
Amin.Teşekkür ederim.
Maşallah çok güzel duruyor, zevkli adammışsın vesselam.
İstanbul'da o kadar yerde iken sürebildiğin için de ayrıca tebrik ediyorum:D
Teşekkür ederim şaheseri EM-RE :).
çok güzellll
:) :) :D
Ahhh o sizin güzelliğiniz danke şön :D
furkancicek
16-03-2012, 20:35
Masallah güzel duruyo gecen haftalarda bahcesehirde gördüm sanki bu aracı yanlısmı hatırlıyorum acaba..
Ahhh o sizin güzelliğiniz danke şön :D
Bitte :D
Masallah güzel duruyo gecen haftalarda bahcesehirde gördüm sanki bu aracı yanlısmı hatırlıyorum acaba..
Teşekkür ederim , düşünüyorum da galiba geçen hafta gitmedim bahçeşehire. :)