Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneer sonu 50 ile biten seriler
Low-Rider
04-03-2012, 20:20
1-2 gündür internetten teyp bakıyorum , Pioneer'in güzel ve uygun fiyatlı teypleri var.
Ama nette okudğum yorumlarda sonu 50 ile bitenlerin TR pazarı için olmadığı vs yazılmış.
Bir ara duymuştum ama hkakında bilgim yok,bu tür teyplerde radyoda problem oluyor sanırım frekanslarla ilgili.
Nedir bu problemler,aldığıma pişman eder mi?
Gokhan43
04-03-2012, 20:27
RDS çalışmaz , az da olsa xx00 serisine göre kalite farkı oluyor radyoda :)
Ama şöyle de bi durum var , ben 4 yıl önceden bahsediyorum 7950 almıştım 350 TL'ye , 7900'ı 939 TL idi yani arada bi 600 liraya yakın fark vardı :)
Ozgur ben sonu 50 ıle bıten serılerın Kacak serı oldugunu bılıyordum
ben kullandım cok sonu 50 lı serı ama radyoda fln bı sıkıntı yasamadım
her modelde yok sanırım
turbo&quattro
04-03-2012, 20:28
Radyo frekanslari uymuyor . Sadece mp3 , usb fln kullanirim diyorsan dusunulebilir.
snan1910
04-03-2012, 20:29
bende uzun süre 7950 kullandım rds hariç problem yaşamadım.
Low-Rider
04-03-2012, 20:37
Radyo frekanslari uymuyor . Sadece mp3 , usb fln kullanirim diyorsan dusunulebilir.
Radyo rds dışında çalışıyor diyorlar?
Gokhan43
04-03-2012, 20:38
Radyo çalışıyor yahu o konuda sıkıntı yok :)
bende baya bi süre 6950 kullanmıstım hiç bi sorun yasamadım :) herkesin yazdığı gibi sadece rds yoktu :)
Low-Rider
04-03-2012, 20:41
Tek sıkıntı rds ise dert değil o ya:)
Low-Rider
04-03-2012, 20:42
http://img213.imageshack.us/img213/7926/thailanddeh8350sd.jpg
Bundan düşünüyorum
Bende 2 tane 50 li seri kullandim bir arkadasim hala kullaniyor hic bir sikinti yasamadim... Tek bildiim
Kacak oldugu zaten dogu banktan almistim...
sadece rds yok............ diger bütün özellikleri aynı kullanın bi sıkıntı yaşamassınız....
SULTANOGLU
04-03-2012, 20:49
ozgur model cok guzelmis ya
ozgur dogubankın alt katından sıfır 5850 almıstım. fıyatlar dıger yerlere gore cok cok ucuzdu.
8350 güzel model benimde hoşuma gidiyor
yalnız o araç ne
sanki araçla bütünleşmiş teyp çok güzel görüntü ortaya çıkmış
Low-Rider
04-03-2012, 20:52
ozgur model cok guzelmis ya
beraber alalım yavrum:D
ozgur dogubankın alt katından sıfır 5850 almıstım. fıyatlar dıger yerlere gore cok cok ucuzdu.
abi ben kredi kartıyla alıcam taksitle o yüzden internetten bakıyorum şimdilik
Her zaman pioneer kullandim yaklasik 10-15 model hepsi 50'li seri, hicbir sorun yasamadim kanka icin rahat olsun :)
Mal ayni mal. sonu 50 ile bitenlerde rds yok. fark o. Gel sana teyp satayim hemde rdsli kutulu kilavuzlu tam takim:)
burdan alırsanız kapıda ödemeli yapabilirsiniz.......
Kapında öde şok kampanya 8350 usbli pıoneer animastonlu teyip - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 47678089 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kapinda-ode-sok-kampanya-8350-usbli-pioneer-animastonlu-teyip-47678089/detay)
Low-Rider
04-03-2012, 21:00
Mal ayni mal. sonu 50 ile bitenlerde rds yok. fark o. Gel sana teyp satayim hemde rdsli kutulu kilavuzlu tam takim:)
nedir model?:)
Kapında öde şok kampanya 8350 usbli pıoneer animastonlu teyip - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 47678089 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kapinda-ode-sok-kampanya-8350-usbli-pioneer-animastonlu-teyip-47678089/detay)
Valal kapıda ödeme falan hiç bilmediğim durumlar,İstanbul dışı pek düşünmüyorum mümkün oldukça
Model deh-p6900ıb
motorize kafa
ipod baglanti(extra 70 liralik kablo ister)
aux
3 anfi cikisi
animasyon
7band eq 4*50watt
sahibinden tamir gormemis:)
ErmanArseven
04-03-2012, 21:07
4050 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok ama rds olmadığı için bazen radyoda hafiften cızırtı yapıyor :)
4050 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok ama rds olmadığı için bazen radyoda hafiften cızırtı yapıyor :)
Cizirtinin rds ile alakasi yok benim bildigim. Baska teyp taktinizmi araciniza??
Low-Rider
04-03-2012, 21:12
Model deh-p6900ıb
motorize kafa
ipod baglanti(extra 70 liralik kablo ister)
aux
3 anfi cikisi
animasyon
7band eq 4*50watt
sahibinden tamir gormemis:)
Ben direk usb-sd girişli istiyorum ama:D
Ben direk usb-sd girişli istiyorum ama:D
Tuysuzunden kalmadi:D
Bende satarsam 9600 e gececegim. Usb sd vs yok ama bir ses kalitesi var degil mp3 plak calsa bile kabulum:)
ErmanArseven
04-03-2012, 21:17
Cizirtinin rds ile alakasi yok benim bildigim. Baska teyp taktinizmi araciniza??
antenden dicem ama daha önce alpine ve sony kullandım sorun yoktu
antenden dicem ama daha önce alpine ve sony kullandım sorun yoktu
Sucu teypte aramak normal tabi o zaman:) en temizi digicom yn getirdiklerinden takip denemkte soktukten sonra Alpine takilir sorun cozulur:)
50 serilerinde bence radyo performanslı çalışmıyor, bende çok antenden dedim ama yok arkadaş sıfır tesisat çektik özhanla yine aynı
Su Alpine inatla karaduzen ekrana devam etmese alacagimda adamlar burnundan kil aldirmiyor arkadas
3050 var radyo civictede sxte verimli degildi.
Low-Rider
04-03-2012, 21:53
Şu an ki teybimle yaşadığım asıl problem radyo performansı zaten,bilemiyorum kararsız kaldım biraz
Ozgur haftasonu denemelik benim teybi takalim bir iki saat? baktin radyo ok sonu 00 biten usbli pioneer kovalarsin?
50 seri bende aldım cunku ucuzdu.garantısi olmuyor bazı yerler dukkan garantısı verıyor sanırım.rds yok radyoda bazen seste kısılıp alcalma oldugunu gozlemledım onun dısında hersey normal alınır yanı
senelerdır 50 serisi kullandım bı sıkıntı yasamadım suan 7250 var aracımda
Özgür bu arada hıc kullanılmamış aradığın 8350den var bende satılık
Low-Rider
04-03-2012, 22:49
haa evet sen bir ara satıyordun galiba
7250 ve 8350 arasında gidip geliyorum bende
pm atıyorum
slowmotion
05-03-2012, 01:08
Bende sonu 50 ile biten 2 adet kullandim. Bir sorun yoktu. Bu rds dediginiz olay nedir? Radyoda hic bir sorun yasamadim.
samet_61
05-03-2012, 01:09
50 serisi asia uretımı cok kullandım 00 da 50 seırsınıde hıc bır fark yk al keyfıne bak 6850 kullandım suan 7150ub kullanıorum radyosudna rds var ama supertuner eskı sıstem radyo radyo kullanmadıgım ıcın sıkıntı yok 250gb a kadar usb harddısk desteklıyor ;) arşiv var zaten aracta:D al kullan dedıgı gıbı keyfıne bak bosu bosuna dıgıcom garantısıne ıkı katı para odeme pıoneer turkıyede tv tamırcısıne gotursen tamır edılır...
Ö.öztüRk
05-03-2012, 01:12
toptancı fatih abiden uyguna alabilirsiniz dışarda daha pahalıdır, ben firma olduğum için dahada uyguna alıyorm RDS hariç herşey çok güzel şu ana kadar bi sıkıntı olmadı sonu 50 ile bitenlerde
hakotech
05-03-2012, 01:15
yav arkadaşlar hazır konusu açılmışken bende bişey sorayım..bende pioneer avh 4350 dvd diye bır double dın var..bundada radyo çekmiyo..özellik olarak inanılmaz hoşuma kaçıyo ama radyo çekmiyo abi.. ne yapmam lazım? bide bu cihaz nasıldır? iyi değilse değiştireyim?
Ö.öztüRk
05-03-2012, 01:21
yav arkadaşlar hazır konusu açılmışken bende bişey sorayım..bende pioneer avh 4350 dvd diye bır double dın var..bundada radyo çekmiyo..özellik olarak inanılmaz hoşuma kaçıyo ama radyo çekmiyo abi.. ne yapmam lazım? bide bu cihaz nasıldır? iyi değilse değiştireyim?
ürün gayet kullanışlı ürün, bazı double'da bu sorun var, bi tesisatcıya gösterirsen hemen halleder zor bişey değil, ayrıyeten bi anten istiyebilir yada doublen arkasındaki soketten halledebilir
hakotech
05-03-2012, 01:25
ürün gayet kullanışlı ürün, bazı double'da bu sorun var, bi tesisatcıya gösterirsen hemen halleder zor bişey değil, ayrıyeten bi anten istiyebilir yada doublen arkasındaki soketten halledebilir
yani ayarlardan değil anladığım kadarı ile..neyse benim cözebileceğim bir iş değilse teskocuya bi götüreyim baksın,teşekkür ederim :)
50 ile biten seriler çift haneli radyo frekansında durmuyodu şuan ne oldu bilmiyorum :)
turbo&quattro
05-03-2012, 01:34
Radyo rds dışında çalışıyor diyorlar?
50 ile biten seriler çift haneli radyo frekansında durmuyodu şuan ne oldu bilmiyorum :)
3-4 sene once modelini hatirlamadigim iki farkli pioneer ve alpine de iboo nun dedigi sorun vardi. Ama teknoloji, hersey gelisti caresi bulundumu bilmiyorum :)
- 1 Ay Önce 9350 Aldım 7250'den TEk Farkı Renk Benim Seçimim Beyaz Ekrandan Yana Oldu Radyo Da Bir Sıkıntı Yok Gayet Güzel Çekiyor Bir Sıkıntısını Görmedim Şuan :)
CD-USB-Aux-SD Kart Var :)
Low-Rider
05-03-2012, 07:22
evet iboo güzel bir noktaya değindi.nedir şu anda durum
alperkirman
05-03-2012, 08:14
7250 kullanıyorum aracımda gayet memnunum tavsiye ederim
Low-Rider
05-03-2012, 08:16
7250'ye de kayıyor aklım vallahi zor işmiş bu.
Ekranı daha büyük,cd girişi gözükmüyor
alperkirman
05-03-2012, 08:35
7250'ye de kayıyor aklım vallahi zor işmiş bu.
Ekranı daha büyük,cd girişi gözükmüyor
kaliteli güzel bir teyptir bana göre tek dezavantajı usb girişinin önde böle dik durması şeygibim böle acayip diyelim forumda en azından:)
ama arkada bağlantısı varmıyokmu bilmiyorum varsa torpidoya alınabiliyosa güzel olur.
5050 kullanıyorum.rds yok onun dışında gayet iyi.en güzelide usb girişi arkada torpidonun içine kadar kablosu var mis:)
Low-Rider
05-03-2012, 09:02
kaliteli güzel bir teyptir bana göre tek dezavantajı usb girişinin önde böle dik durması şeygibim böle acayip diyelim forumda en azından:)
ama arkada bağlantısı varmıyokmu bilmiyorum varsa torpidoya alınabiliyosa güzel olur.
7250'de sd girişide var
sd kullanırım zaten usb hoş durmuyor önde
8350 sd de de sd girişi var Özgür,kullandım çokta memnun oldum sırf indash hevesim için sattım çok guzel bir cihaz tavsiye ederim,usb takılıyken kumanda biraz zor çekiyor bide radyoda ses düşüyor başka bir sıkıntı görmedim
uzun zamandır hep 50'li seriler kullandım ama öyle beni rahatsız edecek yada farkettiğim bir radyoda çekmeme sorunum olmadı.tek kötü yanı rds olmaması nedeniyle radyo isimlerini bazen bilememek
Low-Rider
05-03-2012, 09:37
Herkese teşekkürler çok yardımcı oldunuz.
7250 ve 8350 arasında seçim yapmam gerekiyor artık sadece
RDS nedir tam olarak acaba ?
Herkese teşekkürler çok yardımcı oldunuz.
7250 ve 8350 arasında seçim yapmam gerekiyor artık sadece
görüntü olarak 8350 daha kaliteli duruyor bence
Low-Rider
05-03-2012, 09:54
RDS nedir tam olarak acaba ?
radyo üzerinde dinlediğin radyonun ismi falan yazıyor yazılar geçiyor o diye biliyorum ben
Low-Rider
05-03-2012, 09:55
görüntü olarak 8350 daha kaliteli duruyor bence
Aynen 8350 daha kaliteli duruyor ama ekranı küçük onunda
http://www.infaelektronik.com/img/urunler/8__31431cac20d97ca173b6a6231efebe83.jpg
http://images.gittigidiyor.com/3786/PIONEER-DEH-8350SD-8350-SD-USB-GIRISLI-GARANTILI__37865193_0.jpg
Abi üsttekinin tasarımı daha güzel yahu. :)
6350 almayı planlıyorum bende, 8350, 9350 den ne farkı var bu cihazın? animasyon falan ihtiyacım yok onuda belirteyim :D
Üstteki model daha güzel özgür aracına çok yakışıcaktır..
Low-Rider
06-03-2012, 15:44
8350'yi aldım gitti , tam kafamda belirlediğim limite uydu pek üstüne çıkmak istemedim
Hayırlı olsun. Kaça aldınız ? 440$ bizdeki perakende fiyatı. ( Digicom'da çalışıyorum)
Low-Rider
06-03-2012, 16:19
Valla o fiyatın biraz biraz altına:)
biraz biraz mı yoksa baya bi biraz mı :D fiyat verirseniz şuan yaptığım çalışmaya yardımcı olursunuz :)
Low-Rider
06-03-2012, 20:31
Teyp güzelmiş baya beğendim.Enteresan bir şekilde rds'de var teypte.Pal fm açıkken radyo ve çalan şarkı ismi yazıyordu.
biraz biraz mı yoksa baya bi biraz mı :D fiyat verirseniz şuan yaptığım çalışmaya yardımcı olursunuz :)
Dostum sahibinden ve gittigidiyorda ki fiyatlara yakın aldım.
Yardımcı oliyim çalışmana ,çok pahalı satıyorsunuz:D
Teyp güzelmiş baya beğendim.Enteresan bir şekilde rds'de var teypte.Pal fm açıkken radyo ve çalan şarkı ismi yazıyordu.
Dostum sahibinden ve gittigidiyorda ki fiyatlara yakın aldım.
Yardımcı oliyim çalışmana ,çok pahalı satıyorsunuz:D
:) bende biliyorum pahalı olduğunu ama landed cost pahalı vergilerden dolayı :D şirketimi savunayım :D Evet bende farkındayım pahalı olduğunun ama benim yapacak birşeyim yok :) digicom benimdi de ben mi TT üyelerine gelişinden satmadım :D
hayırlı olsun güzel seçim yaptın güle güle kullan ..
Hayırlı uğurlu olsun.
Radyoda durum ne?
Low-Rider
07-03-2012, 11:59
Valla güzel problem yok,dün 30dakika falan çaldı radyo hiç kesilmedi.
Low-Rider
08-03-2012, 07:49
Teyp iyi güzelde radyo kanalları silinoyr kontak kapatınca.
Biz direk soket ile yaptık montajı önce ki teybi söküp.
Bağlantılarda mı problem vardır?
Bağlantıda problem olsa önce ki teypte de aynı sorun olmaz mıydı?
bağlantılardan kaynaklıdır. direk elektrik alıyorsa eğer kontağı kapatınca silinir. broadway im varken aynı sorunu bende yaşadım düzgün bir elektronikçide yeniden bağlattım sorun kalmadı.
Low-Rider
08-03-2012, 09:07
bağlantılardan kaynaklıdır. direk elektrik alıyorsa eğer kontağı kapatınca silinir. broadway im varken aynı sorunu bende yaşadım düzgün bir elektronikçide yeniden bağlattım sorun kalmadı.
Önce ki teypte yoktu ama bu problem o takıldı kafama
oncekinde pil vardir hafizayi tutan buyk ihtimalle sorunu cozumu soketin kablolarini teyp kismindan kesip tybe duz elektik vermek gerekir yani uclar degisecek otonuzun tesisatiyla oynanmadan
memory çıkışı olması lazım, gerçi çoğu ana ünite standart iso çıkışı kullanıyor sanırım ama kitapçığındaki gibi bağlantı yapın, ayrıca çok sinir bozucu bir durum radyo dinlemem ama ses ayarları sürekli bozulup duracak...
Teyp iyi güzelde radyo kanalları silinoyr kontak kapatınca.
Biz direk soket ile yaptık montajı önce ki teybi söküp.
Bağlantılarda mı problem vardır?
Bağlantıda problem olsa önce ki teypte de aynı sorun olmaz mıydı?
Sana o gün demiştim bunu bağlantısı ters diye hatırlıyormusun. Kalın kablo ile ince kablo yer değiştirmiş demiştim. Ama tuhaf şekilde eski teyp unutmuyordu ? Hatırladın mı ?
pioneer teyplerde hatırladığım kadarı ile sarı tetikleme , kırmızı memory ucu olması gerekiyor..
yani kırmızı sürekli +12 de olacak , sarı ise kontağa bağlanacak ... sizde muhtemelen tam tersi...
Low-Rider
08-03-2012, 22:50
Sana o gün demiştim bunu bağlantısı ters diye hatırlıyormusun. Kalın kablo ile ince kablo yer değiştirmiş demiştim. Ama tuhaf şekilde eski teyp unutmuyordu ? Hatırladın mı ?
aynen söylemiştin sende
pioneer teyplerde hatırladığım kadarı ile sarı tetikleme , kırmızı memory ucu olması gerekiyor..
yani kırmızı sürekli +12 de olacak , sarı ise kontağa bağlanacak ... sizde muhtemelen tam tersi...
akşam hallettim elektrikçide
bahsettiğin kablolar herhalde,sarı ve kırmızının yerini değiştirdi çözüldü