Orijinalini görmek için tıklayınız : istenmeyen numara nasıl engellenir?bilen varmı
beyler nette arastırdım burda araştırdım elle tutunur bi sonuç yok bilen varmı bı numaranın benı aramasını yada msj atmasını ıstemıyorum.tel ayfon4
Jailbreak li iPhone larda cydiadan iBlacklist var. Diğer telefonlarda nasıl oluyor bilmiyorum, ama operatörden yapılabiliyor diye biliyorum.
operatörden olmuyor iblacklist te lısanslı olması gerekıomus .
zekirdek
05-03-2012, 00:47
i phone da biraz sıkıntı bu durum, android işletim sistemli htc ve samsung telefonlarda orjinal olarak arayanı engelle fonksiyonu var.Çok başarılı.
Operatörden sadece gizli numaraları engelliyebiliyorsunuz kardeşim 4s de blacklist yükledik onda çalışıyor sorunsuz ama lisans olayını ona sormam lazım.
meLaNchoLic
05-03-2012, 00:49
crackli yazılımlarla yapılabilir diye düşünüyorum
Operatörden sadece gizli numaraları engelliyebiliyorsunuz kardeşim 4s de blacklist yükledik onda çalışıyor sorunsuz ama lisans olayını ona sormam lazım.
bı ogrenırsen sevınırım.
Youtube da bulmuş crack falan detaylıca anlatıyormuş o şekilde yapmış video silinmiş gözüküyor sabah tekrar araştıracak bende buraya atarım :)
Bartu_evo
05-03-2012, 01:37
ben turkcelli aradım sordum bana iphone a call filter diye bi program indirip yapabilceğimi söylediler bilginiz olsun
ben turkcelli aradım sordum bana iphone a call filter diye bi program indirip yapabilceğimi söylediler bilginiz olsun
bende turkcell e sordum numara engelleme mumkun deıl dedıler :D ama call fılter e bakım bn
Cydiadan repo.insanelyi.com u eklerseniz cydiadaki ucretli tum Package larin cracklisini indirebilorsiniz bilginiz olsun.
benim telefondan denedim (android)
black liste istediğin numarayı atıyorsun (kara liste)
fakat olay tam istediğimiz gibi olmuyor
yani ben isterimki adam benim telefonu arayınca kapalı gözüksün
fakat bu arayınca sanki 1 kere çalıyorda biz meşguşe düşürüyormuşuz gibi oluyor
yani karşıdaki arıyor, 1 kere çalıp (1 kere çalmıyor bile aslında dıt ediyor) tel suratına kapanıyor
aynı şey kesinlikle iphone da da vardır
ben özelikle o +35 le başlayan numaralar var ya onları atıyorum kara listeye
onlara giriyor böylece , çünkü telefonum anlıkta olsa açılıp kapanıyor
erdinc06
05-03-2012, 11:41
Samsung orjinalinde var cokta güzel calısıyor.msj engelleme diye birsey olmuyor bende cok denedim :(