Orijinalini görmek için tıklayınız : çakma hks blowoff....
arkadaşlar hks blowoff almayı planlıyorum ancak durum şuki neredeyse piyasadaki bütün mallar çakma, bu malın gerçeğiyle çakması arasındaki farkı nasıl anlarız? heleki piyasadaki siyah blowoffların hepsinin çakma olduğuna %100 eminim, limited edition üretilen bi malın bukadar çok bulunması biraz saçmalık :)
yani istediğim standart, enson çıkan modeli hangisi ise öyle bir hks blowoff, ama kesinlikle orjinal olacak.... yardımcı olursanız sevinirim...
teşekkürler....
Bende var vede kullanmıyorum. Gri renkte orjinal.
Osman Bahadır
05-03-2012, 11:20
Tam olarak senin aradığın model mi bilmiyorum ama şu incelemeyi görmüştüm önceden;
HKS Blow Off Valve ? BOV - real vs fake item (http://realorfakeitem.com/real-vs-fake/hks-blow-off-valve--bov-id24)
Siyah olanlar için de şu varmış;
Identifying a Fake HKS BOV - RX7Club.com (http://www.rx7club.com/showthread.php?t=952064)
drummer582
05-03-2012, 11:20
Yigit benim aractakini sökmedinmi :)
Yigit benim aractakini sökmedinmi :)
knka senin araçtaki çinçançon çıktı :D dediğim gibi siyah olanları hepsi çakma :D
Tam olarak senin aradığın model mi bilmiyorum ama şu incelemeyi görmüştüm önceden;
HKS Blow Off Valve ? BOV - real vs fake item (http://realorfakeitem.com/real-vs-fake/hks-blow-off-valve--bov-id24)
Siyah olanlar için de şu varmış;
Identifying a Fake HKS BOV - RX7Club.com (http://www.rx7club.com/showthread.php?t=952064)
abi bu incelemeyi bende gördümde, sahibindendeki ilanlardan incelediğim için hiçbirşey anlayamıyorum :)
drummer582
05-03-2012, 11:29
knka senin araçtaki çinçançon çıktı :D dediğim gibi siyah olanları hepsi çakma :D
Hadi yaa :D yaa ben onu gostermistim orjin demislerdi
metinalan
05-03-2012, 11:31
çakma olmasının sakıncası nelerdir , bir zararı varmı acaba
Hadi yaa :D yaa ben onu gostermistim orjin demislerdi
gösterdiğin kişi hayatında orjinalini görmüşmü peki bi soraydın :D:D:D
knka siyah olanlar adı üstünde limited edition diye geçer yani sınırlı sayıda üretim, tr de kaçtane harbi hks siyah blowoff vardır artık sen düşün :) piyasadakilerin tamamı çakma yani emin olabilirsin :)
zaman içinde cortlayabilitesi var :)
drummer582
05-03-2012, 11:48
gösterdiğin kişi hayatında orjinalini görmüşmü peki bi soraydın :D:D:D
knka siyah olanlar adı üstünde limited edition diye geçer yani sınırlı sayıda üretim, tr de kaçtane harbi hks siyah blowoff vardır artık sen düşün :) piyasadakilerin tamamı çakma yani emin olabilirsin :)
Knka Uzerindeki yazilarindan anlasiliyor diye duydum nekadar dogru bilmem ama...
Bikac servise gosterdim hepsi orj. Demisti ama senin gosterdigin yer torksa dogrudur dicek lafim yok :)
Knka Uzerindeki yazilarindan anlasiliyor diye duydum nekadar dogru bilmem ama...
Bikac servise gosterdim hepsi orj. Demisti ama senin gosterdigin yer torksa dogrudur dicek lafim yok :)
bizzat orhan usta inceledi knka aynen :) bide sen siyah diyince bana ben zaten bi şüpelendim siyahın orjinali bulunmuyor çünkü :)
en azından şöyle olabilir,
çakma ayakkabı 40 ile
orjinali 130 lira diyelim, çakma ile orjin arasındaki kaliteyi biliyoruz sanırım hepimiz
Çakma olanında kalitelisi var diyaframı orjinal ile aynı kasa farklı şekilde üretilmiş :)
Sonunda doğru yolu buldun yiğit :D
|| CaNeR ||
05-03-2012, 16:09
Çakma diye tabir ettikleriniz Monza,Jsv tarzı şeyler ise, ben 200 TL'ye Monza almıştım.
Bir hafta kullandıktan sonra diyaframı yırtıldı ve çöp oldu .
JDMazda_GTR
05-03-2012, 17:26
Çakma olanında kalitelisi var diyaframı orjinal ile aynı kasa farklı şekilde üretilmiş :)
Burak abinin de dediği gibi diyafram orjinal olduktan sonra gerisi önemli değil hiçbir problem olmaz:icon_tup:
Pm attım Yiğido :D
Bende var vede kullanmıyorum. Gri renkte orjinal.
abi mesaj kutun full :)
Yiğit bak ne diyor Tarkan abi :)
kelalper
05-03-2012, 18:30
Çakmalarda diyafram a bişey olmasa bile içindeki yay yüksek basınçta kaçırma yapabiliyor.