Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 polo Headers sorunu !
valeryzone
05-03-2012, 20:31
Arkadaşlar 1.4 75 lik poloya Sahibim Arabamda şu an Hava filtre kiti 51 lik Boru hiç susturucu yok Sonda 63 lük otto Ve El yapımı 4-1 Headers Var Alt Devirlerde çok Acayip sesler qeliyor Ve Araba şu an biraz daha duman atmaya başladı Araba benzinli olmasına rağmen Headerstan Sonra sesi Arttı Gır Gır die çalışıyor Bilgisi olan varsa Çok iyi olur Ve şunuda unuttum Araba haddinden Fazla Titriyor.
sametozt
06-03-2012, 22:37
Hiç susturucu yok 51'lik boru bu şekilde alt devirleriniz ölmedi mi ?
susturucuları iptal ederek, boruların çaplarını genişleterek devir bandındaki max gücü epey yüksek devirlere ötelemiş durumdasınız, güç almak için epey yüksek devirlere çıkmanız gerekecek, bu da yakıt tüketimini coşturacak, polo çok devir çeviren bir araç olsa yapılan iş eh işte denir de araçta devir de yok, bende polo için 51 mm sebring kat iptali ve yine sebring 51 mm orta susturucu var (bende dereceli bilmemne herşey vardı ara boruları 48mm e çıkarmıştım), sahibinden.com da halen satılıklar, raceland header ve sebring son susturucum satıldı, 63 lük son susturucu da aşırı fazla, onunda giriş çapı 51 mm olacak şekilde susturucularla beraber kullanırsanız bence araç daha iyi gider, turbolu araçlarda boru çapı büyütülüp susturucular iptal ediliyor, hadi bunlara devir çeviren güçlü atmosferikleri de ekleyelim ama polo bu kategoride değil ...
samet_61
10-03-2012, 16:08
Arkadaşlar 1.4 75 lik poloya Sahibim Arabamda şu an Hava filtre kiti 51 lik Boru hiç susturucu yok Sonda 63 lük otto Ve El yapımı 4-1 Headers Var Alt Devirlerde çok Acayip sesler qeliyor Ve Araba şu an biraz daha duman atmaya başladı Araba benzinli olmasına rağmen Headerstan Sonra sesi Arttı Gır Gır die çalışıyor Bilgisi olan varsa Çok iyi olur Ve şunuda unuttum Araba haddinden Fazla Titriyor.
aracı yurutece dıye daha cok gerıye dusureceksın ...