Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Buluşma
Istilldo
17-01-2008, 14:24
iptal ..............
:( :( :( pazar günü tam saat 3.00 te tiyatroya gidiyorum...
hocam bole denemelı flan fılan bırakta mangal var mı mangal
Istilldo
17-01-2008, 14:41
soner abicim bi saat birinize uymuyo bi saat ötekine haftaya gidiversen tiyatroya yada çıkınca yapıştır gel :)
minik combosu yapmışınız mangalı canımız çekti valla ankara en yüksek 0 derece oluyo :)
mustafa-u
17-01-2008, 14:42
hocam bole denemelı flan fılan bırakta mangal var mı mangal
işte miniklerden beklenebilecek en doğru söz... :D :D :D
size iyi eglenceler;)
sen de mi yoksun? :confused:
sen de mi yoksun? :confused:
abı ben gecen haftadan soledım caglara
o zaman bu buluşmaya gerek yok, kadir yok, ibo yok, soner yok e kim kaldı geriye :D :D
Istilldo
17-01-2008, 14:54
söledinmi ? unutmuşum
cuma da kadirabi yok nasıl yapalım beyler bi fikir verin ??
Ben de gelmek istiyorum, kesin konuşamıyorum, zaman belirlensin önce
söledinmi ? unutmuşum
cuma da kadirabi yok nasıl yapalım beyler bi fikir verin ??
ardayla denıcenız zaman solemıstım.ondan ardayla gecen hafta denedık;)
biz kac haftadr bulusuyoruz sız gelmedınız.
bu hafta da bızsın bulusun.bı uzaktan ızleyelım bakalım hangısı zevklı:D
ulen şu hipodromu kiralasalar da millet doya doya hevesini alsa.. gökçek gibi bir bld.başkanı bunu nasıl düşünemiyor hayret doğrusu !!!!
ulen şu hipodromu kiralasalar da millet doya doya hevesini alsa.. gökçek gibi bir bld.başkanı bunu nasıl düşünemiyor hayret doğrusu !!!!
dılekce yazalım:)
temelli pisti yalan oldu. hipodroma el atsa bari para babaları.
hipodromda rolling bile yapılır baya uzun bir düzlüğü var...
temelli pisti yalan oldu. hipodroma el atsa bari para babaları.
hipodromda rolling bile yapılır baya uzun bir düzlüğü var...
bidaha araym su temellı beledıyesını:D
Serkan.S
17-01-2008, 15:11
melih gökçek size orayı satar bile aranızda para toplayın bence :hahaha:
Istilldo
17-01-2008, 15:13
bırakın şimdi pisti fln
cuma veya pazar olursa gelecekler kimler ?
chiefkadir
17-01-2008, 15:25
Pazar gündüz herzaman iyidir.Lakin ben pazar sabah ankaraya doğru yola çıkacam,4-5 gibi ankarada olurum ..
Bu akşam gelebilirim..Azda olsa inceden buluşuruz...Tabi çoğunluk ne diyosa odur ;)
Istilldo
17-01-2008, 16:30
senin niyetin yoktu zaten ibrahim
iyi iptal olsun o zmn benden günah gitti ben daha buluşma fln ayarlamam
CAglar tabiki yanındayım sırf bizim tayfa gelse 15 kişi eder gene toplanılır sen sec gunu ve zamanı :) hertürlü uyar bize
Istilldo
17-01-2008, 16:33
biz herzaman bi telefonda birlikteyiz halil abicim,,, deneme muhabbeti olsun diye uğraştımda kimseye uymadı neyse no problem..
hafta sonun olmayacagını daha once soledım ama bu aksam bulusalım o zaman.ben gelırım.
Vts_Power
17-01-2008, 17:04
ankaranın standart cliolarını merak ettim aslında şööle kısasız eksantriksizmiş görürdük bi
ankaranın standart cliolarını merak ettim aslında şööle kısasız eksantriksizmiş görürdük bi
kısasız egztrıksız benı gordunuz zaten.
Vts_Power
17-01-2008, 17:07
kısasız egztrıksız benı gordunuz zaten.
kısa yok dimi şimdi sende
kısa yok dimi şimdi sende
su an var. RC ıle denedıgımız dunun oncesı takıldı.
fazla bı farkı olmadı ama.
Bu Aksam Icin Olursa Kadir Abi Ve Ben Geliyouz.
Telden Ulasirsiniz Cikiyorum Ben.
Vts_Power
17-01-2008, 17:16
sonuçta var
sonuçta var
standar rs gorelım dedın de onun ıcın soledım
kısasız halımıde gordunuz dıyorum.
Vts_Power
17-01-2008, 17:21
kısalı chipli standart clio evt
Vts_Power
17-01-2008, 17:21
bi arkadaşınında wimmerli eksantrikli kısalı standart cliosu var
kısalı chipli standart clio evt
kısalı ve cıplı kım.
Vts_Power
17-01-2008, 17:25
chip yok dimi sende.. veya var ama bişeye yaramıyo varsayımıyla sence yok ve standart :D
chip yok dimi sende.. veya var ama bişeye yaramıyo varsayımıyla sence yok ve standart :D
ne demek bu?
Vts_Power
17-01-2008, 17:27
araban stock değil demek
araban stock değil demek
abi ben stock dıyomuyum.
kısa oldugunu kımden duydunuz.ben soledım.
yanı sakladıgımız bısey yok.
cıp oldugunu sız soluyosunuz ıspatlayın o zaman.
araban stock değil demek
artık chip ve kısa stockdan sayılıyor bilmiyomusun :D
Juggernaut
17-01-2008, 17:50
Biri yazsın artık kaç dakikadır bekliyoruz:D
muahahaha
emre hareketsiz mi kaldın şu sıralar :D araba çekelim o zamn
camuru attılar ız kalmısmı dıye beklıyolar
chiefkadir
17-01-2008, 19:27
bi arkadaşınında wimmerli eksantrikli kısalı standart cliosu varYanlis bilgi almisin o clio "kısalı" değil onunki yeterince uzun ;)Standart diyemi lanse etmişiz ayıp etmişiz :) Std.olsa 225 hp turboyu dibine kadar 3-4 boy geçermi ? Bence zor ;) Ben demedim std. diye ;)
Bizim arkadaşın birinde "Turbokadett" var oda bizi kandırıyo standart diye,ona bir "Turbo"rakip bulup standart olup olmadığını anlamak lazım ;)
Juggernaut
17-01-2008, 19:52
muahahaha
emre hareketsiz mi kaldın şu sıralar :D araba çekelim o zamn
Ahaha çekelim valla hem atraksiyon oluyo hem zaman geçiyor:D
Yanlışssam lütfen düzelt ama arabanın chipli oldugunu ben senin agzından yagmurlu akşam duydum sen soylemedinmi agbi arabada chip var bilmem kac devirde kesiyor die ?
egzantiriksiz olanı chipsiz biliyoruz, yoksa chip de mi var?
Yanlışssam lütfen düzelt ama arabanın chipli oldugunu ben senin agzından yagmurlu akşam duydum sen soylemedinmi agbi arabada chip var bilmem kac devirde kesiyor die ?
egzantiriksiz olanı chipsiz biliyoruz, yoksa chip de mi var?
simdi siz hangı araba hakkında konusyosunuz anlamıs deılım.
bestsi sen isim neydı yada araban.nıckten cıkaramadım. yagmurlu aksam flan dedıgıne gore araclarımızı gordun
ama benım arabamı gormeden kımse yorum yapmasın.
dedıkodu yapmaya gerek yok.
kadir abıde derecelı ve wımmer chıp var
bende 15/61 var (ne kadar kısaysa artık) cıp flan yok.
arabalarımız da kısayı derecelıyı chıpı oldugunu bız solemesek kımse bılemezdı.
mılletı yalancı yerıne koymaktan vazgecın.
konu acmısım aracımı tanıtmısım ne oldugunu uzerıne yazmısım hala abuk sabuk konusu sende kısa varmı yokmu demeyın bana.
biz de chip yok diye biliyoruz zaten dedik,
kadir abinin rs yle ibrahiminki karışıtırılıyor
Vts_Power
18-01-2008, 09:12
simdi siz hangı araba hakkında konusyosunuz anlamıs deılım.
bestsi sen isim neydı yada araban.nıckten cıkaramadım. yagmurlu aksam flan dedıgıne gore araclarımızı gordun
ama benım arabamı gormeden kımse yorum yapmasın.
dedıkodu yapmaya gerek yok.
kadir abıde derecelı ve wımmer chıp var
bende 15/61 var (ne kadar kısaysa artık) cıp flan yok.
arabalarımız da kısayı derecelıyı chıpı oldugunu bız solemesek kımse bılemezdı.
mılletı yalancı yerıne koymaktan vazgecın.
konu acmısım aracımı tanıtmısım ne oldugunu uzerıne yazmısım hala abuk sabuk konusu sende kısa varmı yokmu demeyın bana.
abuk sabuk konuşan yada yazan sensin. arabada chip var dien sendin o gece best si halil abindir, o da aynı şeyi söylüyo..
chief... fatihle denerken arabada eksantrik yok demiştin oysa varmış bunlar acaip işler gereksiz.turbo kadetle beni denetmek istiyosun sanırım isterseniz bi 600 race ile deneyin ondan sonra görüşelim zira sezon hazırlıkları var bizde, olmadı sizde girersiniz rakip oluruz.ha bu arada başkasının arabasıyla deneme falan ayarlamaya çalışma yine rezil olursun..
abi eger benden duyduysan bı yanlıs anlasılma olmustur.
kac devırde kestıgı konusulmustur belkı ama chıp yok bende.
7250 devırde kesıyo her rs gıbı.
ama kadır abıyle karısmıstır belkı.onunkı 7800 de kesıyo.
buluşmuyo muyuz pazar akşamına alsak çağlar sen şu gün şu saat şurası de yeter biliyosun
hem arabalarda ne var bakılır
buluşma zaten sanırım emındeğilim bu akşam değil
Istilldo
18-01-2008, 11:33
biz kac haftadr bulusuyoruz sız gelmedınız.
bu hafta da bızsın bulusun.bı uzaktan ızleyelım bakalım hangısı zevklı:D
ben milleti toparlamaya calısıyorum sen kalkmış yok kimse gelmiyo yok biz uzaktan izleyelim diyosun bi laf söyleyincede bugün akşam ben le kadir abi geliriz diyosun ? ne yapmaya çalışıyosun anlamadım ibrahim ama pek hoşuma gitmedi
chip olayına gelince ilk yağmurda denediğimiz gün sen basa basa geldin bizde niye basıyon soğuk motora diye sorunca chip var ısınmadan bilmemkaçbinde kesiyo ısınınca düzeliyo dedinya ben mi yanlış hatırlıyorum,,
Istilldo
18-01-2008, 11:34
buluşmuyo muyuz pazar akşamına alsak çağlar sen şu gün şu saat şurası de yeter biliyosun
hem arabalarda ne var bakılır
boşver erkut biz kendi aramızda herzaman bulusuruz,, muhabbet hoşuma gitmemeye başladı tatsızlık çıkar.
Vts_Power
18-01-2008, 11:51
chip olayına gelince ilk yağmurda denediğimiz gün sen basa basa geldin bizde niye basıyon soğuk motora diye sorunca chip var ısınmadan bilmemkaçbinde kesiyo ısınınca düzeliyo dedinya ben mi yanlış hatırlıyorum,,
doğru hatırlıyosun çağlar sanırım abilerinden alışkanlık chipli arabaya yok deniyo, eksantrikli arabaya eksantriksiz falan diolar.. kendilerini kandırırlar sonra kendi laflarıyla yakalanırlar.. neyse takılın siz standart clionuzla..
doğru hatırlıyosun çağlar sanırım abilerinden alışkanlık chipli arabaya yok deniyo, eksantrikli arabaya eksantriksiz falan diolar.. kendilerini kandırırlar sonra kendi laflarıyla yakalanırlar.. neyse takılın siz standart clionuzla..
gizli NOS ta ortaya çıkarsa şaşmamak lazım :D :D :D :D
arkadaslar gergınlığe gerek yok.. sanalda oluo hep böle seyler...AYrıca yuzyuze bılmıorumda hiç çip muhabbetı gecmedı ıbrahımın rste..
ben milleti toparlamaya calısıyorum sen kalkmış yok kimse gelmiyo yok biz uzaktan izleyelim diyosun bi laf söyleyincede bugün akşam ben le kadir abi geliriz diyosun ? ne yapmaya çalışıyosun anlamadım ibrahim ama pek hoşuma gitmedi
bu mesajı yazan kısıyle msn de konustugum kısı farklı deıl demı.
sen ardayla denıcem dıye bana mesaj attın.sınavlarım var 1 hafta sonra denerız dedın.
bende benım ısım var dedım sebebını acıkladım.
sonra sız ardayla bu hafta deneyın o zaman dedın.bızde denedık.
benım gelıp gelmemem nıye bu kadar onemlı onu anlamadım.
sızın sınavlarınız vardı gelemedınız dıye sızı suclayabılırmıyım.sızde benı gelmedım dıye suclayamazsınız.kı muhabbetın buraya nasıl geldıgını hala anlamıs deılım.
cıp olayına gelınce. her arabada cıp var dımı caglar. ama benım aracımda chıp tunıng yok.yanı standart chıp.erken kesme gec kesme olayı her standart rs te vardır.ınanmaya arar renaultu sorar.
arac sogukken 6750 d/d de kesıcıye gırıyo ısınınca 7250 d/d kesıyo.
tamamen soguk motoru korumak amaclı fabrıkanın yapmıs oldugu bısey.
hem chıp konusu nıye sımdı ortaya cıktı.o kadar denemeden sonra yenımı aklınıza geldı.
ama merak etmeyın yakınca chıp te olacak.
06-12-2007 de saxo-rs karsılastırma konusundan alıntı:
[QUOTE=iynn06;175650]valla 1 de basarsak ben daha cok acarım farkı ama benım 2. vıtese gecmıyo.
yaptırınca denerız dıcem ama buyuk ıhtımal sanzuman ınınce kısa olacak :D[/QUOTE
Juggernaut
18-01-2008, 13:29
iynn06 dediği doğru rs soğukken 6000 küsürlerde kesiyor.Bence yanlış anlama var chip kesiyor demesi ortalığı karıştırmış:)
ya ibrahim benim için chip olup olmaması önemli değil ben chip oldugunu düşünerekde denedim problem o değil
ben chiefkadirin cuma işi var diye pazar yapalm dedim,,,
neyse sonuçta benim garibime giden senin biz bi uzaktan izleyelim hangisi zevkliymiş demen ok?
çağlar(istilldo)
chiefkadir
18-01-2008, 16:50
chief... fatihle denerken arabada eksantrik yok demiştin oysa varmış bunlar acaip işler gereksiz.turbo kadetle beni denetmek istiyosun sanırım isterseniz bi 600 race ile deneyin ondan sonra görüşelim zira sezon hazırlıkları var bizde, olmadı sizde girersiniz rakip oluruz.ha bu arada başkasının arabasıyla deneme falan ayarlamaya çalışma yine rezil olursun..
biz fatihle denedıgımız aksam sen varmıydın?
agzımdan egzantrık var veya yok herhangı bısey duydunmu.eger yoksa ve duymadıysan gerısı bos.
ben fatıhe arabam ayarsız dedım oda arabam ayarsız dedı ıkımızde ayarlarını yaptırır dener goruruz.
ben kadetın gecmesıyle ne vezır olurum nede gecılmesıyle rezıl olurum.
turbo kadetle senın denemene gerek kadet senın sınıfın deıl zaten.bız kadete kendı sınıfında daha cıddı rakıpler bakıyoruz.600 race le denendı goruldu zaten.yenı sezona hazırlanyormussun yenı sezonda basarılar sen bızı bıze bırak bız atmosferıklerle takılırız.kulaktan dolma bılgılerle yaptıgın yorumlarlada bıyere ulasmazsın.
Vts_Power
18-01-2008, 18:10
Alıntı:
SONE-R´isimli üyeden Alıntı
Kadir sen Fatihle denediğinde egzantrik var mıydı arabada?
Alıntı:
chiefkadir´isimli üyeden Alıntı
Tabiki vardı Ama ayarsızdı..
Kasnaktan ayar yapılmadı henüz inşalah bu hafta yapılacak ve egzantriğin tadını o zaman alacaz
Kadir abi bana egzantirk yok demiştin ! haftaya takacagız bide ozaman deneyelim durum nasıl olacak demiştin !
Biz herşeyiyle söyledik ne olup olmadıgını eksilerini artılarınıda...
şunuda söyleyim ozamn arabam ayarsızdı demiştim hatırlarsan şuan maşşallah dedigim typeR a 6 7 boy öndeyim hatırlarsan cai li typeR ile kafa kafaya yürüyorum demiştim ve arabama hiç birşey yapmadım cai bile takmadım daha..yapılanlar sibop ayarı yag değşimi ;)
Yazılanları yeni görüyorum...buluşmanın iptal oldugunuda çağlardan telefonla öğrendim..
biz fatihle denedıgımız aksam sen varmıydın?
agzımdan egzantrık var veya yok herhangı bısey duydunmu.eger yoksa ve duymadıysan gerısı bos.
ben fatıhe arabam ayarsız dedım oda arabam ayarsız dedı ıkımızde ayarlarını yaptırır dener goruruz.
ben kadetın gecmesıyle ne vezır olurum nede gecılmesıyle rezıl olurum.
turbo kadetle senın denemene gerek kadet senın sınıfın deıl zaten.bız kadete kendı sınıfında daha cıddı rakıpler bakıyoruz.600 race le denendı goruldu zaten.yenı sezona hazırlanyormussun yenı sezonda basarılar sen bızı bıze bırak bız atmosferıklerle takılırız.kulaktan dolma bılgılerle yaptıgın yorumlarlada bıyere ulasmazsın.
Kadir abi o gün akşam aramızda geçen konuşmaları aynen aktarıyorum..Eger yanlışsam düzelt...
-kadir- fatih haftaya egzantirik falan yapacagız bide ozamn deneyelim bakalım durum ne olacak..
-fatih- olur kadir abi, yanlız bende cold air yok v2 var çok sıcak çekiyor ve arabam saglıklı çalışmıyor arıza lambam falan yanıyor, o zamana cold air takmış olursam net sonuç çıkmaz..şuan arabam yürümesi gerektiği gibi yürümüyor..sadece cold air takılı 16 jantlı typeR ile kafa kafaya yürüyorum..
bu konuşmaların geçtiğini dün gibi hatırlıyorum...
eger bana egzantirik taktık ayarsız deseydin dediginde haklıydın..ben o gün ayrıca bana ayarsız arabam dediğini hatırlamıyorum..fakat "haftaya egzantirik yapacagız" dersen egzantirik yok olur..keşke öyle demeseydin neyse çok önemli değil var veya yok..
bunları buraya yazmamdaki amaç benimde konuların içinde ismim geçiyor..
denemek istediginizde ulaşabilirsiniz her zaman..
Ayrıca kadir abi sakıncası yoksa arabanda olanların hepsini yazarmısın filitrene kadar ben yanlış mı biliyorum acaba senden duymak isterim...
abi bence o var bu yok mevzu baya uzadi, tuning sitesinde standart araba denemek zaten baya farkli bir bakis acisi. bosverin haftaya bulusun cayinizi kahvenizi icin, deneyin gelin. ne olacak o var bu yok onemli degil:) gecene odul mu var, para mi veriyorlar maksat eglence;) bu bizim 2 sene onceki standart wrx olayina dondu, standart wrx i gecer, e gecer de varmi standart wrx sanki. olsa da denesek:)
chiefkadir
19-01-2008, 01:48
Kadir abi o gün akşam aramızda geçen konuşmaları aynen aktarıyorum..Eger yanlışsam düzelt...-kadir- fatih haftaya egzantirik ayarı falan yapacagız bide ozamn deneyelim bakalım durum ne olacak..-fatih- olur kadir abi, yanlız bende cold air yok v2 var çok sıcak çekiyor ve arabam saglıklı çalışmıyor arıza lambam falan yanıyor, o zamana cold air takmış olursam net sonuç çıkmaz..şuan arabam yürümesi gerektiği gibi yürümüyor..sadece cold air takılı 16 jantlı typeR ile kafa kafaya yürüyorum.....Bir kelime eksiği ile aynen doğru yazmışsın...Daha önceki mesajdada belli ettim egzantrik ayar olmadan "street type"cadde tipimidir mıdır nedir 1 boy bile etkilemedi..Hiç bir mesajda "Maşallah zıtandart arabam nasılda ayırıyor"felan demedim..Ayrıca senle deneme önceside araban yüklümü,boşmu diye sormadım,saxo ile clio deniyo bizde deneyelim dedim..Sende muhabbet içinde o v2 mi ne onun nasıl sıkıntılı olduğunu,16 jantlı typer ile aynı gittiğini dedin..Bir zaman sonra sadece sübap ayarı veya bakım vs. ile aynı typer-ı 6-7 boy geçtiğini yazdın..Maşallah !
Bizim arabalar uyuntu,öyle bir anda 6-7 boy atlamıyo..Hatırlarsan bizim ibrahimin clio ile yakın giden çağların saxosu ile Siyah std.typer'ı 3 boy felan geçmişti..Bizim ibrahimle aramızda uzunda 3-4 boya yakın fark varken..Seninde o zamanki halinle yakın gittiğimiz gözönüne alınırsa ;
Standart Typer ile arandaki farkı toplayacak olursak :D 3+4+7(son halin)=14 boy... gibi fark atabilen hatrı sayılır bir araban var...Sende zaten arabam standart demiyosun,bende demiyorum ..Senin daha yapacağın hondata beyin vs. aklından geçen birsürü şey vardır,bizimde sınırlıda olsa aklımızdan geçen,imkanımız,vaktimiz yettikçe yapacaklarımız
var..Ben hiç iddia etmiyorum ikiside full yüklü olsa Clio geçer diye..
Sende yazmışsın zaten "ne var ne yok pek önemi yok" diye altındada duramayıp yazmışsın "rica etsem filitresine kadar yazarmısın"diye senin merakını gidereyim fatihcim :) "Denediğin Clio Rs chipliydi hatta egzantrikliydi,ufakta olsa flitre bile takılıydı,egsozu ise supersprintti"....bununla beraber kasnak ayarı yoktu,düzgün bir flitre takacak kadar vakit bulamamıştı,100 oktan benzin yerine 95-97 karışımı benzinle gelmişti,vs...
Netice ;
Fatih ;Bizlerin arabaları bu işlerden anlamayan kişilerden illaki farklı..Bir araya gelip bu farklılığı tadlı bir heyecana döndürmeye uğraşıyoruz..Gönül isterki muhabbetlerin bu şekilde cılkı çıkmadan tatlı talı devam etmesi....
Vts Saxo ahmete;Ben standart arabaya binmem hiç bir zamanda standart demem,, kadett muhabbetinde ise bir iki kez telefonlaşıp birtürlü bir araya gelemedik,sağlık olsun sen bak muhabbetine..Bu senede şampiyona kovalıcaksın herhalde bir Ankaralı olarak zevkle seyrederiz seni;)
Istildo Çağlar;Sen şevkini yitirme yine topla milleti:)
ne zaman buluşuyoruz? :D
eee, sonuç nedir? kimsenin sesi soluğu çıkmamış?... :confused: :soru:
Vts_Power
25-01-2008, 16:01
senin hgt yide merak ediyoruz vteclerle yürüomuşun galiba olmadı bu akşam bişeler ayarlıalım
senin hgt yide merak ediyoruz vteclerle yürüomuşun galiba olmadı bu akşam bişeler ayarlıalım
ayarlıyalım abı ben senınle yuruuum bu akşam diğerleri arkadan gelsın
CeSaNCeEm
25-01-2008, 16:23
Ayarlanırsa haberleşeilmde bizde sohbete geliriz...
Ayarlanırsa haberleşeilmde bizde sohbete geliriz...
sen gelme olm senı kımse sevmiyooo:cool:
CeSaNCeEm
25-01-2008, 16:36
sen gelme olm senı kımse sevmiyooo:cool:
Bi kerede saçmalamasan rahat etmezsin zaten sanane kimsenin sevip sevmemesinden:ofk:
bu aksam olursa bende varım...geliriz...
Vts_Power
25-01-2008, 16:54
Bi kerede saçmalamasan rahat etmezsin zaten sanane kimsenin sevip sevmemesinden:ofk:
sakin ol kardeş şaka yapmış gördüğün gibi gülücük var sonunda
ahmet abıyle yurucem dıınce o kızdımı yok bılıyo kol kola kaldırımda yurucez :D:D
agrasıf cem bu cemler hep bölemı yaa :P
CeSaNCeEm
25-01-2008, 16:58
sakin ol kardeş şaka yapmış gördüğün gibi gülücük var sonunda
Yok abi benmde dalgasına sölediimi bilio Kaan :)
Ben Cem'i seviyorum :)
var mı buluşma ?
Vts_Power
25-01-2008, 17:50
bravocu arkadaşdan ses çıkmadı 8.30 gibi beşevler burger dielim o zaman
Cuma aksamı ***** yerde birşeyler varmı 5 6 araç gitmeyi düşünüyoruz
Burak Mehmet
29-06-2021, 10:58
bidaha araym su temellı beledıyesını:D
Temelli belediyesi vasıfsız davranınca sincan ile çözmüşsün abi.. Dün atmışlar pistin temelini.. Ellerine sağlık.. :D
TolgaEsentepe
29-06-2021, 14:38
vay be :hmmm::hmmm: