PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aquartz Reload incelemesi

imprezaWRC
07-03-2012, 13:16
Forumda Blackbird nickli arkadaşımızın satışını gerçekleştirdiği Aquartz ürünlerinden bende kendime bir set yapmıştım ve kendisine verdiğim söz üzerine de geçenlerde üvey evlat Duster'a Aquartz Reload uyguladım, ufaktan sheeting videosu ve ardından da yıkama esnasında video çektim.
Ürün 40ml olmasına rağmen, talimatlara göre uygulandığında bitirmek inanın imkansız. Ben bitsin diye mf bez yerine panellere ve tüm camlara sıktım gene bitiremedim ve araca 2.kat uyguladım. Buna rağmen halen içinde camlara da 2.kat uygulamak için ürün kalmıştı ve bitirmek için bu seferde tüm camlara 2.katı da uyguladım.
Özetle, ürün gerçekten çok kolay uygulanıyor ve sonuç gerçekten memnun edici oluyor.
Ürünü uyguladıktan sonra yaklaşık 400km yol yaptım büyük kısmıda çamurluydu. Çamurların reload karşısında pek şansının olmadığını gördüm.
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/reload.jpg

_3YM1Hrxzo8

Bu video da yıkama öncesine aittir. Herhangi bir köpük, şampuan veya temizleyici madde araca sıkılmamıştır.
d6hy7_DJpKA

FaBeRgE
07-03-2012, 13:24
bizde aldık bir set havaların düzelmesini bekliyoruz :) işallah bizde güzel sonuçlar elde ederiz.

Low-Rider
07-03-2012, 13:34
Blackbird'ün ilanında bu ürünle ilgili şu açıklama var.

AQuartz Reload Premium : Boya koruyucu sprey sealant, son katman ürün sık sil şeklinde kolay uygulanıyor bir otomobil için 40ml yeterli. Premium ve Titanum uyguladıktan sonra 6 ay 1 sene arası sürede boya korumayı güçlendirmek içinde uygulana bilir.

Boya koruma uygulama yapılmamış araçta kullansak başarılı olur mu?

imprezaWRC
07-03-2012, 13:38
Blackbird'ün ilanında bu ürünle ilgili şu açıklama var.

Boya koruma uygulama yapılmamış araçta kullansak başarılı olur mu?

Ben Duster'ı yıkadım, kil ile yüzeyi temizledim sonrada reload uyguladım sonuç videolarda görüldüğü gibi :)
Özetle bu tek başına sealant olarakda kullanılabilen bir ürün.

Low-Rider
07-03-2012, 13:39
Videoları akşam izlicem inşallah şu anda borked:D

imprezaWRC
07-03-2012, 13:40
Videoları akşam izlicem inşallah şu anda borked:D

Borked app yükelyince düzelmiyor mu :D:D:D (bunu da bir yerde sen söylemiştin :D:D )

Low-Rider
07-03-2012, 13:42
ahaha söylemişimdir valla unutmuşum:D

link olarakta versene telefondan bakayım bir merak ettim

imprezaWRC
07-03-2012, 13:55
ahaha söylemişimdir valla unutmuşum:D

link olarakta versene telefondan bakayım bir merak ettim

Aquartz Reload Sheeting - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_3YM1Hrxzo8)

Aquartz Reload Performance During Washing - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d6hy7_DJpKA)

XoR
07-03-2012, 13:57
Armor All Wheel Protector'lar stokda :D

Bu üründe güzelmiş :)

imprezaWRC
07-03-2012, 14:00
Armor All Wheel Protector'lar stokda :D

Bu üründe güzelmiş :)

Ne zaman nerede stockta ?

XoR
07-03-2012, 14:04
Ne zaman nerede stockta ?

Şaka yaptım :p

Geçen hafta Romada baktım yoktu nekan bulunamaz bişeymiş bu arkadaş ya taktım kafayı :D

Haftaya Iran'a gidiyorum bu nükleerci ipnelerdede yoksa dahada Amerikadan başka bulunmayacağına karar verecem :D

imprezaWRC
07-03-2012, 14:06
Şaka yaptım :p

Geçen hafta Romada baktım yoktu nekan bulunamaz bişeymiş bu arkadaş ya taktım kafayı :D

Haftaya Iran'a gidiyorum bu nükleerci ipnelerdede yoksa dahada Amerikadan başka bulunmayacağına karar verecem :D

İran'da ne arar armorall, adamlarda düzgün giden otomobil vardı da, armorall'ları dert kaldı.

XoR
07-03-2012, 14:08
İran'da ne arar armorall, adamlarda düzgün giden otomobil vardı da, armorall'ları dert kaldı.

Onlarda olanlar kimsede yok :) Şansımızı deneyecez, soktun aklımıza :D

5 Kovan Protectant 100 TL :hehe:

imprezaWRC
07-03-2012, 14:13
Onlarda olanlar kimsede yok :) Şansımızı deneyecez, soktun aklımıza :D

5 Kovan Protectant 100 TL :hehe:

Başka ürün bulup onu da aklına sokayım da iyice kafa çorba olsun :D

XoR
07-03-2012, 14:17
Başka ürün bulup onu da aklına sokayım da iyice kafa çorba olsun :D

İgnore Waxlarım seni :D

imprezaWRC
07-03-2012, 14:20
İgnore Waxlarım seni :D

Nanocu hareket engellenemez, ben buldum birkaç ürün daha, bakalım onları da alıp incelerim ona göre değerlendiririz sonuçları.
Belki armorall diye kimse kasmaz bile :)

cabriolet
07-03-2012, 14:21
armorall bende var ya :D

XoR
07-03-2012, 14:23
Nanocu hareket engellenemez, ben buldum birkaç ürün daha, bakalım onları da alıp incelerim ona göre değerlendiririz sonuçları.
Belki armorall diye kimse kasmaz bile :)

Bekliyoruz :)

armorall bende var ya :D

Paylaşsana adi :D

cabriolet
07-03-2012, 14:25
motorda denemiştim ben öyle bal dök yala modeli olmuyo hiç zincirden sıçrayan yağ yine yapışıyodu janta gerçi balata tozu ile yağ farklı şeyler ama motorda işe yaramayınca arabada denememiştim :D

imprezaWRC
07-03-2012, 14:29
motorda denemiştim ben öyle bal dök yala modeli olmuyo hiç zincirden sıçrayan yağ yine yapışıyodu janta gerçi balata tozu ile yağ farklı şeyler ama motorda işe yaramayınca arabada denememiştim :D

Bal olayı işin reklamı, elbetteki balata tozu olacak ama toz daha geç ve az yapışacak ve basınçlı su ile gidecek, en önemli kıstas bu. Öyle toz tutmayacak ürün yapsalar o kadar ucuza vermezler :)

cabriolet
07-03-2012, 14:34
işte motorda balata tozu problemi olmuyo zaten balata janttan dışarda durduğu için :D ama yağ olayı için hiç işe yaramadı bunu kullanıncada jantı benzinle ovalaya ovalaya temizlemem gerekti :)

XoR
07-03-2012, 14:40

Taam nerde ürün şuanda ? Rezerve et bana sana haftaya Tahran plakası alacam :D

imprezaWRC
07-03-2012, 14:43
işte motorda balata tozu problemi olmuyo zaten balata janttan dışarda durduğu için :D ama yağ olayı için hiç işe yaramadı bunu kullanıncada jantı benzinle ovalaya ovalaya temizlemem gerekti :)
Peki talimatlara göre mi uyguladın yoksa sıktıktan sonra sildin mi?

Blackbird
07-03-2012, 14:46
Eline sağlık abi yine süper test yapmışsın. :)

Bu ürün inceleme test olayına bir son versen iyi olucak bizimde ayarımızı bozuyorsun durduk yere bir sürü şey alıyoruz. :)

Sana bir soru kaç farklı marka jant temizleyici veya oto şampuanın var hatırlıyormusun ? :D:D:D

cabriolet
07-03-2012, 14:54
jantları güzelce temizleyip kil yapıp kuruttuktan sonrada bu spreyi sıkıp bırakmıştım bi sonra ki sabahta binip motora gitmiştim silmedim yani bişey bu şekilde uygulanıyo diye biliyorum çünkü :)

imprezaWRC
07-03-2012, 15:08
Eline sağlık abi yine süper test yapmışsın. :)

Bu ürün inceleme test olayına bir son versen iyi olucak bizimde ayarımızı bozuyorsun durduk yere bir sürü şey alıyoruz. :)

Sana bir soru kaç farklı marka jant temizleyici veya oto şampuanın var hatırlıyormusun ? :D:D:D

En son 1:100 sulandırılabilen ve yaptığım testler neticesinde pek yakında ismini vereceğim nano jant temizleyicisi aldım. Halen bir tane stac plastic ve cguys jant temizleyicileri de duruyor :)
Şampuanlara hiç girmeyelim, valla o konuda sanırım kantarın ayarı kaçtı. :beuj:

Artık ürün aldıkça değil, mevcutları bitirdikçe mutlu oluyorum :D . Ama hastalık var, dün kaşıntı tuttu veliefendi tarafında yeni açılan bauhaus'a girip 1-2 ürün aldım 1 tanesi gene nano oldu :D Yakında onlarında incelemelerini paylaşırım.

imprezaWRC
07-03-2012, 15:11
jantları güzelce temizleyip kil yapıp kuruttuktan sonrada bu spreyi sıkıp bırakmıştım bi sonra ki sabahta binip motora gitmiştim silmedim yani bişey bu şekilde uygulanıyo diye biliyorum çünkü :)
Evet doğru uygulamışsın ama başka bir sıkıntı olmuş sanırım. Peki bulunduğun ortam nemli bir ortam mı?
Ürünün bir şekilde tam kuruyana kadar (ideali 1 gün) suyla temas etmemesi veya nem olmaması lazım.

Low-Rider
07-03-2012, 15:11
bauhaus'ta ki elemanlar süper bilgileriyle birşey satmaya çalıştı mı:D

imprezaWRC
07-03-2012, 15:21
bauhaus'ta ki elemanlar süper bilgileriyle birşey satmaya çalıştı mı:D

Yok ya, allah için hiç o konuda birisi gelipde bulaşmadı bile. Sadece işi gereği otomobil bölümünde duran çocuk aradığınız birşey varsa yardımcı olayım dedi, bende teşekkür ederim, bakıyorum sadece dedim. Bir daha da başıma gelip ekşimedi bile. :D
Bu arada orada bazı ürünler, özellikle nigrin'in ürünleri kozyatağı bauhaus ile kıyasla biraz daha uygun. Misal Nigrin evotec minuten wax 25 TL yerine 19 TL. (haliyle dayanamadım aldım :D)

cabriolet
07-03-2012, 15:22
Evet doğru uygulamışsın ama başka bir sıkıntı olmuş sanırım. Peki bulunduğun ortam nemli bir ortam mı?
Ürünün bir şekilde tam kuruyana kadar (ideali 1 gün) suyla temas etmemesi veya nem olmaması lazım.

valla kapalı otoparkta motoru yıkadım aynı otoparkın kuru bi köşesinde motoru ve jantları iyice kuruttum üstüne 2-3 saat geçtikten sonra armorall uyguladım gece bıraktım motoru yaklaşık 10 saat sonrada bindim motora yani kapalı otopark dediğimde özel bi otopark değil sitenin kapalı otoparkı hava alan bi yer nem olucağını sanmıyorum :)

bi ara karşıya geçebilirsem sizin yanınıza uğrıcam bikaç ürün almak için arabaya koyayım bi kutu armorall deneyelim bi arabada motorda işe yaramadı ama belki arabada yarar :)

imprezaWRC
07-03-2012, 15:28
valla kapalı otoparkta motoru yıkadım aynı otoparkın kuru bi köşesinde motoru ve jantları iyice kuruttum üstüne 2-3 saat geçtikten sonra armorall uyguladım gece bıraktım motoru yaklaşık 10 saat sonrada bindim motora yani kapalı otopark dediğimde özel bi otopark değil sitenin kapalı otoparkı hava alan bi yer nem olucağını sanmıyorum :)

bi ara karşıya geçebilirsem sizin yanınıza uğrıcam bikaç ürün almak için arabaya koyayım bi kutu armorall deneyelim bi arabada motorda işe yaramadı ama belki arabada yarar :)

Hımm evet kusursuz bir uygulama olmuş o zaman başka bir sıkıntı olmuş, ürün bayat desem yok o olabilecek en en son ihtimaldir.
Neyse, yaz gelsin bir dolu inceleme var sırada :) Hepsini sırayla paylaşacağım. Mutlaka daha iyi bir ürün buluruz :)

Valla beklerim, buyrun gelin sohbet ederiz, ürün almak şart değil :)

imprezaWRC
08-03-2012, 15:42
Bu arada eklemeyi unutmuşum, gözlemlediğim kadarıyla, Reload sayesinde araç bir nebze daha geç tozlanıyor.
Şimdi hava durumuna baktım yağmur yağacakmış. Hava kararmadan yağarsa birde yağmur altındaki boncuklanma ve su tutmama ile ilgili videolar çekmeyi planlıyorum. ;)
P.S: Rahatsızmıyım, kesinlikle :D

YGT
08-03-2012, 18:37
bu ürünü nerden temin edebilirim ?

Blackbird
08-03-2012, 18:46
Ben yardımcı olabilirim ürünler benim elimde var. :)

imprezaWRC
08-03-2012, 18:49
bu ürünü nerden temin edebilirim ?
Yazımın başında ürünü Blackbird nickli arkadaşımızdan aldığımı belirtmiştim.

imprezaWRC
12-03-2012, 17:32
Yağmur altında 1-2 video çektim, şansa yandaki araçta cilasızdı, aradaki fark çok net görülüyor, bir kaç saate videoları eklerim.

Blackbird
12-03-2012, 18:52
Merakla bekliyorum, şimdiden eline sağlık. :)

imprezaWRC
12-03-2012, 19:06
Hafif yağmurda Aquartz Performansı
mq68_By78SE

Düşük debili su ile Reload'lu aracı kurulama
B_FENlbT-Kk

Low-Rider
12-03-2012, 19:12
komşuların deli muamelesi yapıyor mu:D

ürün güzelmiş cidden

imprezaWRC
12-03-2012, 19:16
komşuların deli muamelesi yapıyor mu:D

ürün güzelmiş cidden

Bilmem, pek muhabbetim yok ama kapıcı geçenlerde isyana bağladı yeter yeter sürme birşey boyayı kaldıracaksın dedi, yarıldım o arada :D:D:D

Ürünün güzel olması çok hızlı ve zahmetsizce uygulanabilmesinde yatıyor. :icon_tup:

Şansa hafif yağmur vardı, sağanak falan yağsaydı, görüntüler daha eğlenceli olacaktı :)

Neyse çarşamba bir yere yol gözüküyor (kahve falı gibi oldu :D), yağmur varsa yolda da video çekerim. :icon_tup: